Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

baharcım tekrar çok tebrik ediyorum
şimdi tam bir aile oldunuz inş...
Rabbim bu sıkıntıdan herkesi kurtarıp hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

üstte olunca çok zorlanmıyorum ama diğer türlü kendimi kasıp titriyorum...siz ne kadar zaman uğraştınız ne kadar sürede bitti bu çileniz

Güzelim 6 ay kadar sürdü ama ben hiç vazgeçmedim umutsuzluğa kapılmadım. Söylemesi ayıp belki ama aklım sürekli bundaydı kendimi işe yaramaz hissediyordum. Kocamın iması dahi olmadı bununla ilgili aksine ben senle bunun için evlenmedim illa olmak zorunda değil diye telkinde bulunurdu. Ben ise ne dese tersini anlardım başka şeyden sürtüşmemiz olsa buna bağlardım ağlamadan geçirdiğim gün kalmamıştı artık. Bir sürü para harcadım doktorlara eşim gitme dedikçe sen bana destek olmak istemiyorsun die onu suçlayıp yine gittim.
Sonuç hepsi parmak egzersizi cinsel eğitim dedi durdu. Bahsettiğim gibi ben üsteyken başardık ve uzun sayılacak bir süre sadece bu şekilde girebildik ilişkiye sonra buda düzeldi. Zamanla oluyor yani. Bide ismini vermek doğrumu bilmiyorum ucu çubuk gibi uzanan içeriye doğru sıkılan bir kayganlaştırıcı jel var o da etkili oldu.

gökçecim ya neler olmuş...
inş en kısa zamanda tatlıya bağlanır durum....
karamsarcımmmmmmmm bacımm maşallah fena büyüdünüzzz maşallahhh....
bebişcik nasılll??
dersleri ne etttinnn öncelerde yazdım msj kapasiten doluydu alaamdı kutun onu her daim boş tut bacımmm arada göremeyince yazarız sanaaaa

görüşürzz bacım...

kim şikayet etmiş ki ne olmuş ta yani bütün sayfaları okurum bugüne kadar kötü bi söz cümle kelime vs. görmedim ben rahatsız olanda varda girmesin yani zorla girdirmiyoruz ya topiğimize ne insanlar var yahu

boşver bacımmm sen egzersizine ve güzel muhabbete yoğunlaşşş ciddden boşverrr... insan oğlu salla gitsinnn bazıları garip kadın bile olsalarrr!!!!!!

kimmiş bu ya iyice merak ettim ne diye şikayet ediyo sen sadece insanlara yardım ediyorsun belkide senin sayende kaç kişi bu illeti yendi ne tuhaf insanlar var ya

canım ya yne dolu sanırım gönderemiyorum...
skype indirdim beni eklemen için adresi gönderiyorum ama olmuyo

canım herkez msj gönderebiliyor birtek sen gönderemiyorsun ( şu an bomboş kuzum ya bi arkadaş atmış onunki gelmiş ay bizim seninle neden böyle sorunlarımız oldu valla bi görüşemedik şöyle rahatça hadi canım biraz daha kurcala olmadı aldığın adresi profilinden kısa süreli hakkında yazan yere ekle alayım canım sonra silersin olurmu yazdığında söyle hemen alayımm

töbe töbe kimmiş bu yahu valla merak ettim ya düşünüyorumda aklıma gelmiyo kimse gelenlerde seni seviyor zaten ay dur biri aklıma geldi odeğildir inş.:26: mutlaka girer görür elbet dediğine göre seyrek giren biri demekki neyse canım söylemek istemiyorsun demekki ama söyle bence bizde bilelim yani...

heyyy heyyy abcımm çok tebriklerrrrrrrrrr

senin içinnnn söylesin angaralı
hadi kızlarrrrrr oyunaaaa
kelebek bacım çok tebrik ediyorum ... rabbbim başka sıkıntı vermesinnnn bacım....

