Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sende bıkkınlık olmuş işte seni anlıyorum insan zaman geçince öyle oluyor ama cidden bak o şeyi aparatı alabiliyordak penisi neden alamıyalım işte orda biz suçluyuz biz zaten birşeyler başarabiliyoruz bunu görüyoruz bu seferde yorgunluk bıkkınlık yüzünden pes ediyoruz salıyoruz ama yokk salmamak lazım olmalı canım ya çok haklısın insanın ilk zamanlardaki heyecanı gibi olmuyor o yüzden despera arkadaşımıza kesinlikle yapmalısın dedim bizim gibi bu duruma gelmesini istemiyorum o daha çokk yeni ve başarmalı ama bizim içinde geç değil canım herşeyi öğrendik ve noktalamak bizim elimizde lütfen böyle karamsarlığa düşme kendini düşün biraz yaaa KADIN olmak iistiyoruz biz KADINNN anladınmı bizim yapanlardan neyimiz eksik kendine gel lütfenn bırakma kendinii.... BAŞARICAZ İNŞALLAHHHHH BAŞKA YOLU YOK ANLADINMIIIII

Ben üstteyken bacaklarımın altına yastık koymayı denedim ama olmuyor yapan arkadaşlar nasıl yapıyor bende bir anormallik mi var

bend eniyorum canım gayet rahat oluyo tamam daha başaramadım ama o pozisyonda durmak için bir kolaylık oluyor eşim iri ben ise ona göre kısayım baya rahat oluyo ama sert birşey olsun böyle pofuduk birşey olursa dengen bozulur yastık olmaz minder olur ince sert yeterki pns le vaji arası tam dengede dursunki rahat alasın...

İnşallah birgün biz de buraya yazarız oldu diye, düşüncesi bile mutluluk veriyor, bir de olsa herhalde zıplarım seviçnten, canım ben biryerde hata yapıyorum sanırım tekrar deniycem üstte, sanırım yastıklarım yüksek geldi biraz daha alçağını bulayım deniyeyim tekrar, bu arada sen 6 cmden mi eş denemesine geçtin öyleyse çok iyi bravo sana...Desteğin için de çok teşekkürler...

geçtim ama olmadı canımm hayırlısı tabikide Allah ın izniyle bizde birgün olduu olduuuu diye bağırıcaz burda inşallahh buna kendini inandır ve pes etme canım hadi beraber yeneriz tez zamanda iinş.

ya işte birinin beni zorlaması lazım böle hadi kalk yap bak yapman lazım ama eşim çok rahat o hiç zorlamıyo beni herşeyi bana bırakıyo belkide hergün yapsaydım arka arkaya bitmişti bu şimdi ise bunalımdayım hergün suratım asık vajinismus yüzünden değil ama bu surat asmalarım yüzünden çıkıyo kavgalar hafta sonu ha keşke bitse

yarın mutlaka bekliyoruz ama seni dört ggözle :)

