- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.161
serap ne güzel yenmişsin.tebrik ederim ben de erteleye erteleye 3 yıl oldu.3 yıllık evliyim bende.egzersizleri sen hergün kaçara dk yaptın?bir de aparat dediğin nedir?yardımcı olursan çok sevinirim.
minel canım bana yazmışsın sanırım şimdi okudum evet 3 parmaktaydım ama kaldım öle reglim girdi araya bitti şimdi ama egzersiz yapmadım hiç bugün yapayım dedim hala savsaklıyorum işte
minel sen ne kadar sürede yendin?inş şu reglim bitsin hemen tam gaz başlıycam egzersizlere.
canımm tebrikelrr maşallah tek parmak kalınlığı ile çözmüşün sen bu işi süperrrrrdarısı başımıza inşallahh....
harikaaa yeni gelin varmışbir deniz yıldızı daha kavuştu denizine, darısı diğer yıldızların başına
tebrikler zapatila...büyük geçmiş olsun...
Arkadaşlar fırsat olup da yazamamıştım hikayemi şimdi paylaşıyorum. Aslında 2 denemeden sonra regl oldum o yüzden az da olsa endişeliyim hala:)
Ben evlendikten sonra birkaç ayım geçene kadar vajinusmus olduğumu kabul etmedim çünkü gerçekten zorluyordum ve olmuyodu. Bazen kendimi serbest bıraktığımı da hissediyodum ama buna rağmen olmayınca başka bi problem olduğunu düşündüm.. Eşimin ısrarlarıyla bir jinekoloğa göründüm gerçekten anatomik bir problem varmış. Küçük bir operasyonla bi kitle aldırdım kızlık zarının tam ortasındaymış. Sorun bitti sandım ama meğer işin bir de psikolojik boyutu varmış bende. Bekle bekle 1 yılım geçti. Sonra aynı durumu yaşayan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aparat denemeye karar verdim ama düşüncesi bile korkuttu günlerce girişimde bulunamadım ve bu siteyi her gün sıkı takip etmeye başladım baktım herkes aparat deneyip başarıyo:)
Ben de önce tek parmağımla vaji yapımı görmek için deneme yaptım. Sanki kendi parmağım bana ne zarar verecekse ondan bile korktum ama sonra, aylarca bunu neden yapmadım deyip kendime çok kızdım. Alıp aynayı vajinama bile bakmamıştım yani o derece. Parmak çok rahat girince mutlu oldum tabi sanki problem bitmiş gibi. Ama gerçekten bunu yapabilmek en büyük sorunu aşmaya en büyük atılan adım demek bence.. Sonra gidip orta kalınlıkta bir mum aldım bir kez peçete sarıp prezervatif geçirdim. Vazelin sürdüm ama siz sürmeyin sonra mantar yaptı. subazlı okey yada durex kayganlaştırıcı alın. Yaparken de güldüm neler yapıyorum diye:) nerden bilirdim ne kadar önemli olduğunu.. İlk denememde o zor dediğimiz, kendimizi sıktığımızda küçülen ama istediğimizde çocuk doğurabileceğimiz kadar genişleyebilen yerde takıldım. Sadece biraz zorladım ittim ve girdi. Sonra bütün evi yıktım ağlaya ağlaya mutluluktan:) o gün 7 cm e çıktım aparatla nasıl bi cesaret geldiyse. Sonra adet oldum. Sonra 10 cm sonra 11 ve en son 11 buçuk denedim ama gel gör ki eş denemesinden hala çok korkuyodum.
Burdaki tüm desteklere rağmen tek başıma halledemeyeceğimi anlayınca doktor Süleyman eserdağ la görüşmeye karar verdim. Burda yaptıklarımızdan çok farklı bişey yapmamış olsak da ne hikmetse 2 günlük seansın ardından 3. denememizde oldu!!! Doktor düşünen varsa süleyman beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.. İlişki olduğunda eşim de ben de anlayamadık ne yani oldu mu diye.. Çünkü girişi esnettik egzersizlerle.. Bu yüzden bu site sayesinde yaptığım egzersizlerin bana çooooook katkısı oldu. 2 ilişki sonrasında adet oldum şimdi heyecanla bitmesini bekliyorum..
Aylarımıza yıllarımıza yazık ediyoruz. Biz bu süreçte kendimizi çok yıprattık ben defalarca ayrılmayı evi terk etmeyi bile düşündüm!! Çünkü büyük aşkın gemisi bu sorun yüzünden su almaya başlamıştı. Eşim, benim olamayacağım kadar anlayışlıydı ama sabır da bir yere kadar.. Kendime güvenim, toplumdaki yerim, iş hayatım, ev hayatım, aile hayatım, her şeyim mahvolmuştu. Sadece Allah korkusuyla yaşıyodum.. Çok zor çok.. Başardığımda aklıma ilk hasretiyle yandığım evlat sahibi olma düşüncesi geldi.. Aslında onu hep içimde bastırmıştım.. Ama artık bunun hayallerini kurmak için sebeplerim var mahkumiyet bitti inşallah..
