- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.081
Bugün bu siteye üye oldum doktora gitmek isemiyorum Vajinismus olduğumu ancak bugün kabullendim tabi kötü birgecenin ardından kendi kenndime yenmek istiyorum 1.5 yıllık evliyim ne olur yardım eddin evliliğim bitsin istemiyorum.....ne olur bana yardım edinnnnn
Neler olmuş burada gökçe ne oldu ben bişey anlamadım ne şikayeti
combooooooooooooooo
bacımmm nasılsınnnnnnnnnnnnnn?
senin egzersizler ne aşamadaaa nasıl gidiyor bacım
egzersiz yapmadan nasıl yenebildin anlatabilirmisin
egzersiz yapmadan nasıl yenebildin anlatabilirmisin
egzersiz yapmadan kim yenmiş :) maşallah anlatsın bizede yaaa
Bende senin hissettiğin duyguları hissediyorum son 2 aydır ağlayacak gibiyim kendime olan güvenim azaldı adeta diğer kadınlara hayranlıkla bakar oldum ne güzel sorunları yok çoçuk bile yapmışlar diye inşallah bende hayırlsıyla atlatırım deneme yapmaya başladımsabah üyeliğinden sonra deniyorum inşallah bana daha net yazabilir misin nasıl yaptığını...
ben yendim kızlarama birazdan çıkcam yarın paylaşırım nasıl yendiğimi yalnız siz kaçmayın egzersizden benim zamanım yoktu yapamadım yarın ayrıntıları anlatırım iyi akşamlar
herkes sustu hadi yenenler bişeyler anlatın bari ne yapmamız lazım bizim offfff offffffffffffff
evet okudum bacımmm....
şimdilerde nasılsınızzz hiç kilo alabildin mi yoksa hala öyle zayıfmısın ????
selam cecoşşşşşşş hehehe canım durumun iyi anlaşılannn bu arada hamilemsin kızzzz hislerinde sağlammmamaa ne yazıkki ben hamile değilim :):):) yani o varr ama asıl olan o değil:)
boşverrrr cecoşşş regln bitttimi bariii
ne etttin bacım
ya bacım vallaa amann boşverrr dilekçe yazdım siteyeeee
onlarda arkadaşalrınız sizden rahatsız oluyor diyeee dönüt verdi...
ne yazıkki yazık yeni gelen arkadaşlaraaa zann altında bırakmak gibi olmasın zira onlar değil.... hoş çok önemlide değil... benim için önemlilerle görüşürüm herşekildeeee,,, ama yeni tanışacakalrımlaaa kötü bir başlangıç oldu herneyse bacılarrrrr.... ne diyoruzzz
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM!!!!!!
canım sen hangi aşamadasın ben takip edemedim ben 2 parmakta yenmiştim sorcağın bişiler varsa burdayım yazarım
bende herkes gibi egzersizlere çok ürkerek başladım olmaz yapamam diye diye kndimi iyice çökerttim halada çöküyorum. 6 ay oldu evlendiğimiz ve ben hiç bi şekilde eşime izin veremedim malesef. uç kısmı bile girmedi düşün yani o kadar vahim durumdayım. egzersizlere başladım kulak kürdanlarını birleştirip aparat yaptım en son 40 kulak kürdanıyla denedim ama ileri ittirmiyorum en fazla 2 cnm ileri sokuyorum. çünkü kendi kendime kızlık zarını bozmak istemiyorum eşimden çekindiğimden değil ama bunu onunla yaşamak istiyorum kendi kendime o cesareti hiç bulamıcam sanırım. ve işin kötü tarafı artık psikolojim iyice çökmüş durumda kendi kendime ağlıyorum sürekli kendimden nefret etme derecesine geldim malsef işte bu durumdayım
aynen aynii durum bendede var.bende 6 aylik evliyim ama bendede esim ucu ile giremedi bilebene kizlik zarimi kendim yirtmak istemiyom dedigin gibi esimle yasamak istiyorum onu.ondan egzersizlerdende cekiniyorum ( baska yolu yokmu ya bize yardim edin.resmen baska kadinlari kiskaniyorum gorunce neguzel mutludurlar simdi onlar basardi bi ben basaramiyom (( bende hep agliyom.. hic hevesimde kalmadi bisseye biri egzersiz yapmadan basarmis nasil olmus acaba??
