Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canıııııım enerji kaynağım çook teşekkür ederim. seni gördüğüme inan çok sevindim

ne kadarlı evlisiniz allahım hayırlı etsin çoçığunuzu darıs başımıza...

canıııııım enerji kaynağım çook teşekkür ederim. seni gördüğüme inan çok sevindim

canım folic aside başlamış olman gerek....
ve şu 3-4 ay kesinlikle çiğ sebze (marul çiğ köfte maydanoz vs...) kesinlikleeee tüketmiyorsunnn
aman dikkat bacım az pişmiş ettende uzak duruyosunnn:)
allahım şimdiden sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin bacım...

en kötü günün böyle olsunn bacımmmm...
maşallah

ay canım sen takma kafana ya amann derdin yokta bunları mı takcan boşver bırak uğraşsınlar sen takıl yine bize

ne kadarlı evlisiniz allahım hayırlı etsin çoçığunuzu darıs başımıza...

ağustosta 8 yılım dolacak canım :):) İnş.Rabbim isteyen herkese nasip eder :)

Bacıııım 10 gündür içiyorum folic asiti. Bilgiler için çooook teşekkürler tatlım. Herkese her topice lazımsın

kızlarrr ama maaalesefki okuyunca görmüşünüzdür zaten
aynen şu yazyor
arkadaşlarınız şikayetçi oldu:):):)

yazık be okuyan arkadaşşş ne vardaaa şikayet içeriği olrak işaretliyosunnnn.... komedi yahuuu

ya bacım söylemiyosun ki bilelim aramızda ki haini.bilelim de ...................

iyiyim canım.sensiz tadı tuzu yok

bugun dilekçee yazdım ve cevabı geldi minacımm
aynen şu yanıtı
. Orada nasıl yazdığınız küçük harf büyük harf bişzim umrumuzda
değil ama arakdaşlarınızın ciddi bir rahatsızlığı oldu ki şikayet edildiniz.
Site kurallarına daha da önemlisi biraz arkadaşlarınıza saygı gösterirseniz
seviniriz.

kendileri yazarken bile bir sürü imla kelime hatası yapmış....
hiç önemli değil
senle belki daha güzel şekilde görüşürzzzz:)
herkese selamlar sağlıcakla kalın

msj attım ama kutun dolu galiba gitmedi

canımm nasılsın ya hep aklımdasın ama gelmiyorsun merak ettim çok şükürki bebiş iyimiş aman dikkat et bak kalkma ayağa varsın 8 ay ev pislensin hiç birşey olmaz özledim seni bu arada msj kutumu boşalttım canımm

seni de çok merak ediyorum kuzum ya, nasılsın... ne zaman yenicen var mı bi müjdeerteleme hastalığı dedik ama senin kadar erteleyenini de görmedim

ya deme öyleee kız daha bugün bitiyo regl im du bakalım bismillah çalışmalara başlıcaz dua edin valla çok ihtiyacım var çünkü bu ay bu işi başarmam lazım artık bıktım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili sonucun aldım. sonuç POZİTİF

canım benimmm yaa burnumun direği sızladı nasıl inan çokkk sevindimm Rabbim sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah gerçekten vajiyi yenip te hamiş kalanlar acaip etkiliyor beni nerdenn nereye değilmii

gökçecik canım sanırım başka sayfalardan şikayet edenler olmuş hı bu sayfadan değil bu sayfadakilerin hepsi seni seviyo diye gördüm ben valla ama söylemiyorsun işte canımcım tamam artık takma canım biz hesabının açılmasını istiyoruz mutluyuz seninle sende artık düşünüp strese girme evinden yeterince dertliydin zatenn hadi moralini düzelt artık bak yine yazmışın birşeyler arkadaşlara yardımcı olmaya çalışmışsın çok hoşuma gitti lütfen bizim için sakinleş de geri aramıza dön

kim şikayet etmiş ki ne olmuş ta yani bütün sayfaları okurum bugüne kadar kötü bi söz cümle kelime vs. görmedim ben rahatsız olanda varda girmesin yani zorla girdirmiyoruz ya topiğimize ne insanlar var yahu

cecemmmmmmm bacım gayet sakinimmmmmm merak etme sen... ayrıca bir başka sayfa denen bişey yok ne varsa buraya ve vajinüsmus topicinde tanışan kayşanalar topicine yazmıştım diğer meseleeee bir yorum taaa ilkiiiii başka topicdii herneyseee bacım ciddden gerek yokdaaa....
bazıları nedenseeee ne istiyorsa buradakilere yardım etmemden hoşlanmadı...
üstelik ne yazıkki içimizden arkadaşalrrrr...
hep ben hep ben hep bennnn
bana yazsınla banaa yorum yapsınlar beni sevsinler diyeee bir numara olayım diye düşünen çocuk ruhlu şahsı muhterem oku zira sen okursun ben sana gülüveririm... nede olsa giriceksin yineee burayaaa herneyseee
önemli olan boşverin hanımlarrrr siz derdinizi yenmek için çabalayınnn
akıllı ister benden almışınnnnnn ister bir başkasından ne önemi varki
inşallah sıkıntınızdan kurtulurda yenersinizdeee şu vaji illetini gerisinin ne derece yalan boş gereksiz olduğunu iyice anlarsınız....
sözüm ona okuyacaktır bugun yarın bu yazımıda şikaye etsin
o ettikçeeee cezayı eklesinlerr
ben yineee gökçe olarak varım yaşıyorum çok mutluyummmmmmm
herşeyim varrr çok çok şükürrr....

allahım tüm vajili bacılarıma yardım etsin...
ertelemeyin kızlarrrr sadece erteleme olayııı
kasma erteleme üşenme egzersizi yappp
hijyen ve jel ileee inşallahhh sorunsuzca çoğunuz yeneceksiniz.... güzel günler yaşamanızzz dileklerimle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…