Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugün bu siteye üye oldum doktora gitmek isemiyorum Vajinismus olduğumu ancak bugün kabullendim tabi kötü birgecenin ardından kendi kenndime yenmek istiyorum 1.5 yıllık evliyim ne olur yardım eddin evliliğim bitsin istemiyorum.....ne olur bana yardım edinnnnn

Son düzenleme:
nasıl yani egzersiz aşamasında mı kan geldi ? eşinle birlikte olunca mı
yok canım, egzersizlerde kan gelmedi, ilk ilişkide geldi, ayrıca bu kan meselesine çok kafayı takma, ve yenmeye odaklan eşinle de baştan konuş, kan gelmeyebilir de

baharcımm bu nasıl güzel bi haberdir yaaaa gerçektennn çok sevindimmm, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn

canım hoşgeldin dr a gitsen de aynı şeyleri verecek sen burayı takip et herkes sana yardım edecektir özellikle egzersiz yapan arkadaşlar ben egzersiz yapmadan yendiğim için ben psikolojik destek için varım burda sen ne durumdasın herşeyini yaz bakim

çok çok çoook tebrik ederiim duygularını şuan çok ii anlıyorum...tabi senin duyguların benimkinden daha yoğundur,dile kolay 7 yıl...Rabbim başka dert göstermesin çocuğunuda hayırlı bi şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
aman çok dikkat et kendine bu sıralar çok önemli.biliyosundur benim hala düşük tehlikem var.elinden geldiğince iş yapmamaya çalış

senin gibi bir meleğin meleği olacak demek ne kadar sevindim canım benim ya gözlerim doldu allah inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin senin yerin çok ayrı bende canım benim inşallah benimde bebişim olur ya ay hangi tarihte yenmiştin sen :) allahım ne güzel bir haber bu....tebrik ediyorum baharım seni

zfyrnkp
bende şimdi aynı şeyi düşünüyordum kız nerelerdesin

kızlar yaa bende sizi özledim valla siteye girince daha yoğun hissettim özlediğimi benim eski vajili arkadaşalarım ne günler yaşadık ya
işler güçler fırsat olmadı girdiğimdede eskilerden tanıdıklar yoktu falan

nasılsınız nasıl gidiyor vajiyle aranız nasıl? o günelri özlüyor musunuz?

hoşgeldin canım, ben de doktora gitmeden sadece burada önerilen egzersizleri yaparak başardım
inan yapabilirsin hiç korkulacak veya zorlanacak bişey yok..
öncelikle kendine su bazlı bi kayganlaştırıcı jel temin et okey veya durex olabilir sonra da serçe parmağını vajina girişine yerleştirip, tek boğum ardından da iki boğum almaya çalış, eğer parmak yapamıyorsan aparat hazırlarsın mumdan ya da başka bi şeyden
kafana takılan bişey olursa sor çekinmeden

Son düzenleme:

ayy yok canım ne özlemesi Allah bi daha yaşatmasın valla
işte bizde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.. eskilerden giren pek kalmadı işte, seni görünce de mutlu oldum valla

Duygularımın tarifini ben bile bilemiyorum ki karamsarcığım. Ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum haykırmak istiyorum. İstiyorumda istiyorum :):) Sabah bir rüya gördüm liseden çook yakın bir arkadaşım ve bir bebek vardı yanında. Hemen uyanmışım. (zaten düngece hiç uyuyamadım) Sabah işe geldim ve test yaptım ve sonuç pozitif.

Canım rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
ayy yok canım ne özlemesi Allah bi daha yaşatmasın valla
işte bizde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.. eskilerden giren pek kalmadı işte, seni görünce de mutlu oldum valla

ben çalışıyorum o yüzden takip edemiyorum çok fırsatım olmuyor maalesef ama arada girip foruma bakıyorum. cadıkedi nin listesi devam ediyor mu? ondan haber var mı? bi ara canı sıkkındı eşiyle ayrılık konuşuluyordu falan

cadıkediyi uzun zamandır görmüyoruz canım, haberim de yok eşiyle sorunlarından:26: listeyi artık beste yapıyor , işte idare ediyoruz

ne kadar zamanda başardınız ben işaret parmağıyla yapabiliyorum ama bu gece gibi hiç olmamıştı soğuk soğuk terleme ve zangır zangır titreme çok kötü bir durumdayuım kendimi çok kötü hissediyorum...

halledicez canım sorun yok merak etme o zamanında bize de oldu ama bak artık yendik ve normale döndü her şey, ben 20 gün civarı egzersiz yaparak yendim.. kendine bi süre belirle , zaman koy o güne kadar yeneceğini kafanda tekrarla
bu arada işaret parmağının tamamını alabiliyo musun canım?

ne güzel en azından birinin listeyi devam ettirmesi çok güzel.. çok motive edici çünkü vajililer için.

bravo beste ye o zaman

aynen öylee o listeye girdiğimizde sanki yenmeye bi adım daha yaklaşmış gibi hissederdik kendimizi
inşallah cadıkedi de döner bi gün özledik onu da berayı da seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…