Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

serap ne güzel yenmişsin.tebrik ederim ben de erteleye erteleye 3 yıl oldu.3 yıllık evliyim bende.egzersizleri sen hergün kaçara dk yaptın?bir de aparat dediğin nedir?yardımcı olursan çok sevinirim.

teşekkür ederim canım. daha fazla erteleme artık, zaman çok çabuk geçiyor çünkü. ben kaleme pamuk sardım sonra streç filmle kapladım, üstüne pre....tif geçirip onla egzersiz yaptım. mesela kulak çöpleriyle aparat yapanlar var. bikaç tanesini birleştirip aynı şekilde streçleyebilirsin. bolca jel kullanmanı tavsiye ederim. okey ve dureksin kayganlaştırıcı jellerinden alabilirsin. yada medikallerde ultrason jelleri satılıyor hem daha çok hemde daha ekonomik. ben günde 15-20 dk. çalışabildim. ne kdr fazla yapabilirsen o kdr iyi.

minel canım bana yazmışsın sanırım şimdi okudum evet 3 parmaktaydım ama kaldım öle reglim girdi araya bitti şimdi ama egzersiz yapmadım hiç bugün yapayım dedim hala savsaklıyorum işte

diyar canım ya nolur egzersiz yap kendine gel savsaklama hadi bu hafta sonuna yen nolur güzel haberler ver çok oyalanıyosun bak birlkte egzersiz yapıyoduk bir aralar hadi kendini topla biraz azim canım ya sen yenersin artık valla kendini oyalıyosun bnm 2 parmakta girdi hadi bu hafta sonu btiyor söz mü ? senin kesin olur olmuyo diye çekme hemen kendini benmde zorlayınca oldu çünkü afedersin,,,,

minel sen ne kadar sürede yendin?inş şu reglim bitsin hemen tam gaz başlıycam egzersizlere.

canım hoş geldin ben 1 haftada yendim canım yani inan 2-3 günde bile yenersin bak bikaç sayfa oku eski sayfalardan inan kendine getiriyo insanı ben öle bi gaza gelmiştim ki canım kulak çöpü tek parmak 2 parmak denedim peşinden pns oldu ama zorladım baya bugün yenicem dedim çok ısrar ettim olsun diye açıkcası

canımm tebrikelrr maşallah tek parmak kalınlığı ile çözmüşün sen bu işi süperrrrr darısı başımıza inşallahh....

harikaaa yeni gelin varmış bir deniz yıldızı daha kavuştu denizine, darısı diğer yıldızların başına

tebrikler zapatila...büyük geçmiş olsun...

Sagolun canlarım Rabbim şükür kurtardı beni bu dertten.bu derdi çeken herkesede kurtulmayı nasip etsin insallah

aslında bu hepimizin hikayesi iyi ki sizler varsınız bende başardım demeyi çok isterdim ama hala egzersizlere geçme cesareti bile bulamadımkeşke bizim hikayemizde sizinki kadar güzel bitse....

canım merhaba daha 8 günlük evlisin ve çok şanslısın bak daha vajinismus olup olmadığını bile bilmiyoruz regl olmuşsun bi bitsin bence başarıcaksın sen bu işi bilgilendinde burayı okuyarak bak ben 6 ay oldu evliyim keşke 8 günlük olaydımda biteydi bu çile ama halen devam ediyor sen bukadar geciktirme sakın kendine güven ve bu işi bitir sana resim koyacağım eşinede göster oşekil popoya doğru yapıcaksınız canım..Eki Görüntüle 675007 aynen vajina içi böyle birşey canım bak popoya doğru gidiyor delik yukarı doğru yapmasın eşin konuş bu resimi göster ve rahat bırak kendini bence sen vajinismus değilsin başarıcaksın ben ilk bu resimi görseydim şimdiye çoktann başarmıştım çünkü ben ilk gün vajinismus değildim ben sonradan bekleyerek bekledikçe de korkarak vajinismus oldum yön olayını bilmediğim için ve kastığım için canım yanmıştı ve korktum ama sen çok şanslısın yön olayınıda öğrendin başarı hikayelerinide okudun kesinlikle hayatını bu şekil geçirmemek senin elinde bunu iyi düşünnn ve kararlı ol canımm...

inşallah bırbırımıze guzel haberler verırız canım

canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm sana nasıl tesekkur ederım anlatamam benı okadar cok cesaretlendırdınkı anlatamam cok cok tesekkur ederım allah razı olsun resmı gosterdım esıme olucak ınsallah basarıcaz sana guzel haberler verıcem ınsallah ınsan hıc tanımadıgı bırınden bukadar kuvvet guc alır mı canımsın cok saol

Gaye ben yenmedim daha ugün buraya kayır oldum ve egzersilere başladım karıştırdın galiba

minel 3 parmak nasıl yapılıyor...

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım güzel haberlerini bekliyorum bizler içinde dua et kesinlikle başarıcaksın canım ben buna inanıyorum sen bizlerden çok çok fazla şanslısın 8 gün ya ne demek sakın ama sakın pes etme bizleri aklına getir o an yapamıcak gibi olursan biz gelelim gözünün önüne ve yapamazsam bende öyle ayları deviricem kötü olucam diye düşün ve başar sana güveniyorum seni bende tanımıyorum ama sana gerçekten güveniyorum canım hadi Allah yardımcın olsun inşallah...

