- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.981
bakıp bakıp aglıyorum ya çok güzel maşalllah vallla harikasın canım arkadaşım
yok canım, egzersizlerde kan gelmedi, ilk ilişkide geldi, ayrıca bu kan meselesine çok kafayı takma, ve yenmeye odaklannasıl yani egzersiz aşamasında mı kan geldi ? eşinle birlikte olunca mı
Buraya ilk yazdığım yazı buydu ve bana ilk sıcacık karşılamasıyla Beste cevap vermişti. Seni Seviyorum Beste. Aradan yaklaşık 40 gün geçti ve sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Hala şoktayım. Herkese çoook teşekkürler. Buradaki herkes çoook özel. Bu dayanışmayı kaybetmezsiniz inş. Beste-Gökçe-Yasemin-Evrim ve daha ismini hatırlayamadığım birçok arkadaş bizler gibi başka vajililerin de sizlere çok ihtiyacı olacak. İyi ki varsınız....
Beste sana özel olduğunu söylemiş miydim
Bugün bu siteye üye oldum doktora gitmek isemiyorum Vajinismus olduğumu ancak bugün kabullendim tabi kötü birgecenin ardından kendi kenndime yenmek istiyorum 1.5 yıllık evliyim ne olur yardım eddin evliliğim bitsin istemiyorum.....
baharcımm bu nasıl güzel bi haberdir yaaaagerçektennn çok sevindimmm, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
canımmm seni görmeyeli uzun zaman oldu nerelerdesinn ayy bi hoş oldum görüncee nasılsınnnn
zfyrnkp
bende şimdi aynı şeyi düşünüyordum kız nerelerdesin
Bugün bu siteye üye oldum doktora gitmek isemiyorum Vajinismus olduğumu ancak bugün kabullendim tabi kötü birgecenin ardından kendi kenndime yenmek istiyorum 1.5 yıllık evliyim ne olur yardım eddin evliliğim bitsin istemiyorum.....
kızlar yaa bende sizi özledim valla siteye girince daha yoğun hissettim özlediğimi benim eski vajili arkadaşalarım ne günler yaşadık ya
işler güçler fırsat olmadı girdiğimdede eskilerden tanıdıklar yoktu falan
nasılsınız nasıl gidiyor vajiyle aranız nasıl? o günelri özlüyor musunuz?
çok çok çoook tebrik ederiim duygularını şuan çok ii anlıyorum...tabi senin duyguların benimkinden daha yoğundur,dile kolay 7 yıl...Rabbim başka dert göstermesin çocuğunuda hayırlı bi şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
aman çok dikkat et kendine bu sıralar çok önemli.biliyosundur benim hala düşük tehlikem var.elinden geldiğince iş yapmamaya çalış
ayy yok canım ne özlemesi Allah bi daha yaşatmasın valla
işte bizde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.. eskilerden giren pek kalmadı işte, seni görünce de mutlu oldum valla
ben çalışıyorum o yüzden takip edemiyorum çok fırsatım olmuyor maalesef ama arada girip foruma bakıyorum. cadıkedi nin listesi devam ediyor mu? ondan haber var mı? bi ara canı sıkkındı eşiyle ayrılık konuşuluyordu falan
ne kadar zamanda başardınız ben işaret parmağıyla yapabiliyorum ama bu gece gibi hiç olmamıştı soğuk soğuk terleme ve zangır zangır titreme çok kötü bir durumdayuım kendimi çok kötü hissediyorum...
cadıkediyi uzun zamandır görmüyoruz canım, haberim de yok eşiyle sorunlarından:26: listeyi artık beste yapıyor , işte idare ediyoruz
ne güzel en azından birinin listeyi devam ettirmesi çok güzel.. çok motive edici çünkü vajililer için.
bravo beste ye o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?