Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok tesekkur ederım ben okudum hepsınıde bu popo yonu nedır dıe dusunuodum allah razı olsun .ınsallah basardıgımda sızınle paylasıcam basaramazsam yardım ıstıcem tekrar

diyarcım pozisyonlara dikkat ediyo musun peki, üstte olman lazım ve bol jel kullan, penisi de popo yönüne ittir tatlım, inşallah olur artık vallaa

bu pozisyonlarda olman gerek eşine sırtınıda dönebilirsin

cok tesekkur ederım ben okudum hepsınıde bu popo yonu nedır dıe dusunuodum allah razı olsun .ınsallah basardıgımda sızınle paylasıcam basaramazsam yardım ıstıcem tekrar

popo yönü dediğimiz şey, vajinamızın içi dümdüz değil sandığımızın aksine ... boğumlu ve kıvrımlı yapısı var.. popoya doğru hafif eğimli.. yönü çözersen ve kendini kasmazsan olur inşallah

canım sızın resımlerde yukledıgınız o dımdık oturma pozısyonu benı cok korkutuyo ben onu yapamıyorum ben esımın uzerıne uzanarak basardım yarısını ama gerısı gıtmıo ıste olmaz mı ole ben ole denıcektım tekrar

olur canım tabi olur, üstte olman sana kontrol yönünden avantaj sağlar sadece, hai durmak istediğin yerde durursun

canım önemli olan kendini kasmamak olduğu için rahat olan pozisyonu sen belirle. ama kimi arkadaşlar şunu yazmış. yatağın en kenarına gelip eşleri ayakta duruyormuş.ve belinin altına yastık koymayı önermişlerdi . böyle de deneyebilirsin . ben bir kere başarılı oldum. o da öyleydi.

anladım canım bunu bızde denedık ılk gece ozaman canım cok acıdıgı ıcın tabu kaldı kafamda ya da sanırım bacagımı acmaya korkuyorum okadar ustte uzanınca daha guvende hıssedıyorum ya dıyorum sık dısını kapa gözunu işkence gıbıysede acı çek dıyorum

canım o ne öyle ya korku filmi çekmiyoruz ki işkence falann
bak biz yaptık ve hayattayız, ölmedik inan kafanda kurduğun gibi bi acı yokkk hatta acı da yok, sen sadece dişini sıkıcaksın bi saniye süren bi yanma var ona da katlan artık, acı bile değil

1.5 sene bu sorunu yaşayıp çok şükür çözmüş biri olarak tekrar zıyaret etmek ıstedım burayı hersey ınanın kafada bıtıyor sıze o ılk olduğu anı söyle ozetlıcrm ınanın HIC HISSETMEDIM HATTA ESIM KAN GELDIII DEDIGINDE OLDUMUKI DEDIM MEGERR OOOLMUS BITMIS O AN DEDIMKI BUMUYMUS YA DEDIM KIZLAR INANIN GUBENIN KENDINIZE EGersızlerı ıhmal etmeyın HERGÜN yapın ve ben bu ısın buhafta HALLEDECEM dıyınn

Hayır hepsini alamıyorum ama sonuna yaklaşıyorum sanırım 4 cm o mum

4 cm se sen parmağınla zorlama canım ,2 parmak 4 cmden daha büyüktür 6 7 cm civarı, sen o mumu tamamen al, sonra aşama aşama peçeteye sarıp kalınlaştır, bi güzel streçle perezervatif geçir, hijyenine de dikkat et

yapıcam yapıcammmmmmmmmm tey tey tamam

canım enine genişlerken yırtılıyomuş gibi oluyo sanki , ama boyuna 8 cm bile aldı :) içi boş yani anladım bunu. eşimde diyoki o kadar şeyi içine alıyon artık kız değilsin diyo ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…