- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.061
üstte olunca çok zorlanmıyorum ama diğer türlü kendimi kasıp titriyorum...siz ne kadar zaman uğraştınız ne kadar sürede bitti bu çileniz
karamsarcımmmmmmmm bacımm maşallah fena büyüdünüzzz maşallahhh....gökçecim ya neler olmuş...
inş en kısa zamanda tatlıya bağlanır durum....
kim şikayet etmiş ki ne olmuş ta yani bütün sayfaları okurum bugüne kadar kötü bi söz cümle kelime vs. görmedim ben rahatsız olanda varda girmesin yani zorla girdirmiyoruz ya topiğimize ne insanlar var yahu
cecemmmmmmm bacım gayet sakinimmmmmm merak etme sen... ayrıca bir başka sayfa denen bişey yok ne varsa buraya ve vajinüsmus topicinde tanışan kayşanalar topicine yazmıştım diğer meseleeee bir yorum taaa ilkiiiii başka topicdii herneyseee bacım ciddden gerek yokdaaa....
bazıları nedenseeee ne istiyorsa buradakilere yardım etmemden hoşlanmadı...
üstelik ne yazıkki içimizden arkadaşalrrrr...
hep ben hep ben hep bennnn
bana yazsınla banaa yorum yapsınlar beni sevsinler diyeee bir numara olayım diye düşünen çocuk ruhlu şahsı muhterem oku zira sen okursun ben sana gülüveririm... nede olsa giriceksin yineee burayaaa herneyseee
önemli olan boşverin hanımlarrrr siz derdinizi yenmek için çabalayınnn
akıllı ister benden almışınnnnnn ister bir başkasından ne önemi varki
inşallah sıkıntınızdan kurtulurda yenersinizdeee şu vaji illetini gerisinin ne derece yalan boş gereksiz olduğunu iyice anlarsınız....
sözüm ona okuyacaktır bugun yarın bu yazımıda şikaye etsin
o ettikçeeee cezayı eklesinlerr
ben yineee gökçe olarak varım yaşıyorum çok mutluyummmmmmm
herşeyim varrr çok çok şükürrr....
allahım tüm vajili bacılarıma yardım etsin...
ertelemeyin kızlarrrr sadece erteleme olayııı
kasma erteleme üşenme egzersizi yappp
hijyen ve jel ileee inşallahhh sorunsuzca çoğunuz yeneceksiniz.... güzel günler yaşamanızzz dileklerimle....
canım ya yne dolu sanırım gönderemiyorum...
skype indirdim beni eklemen için adresi gönderiyorum ama olmuyo
cecemmmmmmm bacım gayet sakinimmmmmm merak etme sen... ayrıca bir başka sayfa denen bişey yok ne varsa buraya ve vajinüsmus topicinde tanışan kayşanalar topicine yazmıştım diğer meseleeee bir yorum taaa ilkiiiii başka topicdii herneyseee bacım ciddden gerek yokdaaa....
bazıları nedenseeee ne istiyorsa buradakilere yardım etmemden hoşlanmadı...
üstelik ne yazıkki içimizden arkadaşalrrrr...
hep ben hep ben hep bennnn
bana yazsınla banaa yorum yapsınlar beni sevsinler diyeee bir numara olayım diye düşünen çocuk ruhlu şahsı muhterem oku zira sen okursun ben sana gülüveririm... nede olsa giriceksin yineee burayaaa herneyseee
önemli olan boşverin hanımlarrrr siz derdinizi yenmek için çabalayınnn
akıllı ister benden almışınnnnnn ister bir başkasından ne önemi varki
inşallah sıkıntınızdan kurtulurda yenersinizdeee şu vaji illetini gerisinin ne derece yalan boş gereksiz olduğunu iyice anlarsınız....
sözüm ona okuyacaktır bugun yarın bu yazımıda şikaye etsin
o ettikçeeee cezayı eklesinlerr
ben yineee gökçe olarak varım yaşıyorum çok mutluyummmmmmm
herşeyim varrr çok çok şükürrr....
allahım tüm vajili bacılarıma yardım etsin...
ertelemeyin kızlarrrr sadece erteleme olayııı
kasma erteleme üşenme egzersizi yappp
hijyen ve jel ileee inşallahhh sorunsuzca çoğunuz yeneceksiniz.... güzel günler yaşamanızzz dileklerimle....
