- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.961
canım enine genişlerken yırtılıyomuş gibi oluyo sanki , ama boyuna 8 cm bile aldı :) içi boş yani anladım bunu. eşimde diyoki o kadar şeyi içine alıyon artık kız değilsin diyo ,
yırtılan bişey yok merak etmeben de 8 cm aldım ama kan geldi hiç belli olmaz
nasıl yani, penisi aldın mı, gerisi nasıl gelmedi anlamadım canım:44::44:
merhaba kızlar benim gökçeeee
öncelikleeee yazayım önce taa aylar öncesinde hopercumla yazışırken aminnnnnnnnnnnn diye yazdım diye yokkk uyarı aldım siteden :) oda neyseeeee
şimdi geçen gün best ile bir arkdşn aldığı uyarılardan dolayı yazışırken ona bir 10 puanlık ceza vermişlerrrr vee en sonnn
cecemleee yazışmamdan dolayııı ki inannın hiç bişey yok topicdde okuyunnn şunu yazmışız cecemle ahh evet kadın olmak zor demiş cecem...
bende ahhh evet öyle cecemcimmmm.. neyseee hafta sonu benim adam gelir nete mete koymaz yazmışımmmm bu cümlemden dolayıdaaaa 20 puanlık ceza vermiş ve nisan 20 sine dek ceza erişim engeli koymuşşşş çok da umrumdaaaa yahuuu oku okuyunda herkim yazılarımı şikayet ediyorsaaa acaip kıskanılyorum demekki sanalda daaa:) çözemedimmm
anlayamadım şu insanlarııı ne garip bir durumdur.... bir çoğunaaa fazlasıyla yazıklar olsun diyorummmmmmmmm....
ben zaten görüşeceğim kardeşlerimleee görüşmekteyimmm
ama ısrarla benle uğraşşş diyorlarrrayıppp
bu kadınlar kulübü iyice şımardı !!!!!!!! cecemle şu yazışmalarımızın ne anormalliği var yazarmısınız lütfen bundan dolayı kazen denen nane ceza kesyorrrr yahuuuuegolarnı böyle tatmin eden cins topluluklarrr yazık ya insan azcık akıllı noktalara ceza keser emi şimdi kes bu cümleme şaşmayım neden nane dedimmm:) polemik üretttimm amaaa yokkk yahuuu zekaaa az:)
şiddetle kınıyorummmmmmmmm... bir çok kişiden olumlu güzel yanıtlar aldığım içinnnn cidddi arkadaşlıklar elde edip kardeşlikler oluşturduğum için adeta çekilemeyen biri oldum ya yazık yahuuu....
şurda bir çok kişiyeee bacım dedim yazı yazdım acısını paylaştım ayrdımcı olmaya çalıştımmm şimdi cicddden şu yazdıkalrmın neresi anormallll cecemlee geçennn... hadi öncesini geçtimmm ....
herneyseeee uğraş diyolar benleee sabrımı zorluyorlarrrr
aman be evrimcimmmm herneyseeee bacımmmmbu bana bir işaretttt yani diyorkiii adam akıllı git masterna ağırlık verrr... yahuuu ama şaşkınım halaa cecemle yaşananları nasıl şikayet eder zeka yok deseneee....
neyse söz konusu bu basitlikleri geçiyorummm...
yenen bacıları tebrik ediyorummm...
serap bacımmm sen neler yaptınnn
evrimmcimmmm hiç önemli değillll inann değilll.... benim içinnn hele zerreee önemli değil....
neyse burayı gereksiz gerilim dolu basit şeylerle doldurmayayım dieğr tarafa yazayım kızlarrr best in topicne yazayımmmm!!!!!
buraya yazma sebebim cecemle olan yazışmadan aldığım ceza 30 puan idiii ve altına yazmış haspammm
allah dağına göre kar veriri??? değilmi diyeeee...
ben ona dağımıdaaa karımıda gösterimdeee onunda canı sıkılsınnnn
cecemmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzz hu huuuuuuuuuuuuu
cecemmmm sen yenenne dek takipçin olacam sonraaaa girersemmm burayaaaa ne olayım
cecemmmm duy duy sesimi sen için ceza aldımmmm artık yen be bacım şu vajiyiii:) çok öpüyom cecemcimmmmmmm
üyeliğiniz kapanmak üzere, arkadaşlarınız rahatsız oldu bu kadar da seviyesizliğe gerek yok değil mi ?
