Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım egzersiz yapmadan yenen arkadaşlar da var mesela elab şimdi çıktı ama girince anlatır istersen
bu arada egzersizle illa kızlığını kendin yırtmış olmuyosun ki, ben de egzersiz yaptım ama kan geldi vajinismusu yenmek istiyosan egzersiz yapman gerek, egzersiz yapamıyosan da beynini hazırlıcaksın, korkmayacaksın, pozisyon olarak da üstte olucaksın

inşallah canım inşallah rabbim yardım etsin hepimize bizde kurtulalım artık nisan hedefimiz olsun madem üçümüz 6 aylığız ve aynı duguları yaşıyoruz birbirimize destek olalım ve yenelim

Arkadaşlar fırsat olup da yazamamıştım hikayemi şimdi paylaşıyorum. Aslında 2 denemeden sonra regl oldum o yüzden az da olsa endişeliyim hala:)

Ben evlendikten sonra birkaç ayım geçene kadar vajinusmus olduğumu kabul etmedim çünkü gerçekten zorluyordum ve olmuyodu. Bazen kendimi serbest bıraktığımı da hissediyodum ama buna rağmen olmayınca başka bi problem olduğunu düşündüm.. Eşimin ısrarlarıyla bir jinekoloğa göründüm gerçekten anatomik bir problem varmış. Küçük bir operasyonla bi kitle aldırdım kızlık zarının tam ortasındaymış. Sorun bitti sandım ama meğer işin bir de psikolojik boyutu varmış bende. Bekle bekle 1 yılım geçti. Sonra aynı durumu yaşayan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aparat denemeye karar verdim ama düşüncesi bile korkuttu günlerce girişimde bulunamadım ve bu siteyi her gün sıkı takip etmeye başladım baktım herkes aparat deneyip başarıyo:)

Ben de önce tek parmağımla vaji yapımı görmek için deneme yaptım. Sanki kendi parmağım bana ne zarar verecekse ondan bile korktum ama sonra, aylarca bunu neden yapmadım deyip kendime çok kızdım. Alıp aynayı vajinama bile bakmamıştım yani o derece. Parmak çok rahat girince mutlu oldum tabi sanki problem bitmiş gibi. Ama gerçekten bunu yapabilmek en büyük sorunu aşmaya en büyük atılan adım demek bence.. Sonra gidip orta kalınlıkta bir mum aldım bir kez peçete sarıp prezervatif geçirdim. Vazelin sürdüm ama siz sürmeyin sonra mantar yaptı. subazlı okey yada durex kayganlaştırıcı alın. Yaparken de güldüm neler yapıyorum diye:) nerden bilirdim ne kadar önemli olduğunu.. İlk denememde o zor dediğimiz, kendimizi sıktığımızda küçülen ama istediğimizde çocuk doğurabileceğimiz kadar genişleyebilen yerde takıldım. Sadece biraz zorladım ittim ve girdi. Sonra bütün evi yıktım ağlaya ağlaya mutluluktan:) o gün 7 cm e çıktım aparatla nasıl bi cesaret geldiyse. Sonra adet oldum. Sonra 10 cm sonra 11 ve en son 11 buçuk denedim ama gel gör ki eş denemesinden hala çok korkuyodum.

Burdaki tüm desteklere rağmen tek başıma halledemeyeceğimi anlayınca doktor Süleyman eserdağ la görüşmeye karar verdim. Burda yaptıklarımızdan çok farklı bişey yapmamış olsak da ne hikmetse 2 günlük seansın ardından 3. denememizde oldu!!! Doktor düşünen varsa süleyman beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.. İlişki olduğunda eşim de ben de anlayamadık ne yani oldu mu diye.. Çünkü girişi esnettik egzersizlerle.. Bu yüzden bu site sayesinde yaptığım egzersizlerin bana çooooook katkısı oldu. 2 ilişki sonrasında adet oldum şimdi heyecanla bitmesini bekliyorum..

