Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki bir acı ağrı oluyor mu yada korkunuzu siz nasıl yendiniz
acı ve ağrıdan ziyade; baskı çok azda yanma olur o kadar canım.ben 1,5 yıllık evliydim ve hiçbir şey yapamamıştık.bu bazı sorunlar doğurdu ve bizden başka kimse bilmiyordu.dedim artık ya olacak ya olacak...öyle bi gözümü kararttım ve egzersizlere başladım.şu an yenen herkes gibi bumuymuş, bundan mı korkmuşum diyorum.inan bana çok kolay.egzersiz tek çözüm

merhaba kızlar benim gökçeeee
öncelikleeee yazayım önce taa aylar öncesinde hopercumla yazışırken aminnnnnnnnnnnn diye yazdım diye yokkk uyarı aldım siteden :) oda neyseeeee
şimdi geçen gün best ile bir arkdşn aldığı uyarılardan dolayı yazışırken ona bir 10 puanlık ceza vermişlerrrr vee en sonnn
cecemleee yazışmamdan dolayııı ki inannın hiç bişey yok topicdde okuyunnn şunu yazmışız cecemle ahh evet kadın olmak zor demiş cecem...
bende ahhh evet öyle cecemcimmmm.. neyseee hafta sonu benim adam gelir nete mete koymaz yazmışımmmm bu cümlemden dolayıdaaaa 20 puanlık ceza vermiş ve nisan 20 sine dek ceza erişim engeli koymuşşşş çok da umrumdaaaa yahuuu oku okuyunda herkim yazılarımı şikayet ediyorsaaa acaip kıskanılyorum demekki sanalda daaa:) çözemedimmm
anlayamadım şu insanlarııı ne garip bir durumdur.... bir çoğunaaa fazlasıyla yazıklar olsun diyorummmmmmmmm....

ben zaten görüşeceğim kardeşlerimleee görüşmekteyimmm
ama ısrarla benle uğraşşş diyorlarrr ayıppp

ben de çok merak ettim seni, bu kız naptı da pasif ettiler dedim, dün girdin ama bişey yazmadan çıktın, iyice merak ettim, neyse ki geçiciymiş boşver anam sen bu hesabı kullanıyosun diye de bişey demesinler:26:

beğenmene sevindim canım sevindim sevinmesinede şimdi girdim baktım hesap pasif olmuş hayırdır yaa ben çıktıktan sonra neler oldu öyle :26:

SAĞOL BACIMMMM hafta sonu görüşemessek herkese selam söyle bizim adam sabah gelyorrrr:) koymaz daha nete meteee:) girmememe

bu kadınlar kulübü iyice şımardı !!!!!!!! cecemle şu yazışmalarımızın ne anormalliği var yazarmısınız lütfen bundan dolayı kazen denen nane ceza kesyorrrr yahuuuu egolarnı böyle tatmin eden cins topluluklarrr yazık ya insan azcık akıllı noktalara ceza keser emi şimdi kes bu cümleme şaşmayım neden nane dedimmm:) polemik üretttimm amaaa yokkk yahuuu zekaaa az:)
şiddetle kınıyorummmmmmmmm... bir çok kişiden olumlu güzel yanıtlar aldığım içinnnn cidddi arkadaşlıklar elde edip kardeşlikler oluşturduğum için adeta çekilemeyen biri oldum ya yazık yahuuu....
şurda bir çok kişiyeee bacım dedim yazı yazdım acısını paylaştım ayrdımcı olmaya çalıştımmm şimdi cicddden şu yazdıkalrmın neresi anormallll cecemlee geçennn... hadi öncesini geçtimmm ....
herneyseeee uğraş diyolar benleee sabrımı zorluyorlarrrr

canım arkadaşım seni çok seviyorum bunlar seni geri çekmesin sana o cezayı verenler senin burda

yardımcı olmadıgın destek vermegigin kimse yokdur bide bunu düşünsünler bence sana madalya vermeliler

ben hep yanındayım

isteyen istediğiniii desen be jesmincimmmm zerre umurumda değillllllll.... ama içimizden biri şikayet ediyorrr onu bilin istedimmmm..... hemdeee çok yakınlardannn neyseeee çekilememek sanalda da oldu ya neyseeee:) garip gurip kişilikler var maalesef
herneyseeee yazıklar olsun :) gülüyorummmmmmmmm

gökçecim boşver şimdi tamamen uzaklaştırcaklar seni, burda sen bize öğretmenlik yaptın kimseye hakkını yedirmeyiz. herkeste emeğin vardır.
kendini mahrum etme burda yardıma muhtaç arkadaşlardan, lütfen

aman be evrimcimmmm herneyseeee bacımmmm bu bana bir işaretttt yani diyorkiii adam akıllı git masterna ağırlık verrr... yahuuu ama şaşkınım halaa cecemle yaşananları nasıl şikayet eder zeka yok deseneee....

