- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.121
Buraya ilk yazdığım yazı buydu ve bana ilk sıcacık karşılamasıyla Beste cevap vermişti. Seni Seviyorum Beste. Aradan yaklaşık 40 gün geçti ve sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Hala şoktayım. Herkese çoook teşekkürler. Buradaki herkes çoook özel. Bu dayanışmayı kaybetmezsiniz inş. Beste-Gökçe-Yasemin-Evrim ve daha ismini hatırlayamadığım birçok arkadaş bizler gibi başka vajililerin de sizlere çok ihtiyacı olacak. İyi ki varsınız....
Beste sana özel olduğunu söylemiş miydim
e canım senin yüzde doksanı bitmiş bişi kalmamış ki sen reglden sonra jelle dene hepsi girecektir o yanma başlarda bendede vardı ilk bi kaç ilşkide oluyor merak etme azcık sabret geçecek
Tebrik ederim cnm okuyunca çok sevindim darısı benim başıma:)
canım hotmail kullanıyo musun sana ordan yazarım her gün kullanıyorsan özelden msj atıcam kullanmıyosanda özelden detaylı yazayım sana
canım mail ini aldım ve hemen bi mail adresi açıyorum eklicem seni mesaj atamıyorum burdan henüz diğer taraftan haberleşiriz
combo canım msjımı aldın mı
cnm ekledim seni kabul edersin
canım gelmedi burdan adres yazmak yasakda senin eklediğin gelmedi bana
canım gelmedi burdan adres yazmak yasakda senin eklediğin gelmedi bana
İnsan görmeden de dokunmadan da sevebilirmiş. Evrim canım benim, benim için o kadar özelsiniz ki anlatamam :) Sanki kalbi temiz ruhu temiz bütün arkadşalar burada toplanmış.
canım sen bana a posta at yolladığım adrese o zaman ekleyebilirim
attım cnm görebildinmi
canım adresini gördüm ama bnm adres seni eklemiyo nedn acaba sen normal hotmailden açtın di mi adresini biliyorum ama ekleyemedim bidaha deneyim
Teşekkür ederim canım saolasınRabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş.
benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?