Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yalnız değilsin bende 9 aylık evliyim ve yeni üye oldum birbirimize destek olmalıyız

seni şikayet eden mi var hangi edepsüz o

senin gibi iyilik meleğini kim mahrum ediyor burdaki bacılara yardım etmekten bende diorum neden gökçe görünmüyo seni çok seviyoruz bacım sen buranın demirbaşısın herkes haddini bilsin kafalarına göre basit şeylerden nasıl üyelik pasif oluyo ya ne saçma bişidir bu valla sinirlendim şimdi bacım sen kendini özletme senin yorumlarını okumak ayrı bir zevk burda enerji alıyorum sen yazdıkça

egzersiz yapmadan nasıl yenebildin anlatabilirmisin

egzersiz yapmadan kim yenmiş :) maşallah anlatsın bizede yaaa

ben yendim kızlar ama birazdan çıkcam yarın paylaşırım nasıl yendiğimi yalnız siz kaçmayın egzersizden benim zamanım yoktu yapamadım yarın ayrıntıları anlatırım iyi akşamlar

Son düzenleme:

Tatlım daha net nasıl yazayım bilemedim sen merak ettiklerini sor ben elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışayım

canım ya kilo aldığım falan yok 44 kiloyum alamıyorumki

canım sen hangi aşamadasın ben takip edemedim ben 2 parmakta yenmiştim sorcağın bişiler varsa burdayım yazarım

bende herkes gibi egzersizlere çok ürkerek başladım olmaz yapamam diye diye kndimi iyice çökerttim halada çöküyorum. 6 ay oldu evlendiğimiz ve ben hiç bi şekilde eşime izin veremedim malesef. uç kısmı bile girmedi düşün yani o kadar vahim durumdayım. egzersizlere başladım kulak kürdanlarını birleştirip aparat yaptım en son 40 kulak kürdanıyla denedim ama ileri ittirmiyorum en fazla 2 cnm ileri sokuyorum. çünkü kendi kendime kızlık zarını bozmak istemiyorum eşimden çekindiğimden değil ama bunu onunla yaşamak istiyorum kendi kendime o cesareti hiç bulamıcam sanırım. ve işin kötü tarafı artık psikolojim iyice çökmüş durumda kendi kendime ağlıyorum sürekli kendimden nefret etme derecesine geldim malsef işte bu durumdayım

aynen aynii durum bendede var.bende 6 aylik evliyim ama bendede esim ucu ile giremedi bile bene kizlik zarimi kendim yirtmak istemiyom dedigin gibi esimle yasamak istiyorum onu.ondan egzersizlerdende cekiniyorum ( baska yolu yokmu ya bize yardim edin.resmen baska kadinlari kiskaniyorum gorunce neguzel mutludurlar simdi onlar basardi bi ben basaramiyom (( bende hep agliyom.. hic hevesimde kalmadi bisseye biri egzersiz yapmadan basarmis nasil olmus acaba??

kızlar aslında egzersizde çok ilerlemek falan değil bence başarmak için en önemli ayrıntılar şunlar

*inanmak,,,,, kızlar başarcağınıza inanırsanız mutlaka başarırsınız
* doğru yönü öğrenmek yani parmağınızla ne tarafa itileceğini bilmelisiniz ( popo yönüne) ben bunu bilmiyormuşum ve eşimde tabi :)
*doğru şekilde nefes alıp vermek ve ıkınabildiniz kadar ıkınabilmek,
*sonrada nefes alıp verirken ıkındıkça parmağınızla yön çalşması yapmak

