- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.041
:) ayyyyyyyyyyyyyy ne çok sevinnnndimmmmmmmmmmmmmm
maşallah bacımmmmmm
allahım sapa sağlam kucağınaaa almayı nasip etsin emii inşallahhhhhhhhhh
iyi bak kendineeee
görüşmek ümidiyleeee (tanıdın sen beni)
Teşekkür ederim canım saolasın :):):)
Ben vajiyi yeneli 40 gün oldu canım. En son geçen ayın 2sinde regl olmuştum. Tabii bebek istiyorduk. Bu 1 ay içinde hep aklımız bebekteydi. Geçen salıdan itibaren adet sancısı gibi sancım vardı. 2-3 gündür de hafif bulantı ve baş dönmesi vardı. Uyku halim çok vardı.bu sabah test yaptık pozitif çıktı. Hemen de kan tahlili yaptırdım o da pozitif çıktı.
canıııııım enerji kaynağım çook teşekkür ederim. seni gördüğüme inan çok sevindim
gökçe bacım nasılsın?
susss elabımmmm ziraaa kazen denen şahsına münhasır kişilik seviyesiz demişşş
kim seviyeli görsünnn saygısızzzz.... zira susss yoksaa senide banlarrr:)
yahu bundan başka moderatörmü yokdaaa benim tüm davalarıma bu bakıyor kafasına göreee ceza yazyorrrr gülüyorummmm... çünkü baya sayfamızı takip eder oldu yakındaaa sayfayı kökten kapatırsaaa hiç şaşırmammmm :)
ne diyim vajili olada anlayaaaa derdi tasayı:):):)
ay canım sen takma kafana ya amann derdin yokta bunları mı takcan boşver bırak uğraşsınlar sen takıl yine bize
iyiyim canım.sensiz tadı tuzu yokselam bacımmmiyim ne olsun sen nasılsın bacımmm:)
ne kadarlı evlisiniz allahım hayırlı etsin çoçığunuzu darıs başımıza...
canım folic aside başlamış olman gerek....
ve şu 3-4 ay kesinlikle çiğ sebze (marul çiğ köfte maydanoz vs...) kesinlikleeee tüketmiyorsunnn
aman dikkat bacım az pişmiş ettende uzak duruyosunnn:)
allahım şimdiden sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin bacım...
en kötü günün böyle olsunn bacımmmm...
maşallah
allah mutlu etsinağustosta 8 yılım dolacak canım :):) İnş.Rabbim isteyen herkese nasip eder :)
Bacıııım 10 gündür içiyorum folic asiti. Bilgiler için çooook teşekkürler tatlım. Herkese her topice lazımsın
ya bacım söylemiyosun ki bilelim aramızda ki haini.bilelim de ...................kızlarrr ama maaalesefki okuyunca görmüşünüzdür zaten
aynen şu yazyor
arkadaşlarınız şikayetçi oldu:):):)
yazık be okuyan arkadaşşş ne vardaaa şikayet içeriği olrak işaretliyosunnnn.... komedi yahuuu
iyiyim canım.sensiz tadı tuzu yok
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili sonucun aldım. sonuç POZİTİF[/QUOTE
Bahar tebrik ederim ALLaH saglkkli kucagina almayi nasip etsin
Buraya ilk yazdığım yazı buydu ve bana ilk sıcacık karşılamasıyla Beste cevap vermişti. Seni Seviyorum Beste. Aradan yaklaşık 40 gün geçti ve sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Hala şoktayım. Herkese çoook teşekkürler. Buradaki herkes çoook özel. Bu dayanışmayı kaybetmezsiniz inş. Beste-Gökçe-Yasemin-Evrim ve daha ismini hatırlayamadığım birçok arkadaş bizler gibi başka vajililerin de sizlere çok ihtiyacı olacak. İyi ki varsınız....
Beste sana özel olduğunu söylemiş miydim
çok çok çoook tebrik ederiim duygularını şuan çok ii anlıyorum...tabi senin duyguların benimkinden daha yoğundur,dile kolay 7 yıl...Rabbim başka dert göstermesin çocuğunuda hayırlı bi şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
aman çok dikkat et kendine bu sıralar çok önemli.biliyosundur benim hala düşük tehlikem var.elinden geldiğince iş yapmamaya çalış
msj attım ama kutun dolu galiba gitmedi
seni de çok merak ediyorum kuzum ya, nasılsın... ne zaman yenicen var mı bi müjdeerteleme hastalığı dedik ama senin kadar erteleyenini de görmedim
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili sonucun aldım. sonuç POZİTİF
kızlarrr ama maaalesefki okuyunca görmüşünüzdür zaten
aynen şu yazyor
arkadaşlarınız şikayetçi oldu:):):)
yazık be okuyan arkadaşşş ne vardaaa şikayet içeriği olrak işaretliyosunnnn.... komedi yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?