- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.021
canım dualarımız seninle nasıl sevindim anlatamam gözün aydın kan sonucun çıkınca bize de bildir durumu
baharcım çok tebrik ederim.rabbim tamamına erdirsin.çok sevindim senin adına.şimdi esas tam bir aile oldun.sana bebeğinle eşinle mutlu bir hayat dilerim
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili sonucun aldım. sonuç POZİTİF
ayna karşısında mı yapıyordunuz....bir bebeğiniz var mı aşabilirsem hemen bebek istiyorum çünkü.bana nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ama aşılabilir bir durum demi kimseye söylenmiyor bu durum...
allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla maşallah sana Nazar değmesin
Kızlar evliliğimin nerdeyse 6 ayı bu vajinismusla geçti. Şükürler olsun ki eşim anlayışlı davrandı birlikte üstesinden geldik. Bir gurbet gelini olarak bilmediğim bir şehirde ismini duyupta gitmediğim psikolog kalmadı. Sonuç olarak konunun başında yazılan egzersizlerden başka çıkış yolu gösteren olmadı. Hipnoz filanda deneyecektim artık açıkcası internetten araştırırken bundan başka çarem olmadığını düşünmeye başlamıştım lakin o zaman görüştüğüm doktor önermedi geçici bir çözüm olacağını sonraki cinsel hayatımızın zevksiz bir birliktelikten ibaret olacağını filan söyledi. Sabrettim;ben parmak egzersizleriyle başardım. İlişki sırasında kontrol tamamiyle bendeydi. İlk önce parmak egzersizini yapıp sonra eşimle denemesini yapmıştım. Kendinize inanın başardıktan sonra ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksınız ve evin en eğlenceli yeri bir zamanlar ızdırap yeri olan yatak odanız olacaktır
tebrikler canım.gözünaydınKızlar evliliğimin nerdeyse 6 ayı bu vajinismusla geçti. Şükürler olsun ki eşim anlayışlı davrandı birlikte üstesinden geldik. Bir gurbet gelini olarak bilmediğim bir şehirde ismini duyupta gitmediğim psikolog kalmadı. Sonuç olarak konunun başında yazılan egzersizlerden başka çıkış yolu gösteren olmadı. Hipnoz filanda deneyecektim artık açıkcası internetten araştırırken bundan başka çarem olmadığını düşünmeye başlamıştım lakin o zaman görüştüğüm doktor önermedi geçici bir çözüm olacağını sonraki cinsel hayatımızın zevksiz bir birliktelikten ibaret olacağını filan söyledi. Sabrettim;ben parmak egzersizleriyle başardım. İlişki sırasında kontrol tamamiyle bendeydi. İlk önce parmak egzersizini yapıp sonra eşimle denemesini yapmıştım. Kendinize inanın başardıktan sonra ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksınız ve evin en eğlenceli yeri bir zamanlar ızdırap yeri olan yatak odanız olacaktır
[estağfirullah önemli olanda bu çünkü yanlış yapıp kendimi kandırmaktansa en iyisi teşekkür ederim inşalah başarılı olurum başka önerilerin varmı
Tebrik ederim. Araya limon sıkmak istemem ama hamile olduğu ilk nasıl anladın? Hamile olma olasılığım var mı yok mu kafam çok karıştı. Hamilelik testi yapsam kesin sonuç vermeyebilirmiş
altta görünen gökçe bizim gökçe olsa gerek dünkü hesabında pasif olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?