Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayna karşısında mı yapıyordunuz....bir bebeğiniz var mı aşabilirsem hemen bebek istiyorum çünkü.bana nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ama aşılabilir bir durum demi kimseye söylenmiyor bu durum...

baharcım çok tebrik ederim.rabbim tamamına erdirsin.çok sevindim senin adına.şimdi esas tam bir aile oldun.sana bebeğinle eşinle mutlu bir hayat dilerim

baharcım çok tebrik ederim.rabbim tamamına erdirsin.çok sevindim senin adına.şimdi esas tam bir aile oldun.sana bebeğinle eşinle mutlu bir hayat dilerim

Hepinize çooooooook teşekkürler. Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inş. Mutluluklar sizlerle olsun hep :):):) Hepinizi çooook seviyorum

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili sonucun aldım. sonuç POZİTİF

ne güzel bi haber bu tebrik ederim canım bundan sonra kendine çok dikkat et ağır felan kaldırma sakın ayy çok mutluyum şu an darısı bana ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarımıza :)

allahım nazarlardan korusun canım gözün aydın

bebişimiz var ben bunun için halay çekmek istiyorum

evet canım ayna karşısında ilk yaptığında işaret parmağının ilk boğumuna kadar içeriye sokmaya çalışıyorsun yalnız denemeden önce yine jel veya bebe yağı sür. Bacaklarını iyice aç yani oradaki deliğin asnediğini görecek kadar aç. Kendini kasma sakın. Çokmu açık konuştum özür dilerim yaşadıklarım aklıma geldi de çok iyi anlıyorum seni inan

canım gözün aydın Allah başka dert vermesin halaysız gelin olmaz

[estağfirullah önemli olanda bu çünkü yanlış yapıp kendimi kandırmaktansa en iyisi teşekkür ederim inşalah başarılı olurum başka önerilerin varmı

tebrikler canım.gözünaydın

[estağfirullah önemli olanda bu çünkü yanlış yapıp kendimi kandırmaktansa en iyisi teşekkür ederim inşalah başarılı olurum başka önerilerin varmı

Canım öncelikle olay sende bitiyor bunu unutma! Ben deneme sırasında üste olduğum pozisyonlarda başarılı oldum belki psikolojik bilmiyorum ama kontrolün daha çok bende olduğunu hissettiğimden daha rahattım. Bu şekilde denersen belki daha iyi olabilir senin içinde

üstte olunca çok zorlanmıyorum ama diğer türlü kendimi kasıp titriyorum...siz ne kadar zaman uğraştınız ne kadar sürede bitti bu çileniz

Son düzenleme:
Tebrik ederim. Araya limon sıkmak istemem ama hamile olduğu ilk nasıl anladın? Hamile olma olasılığım var mı yok mu kafam çok karıştı. Hamilelik testi yapsam kesin sonuç vermeyebilirmiş

Teşekkür ederim canım saolasın :):):)

Ben vajiyi yeneli 40 gün oldu canım. En son geçen ayın 2sinde regl olmuştum. Tabii bebek istiyorduk. Bu 1 ay içinde hep aklımız bebekteydi. Geçen salıdan itibaren adet sancısı gibi sancım vardı. 2-3 gündür de hafif bulantı ve baş dönmesi vardı. Uyku halim çok vardı.bu sabah test yaptık pozitif çıktı. Hemen de kan tahlili yaptırdım o da pozitif çıktı.

altta görünen gökçe bizim gökçe olsa gerek dünkü hesabında pasif olmuş

susss elabımmmm ziraaa kazen denen şahsına münhasır kişilik seviyesiz demişşş
kim seviyeli görsünnn saygısızzzz.... zira susss yoksaa senide banlarrr:)
yahu bundan başka moderatörmü yokdaaa benim tüm davalarıma bu bakıyor kafasına göreee ceza yazyorrrr gülüyorummmm... çünkü baya sayfamızı takip eder oldu yakındaaa sayfayı kökten kapatırsaaa hiç şaşırmammmm :)

ne diyim vajili olada anlayaaaa derdi tasayı:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…