Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam kızlar iki parmak denemesini sonunda başardım ama çok rahat değildi biraz daha buna devam etmeliyim değilmi ?
Bu arada regli girdi araya o yuzden bu kadar uzadı ama bir daha ki regliye kadar bu iş bitecek inşallah

ay canım neler olmuş öyle ya çok üzüldüm of benim yüzümdenmi olmuş şimdi valla şoktayım gerçekten ogünki konuşmalarımızda ceza alacak birşey yok hani uzatma harflere tamam da o yazılanlar da ne var anlamadım ben valla canım biz seni ço kseviyoruz ve yöneticiler mod lar okuyorlarsa bunu bilsinler lütfen burda herkezin yardıma koşuyorsun valla senin hakkını ödemeyemeyiz yasemin bahar evrim best ve daha bir çok kişi hepinizden Allah razı olsun siz bizlere yardımcı olmazsınız bizi rahatlatmaz iseniz biz ne buraya gireriz nede birşeyleri aşabiliriz sayın kazen duyuyorsanız arkadaşımızın üyeliğini açın lütfen gerçekten ozamanki sohbetlerimizde ceza alacak birşey göremedim ben..
canım benim üzülme sen valla bunun için benim artık yenmem şart oldu ama yenene kadar burdayım sonra yokum demişsin buda olmadı böyle dersen sen gel diye hiç yenmem bilesin :)) öpüyorum canım kendine dikkat et ve aramıza dönmeni bekliyoruz...

üyeliğiniz kapanmak üzere, arkadaşlarınız rahatsız oldu bu kadar da seviyesizliğe gerek yok değil mi ?

pardon ama biz rahatsız olmadık kimseninde rahatsız oldugunu düşünmüyorum bazı arkadaşlar triplere

girdiyse o başka ayrıca gökçe arkadaşımıza haksızlık yapıldıgını düşünüyorum hem kimsenin kimseye

seviyesiz demeye hakkı yok sizi ve tavrınızı kınıyorum hiç hoş degil

Buraya ilk yazdığım yazı buydu ve bana ilk sıcacık karşılamasıyla Beste cevap vermişti. Seni Seviyorum Beste. Aradan yaklaşık 40 gün geçti ve sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Hala şoktayım. Herkese çoook teşekkürler. Buradaki herkes çoook özel. Bu dayanışmayı kaybetmezsiniz inş. Beste-Gökçe-Yasemin-Evrim ve daha ismini hatırlayamadığım birçok arkadaş bizler gibi başka vajililerin de sizlere çok ihtiyacı olacak. İyi ki varsınız....

Beste sana özel olduğunu söylemiş miydim

Son düzenleme:

baharcım tebrik ederim ne kadar güzel bi haber bu.bebek haberi zaten muhteşem bişi.hele bi de vajiyi yenenlerden gelince kat kat daha güzel oluyor.çok sewindim senin adına.Allah bizlere de nasib etsin inşallah tekrar tebriklerr

kızlar belki bi yardımım olur ben baya bi aştım bu illeti size tavsiyem sakın bebe yağı vazelin falan kullanmayın vajinanaın floral yapısını bozuyo kesinlikle su bazlı bi kayganlaştırıcı jel alın o kadar faydasını göreceksiniz ki bolca sürün jeli kendinizide rahat bırakırsanız acı sıfır anlamıcaksınız bil sadece alışık olmadığınız bi duygu hafif bi baskı hissi başka hiçbişi yokk

Çoooook teşekkür ederim Mila'cığım. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etin inş Bugün kan tahlili için hastaneye gidicem. Dua edin benim için

bahar canım okurken duygulandım gerçekten gözün aydın canım vajililerin hamile kalması beni çok duygulandırılıyo hele de yıllar geçmişse daha farklı oluyo canım benim Allah bebişini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah

Saol canım Allah herkesten razı olsun

Bu duygunun tarifi yokmuş. Elim ayağım buz gibi. Bi de kan tahlili yaptırayım da o zaman ayaklarım yere basacak sanırım

Son düzenleme:
Saol canım Allah herkesten razı olsun

Bu duygunun tarifi yokmuş. Elim ayağım buz gibi. Bi de kan tahlili yaptırayım da o zaman ayaklarım yere basacak sanırım

bidakka ya baharım hamilemisin inanamıyorum halen allahım bu ne güzel haber böle çok

MUTLU ETTİN BENİ İNAN AGLAMAKTAN YAZAMIYORUM CANIMYA 7 YILDAN SONRA SENİN GİBİ İYİ NİYETLİ

HERKEZE YARDIM ETMEYE ÇALİŞAN BİRİNE ÇOK AMA ÇOK YAKIŞTI BU BEBEK CANIM BACIM BENİM

bakıp bakıp aglıyorum ya çok güzel maşalllah vallla harikasın canım arkadaşım

çok duygulandım bizi bizlerden başkası anlayamaz

EVRİİİİİİİİİİİİİİM BACIM BENİ AĞLATMA NOLUR NE GÜZEL İÇTEN YAZMIŞSIN BÖYLE RABBİM HERKESE AMA İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI SIHHATLİ İMANLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞ.

Kızlar kan tahlilini yaptırdım saat 1 de alıcam ne olur bana dua edin :):):9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…