Herkese tavsiyem şu ki önce kendinize inanın ve oturup düşünün sakince.. Zorlasam da bitiricem bu işi deyin. Ben belki de doktora gittim artık mutlaka başarmam gerek korkusuyla yaptım buna inandırdım beynimi bilmiyorum beyni bi şekilde ikna etmek gerek.. Eşim oldu deyince kendimi serbest bıraktım o zaman çok daha rahat oldu.. Yani tek sorun acır düşüncesiyle kendimizi sıkmakmış işte...
En güzel günlerinize yazık etmemek için nolur başka bişeye odaklanmadan sadece bunu halletmeye çalışın sonra her şey çok güzel olacak zaten.. RABBİME ŞÜKÜR! O, " ol" dedi ki oldu...
insan 8 gunluk evlılıgınde hergun ağlar mı yahu suanda bıle ağlıyorum yazarken esım evden gıdınce baslıorum aglamaya bazen onada yakalanıyorum benı sevmıyomusun dıye soruyo bu konuları okudugumu gorunce okuma sen vajınısmus değılsın dıyo. su reglım bıtsede denesem ama umudum yok
best merhabalar ben de yeni üye oldum 3 yıllık evliyim burdan okuduklarımla egzersizlere başladım ilk serçe parmakla başladım sonrasında işaret ve orta parmakla devam ettim fakat regl oldumara vermek zorunda kaldım regl bitince 2 parmak mı yapayım buarada iki parmak hangi iki parmak bilgi verebilir miisn?
canım merhaba daha 8 günlük evlisin ve çok şanslısın bak daha vajinismus olup olmadığını bile bilmiyoruz regl olmuşsun bi bitsin bence başarıcaksın sen bu işi bilgilendinde burayı okuyarak bak ben 6 ay oldu evliyim keşke 8 günlük olaydımda biteydi bu çile ama halen devam ediyor sen bukadar geciktirme sakın kendine güven ve bu işi bitir sana resim koyacağım eşinede göster oşekil popoya doğru yapıcaksınız canım..Eki Görüntüle 675007 aynen vajina içi böyle birşey canım bak popoya doğru gidiyor delik yukarı doğru yapmasın eşin konuş bu resimi göster ve rahat bırak kendini bence sen vajinismus değilsin başarıcaksın ben ilk bu resimi görseydim şimdiye çoktann başarmıştım çünkü ben ilk gün vajinismus değildim ben sonradan bekleyerek bekledikçe de korkarak vajinismus oldum yön olayını bilmediğim için ve kastığım için canım yanmıştı ve korktum ama sen çok şanslısın yön olayınıda öğrendin başarı hikayelerinide okudun kesinlikle hayatını bu şekil geçirmemek senin elinde bunu iyi düşünnn ve kararlı ol canımm...
nevibe senin adına çok ama çok sevindim inş darısı bütün vajilerin başına olsun hepimiz atlatalım.ben de dediğim gibi burda okuduklarımla serçe parmakla başladım işaret parmağı ve orta parmağımla egzersiz yapabildim kendime gerçekten güvenim geldi oranın geniş olduğunu istediğinde genişlediğini anladım.şuan regl durumundayım bitince inş yeniden başlıycam egzersizlerime.sence şimdi 2 parmak mı yapmalıyım yardımcı olur musuun bana?
diyar canım ya nolur egzersiz yap kendine gel savsaklama hadi bu hafta sonuna yen nolur güzel haberler ver çok oyalanıyosun bak birlkte egzersiz yapıyoduk bir aralar hadi kendini topla biraz azim canım ya sen yenersin artık valla kendini oyalıyosun bnm 2 parmakta girdi hadi bu hafta sonu btiyor söz mü ? senin kesin olur olmuyo diye çekme hemen kendini benmde zorlayınca oldu çünkü afedersin,,,,
minel 3 parmak nasıl yapılıyor...
canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm sana nasıl tesekkur ederım anlatamam benı okadar cok cesaretlendırdınkı anlatamam cok cok tesekkur ederım allah razı olsun resmı gosterdım esıme olucak ınsallah basarıcaz sana guzel haberler verıcem ınsallah ınsan hıc tanımadıgı bırınden bukadar kuvvet guc alır mı canımsın cok saol
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımgüzel haberlerini bekliyorum bizler içinde dua et kesinlikle başarıcaksın canım ben buna inanıyorum sen bizlerden çok çok fazla şanslısın 8 gün ya ne demek sakın ama sakın pes etme bizleri aklına getir o an yapamıcak gibi olursan biz gelelim gözünün önüne ve yapamazsam bende öyle ayları deviricem kötü olucam diye düşün ve başar sana güveniyorum seni bende tanımıyorum ama sana gerçekten güveniyorum canım hadi Allah yardımcın olsun inşallah...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımgüzel haberlerini bekliyorum bizler içinde dua et kesinlikle başarıcaksın canım ben buna inanıyorum sen bizlerden çok çok fazla şanslısın 8 gün ya ne demek sakın ama sakın pes etme bizleri aklına getir o an yapamıcak gibi olursan biz gelelim gözünün önüne ve yapamazsam bende öyle ayları deviricem kötü olucam diye düşün ve başar sana güveniyorum seni bende tanımıyorum ama sana gerçekten güveniyorum canım hadi Allah yardımcın olsun inşallah...
Kızlar ben aparattan bıktım artık 13 cmdeyim hemen hemen, eş denemesi yapalım dedik sadece ucunu alıyorum sonra bıraktırıyoum eşime, O da başlıyor söylenmeye sizce ne yapmalıyım üstte denesem dengemi kaybediyorum altta olsam eşimin p.... tutuyorum ona engel oluyorum ama içimden gelen üstte denemek çünkü daha rahat olduğunu söylüyorlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
İkimizde o kadar bunaldık ki artık evde arkadaş gibi olduk canımız da istemiyor birbirimizden etkilenmemeye başladık Allah sonumuzu hayır etsin çok üzülüyorum eşimde sertleşle sorunu başladı sizdede oluyormu böyle sorunlar
amin canım hepinize dua edicem inşallah bende guzel haberlerınızı beklıyorum Allah yardımcın olsun
arkadaşlar meraba ben bi kaç gündür girmiyodum buraya hastaydım. ama hastalığım bitti bugün banyomu yaptım ve asla yapmam mümkün deil dediğim egzersizlere başladım:)) ilk olarak sabah yaptım dersaneye gitmeden( buarada ben kpss ye hazırlanan bi öğrenciyim:)) önce serçe parmağıma kayganlaştırıcı sürüp denedim çok az girebildim hatta girdim bile denemez dokundum sadece sonrada 2 kulak kulak temizleyicisini birleştirip denedim ama o olmadı yaparken kötü oldum bıraktım. neyse akşam gelince tekrar deniyim dedim önce serçe parmakla biraz oldu gibi sonrada işaret parmağımla denedim ve oda biraz oldu. ama ben nasıl ilerlemek gerektiğini ne kadar süre yapmam gerektiğini bilemiyorum yardımcı olurmusunuz. hatta bi süre girip girmediğini bile anlayamadım farklı bi teknik önerisi olan varmı???????????????????
canım ya sen ne yapıyorsun valla şaşırarak okudum yazını 13 cmmmmm 13 cm yaa ne demek bu yazık günah yapma etme ben 6 cm i zorla alıyorum sana maşallah diyorum sen zoru başarmışsın sen bitirmişsin bu işi ya yapma gözünü seveyim yazık etme evliliğine keşke 13 cm de olaydım şu dk başarırdım emin ol lütfen ricaediyorum sen bu işi bitirmişsin sen zaten penis alabilecek seviyeye gelmişsinki aparat penisten kat ve kat zor olan birşey penis daha kolay tatlımm hadi canım yapma kendine ve eşine bunu bitmiş ya üstte yapabiliyorsan zorlanıyorsan 2 bacağının altına ince yastık koy ister sırtını dön ister yüzün dönük olsun 2 sinide dene ve gözlerini kapat aparat gibi düşün ve saniyede yap şu işi yapıcaksın olacak emin ol olmuş zaten ben olmuş gözüyle bakıyorum 13 cm ya maşallah sana tek eksiğin bunu eşinle yapamıyor olman yoksa sen bu işi başarmışsın canım lütfen bekletme daha biraz zorlaa ne kendini üz ne eşini canım hadi Allah yardımcın olsun biraz sert yazmış olabilirim ama gerçekten yapmanı istediğim için bu şekil yazıyorum
amin canım inşallah...
Ben de ilk başlarda 12, 13 cmde olanları okudukça aman ya diyordum ben 10 cm e gelsem kesin yaparım ama zor geliyor aslında istesem olur sanki bende de istek kalmadı bıktım sürekli ders çalışır gibi egzersiz yapmaktan artık bitsin istiyorum birkaç günde yenen var ben temmuzdan beri egzersiz yapıyorum yoruldum artık psikolojim çok bozuldu eşim de bıktı. Cecem yine de çok teşekkürler moralim yerine geldi inşallah sen de çözersin en kısa sürede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?