Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu tarz sorunlar bazı dönemler olur canım.bunu çok uzatmamak lazım.uzaklaşmak çözümü zorlaştırır.çünkü eş desteği olmayınca motivasyon bozuluyor ve sonuca gidilmiyor.inşallah her şey yoluna girer canım.birleşmeyi sadece çocuk için istemen yanlış bence.birbirini seven her çift için bu müthiş bişeydir.dilerim mutlu ve çocuklu bir aile olursun.

banada yardım ben de egzersizlere geçemiyorum ben de mi var bi sorun

siz de tabiki bir sorun yok , doktora gittiniz mi bu durum için
ben önce kadın doğuma gidip muane olmuştum içimi rahatlattırmak adına
çünkü orası küçücük tıkalı diye düşünüyordum :)
uğraşın orayla bi yerden sonra çok çabuk gidiyo o biyerde kendimizi kastığımız yer işte ..

cok tsk ederim :)
tuaf soru ama parmakla falan egzersiz yapinca kizlik zarina zarar vermezmiyim? birde türkcem biraz kit herhalde
ikinmak nedemek?
canım şöyle egzersiz sırasında zar esniyor ve ilişki esnasında kan gelmeyebiliyor.bazılarında ise yırtılma oluyor ama korkma sanıldığı gibi acı yok canım onlar tamamen masal.eşinle konuş ve kan gelmeyebilir diye sorun olmasın.hatta beraber yapın.biçok kişi böyle yaptı.ıkınmaya gelince biraz açık olucak ama büyük tuvaletini yapar gibi zorlucaksın

kadın doğuma gittim daha önce bi sorun yok ama ben sanki bunu yapamaycakmışım gibi hissediyorumzor geliyo

kadın doğuma gittim daha önce bi sorun yok ama ben sanki bunu yapamaycakmışım gibi hissediyorumzor geliyo

bi kere girdiğini görseniz size moral olucak aslında hırs yapcaksanız
bende burdakileri yazıları okuyarak denedim yapabildim nefes teknikleri çok önemli
lütfen deneyin ve haber verin bol jelle yapın bide :))

Son düzenleme:

cok tsk ederim denicem insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…