Güzelim 6 ay kadar sürdü ama ben hiç vazgeçmedim umutsuzluğa kapılmadım. Söylemesi ayıp belki ama aklım sürekli bundaydı kendimi işe yaramaz hissediyordum. Kocamın iması dahi olmadı bununla ilgili aksine ben senle bunun için evlenmedim illa olmak zorunda değil diye telkinde bulunurdu. Ben ise ne dese tersini anlardım başka şeyden sürtüşmemiz olsa buna bağlardım ağlamadan geçirdiğim gün kalmamıştı artık. Bir sürü para harcadım doktorlara eşim gitme dedikçe sen bana destek olmak istemiyorsun die onu suçlayıp yine gittim.
Sonuç hepsi parmak egzersizi cinsel eğitim dedi durdu. Bahsettiğim gibi ben üsteyken başardık ve uzun sayılacak bir süre sadece bu şekilde girebildik ilişkiye sonra buda düzeldi. Zamanla oluyor yani. Bide ismini vermek doğrumu bilmiyorum ucu çubuk gibi uzanan içeriye doğru sıkılan bir kayganlaştırıcı jel var o da etkili oldu.
karamsarcımmmmmmmm bacımm maşallah fena büyüdünüzzz maşallahhh....
bebişcik nasılll??
dersleri ne etttinnn öncelerde yazdım msj kapasiten doluydu alaamdı kutun onu her daim boş tut bacımmm arada göremeyince yazarız sanaaaa
görüşürzz bacım...
boşver bacımmm sen egzersizine ve güzel muhabbete yoğunlaşşş ciddden boşverrr... insan oğlu salla gitsinnn bazıları garip kadın bile olsalarrr!!!!!!
canım herkez msj gönderebiliyor birtek sen gönderemiyorsun( şu an bomboş kuzum ya bi arkadaş atmış onunki gelmiş ay bizim seninle neden böyle sorunlarımız oldu valla bi görüşemedik şöyle rahatça hadi canım biraz daha kurcala olmadı aldığın adresi profilinden kısa süreli hakkında yazan yere ekle alayım canım sonra silersin olurmu yazdığında söyle hemen alayımm
töbe töbe kimmiş bu yahu valla merak ettim ya düşünüyorumda aklıma gelmiyo kimse gelenlerde seni seviyor zaten ay dur biri aklıma geldi odeğildir inş.:26: mutlaka girer görür elbet dediğine göre seyrek giren biri demekki neyse canım söylemek istemiyorsun demekki ama söyle bence bizde bilelim yani...
kimmiş bu ya iyice merak ettim ne diye şikayet ediyo sen sadece insanlara yardım ediyorsun belkide senin sayende kaç kişi bu illeti yendi ne tuhaf insanlar var ya
senin gibi bir meleğin meleği olacak demek ne kadar sevindim canım benim ya gözlerim doldu allah inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin senin yerin çok ayrı bende canım benim inşallah benimde bebişim olur ya ay hangi tarihte yenmiştin sen :) allahım ne güzel bir haber bu....tebrik ediyorum baharım seni
Bende senin hissettiğin duyguları hissediyorum son 2 aydır ağlayacak gibiyim kendime olan güvenim azaldı adeta diğer kadınlara hayranlıkla bakar oldum ne güzel sorunları yok çoçuk bile yapmışlar diye inşallah bende hayırlsıyla atlatırım deneme yapmaya başladımsabah üyeliğinden sonra deniyorum inşallah bana daha net yazabilir misin nasıl yaptığını...Güzelim 6 ay kadar sürdü ama ben hiç vazgeçmedim umutsuzluğa kapılmadım. Söylemesi ayıp belki ama aklım sürekli bundaydı kendimi işe yaramaz hissediyordum. Kocamın iması dahi olmadı bununla ilgili aksine ben senle bunun için evlenmedim illa olmak zorunda değil diye telkinde bulunurdu. Ben ise ne dese tersini anlardım başka şeyden sürtüşmemiz olsa buna bağlardım ağlamadan geçirdiğim gün kalmamıştı artık. Bir sürü para harcadım doktorlara eşim gitme dedikçe sen bana destek olmak istemiyorsun die onu suçlayıp yine gittim.
Sonuç hepsi parmak egzersizi cinsel eğitim dedi durdu. Bahsettiğim gibi ben üsteyken başardık ve uzun sayılacak bir süre sadece bu şekilde girebildik ilişkiye sonra buda düzeldi. Zamanla oluyor yani. Bide ismini vermek doğrumu bilmiyorum ucu çubuk gibi uzanan içeriye doğru sıkılan bir kayganlaştırıcı jel var o da etkili oldu.