Aylarımıza yıllarımıza yazık ediyoruz. Biz bu süreçte kendimizi çok yıprattık ben defalarca ayrılmayı evi terk etmeyi bile düşündüm!! Çünkü büyük aşkın gemisi bu sorun yüzünden su almaya başlamıştı. Eşim, benim olamayacağım kadar anlayışlıydı ama sabır da bir yere kadar.. Kendime güvenim, toplumdaki yerim, iş hayatım, ev hayatım, aile hayatım, her şeyim mahvolmuştu. Sadece Allah korkusuyla yaşıyodum.. Çok zor çok.. Başardığımda aklıma ilk hasretiyle yandığım evlat sahibi olma düşüncesi geldi.. Aslında onu hep içimde bastırmıştım.. Ama artık bunun hayallerini kurmak için sebeplerim var mahkumiyet bitti inşallah..

Herkese tavsiyem şu ki önce kendinize inanın ve oturup düşünün sakince.. Zorlasam da bitiricem bu işi deyin. Ben belki de doktora gittim artık mutlaka başarmam gerek korkusuyla yaptım buna inandırdım beynimi bilmiyorum beyni bi şekilde ikna etmek gerek.. Eşim oldu deyince kendimi serbest bıraktım o zaman çok daha rahat oldu.. Yani tek sorun acır düşüncesiyle kendimizi sıkmakmış işte...
En güzel günlerinize yazık etmemek için nolur başka bişeye odaklanmadan sadece bunu halletmeye çalışın sonra her şey çok güzel olacak zaten.. RABBİME ŞÜKÜR! O, " ol" dedi ki oldu...

Son düzenleme:

yok be ne takacammmm
ataalrımızzzz ne demiş

it ürür kervan yürür!!!!!!!!!

(bannnnnnnnnnnnnnnnn)

seviyesiz, saygısız diyerek yanılmamışım. Benim kim olduğuma bir bakında öyle it mit diyin. Hadsizliğe gerek yok değil mi ? Burada arkadaşlarınız kelimelerinizi uzatarak yazmanızdan rahatsız oldu şikayet edildi mune de uyarı yaptı buna rağmen neler yazdınız.

arkadaşlarınız diyerek bizleri zan altında bıraktığınızın farkında mısınız?

Seni şikayet eden kişi yi Allah a havale ediyorummm valla ....
Sakın bırakma canımmmm buradaki. İnsanların senin enerjine ihtiyacı varrrr...

kizlaar valla siz olmassaniz napardim bilmiorum.Allah razi olsun herkesten ♥ yanlizda degilmisim.acayip cesarett aliyorum sizden.bende sirf parmagimla girebildim ama tam degil tabiiki.yönünü buldum.ama ilerleme sayilirmi bu bilmiyorum simdi reglm geldi ya biter bitmez küvete sicak su doldurup yarim saat icinde yaticam sonra esimle denicem.belki ozaman kaslar yumusarda olur cok dua edelim birbirimize iyiki varsiniz :*

Son düzenleme:
canım karıştırıyorum :) kusura bakma senle yazışmıştık di mi sen regl mi oldun hangi aşamaya gelmiştin canım

3 parmak yapabiliyorum canım eşimle denemede yaptık biyer var oraya gelince yanma yapıyo ama girişte sorun yok yani oldumu olmadı mı bende anlamadım ama bakalım bi bitsinde reglim neler olacak acaba :)

canım ultrason jelide al onunla jelle denemeden önce çünkü korkudan heycandan ıslaklık kalmıyodu bende eğerki sen de de öleyse mutlaka onunla dene daha kolay girer

3 parmak yapabiliyorum canım eşimle denemede yaptık biyer var oraya gelince yanma yapıyo ama girişte sorun yok yani oldumu olmadı mı bende anlamadım ama bakalım bi bitsinde reglim neler olacak acaba :)

e canım senin yüzde doksanı bitmiş bişi kalmamış ki sen reglden sonra jelle dene hepsi girecektir o yanma başlarda bendede vardı ilk bi kaç ilşkide oluyor merak etme azcık sabret geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…