Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu konuda banada yardımcı olurmusunuz?

sonra basardın mı ben ya hıc yapamazsam esım benden sogur dıye korkuyorum

hayır daha başaramadım ama başaracağım inanıyorum.inanmak başarmanın yarısıdır unutma.ben 3 yılımı mahvettim sen benim gibi olma sana diyorum ya ben dokunamıyodum bakamıyodum bile.orayı tamamen kapalı sanıyodum ve orada bi et varkızlık zarı o kanıycak falan sanıyodum ama orası bildiğin açık ve parmağın rahatlıkla girebiliyor.ben parmak egzersizleri yaptım 1 hafta falan işte regl oldum ara verdim sonra devam etcem ama inanıyorum başaracağım.sen de inan lütfen bak ben 3 yılımı mahvettim sen çok zaman olmadan kurtul inş.

best merhabalar ben de yeni üye oldum 3 yıllık evliyim burdan okuduklarımla egzersizlere başladım ilk serçe parmakla başladım sonrasında işaret ve orta parmakla devam ettim fakat regl oldumara vermek zorunda kaldım regl bitince 2 parmak mı yapayım buarada iki parmak hangi iki parmak bilgi verebilir miisn?

nevibe senin adına çok ama çok sevindim inş darısı bütün vajilerin başına olsun hepimiz atlatalım.ben de dediğim gibi burda okuduklarımla serçe parmakla başladım işaret parmağı ve orta parmağımla egzersiz yapabildim kendime gerçekten güvenim geldi oranın geniş olduğunu istediğinde genişlediğini anladım.şuan regl durumundayım bitince inş yeniden başlıycam egzersizlerime.sence şimdi 2 parmak mı yapmalıyım yardımcı olur musuun bana?

her gün yeni bir vajiliyi görmek ne üzücü burda görmek onlar adına sevindirici bir durum ama ne çokmuşuz biz ya....arkadaşlar ne olur ümitsiz olmayın herkes bu sayfadan aldığı motivasyonla yendi bi kaç sayfaya göz atarsanız egzersiizler yenenlerin mutluluk kareleri her bir şey var sizlerde yeniceksiniz merak etmeyin bizlerde sizin gibiydik ve şuan şükürki bitiridk yendik gitti soracağınız sorular varsa cevaplayabilirim ama yapacağınız tek şey var : egzersiz inanın her şey çok kolay oluvericek ve bitecek

hoş geldin gaye, umarım en kısa zamanda sende yenersin. regl bitince vaji daha geniş oluyor bunu iyi değerlendir derim. 2 parmak sanırım işaret ve orta parmağı birleştirip yapılıyor, küs gibi yani. eğer onu yapamazsan aparat deneyebilirsin. en önemlisi kendine güven yapıcam de sürekli olurmu cnm. Allah kolaylık versin, vajili kimse kalmasın inş.

canım işaret ve orta parmağın yan yana dene ben 2 parmakta yendim sadece cesaret ve ısrar ediceksin bırakmıcaksın canım inan oluyor

hoşbulduk serap güzel dileklerin için teşekkürler ben çok vahim durumdaydım değil dokunmak elime ayna alıp bakamıyodum bile o derece en azından oraya bi parmağın rahatlıkla girebilceğini anladım açıkcası 2 parmak ürkütüyo beni ama birini yapar onuda yapar dimi?sen ne kadar zamanda yendin?

merhabalar minel evet buradaki başarı öyküleri insanı gaza getiriyor.2 parmakdan azcık ürküyorum ama yapıcam inanıyorum başka yolu yok.buarada sen 2 parmaktan sonra hemen p..ns denemesine mi geçtin.inş ben de sizler gibi yener buarada başarı öykümü yayınlarım:)

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar sevindim ki anlatamam tebrik ederim baharımmm

canım sonuçta oraya parmağının girebildiğini gördün. demekki oluyormuş demi. inan bana geriside gelecek. ben nerdeyse 10 yıl olacak cnm evleneli, 2 hafta önce kurtuldum çok şükür. erteleye erteleye 10 yıl oldu, keşke daha önceleri kaçmasaymışım üstüne gitseymişim, çünkü korkacak bişey yokmuş. sakın erteleme olurmu. ben parmakla fazla çalışamadım. kendime aparat yaptım egzersizlerimi onunla yaptım. 1 hafta kdr kısa bir sürede yendim. kendine inan güven ve istikrarlı ol. egzersizlerini sakın aksatma olacak bu iş. aklına takılan bişey olursa sor, burda herkes sana cevap verir canım. zaten buraya gelmekle bu işin yarısını çözmüş bulunuyorsun..

mrb cnm ürkecek bişi yok inan evet 2 parmaktan sonra p.... denedik oldu yani o gün başarıcağıma çok inanmıştım canım sende başarıcaksın sadece düzenli egzersiz yap ve inan gerisi geliyor 2 parmağı yapınca 3 parmak sonra p... denemesi oluyor ama ben 3 parmak yapmadan denedim oldu olmazsa egzersize devam edersin öyle denersin canım kendini ne zaman hazır hissedersen

işten geldim yemek hazırla bulaşık yıka ertesi gün için yemek yap.....yoruldm yaa....benm durumumda olan var mı??

minel canım bana yazmışsın sanırım şimdi okudum evet 3 parmaktaydım ama kaldım öle reglim girdi araya bitti şimdi ama egzersiz yapmadım hiç bugün yapayım dedim hala savsaklıyorum işte

serap ne güzel yenmişsin.tebrik ederim ben de erteleye erteleye 3 yıl oldu.3 yıllık evliyim bende.egzersizleri sen hergün kaçara dk yaptın?bir de aparat dediğin nedir?yardımcı olursan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…