bu yazdığıklarım zaten temeli geriside parmak aparat egzersiz aşamaları geliyor ama yazdığım 4 şeyle ben 1 haftada başardım 1 hafta bile değil 1 günde bile yaparsınız vajinanın ne kadar esnek geniş bişi olduğuna zaman geçtikçe görüp şok oluyor insan olmuyor girmiyor çok dar diyenler hep yanılıyor bende öyle demiştim parmağımla oranın nasıl bişi oldunu anlayınca beyin zaten p.... gireceğini kabulleniyor 2 parmağımı alabildikten sonra p.... girer diyerek denedikte oldu tabi çok kolay başardım diyemem ama o gün çok ısrarcı oldum zorladım yani ama oray esneterek 1-2 haftaya yayarak acısız sızısız yenen arkadaşımız çok öyle yapmak tabiki daha mantıklı ama bende sabır kalmamıştı ayrıca egzersiz yapmadan oranın esneyen yapısını beyninize kabullendirebilseniz tabiki çok gerek yok egersize cidden çok kolay bişi aslında ben buraı okuyup koşullansaydım 1 buçuk yıl geçmeden ilk hafta birlkte olurdum eşimle

ultrason jeli kocaman fiyatda çok uygun bir tane alın derim eldiveni geçirin jelleyin parmağınızla deneyin kayıp gidecek bunun grimesi size cesaret verecek ben her akşam işten gelip yaptım yarım saatcik beynim anladıki sonunda orası dar değilmiş kapalı deilmiş :) sizde inanın kızlar tembellik yapmayın ben burayı bulunca 1 ay yapmadım sonradan tekrar doktor arayışına girip küçük ilde doktor bulamama sıkıntısından mecbur kalıp döndüm iyikide dönmüşüm , istanbulda 5 mlyar isteyen doktorada ev borcumuzdan dolayı gidememdim ön görüşmede 280 tl verip geldim vaji bana 280 tlye mal olmuş oldu şükür :)

benim gibi biri varmış demekki okuyunca aynı şeyleri hissediyoruz. ne yaapıcaz bilmiyorum hep korkuyorum ağlıyorum umudum tükeniyor bazen cesaretleniyorum bazende umutsuz. artık allak bullak oldum ne yapıcam bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun ikimizde aynı durumdayız aynı zman dililimindeyiz daha fazla uzamaz inşallah

canım inan ben senden kötü durumdaydım ben 1 buçuk yıl toplasan 5-6 deneme ancak yapmışımdır o da sürtünme şeklinde afedersin aynen ucu bile değmeden itiyordum eşimi ama 2 parmağımı alınca ben üstte yüzüm eşime dönük oturabildim inan hiç farkımız yok bak kızlık bozulmaz ben 2 parmakta bozulmadıki ilk 2 ilşkide kanamam oldu yani ilkinde sanırım hepsini alamamışım 2 ci de tam oldu yani onu kafana takma ay canım ya nolur üzülme ağlama ya bende yaşadım yazdıklarını üstelik eşim artık beni anlayamaz noktaya gelmişti yeneceğime inanmıyodu deneyelim dediğimde denemek bile istemyordu benim çabamla yendik

aslında egzersize devam etmeme nedenimde senin gibi kızlık olayını eşimle yaşamak istyrdum ilk zamanlar korka korka iyitordum parmağımı ama sonra dedim kızlığı düşüne düşüne bu böle ertelenecek ve doktorda dedi eşime kızlık egzersizde bozulabilir bunu bilin dedi ama parmakla bozulmuyor ki yani aslında bozulma olayıda değil esneme olayı aparatla esnediği için gelmiyormuş ya o yüzden diğer arkadaşarın gelmedi ben de 1 ay burayı bulup bıraktım kızlık bozulur diye egzersize başlayamadım sonraki 1 ay cesaretim geldi ve başladığım haftasonu yendim yenicem dedim ama inan acı falan yok yani acısada hafif bir acı dayanılmıcak bişi diil hiç acımayan bacılarda çok kendi adıma söylüyorum bunu ben canım inan yeneceksin vallahi benden kolay yenersin ben çok mıymıy biriyim düşün yani :)

sizinle aynı duyguları bende paylaşıyorum hatta aynı aylarda evlenmişiz o kadar egzersiz yapıyorum tamam olacak diyorum ama ne yazıkki ucunu dahi alamadım bende başta bende sizin gibi düşünüyodum kızlık zarı hakkında ama şimdi ondan da vazgeçtim yeterki olsun eşim sorun yapmıyo çünkü Allah ım bizde yenelim ya bitsin bu dert artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…