Merhaba kızlar egzersizsiz nasıl yendiğimi merak edenler biraz uzun anlatacağım başımdan geçenleri ben şuan 9 aylık evliyim 6. ayımda yendim burayı ilk bulduğumda mumlar parmaklar bana çok itici gelmişti nasıl olur ya diye hergün soruyodum kendime:18: ama sürekli de okuyordum burayı egzersiz yapmadan penis deniyordum hep kızların anlattıklarıyla sonra baktım olmuyor ablam biliyordu bir psikoloğa git istersen dedi gittim iki seans sadece çünkü oda burda anlatılanların aynısını yaptıracaktı baktım kadın diyo önce bir parmak bir boğum bir hafta yapcan sonra bir parmak iki boğum sonra 3 boğum ama haftalarca sürecekti bu böyle ve ben hiç birini yapamadım artık sabrım kalmamıştı ve bir daha gitmedim birgün banyo yaparken duşta suyun altında serçe parmağımı sokayım dedim bakalım varmı bir delik orda aman bir baktım ki parmak girdi o kadar sevindim ki o gün anlatamam eşim geldi dedim benim cesaretim geldi kendime hadi deneyelim dedim olmadı tabi sinir oldum kalktım yataktan jelliydi vajinam ya niye girmiyo dedim vardı delik orda dedim sonra yine parmağımı soktum girdi ama eşim b...ldığı için devam etmedik ve ben sadece bu anlattığım gün parmağı mı soktum öyle herkes gibi aparat parmak egzersizi yapmadım çünkü zamanımda yoktu hep erteliyodum çalıştığım için zamanda yoktu sonra hep burayı okudum sürekli yönünü nefesleri kızlara sordum hatta cadıkedi hep kızıyodu egzersiz yapmıyon diye gökçe de beni erkek sanmış egzersiz yapmadığım için aşamalarımı söylemediğim için halbuki zaman yoktu erteliyodum neyse günlerden bir gün kızlara dedim ben bu haftasonu bitirecem regl olmuştum bittiği gün geniş oluyo demişlerdi ve ben o gün akşam regl bitti duş aldım sonra geçtim odaya eşim geldi dedim senin parmakları deneyelim önce dedim amaç hani ona güvenim gelsin diyeydi önce parmağını prez geçirdi jelledi ve işaret parmağını aldım sonra işaret ve ortayı küs şekilde aldım ama tamamı değildi yani bir yada iki boğum kadardı biraz gitgel yaptı eşim ona da güvenim gelmiş oldu hem de oda yönünü öğrenmiş oldu yani bunlarda hep amacım kafamda olmuyorları silmek oraya birşeyin girdiğini anlamaktı çünkü egzersiz yapmayacaktım ve kafada bitirmeliydim neyse sonra dedim tamam hadi hazırım jelledik kendimizi ben eşime sırtım dönük denedim olmadı sonra yüzümü döndüm aman bir baktım ki giriyo ıkındım nefes alıp verdim baskı az yanma vardı bir de baktım tamam mı içerde ama inanmıyorum eşime oldu mu diyorum bir yandan da ağlıyorum ne salakmışım ben diyorum bunun için miydi bütün çektiklerim bumuydu yani deyip ağlıyorum eşime yalan söyleme girdi mi diyorum oda kendin bak diyor sonra emin olmak için tekrar sırtı mı döndüm bir baktım az önce bu pozisyonda olmuyodu ama bu defa oldu sonra altta da denedim ve eşim git gelde yaptı ve mutlu son birde yendiğim gece ben emla uyuşturucu kremde kullanmıştım ama şimdi artık ne emla kullanıyorum ne de kayganlaştırıcı jel artık herşey normale döndü çok şükür canlarım benim inanın bana her şey birazda kafada bitiyor beyninize yapacağım acımayacak deyin ve gün verin kendinize şu günde yencem deyin ben evliliğimin 6. ayında yendim düğün günümün tam altıncı ayıydı ve kızlara söz vermiştim bu haftasonu yencem diye şartladım kendimi sıktım dişi mi ve kafa da bitirdim olayı ben o parmakları egzersizden saymıyorum egzersiz yapanlara haksızlık olur çünkü benim ki egzersiz değildi içini tanımaktı biraz uzun oldu ama ayrıntılarıyla yazmak istedim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca yine birşey olursa yardımcı olurum canlarım yeter ki herkes yensin

Kızlar şunu da söyleyeyim ben kafada bitirdim diye herkes öyle yapsın diye de bir şey yok ben çalışıyorum ev iş derken zaman bulamadım egzersiz yapmaya belki zamanım olsaydı yapardım yani şunu demek istiyorum kafa da bitiremiyorsanız bu işi mutlaka egzersiz yapın sakın vazgeçmeyin sakın ertelemeyin yapınca zaten niye bu kadar beklemişim diyeceksiniz çok kolay yahuuu seviyorum hepinizi vajidaşlarım

döverim kız seni bak buna yaa sana o kadar özelden boşa mı yazdım kız ben ne bu karamsarlık kız surat asmak yok bahane uydurmak yok yencen bu hafta sonu eşin zorlamıyo bak biz zorluyoz seni eşinde seni sıkmak istemiyordur belki canım vajidendir o kavgalar bizde de olurdu belki çoğu kişide olmuştur çünkü biz o zaman sinirli stresli oluyoruz herşeyden bişey çıkarıyoruz ondandır inan vajiyi yen huzur mutluluk gelcek yuvana hadi bakalım gaz mı istiyon sen kız özelden verdim gazı sana demek gazla çalışmıyon sen ne versek acaba

Baharcığım , gözümüz aydın :) çok sevindim sağlıcakla alırsın kucağına inşallah ...