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

geçtim canım çok şükür sen ne yaptın ya zaten giremeyişimin nedeni belliydi diğer topicte görmüşsündür.ama yinede dediğin gibi boş tutsam ii olacak

gönderdim canım sorun bendeymiş

kimmiş bu ya iyice merak ettim ne diye şikayet ediyo sen sadece insanlara yardım ediyorsun belkide senin sayende kaç kişi bu illeti yendi ne tuhaf insanlar var ya

amannn boşver be elabcımmmm

ucu taaa 1 ay önce bir genç kızınnn buraya girip sevgilisi ile geçen durumunu yazıncaaaa yazdığım o güzel ibretlik türk kültürne göreneklerneee uygun olmayan durumları dile getirmemeee dayanmaktaaa ne yazıkki ozaman ben şikayet etme akıllılığında dahi bulunmadım.... herneyseeeşimdi kk
telefonunuda yollamışşş
arayacammm:):):)
iyiii bakalım
ötesini boşver sadece şunu diyim
biri çıksın ayy senin sayendeee
vayy sen olmasan ben hiçim
benim yenmemde sen etkin sebep oldun vay benim 1 numaramsınnn diye diyeee egosunutatmin etmek içinn huylanmalarrr.... benim ciddden herşeyim varrrr gerekdeee yokk allaha şükürrr sanal da olsa çok güzel arkadaşlıklar elde etttim... onlara da birşeyler kattıysam ne alaaa:) ötesi yalannnnnnnnn....

çok iyi biliyorum ki şimdi okuyuncaaa bunlarıda şikayet edecek etsindeee
etmessseeee ben onu deşifre edecemmm:):):)
bu yüzden banlasınalr bunudaaa çokmu mühimmm sanki kullanıcı adım
alttaki kalplerin saysısı 3 müş 4 müş 1 miş
amann
basit insanalr ehryerde çıkar bunlara aldırmayalım
vee ciddden fazlasıyla meşgul etttik topici
kızlarrr uyarım egzersizlere ağırlık verin
diğer şekillerde iletişimeee geçme isteğinde çok bulunmayınnn herkesede güvenmeyin :)
bir çoğunuzu çok seviyorummm
iyi günlerrrrrr
hoş sohbetler

Canııııııım bitanem benim çook teşekkür ederim. Siz bugün beni ağlatacaksınız belli Hepiniz ama hepiniz benim için çoook değerlisiniz. Sevilmek ve bu kadar güzel tanınmak tarifi imkansız birşey canıım. Rabbim sizlerede nasip etsin inş.

Canım ben 26 Şubatta tam olarak yenmiştim

Bende senin hissettiğin duyguları hissediyorum son 2 aydır ağlayacak gibiyim kendime olan güvenim azaldı adeta diğer kadınlara hayranlıkla bakar oldum ne güzel sorunları yok çoçuk bile yapmışlar diye inşallah bende hayırlsıyla atlatırım deneme yapmaya başladımsabah üyeliğinden sonra deniyorum inşallah bana daha net yazabilir misin nasıl yaptığını...

bacım bunları okuduktan sonra benimde aklıma biri geldi ama neyse sen deşifre edersen daha iyi.ama hakikaten çok ayıp egolarını bu kadar şişiren insanda bu topice dehayır gelmez.
kınıyorum

geçtim canım çok şükür sen ne yaptın ya zaten giremeyişimin nedeni belliydi diğer topicte görmüşsündür.ama yinede dediğin gibi boş tutsam ii olacak
evet okudum bacımmm....
şimdilerde nasılsınızzz hiç kilo alabildin mi yoksa hala öyle zayıfmısın ????

gökçee özeline bak canımmmm
selam cecoşşşşşşş hehehe canım durumun iyi anlaşılannn bu arada hamilemsin kızzzz hislerinde sağlammm amaa ne yazıkki ben hamile değilim :):):) yani o varr ama asıl olan o değil:)
boşverrrr cecoşşş regln bitttimi bariii
ne etttin bacım

ya seni şikayet eden kimmiş söyle bilelim ya neye dayanarak şikayet ediyomuş
ya bacım vallaa amann boşverrr dilekçe yazdım siteyeeee
onlarda arkadaşalrınız sizden rahatsız oluyor diyeee dönüt verdi...
ne yazıkki yazık yeni gelen arkadaşlaraaa zann altında bırakmak gibi olmasın zira onlar değil.... hoş çok önemlide değil... benim için önemlilerle görüşürüm herşekildeeee,,, ama yeni tanışacakalrımlaaa kötü bir başlangıç oldu herneyse bacılarrrrr.... ne diyoruzzz

DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM!!!!!!

hislerim güçlüdür azıcık düşündüm o aklıma geldi asıl olanıda düşüneyim az ozamann ama yazık vlala çok yazıkkk çok üzüldüm beklemezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…