neyse söz konusu bu basitlikleri geçiyorummm...
yenen bacıları tebrik ediyorummm...

serap bacımmm sen neler yaptınnn

ben kimsenin günahını alamam canım, ama öyle de bişey varsa yazık derim gerçekten, çünkü sen bu topiği hiç boş bırakmamaya çalışıyosan ben çıksam bile diyorum gökçecim bakar ilgilenir, sana güveniyorum da çıkıyorum bazen he düşün! kafana takma sen geri dönmeye bak.

gökçe canım ya...doğru kıskanırlar seni birçok kişiye yardım etmek, herkese yetişmek, yardımcı olmak kimsenin harcı değil.boşver sen şikayet etmek senin gibi olmaktan daha kolay çünkü kimse bi topic dolusu insanın sevgisini kazanamaz.üstelik tanımadığı halde

bacım kim seni şikayet eden bizde bi tanıyalım kendisini

Gökçe canım yeniden hoşgeldin Sensiz buraların tadı yok

Heryerde ve herzaman hazımsız ve lüzumsuz insanlar olacaktır mutlaka. Sen enerjini böyle tipler için harcama bacım. Bizler seni seviyoruz ve özlüyoruz :)

gökçe canım o kızın açtığı başlık varya yazdığımız hani ceza alan
oraya yazan kızlardan çoğu ceza aldı sadece sen değil
başlığı sildiler birde moderatörler sana kasti yapılmış birşey değil bu bence:26:

Ayrıca sen oraya bende ceza aldım bu nedenlerle işte yok uzatarak yazıyormuşum bakın gene yazıyorum nolmuş yine ceza versenize bana diye dalga geçer gibi yazdın moderatörlerle bence kızdırdın:26:

bacım kim seni şikayet eden bizde bi tanıyalım kendisini

aynen canım tanıyalımda ona göre davranalım.

önceki günkü uyarı oradan dolayıydı mune adlı kullanıcının verdiği oydu 10 puanlık ceza herneyseeee sana verdilermi bestcim oradan cezaaa :)
neyse onu geçtim 3günlük bir ceza idi herneyseeee peki cecemleeee burada yazışmamı emsal göstermiş kazen adlı kişi ve msjları yazmışşş ceza olarakda 30 puan cezaaa yazmış allahasennn eeee buna ne diyorsunuzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben burda çocuk gibi şikayet etmekdense ciddi ciddi ederimmm bak o zaman iki tarafı b....lu değnek nasıl olyorrrrr yok sanal manal anlamammmm:) herneyseeeee susuyorummmmmm....

arkadaşlar alıntılarnızı yaptım ama susuyorummm

hoşgeldin gökçee kimse seni yıldırmasın canım boşver onları biz seni seviyoruz ve hep burda görmek istiyoruz

tamam da ben ters bişiler yazmadımki oraya bana neden ceza versinler , çoğu insan moderatörleri eleştirdi kötü şekilde ben böle bişey yapmadım ceza almamı gerektiren bişey yoktu ben senin sebebini söylemek istemiştim , cecemmle konuşmanı bilmiyorum ben zaten

Ayrıca sen oraya bende ceza aldım bu nedenlerle işte yok uzatarak yazıyormuşum bakın gene yazıyorum nolmuş yine ceza versenize bana diye dalga geçer gibi yazdın moderatörlerle bence kızdırdın:26:

canımcımmmm moderatör denilen kişiyeee üzerine tıklayıp şikayet etmeden gitmiyorr ayrıcaa evet ordaki geyik muhabbeti onalrı gerektirdi o şekilde yazdımmm aynısı bendeee durmakdaaaa :)
hoş kimin nasıl şikayet ettiğide duruyor yaaaa neyyyyyyyyyyyyyseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayrıcaaaa evet kızın birinin uyarı almışşşşş bende yazdımmm hatta diğer tarafta aynını paylaşayımmmmmmmmm kopyalayımda kullanıcı adresimdennn aynını yalansızca görsün herkessss ne yazmışım ne demişimde olmuşşş
duyanda anasına küfrettim sanacakkk ....
kıza aynen şunu dedimmmmmmmm arkadşm senin cezan normallll ohooooooooo ben vaktinde bir arkadş hopeforcum banaa aynenn ayyy inşallah senin kocanda ister bebiş diye yazdı bende döndümmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn dedimmmm diye uyarı aldımmmm dedimmm ne var bundaaa....
hattaaa bunun ne kadar anlamsız olduğnu belirtttim ordadaaaa herneyseeee ordaaaa tekrarr kessenize cezayıııı bakın yine aynını yazdım dedim ......

ama ya cecemle aramızda geçenelrrrr bir kelime bile uzun değilkennn 30 puanlık cezaaaa:)
iyi bende şikayet edecemmm o kişiyii hahahaaaa

bacım bi söle kim bu kız bizde ona göre davranalım kendisini çok kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…