Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evrimmcimmmm hiç önemli değillll inann değilll.... benim içinnn hele zerreee önemli değil....
neyse burayı gereksiz gerilim dolu basit şeylerle doldurmayayım dieğr tarafa yazayım kızlarrr best in topicne yazayımmmm!!!!!

buraya yazma sebebim cecemle olan yazışmadan aldığım ceza 30 puan idiii ve altına yazmış haspammm
allah dağına göre kar veriri??? değilmi diyeeee...
ben ona dağımıdaaa karımıda gösterimdeee onunda canı sıkılsınnnn

cecemmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzz hu huuuuuuuuuuuuu
cecemmmm sen yenenne dek takipçin olacam sonraaaa girersemmm burayaaaa ne olayım
cecemmmm duy duy sesimi sen için ceza aldımmmm artık yen be bacım şu vajiyiii:) çok öpüyom cecemcimmmmmmm

Arkadaslar merhaba bnde 3 yildir bu hastalikla ugrasiyorum ve cok mutsuzum.aslinda cok ileri degil eski korkularim kalmadi gecen es denemsinde biraz ilerleyebildim ama basinci hissedince ve cok afedersiniz idrarim geldi gibi olunca ilerleyemedim ne yapmam lazim.

Canım hoşgeldin

Senin eş denemende hissetiklerini ilk denemem ben de hissettmiştim. Aslında sen kafanda bitirmişsin herşeyi bu çok güzel. Eğer acı falan hissetmediysen ( Acı sadece kendimi kastığımız için oluyor) benim tavsiyem tekrar dene. İlk denemede kayganlaştırcı jel kullanırsan daha rahat edersin canım.

Merhaba oncelikleyazdigin icin tesekkur ederim,aci hissetmedim o basinc hissi icimi tuhaf yapti,kayganlastirici kullaniyorum,bazen de yonunu bulmada zorlaniyorum,calistigim icinde yorgunum degip cok sik deneme yapmiyorum

Merhaba oncelikleyazdigin icin tesekkur ederim,aci hissetmedim o basinc hissi icimi tuhaf yapti,kayganlastirici kullaniyorum,bazen de yonunu bulmada zorlaniyorum,calistigim icinde yorgunum degip cok sik deneme yapmiyorum

Canım bu hissetiklerin ilk ilişki için nor normal şeyler. p....in yönü popoya doğru olacak canım. Sen bu şekilde ilişkiye çok rahat girersin. Çünkü kafanda vajiyi yenmişsin fakat ilk deneme sende heyecan yapmış o kadar :) Çalışıyorum yapmıyorum demek olmaaaz :):):) Çoğumuz çalışıyoruz

vallahi gökçeciğim aynı mumla devam , ayrıca desteklerin için sana dua etsinler , sensizolmuyo gerçekten sana ihtiyacımız var, meyve veren ağaç taşlanır canım :)

ben geldim yine kızlar gerçi çok giremediğimden beni çok bilende yoktur ama ben olduğum yerde sayıyorum 3 parmaktaydım en son kaldım öle eş denemesi yaptım başarısız oldum 2 kez şimdi ne yapcam diye düşünüyorum umutsuzluğa kapılıyorum ama eşimle o kadar çok mutluyum ki bir an öncede bitsin diye dualar ediyorum napcam şimdi ben

umarım bende o cesareti bulurumne büyük sıkıntıymış bizleri mi bulmuş

arkadaşlar yazılarınızı okuyorum google a vajinismus nedir yazdığımda buraya yöneldim ve üye oldum. bende 7 günlük evliyim henüz ilişkiye giremedim daha doğrusu p..sın yarısını alabıldım zar gitti sadece sankı duvar var .kayganlastırıcıda ıse yaramadı. sımdıde regl oldum denemeye ara verdım derdım işim bu oldu. bu yuzden evlılıgın nasıl bısı oldugunu anlayamıyorum bıle

Üyeliğiniz kapanmak üzere, arkadaşlarınız rahatsız oldu bu kadar da seviyesizliğe gerek yok değil mi ?

canım yolun başındasın. burda yılları devirmiş insnlar var. ben şunnu anladım. yönü bulmaya çalışman lazım. yani direk yapmamalısın. eski sayfaları oku. zihnin açılır.

canım merhaba daha çok taze evlisin .. penisin yarısının girdiğini söylüyosun, sen inşallah çok sürmeden gelin olursun
yapman gereken adetten hemen sonra deneme yap ve bol jel kullan, kendini kasma ve penisi popo yönüne doğru ittir canım olur mu
eğer olmazsa sana egzersizler önericez ve onları yapıcaksın tamammı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…