Baharcım tebriklerrrrr ne güzel haber... Darısı tüm bekleyenlerin başına:)) Allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini..

baharcım ne güzel bir haber bu, çook tebrik ederimm. Rabbim rahat bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar sevindim ki anlatamam tebrik ederim baharımmm

Hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ediyorum kızlar Rabbim 7,5 yıldan sonra bu kulunu daha çok bekletmedi. İnş.sizlerde bu duyguyu bu mutluluğu yaşarsınız. Hepiniz iyi ki varsınız

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz burayı bulduğunuz için çok şanslısınız çünkü burda yenen yenmeyen herkes birbirine destek oluyo merak etmeyin siz de yeneceksiniz despera 8 günlük evli senmiydin canım ama inş sana ve diğerlerine yardım edeceğiz yeneceksiniz yeter ki sizde isteyin denilenleri yapın ertelemeyin vazgeçmeyin
VAJİLİ KİMSE KALMASINNNNNNNNNN

Kızlaar sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Bu vajiyi yenmenin tek yolu inanmak ve egzersizdir kızlar. Egzersize başladığınız takdirde azminize göre 2-3 günde de yenebilirsiniz. Ben egzersize başladım 3.gün p...s denemesi yapmıştım ve yarısını almıştım.4. günde de oldu da bitti maşallah Karamsarlık yok.Yapamıyorum demek yok. İsteyeceksiniz ve azmedeceksiniz. Bunu eşinizden önce kendiniz için yapacaksınız. Ben bu vajiyi yendikten sonra yumuşacık pamuk gibi birşey oldum Şöyle ağız tadıyla kocayla bile kavga edemiyorum hemen yumuşayıveriyorum Hergün 7/24 insan beyni vajiyi düşünür mü yaaa. Yenin de sizler de bizler gibi huzura kavuşun kızlar. Hayatınız inanın çoook değişecek ve eviniz size çoook farklı gelecek. Eşinizle tam bir sevgi yumağı olacaksınız. Hadi kızlaaaaar egzersize bakalım

o aralar yapıyodum egzersizlerimi ne güzel sonra regli oldum ya hemen deneme kararı aldım olumsuz olunca sonuçta bıraktım yine bunalıma girdim şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum

o aralar yapıyodum egzersizlerimi ne güzel sonra regli oldum ya hemen deneme kararı aldım olumsuz olunca sonuçta bıraktım yine bunalıma girdim şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum

Diyar'cığım hergün böyle stresle yaşanılır mı tatlım. Bak ne kadar güzel ilerleme kaydediyorsun sonra ufacık bir olumsuzlukta vazgeçiyorsun ve olan yine sana oluyor. Üzülen de strese girende sensin sonuçta. Aslında sen 2 günde bu işi bitirirsin canım. Laf olsun diye söylemiyorum inan Koca senin p...s senin olmadı mı tekrar dene. Olana kadar dene Ama yeter ki egzersizlerini yap ve birazcık hızlandır Daha sonra gel keyfim geel Senden huzurlusu olmaz

topla o zaman kendini ve bugün başla tamam mı diğer reglin gelmeden yenmelisin canım bak sen erteliyon hep bahane buluyon kızıyom sana

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremiyordum şimdi eskiyegöre biraz daha rahatım… yokluğumda bir çok şey olmuş , sevineceğim şeyleriduymayı umarak gelmiştim ama hiç ummadığım şeyler yaşanmış
Üzgünüm hem de çok üzgünüm… biz buranınkarşılıksız sevgisinden samimiyetinden, çıkarsızlığından bahsedip durduk çokgüzel dostluklar da kurduk… kurmak şart değil böyle bir kaide de yok zaten,bunlar kişisel hadiselerdir… yalnız beni üzen çok saçma sebeplerden gereksizşikayetler edilip burada bu sıkıntıyı yenme çabası içinde olan arkadaşlaracanla başla yardım etmeye çalışan birisinin, onun da belki sinirle belkikızgınlıkla fevri davranışları sonucunda üyeliğinin hatta üyeliklerninkapanmasına sebep olunmasıdır… ben olmadığımda sen olmadığında bi şekilde belkio burada olacaktı ve umutsuzca çare bekleyenlere belki de o umut olacaktı…evet gökçe den bahsediyorum ama bu gökçe olmaz da birbaşkası da olabilirdi… ne dokundu arkadaşlar size??? İnsanların duygularını ifade etmek içinkelimeleri uzatıp harfleri birden fazla yazmasının ne gibi bir sıkıntısıolabilir ki… sonuç olarak sanal bir ortamdayız ve mimiklerimizi göremiyoruz,durumlara veya konulara uzak veya yakın olduğumuzu hepimiz bi biçimde anlatmakistiyoruz… halihazırda kullanılan simgeler de buna örnek… hepimiz yapmıyormuyuz zaman zaman… nedir asıl sıkıntı??? biz kime güvenicez artık… her zamansamimi ve aynı zamanda ölçülü olmaya özen gösterdim çünkü normal hayatta daböyle vakıalar çok oldu… iyi ki ihtiyatı elden bırakmamışım ve her ne kadargökçe ye mal olmuşsa da iyi ki bu olayıyaşamışız… adımlarını atarken arada sırada duygularıma kapılıp unutsam dadüşünen bir insanım, unutmamam gerektiğini bir kez daha anladım…yazık çok yazık…