bacım bunları okuduktan sonra benimde aklıma biri geldi ama neyse sen deşifre edersen daha iyi.ama hakikaten çok ayıp egolarını bu kadar şişiren insanda bu topice dehayır gelmez.amannn boşver be elabcımmmm
ucu taaa 1 ay önce bir genç kızınnn buraya girip sevgilisi ile geçen durumunu yazıncaaaa yazdığım o güzel ibretlik türk kültürne göreneklerneee uygun olmayan durumları dile getirmemeee dayanmaktaaa ne yazıkki ozaman ben şikayet etme akıllılığında dahi bulunmadım.... herneyseeeşimdi kk
telefonunuda yollamışşş
arayacammm:):):)
iyiii bakalım
ötesini boşver sadece şunu diyim
biri çıksın ayy senin sayendeee
vayy sen olmasan ben hiçim
benim yenmemde sen etkin sebep oldun vay benim 1 numaramsınnn diye diyeee egosunutatmin etmek içinn huylanmalarrr.... benim ciddden herşeyim varrrr gerekdeee yokkallaha şükürrr sanal da olsa çok güzel arkadaşlıklar elde etttim... onlara da birşeyler kattıysam ne alaaa:) ötesi yalannnnnnnnn....
çok iyi biliyorum ki şimdi okuyuncaaa bunlarıda şikayet edecek etsindeee
etmessseeee ben onu deşifre edecemmm:):):)
bu yüzden banlasınalr bunudaaa çokmu mühimmm sanki kullanıcı adım
alttaki kalplerin saysısı 3 müş 4 müş 1 miş
amann
basit insanalr ehryerde çıkar bunlara aldırmayalım
vee ciddden fazlasıyla meşgul etttik topici
kızlarrr uyarımegzersizlere ağırlık verin
diğer şekillerde iletişimeee geçme isteğinde çok bulunmayınnnherkesede güvenmeyin :)
bir çoğunuzu çok seviyorummm
iyi günlerrrrrr
hoş sohbetler
evet okudum bacımmm....geçtim canım çok şükür sen ne yaptın ya zaten giremeyişimin nedeni belliydi diğer topicte görmüşsündür.ama yinede dediğin gibi boş tutsam ii olacak
selam cecoşşşşşşş hehehe canım durumun iyi anlaşılannn bu arada hamilemsin kızzzz hislerinde sağlammmgökçee özeline bak canımmmm
ya bacım vallaa amann boşverrr dilekçe yazdım siteyeeeeya seni şikayet eden kimmiş söyle bilelim ya neye dayanarak şikayet ediyomuş
[sıze=3]bacım bunları okuduktan sonra benimde aklıma biri geldi ama neyse sen deşifre edersen daha iyi.ama hakikaten çok ayıp egolarını bu kadar şişiren insanda bu topice dehayır gelmez.
Kınıyorum
[/sıze]
selam cecoşşşşşşş hehehe canım durumun iyi anlaşılannn bu arada hamilemsin kızzzz hislerinde sağlammmamaa ne yazıkki ben hamile değilim :):):) yani o varr ama asıl olan o değil:)
boşverrrr cecoşşş regln bitttimi bariii
ne etttin bacım
amannn boşver be elabcımmmm
ucu taaa 1 ay önce bir genç kızınnn buraya girip sevgilisi ile geçen durumunu yazıncaaaa yazdığım o güzel ibretlik türk kültürne göreneklerneee uygun olmayan durumları dile getirmemeee dayanmaktaaa ne yazıkki ozaman ben şikayet etme akıllılığında dahi bulunmadım.... herneyseeeşimdi kk
telefonunuda yollamışşş
arayacammm:):):)
iyiii bakalım
ötesini boşver sadece şunu diyim
biri çıksın ayy senin sayendeee
vayy sen olmasan ben hiçim
benim yenmemde sen etkin sebep oldun vay benim 1 numaramsınnn diye diyeee egosunutatmin etmek içinn huylanmalarrr.... benim ciddden herşeyim varrrr gerekdeee yokkallaha şükürrr sanal da olsa çok güzel arkadaşlıklar elde etttim... onlara da birşeyler kattıysam ne alaaa:) ötesi yalannnnnnnnn....
çok iyi biliyorum ki şimdi okuyuncaaa bunlarıda şikayet edecek etsindeee
etmessseeee ben onu deşifre edecemmm:):):)
bu yüzden banlasınalr bunudaaa çokmu mühimmm sanki kullanıcı adım
alttaki kalplerin saysısı 3 müş 4 müş 1 miş
amann
basit insanalr ehryerde çıkar bunlara aldırmayalım
vee ciddden fazlasıyla meşgul etttik topici
kızlarrr uyarımegzersizlere ağırlık verin
diğer şekillerde iletişimeee geçme isteğinde çok bulunmayınnnherkesede güvenmeyin :)
bir çoğunuzu çok seviyorummm
iyi günlerrrrrr
hoş sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?