kızlar aslında egzersizde çok ilerlemek falan değil bence başarmak için en önemli ayrıntılar şunlar
*inanmak,,,,, kızlar başarcağınıza inanırsanız mutlaka başarırsınız
* doğru yönü öğrenmek yani parmağınızla ne tarafa itileceğini bilmelisiniz ( popo yönüne) ben bunu bilmiyormuşum ve eşimde tabi :)
*doğru şekilde nefes alıp vermek ve ıkınabildiniz kadar ıkınabilmek,
*sonrada nefes alıp verirken ıkındıkça parmağınızla yön çalşması yapmak
bu yazdığıklarım zaten temeli geriside parmak aparat egzersiz aşamaları geliyor ama yazdığım 4 şeyle ben 1 haftada başardım 1 hafta bile değil 1 günde bile yaparsınız vajinanın ne kadar esnek geniş bişi olduğuna zaman geçtikçe görüp şok oluyor insan olmuyor girmiyor çok dar diyenler hep yanılıyor bende öyle demiştim parmağımla oranın nasıl bişi oldunu anlayınca beyin zaten p.... gireceğini kabulleniyor 2 parmağımı alabildikten sonra p.... girer diyerek denedikte oldu tabi çok kolay başardım diyemem ama o gün çok ısrarcı oldum zorladım yani ama oray esneterek 1-2 haftaya yayarak acısız sızısız yenen arkadaşımız çok öyle yapmak tabiki daha mantıklı ama bende sabır kalmamıştı ayrıca egzersiz yapmadan oranın esneyen yapısını beyninize kabullendirebilseniz tabiki çok gerek yok egersize cidden çok kolay bişi aslında ben buraı okuyup koşullansaydım 1 buçuk yıl geçmeden ilk hafta birlkte olurdum eşimle
ultrason jeli kocaman fiyatda çok uygun bir tane alın derim eldiveni geçirin jelleyin parmağınızla deneyin kayıp gidecek bunun grimesi size cesaret verecek ben her akşam işten gelip yaptım yarım saatcik beynim anladıki sonunda orası dar değilmiş kapalı deilmiş :) sizde inanın kızlar tembellik yapmayın ben burayı bulunca 1 ay yapmadım sonradan tekrar doktor arayışına girip küçük ilde doktor bulamama sıkıntısından mecbur kalıp döndüm iyikide dönmüşüm , istanbulda 5 mlyar isteyen doktorada ev borcumuzdan dolayı gidememdim ön görüşmede 280 tl verip geldim vaji bana 280 tlye mal olmuş oldu şükür :)[/QUOTE
yapabilmeyi istemek ve buna kendini şartlandırmak en önemli şey evet sonuçta bu kadar insan ne jel nede aparat kullanmadan ilk anda hallediyor bizde eksik olan kendimize güven sanırım yapabilmeyi o kadar çok istiyorumki hayatımdaki herşeyi artık bi yana bıraktım bunu halletmeden hiçbirşeyden zevk alamıcam sanırım
bende herkes gibi egzersizlere çok ürkerek başladım olmaz yapamam diye diye kndimi iyice çökerttim halada çöküyorum. 6 ay oldu evlendiğimiz ve ben hiç bi şekilde eşime izin veremedim malesef. uç kısmı bile girmedi düşün yani o kadar vahim durumdayım. egzersizlere başladım kulak kürdanlarını birleştirip aparat yaptım en son 40 kulak kürdanıyla denedim ama ileri ittirmiyorum en fazla 2 cnm ileri sokuyorum. çünkü kendi kendime kızlık zarını bozmak istemiyorum eşimden çekindiğimden değil ama bunu onunla yaşamak istiyorum kendi kendime o cesareti hiç bulamıcam sanırım. ve işin kötü tarafı artık psikolojim iyice çökmüş durumda kendi kendime ağlıyorum sürekli kendimden nefret etme derecesine geldim malsef işte bu durumdayım
aynen aynii durum bendede var.bende 6 aylik evliyim ama bendede esim ucu ile giremedi bilebene kizlik zarimi kendim yirtmak istemiyom dedigin gibi esimle yasamak istiyorum onu.ondan egzersizlerdende cekiniyorum ( baska yolu yokmu ya bize yardim edin.resmen baska kadinlari kiskaniyorum gorunce neguzel mutludurlar simdi onlar basardi bi ben basaramiyom (( bende hep agliyom.. hic hevesimde kalmadi bisseye biri egzersiz yapmadan basarmis nasil olmus acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?