Kızlar ben aparattan bıktım artık 13 cmdeyim hemen hemen, eş denemesi yapalım dedik sadece ucunu alıyorum sonra bıraktırıyoum eşime, O da başlıyor söylenmeye sizce ne yapmalıyım üstte denesem dengemi kaybediyorum altta olsam eşimin p.... tutuyorum ona engel oluyorum ama içimden gelen üstte denemek çünkü daha rahat olduğunu söylüyorlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
İkimizde o kadar bunaldık ki artık evde arkadaş gibi olduk canımız da istemiyor birbirimizden etkilenmemeye başladık Allah sonumuzu hayır etsin çok üzülüyorum eşimde sertleşle sorunu başladı sizdede oluyormu böyle sorunlar

Son düzenleme:

amin canım hepinize dua edicem inşallah bende guzel haberlerınızı beklıyorum Allah yardımcın olsun

arkadaşlar meraba ben bi kaç gündür girmiyodum buraya hastaydım. ama hastalığım bitti bugün banyomu yaptım ve asla yapmam mümkün deil dediğim egzersizlere başladım:)) ilk olarak sabah yaptım dersaneye gitmeden( buarada ben kpss ye hazırlanan bi öğrenciyim:)) önce serçe parmağıma kayganlaştırıcı sürüp denedim çok az girebildim hatta girdim bile denemez dokundum sadece sonrada 2 kulak kulak temizleyicisini birleştirip denedim ama o olmadı yaparken kötü oldum bıraktım. neyse akşam gelince tekrar deniyim dedim önce serçe parmakla biraz oldu gibi sonrada işaret parmağımla denedim ve oda biraz oldu. ama ben nasıl ilerlemek gerektiğini ne kadar süre yapmam gerektiğini bilemiyorum yardımcı olurmusunuz. hatta bi süre girip girmediğini bile anlayamadım farklı bi teknik önerisi olan varmı???????????????????

canım ya sen ne yapıyorsun valla şaşırarak okudum yazını 13 cmmmmm 13 cm yaa ne demek bu yazık günah yapma etme ben 6 cm i zorla alıyorum sana maşallah diyorum sen zoru başarmışsın sen bitirmişsin bu işi ya yapma gözünü seveyim yazık etme evliliğine keşke 13 cm de olaydım şu dk başarırdım emin ol lütfen ricaediyorum sen bu işi bitirmişsin sen zaten penis alabilecek seviyeye gelmişsinki aparat penisten kat ve kat zor olan birşey penis daha kolay tatlımm hadi canım yapma kendine ve eşine bunu bitmiş ya üstte yapabiliyorsan zorlanıyorsan 2 bacağının altına ince yastık koy ister sırtını dön ister yüzün dönük olsun 2 sinide dene ve gözlerini kapat aparat gibi düşün ve saniyede yap şu işi yapıcaksın olacak emin ol olmuş zaten ben olmuş gözüyle bakıyorum 13 cm ya maşallah sana tek eksiğin bunu eşinle yapamıyor olman yoksa sen bu işi başarmışsın canım lütfen bekletme daha biraz zorlaa ne kendini üz ne eşini canım hadi Allah yardımcın olsun biraz sert yazmış olabilirim ama gerçekten yapmanı istediğim için bu şekil yazıyorum

amin canım hepinize dua edicem inşallah bende guzel haberlerınızı beklıyorum Allah yardımcın olsun

amin canım inşallah...

canım sen tam günündesin regl sonrası vajina daha rahat oluyo bende bugün yıkandım ve egzersize başlıcam inş. yarın şimdi öncelikle bol jel sür parmağına küçük serçe parmağınla deneyebilirsin ve popoya doğru olacak şekilde parmağını sokmaya çalış bol jel olunca olur merak etme yeterki rahatlat kendini ve şuda varki bu işlemi yaparken sakın ola kolunu dahi kasma vucudunu izle elin kolun kasılmış halde olmasın ben ilk aparatımı aldığımda bu şekil denedim ve 6 cm lik aparatı bu şekil sokabildim derin nefes all parmağını yerleştir ve nefesini füffffffffffff diye vererek ıkınn güçlü ıkın ve emin ol parmağında hazırladığın aparatta hemen girecektir yeterki. yönü şaşırma unutma popoya doğru itekliceksin başlangıçta ıkın bacaklarını iyice açki ordaki deliği göresin sonra bol jelle dene olacak inşallah canım...

burda aslında iki farklı gurubuz bır grup bu dertten muzdarıp olup gucsuz olanlar ki ben bu gruptayım ikinci grup hem bu dertten muzdarip olup hemde gücüyle bize cesaret verenler oyle guzel yureklendırıyorlar ki sanırsın boyle dertlerı yok allah onlardan razı olsun hepımız umutsuz olsak bukadar ayaga kalkamazdık

Ben de ilk başlarda 12, 13 cmde olanları okudukça aman ya diyordum ben 10 cm e gelsem kesin yaparım ama zor geliyor aslında istesem olur sanki bende de istek kalmadı bıktım sürekli ders çalışır gibi egzersiz yapmaktan artık bitsin istiyorum birkaç günde yenen var ben temmuzdan beri egzersiz yapıyorum yoruldum artık psikolojim çok bozuldu eşim de bıktı. Cecem yine de çok teşekkürler moralim yerine geldi inşallah sen de çözersin en kısa sürede...

Ben üstteyken bacaklarımın altına yastık koymayı denedim ama olmuyor yapan arkadaşlar nasıl yapıyor bende bir anormallik mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…