Herkese merhaba. Ben de 7 yıllık evliyim ve ümidimi tamamen kestiğim anda bu siteyle tanıştım. Yazılanları görünce umutlanmaya başladım. Bana bu hastalığı yenen bayanlardan yardım istiyorum. Siteye yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Buraya ilk yazdığım yazı buydu ve bana ilk sıcacık karşılamasıyla Beste cevap vermişti. Seni Seviyorum Beste. Aradan yaklaşık 40 gün geçti ve sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Hala şoktayım. Herkese çoook teşekkürler. Buradaki herkes çoook özel. Bu dayanışmayı kaybetmezsiniz inş. Beste-Gökçe-Yasemin-Evrim ve daha ismini hatırlayamadığım birçok arkadaş bizler gibi başka vajililerin de sizlere çok ihtiyacı olacak. İyi ki varsınız....
Beste sana özel olduğunu söylemiş miydim
baharcım tebrik ederim ne kadar güzel bi haber bu.bebek haberi zaten muhteşem bişi.hele bi de vajiyi yenenlerden gelince kat kat daha güzel oluyor.çok sewindim senin adına.Allah bizlere de nasib etsin inşallah tekrar tebriklerr
Buraya ilk yazdığım yazı buydu ve bana ilk sıcacık karşılamasıyla Beste cevap vermişti. Seni Seviyorum Beste. Aradan yaklaşık 40 gün geçti ve sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Hala şoktayım. Herkese çoook teşekkürler. Buradaki herkes çoook özel. Bu dayanışmayı kaybetmezsiniz inş. Beste-Gökçe-Yasemin-Evrim ve daha ismini hatırlayamadığım birçok arkadaş bizler gibi başka vajililerin de sizlere çok ihtiyacı olacak. İyi ki varsınız....
bahar canım okurken duygulandım gerçektengözün aydın canım vajililerin hamile kalması beni çok duygulandırılıyo hele de yıllar geçmişse daha farklı oluyo canım benim Allah bebişini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah
Saol canım Allah herkesten razı olsun
Bu duygunun tarifi yokmuş. Elim ayağım buz gibi. Bi de kan tahlili yaptırayım da o zaman ayaklarım yere basacak sanırım
Saol canım Allah herkesten razı olsun
Bu duygunun tarifi yokmuş. Elim ayağım buz gibi. Bi de kan tahlili yaptırayım da o zaman ayaklarım yere basacak sanırım
buraya ilk yazdığım yazı buydu ve bana ilk sıcacık karşılamasıyla beste cevap vermişti. seni seviyorum beste. aradan yaklaşık 40 gün geçti ve sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Hala şoktayım. Herkese çoook teşekkürler. Buradaki herkes çoook özel. Bu dayanışmayı kaybetmezsiniz inş. Beste-gökçe-yasemin-evrim ve daha ismini hatırlayamadığım birçok arkadaş bizler gibi başka vajililerin de sizlere çok ihtiyacı olacak. Iyi ki varsınız....
beste sana özel olduğunu söylemiş miydim
canımcım sorun nedir? egzersize başlamadınmı sen daha:26:
serapcım mumla deneme yap demiştim sana, illa parmakta ısrar etmeben de 2 parmak alamamıştım ama koca mumu aldım düşün
bakıp bakıp aglıyorum ya çok güzel maşalllah vallla harikasın canım arkadaşım
bidakka ya baharım hamilemisin inanamıyorum halen allahım bu ne güzel haber böle çok
MUTLU ETTİN BENİ İNAN AGLAMAKTAN YAZAMIYORUM CANIMYA 7 YILDAN SONRA SENİN GİBİ İYİ NİYETLİ
HERKEZE YARDIM ETMEYE ÇALİŞAN BİRİNE ÇOK AMA ÇOK YAKIŞTI BU BEBEK CANIM BACIM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?