- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.921
Arkadaslar merhaba bnde 3 yildir bu hastalikla ugrasiyorum ve cok mutsuzum.aslinda cok ileri degil eski korkularim kalmadi gecen es denemsinde biraz ilerleyebildim ama basinci hissedince ve cok afedersiniz idrarim geldi gibi olunca ilerleyemedim ne yapmam lazim.
Merhaba oncelikleyazdigin icin tesekkur ederim,aci hissetmedim o basinc hissi icimi tuhaf yapti,kayganlastirici kullaniyorum,bazen de yonunu bulmada zorlaniyorum,calistigim icinde yorgunum degip cok sik deneme yapmiyorum
hoşgeldin gökçee kimse seni yıldırmasın canım boşver onları biz seni seviyoruz ve hep burda görmek istiyoruz
aman be evrimcimmmm herneyseeee bacımmmmbu bana bir işaretttt yani diyorkiii adam akıllı git masterna ağırlık verrr... yahuuu ama şaşkınım halaa cecemle yaşananları nasıl şikayet eder zeka yok deseneee....
neyse söz konusu bu basitlikleri geçiyorummm...
yenen bacıları tebrik ediyorummm...
serap bacımmm sen neler yaptınnn
acı ve ağrıdan ziyade; baskı çok azda yanma olur o kadar canım.ben 1,5 yıllık evliydim ve hiçbir şey yapamamıştık.bu bazı sorunlar doğurdu ve bizden başka kimse bilmiyordu.dedim artık ya olacak ya olacak...öyle bi gözümü kararttım ve egzersizlere başladım.şu an yenen herkes gibi bumuymuş, bundan mı korkmuşum diyorum.inan bana çok kolay.egzersiz tek çözüm
bi kere girdiğini görseniz size moral olucak aslında hırs yapcaksanız
bende burdakileri yazıları okuyarak denedim yapabildim nefes teknikleri çok önemli
lütfen deneyin ve haber verin bol jelle yapın bide :))
soru değil de cesaret istiyorum:)merhaba kızlar ben geldim
sorusu olan varmı yardımcı olmaya çalışimmm
merhaba kızlar ben geldim
evrimmcimmmm hiç önemli değillll inann değilll.... benim içinnn hele zerreee önemli değil....
neyse burayı gereksiz gerilim dolu basit şeylerle doldurmayayım dieğr tarafa yazayım kızlarrr best in topicne yazayımmmm!!!!!
buraya yazma sebebim cecemle olan yazışmadan aldığım ceza 30 puan idiii ve altına yazmış haspammm
allah dağına göre kar veriri??? değilmi diyeeee...
ben ona dağımıdaaa karımıda gösterimdeee onunda canı sıkılsınnnn
cecemmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzz hu huuuuuuuuuuuuu
cecemmmm sen yenenne dek takipçin olacam sonraaaa girersemmm burayaaaa ne olayım
cecemmmm duy duy sesimi sen için ceza aldımmmm artık yen be bacım şu vajiyiii:) çok öpüyom cecemcimmmmmmm
merhaba kızlar ben geldim
arkadaşlar yazılarınızı okuyorum google a vajinismus nedir yazdığımda buraya yöneldim ve üye oldum. bende 7 günlük evliyim henüz ilişkiye giremedim daha doğrusu p..sın yarısını alabıldım zar gitti sadece sankı duvar var .kayganlastırıcıda ıse yaramadı. sımdıde regl oldum denemeye ara verdım derdım işim bu oldu. bu yuzden evlılıgın nasıl bısı oldugunu anlayamıyorum bıle
arkadaşlar yazılarınızı okuyorum google a vajinismus nedir yazdığımda buraya yöneldim ve üye oldum. bende 7 günlük evliyim henüz ilişkiye giremedim daha doğrusu p..sın yarısını alabıldım zar gitti sadece sankı duvar var .kayganlastırıcıda ıse yaramadı. sımdıde regl oldum denemeye ara verdım derdım işim bu oldu. bu yuzden evlılıgın nasıl bısı oldugunu anlayamıyorum bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?