- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.941
canımcım sorun nedir? egzersize başlamadınmı sen daha:26:soru değil de cesaret istiyorum:)
merhaba bestecim, ben iki parmak alamıyorum
canım merhaba daha çok taze evlisin .. penisin yarısının girdiğini söylüyosun, sen inşallah çok sürmeden gelin olursun
yapman gereken adetten hemen sonra deneme yap ve bol jel kullan, kendini kasma ve penisi popo yönüne doğru ittir canım olur mu
eğer olmazsa sana egzersizler önericez ve onları yapıcaksın tamammı canımmm
ben geldim yine kızlar gerçi çok giremediğimden beni çok bilende yoktur ama ben olduğum yerde sayıyorum 3 parmaktaydım en son kaldım öle eş denemesi yaptım başarısız oldum 2 kez şimdi ne yapcam diye düşünüyorum umutsuzluğa kapılıyorum ama eşimle o kadar çok mutluyum ki bir an öncede bitsin diye dualar ediyorum napcam şimdi ben
cok tesekkur ederım ben okudum hepsınıde bu popo yonu nedır dıe dusunuodum allah razı olsun .ınsallah basardıgımda sızınle paylasıcam basaramazsam yardım ıstıcem tekrar
popo yönü dediğimiz şey, vajinamızın içi dümdüz değil sandığımızın aksine ... boğumlu ve kıvrımlı yapısı var.. popoya doğru hafif eğimli.. yönü çözersen ve kendini kasmazsan olur inşallah
canım sızın resımlerde yukledıgınız o dımdık oturma pozısyonu benı cok korkutuyo ben onu yapamıyorum ben esımın uzerıne uzanarak basardım yarısını ama gerısı gıtmıo ıste olmaz mı ole ben ole denıcektım tekrar
canım sızın resımlerde yukledıgınız o dımdık oturma pozısyonu benı cok korkutuyo ben onu yapamıyorum ben esımın uzerıne uzanarak basardım yarısını ama gerısı gıtmıo ıste olmaz mı ole ben ole denıcektım tekrar
canımcım sorun nedir? egzersize başlamadınmı sen daha:26:
serapcım mumla deneme yap demiştim sana, illa parmakta ısrar etmeben de 2 parmak alamamıştım ama koca mumu aldım düşün
olur canım tabi olur, üstte olman sana kontrol yönünden avantaj sağlar sadece, hai durmak istediğin yerde durursun
canım önemli olan kendini kasmamak olduğu için rahat olan pozisyonu sen belirle. ama kimi arkadaşlar şunu yazmış. yatağın en kenarına gelip eşleri ayakta duruyormuş.ve belinin altına yastık koymayı önermişlerdi . böyle de deneyebilirsin . ben bir kere başarılı oldum. o da öyleydi.
yaseminciğim zaten mumla deniyorum , sonra mumu çıkartıyorum iki parmak deniyorum olmuyo, genişlemiyo hala
anladım canım bunu bızde denedık ılk gece ozaman canım cok acıdıgı ıcın tabu kaldı kafamda ya da sanırım bacagımı acmaya korkuyorum okadar ustte uzanınca daha guvende hıssedıyorum ya dıyorum sık dısını kapa gözunu işkence gıbıysede acı çek dıyorum
mumu tamamen alıyo musun peki canım:26:
selam yasemin.çıktığını sanmıştım.ben bir kere başarılı oldum gerisi gelmedi ya..
Hayır hepsini alamıyorum ama sonuna yaklaşıyorum sanırım 4 cm o mum
canım o ne öyle ya korku filmi çekmiyoruz ki işkence falann
bak biz yaptık ve hayattayız, ölmedikinan kafanda kurduğun gibi bi acı yokkk hatta acı da yok, sen sadece dişini sıkıcaksın bi saniye süren bi yanma var ona da katlan artık, acı bile değil
yapıcam yapıcammmmmmmmmm tey tey tamam
4 cm se sen parmağınla zorlama canım ,2 parmak 4 cmden daha büyüktür 6 7 cm civarı, sen o mumu tamamen al, sonra aşama aşama peçeteye sarıp kalınlaştır, bi güzel streçle perezervatif geçir, hijyenine de dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?