Özellikle bu topicte biz her şeyikarşılıksız aldık ve ara vermiş olsamda karşılıksız vermeye devam edeceğiz…burası ben dahil bi çok kişiye umut oldu… ben geldikten sonra bile kaç kişiyendi bu sıkıntıyı… yapmayın arkadaşlar… yapmayın… şu herkesin elini dostça birdiğerine uzattığı ortamı bu tip olaylarla gölgelemeyin…

yaşasın bunca olumsuz şeyin arasından güneş gibi doğan bir haber baharcım çok ama çok tebrik ederim(çok ların o larını uzatacaktım ama malum)

sen bu siteye ilk geldiğinde, kaç yıllık evli olduğunu bahsettiğinde sana ilk yazanlardan biriydim seni en çok ben anlarım diye ama bi kaç kez yazmama rağmen hiç cevap alamadım senden :) mutlaka o çaresizlikle görmemişsindir...

ama sana yine diyorum ki bu sevincini mutluluğunu yine en çok ben anlarım... çünkü ben de 6. yılımda yendim Allah ıma binlerce kez şükürler olsun, ve şimdi 7 yılımızdayız ve gözyaşlarımla söylüyorum Allah ım nasip etti ve senin yaşadığıın mutluluğu biz de yaşıyoruz kocamla... hala bile zaman zaman o kadar inanılmaz geliyor ki bana ben hamileyim diyorum ben hamileyim

Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah...

baharcım sana da Allah ım hayırlısıyla birlikte sağlıklı aklı başında hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, tamamına erdirsin inşaallah çok öpüyorum canım bundan sonra daha da dikkatli olman lazım

oyy canım benim ya ne kadar da güzel yazmışın vallahi okurken değişik oldum bu yazdıklarına çok çok katılıyorum kim niye şikayet eder ki yani dediğin gibi bu gökçe diye demiyoruz bunları başka biri de olabilirdi ben sen ama ne gerek var bunlara burada biz yardımlaşıyoruz en yakınımızın bile bizi anlayamadığı bir hastalıkla savaşıp burda arkadaşlarımızın destekleriyle yeniyoruz eminim ki gökçe sayesin de de bir çok kişi yenmiştir egzersize başlamıştır kimin şikayet ettiği hakkında hiç bir bilgim yok gerçekten merakta etmiyorum artık ama bu kadar uzamamalıydı bence bu topic samimiyetliğin yardımlaşmanın topiği boşverin böyle şeyleri kızlar hadi gelin el ele verelim yine yenelim yendirelim arkadaşlarımıza

aynen canm böle bazeb durup bu işin bittiğini düşünüyorum ve o kadar rahatladığımı hissediyorum ki anlatamam ama gel gelelim ben kendime durmadan iş çıkarıyorum erteliyorum sonrada ağlayıp sızlıyorum beynimin içi o kadar karışıkki anlatamam sana şimdi ne yapayım nasıl yapayım bilmiyorum .akşamları işten 5 buçukta çıkıyorum en fazla 10 dk sonra evdeyim eşim 6 -6buçuk gibi geliyo yemek yapılması gerekiyo mecbur sonra ev toparlanacak şimdi siz bana akıl verin ben neyi ne zamanda yapayım

Hopefor'um canım kaderdaşım diyeyim :) İnan yazdıkların hep aklımda ama belki o anki heyecandan cevap yazmayı atlamışımdır. Ne olur kusuruma bakma. Buraya yazmaya başladıktan sonra beynime kazınan 2.kişisin inan. O kadar samimi o kadar güzel cevaplar yazmıştın ki :) Yalnız değilim benim gibi uzuuun seneler bununla uğraşan birileri varmış dedim. Hatta eşime de bahsetmiştim inan. Ben de yapabilrim diye çook ümitlenmiştim. Daha sonra seni hep takip ettim. Hamilelik haberini,doktor kontrollerini falan. Hatta işle ilgili durumlarını bile

Şu an rüyada gibiyim ve inan uyanmaktan çok korkuyorum. Eşime defalarca boşanalım bırak beni dedim olmadı bırakmadı beni. Vazgeçmedi hiçbirzaman bizden. Şimdi düşünüyorum bu kadar gözyaşından sonra bu gerçek mi diyorum Rabbim herkesin bebeğini evladını korusun. İsteyen dileyen herkee sağlıklı-sıhhatli evlatla versin. İnş.senin de artık sorunların geçmiştir canım. Korkma bebişlerimizi Rabbim korur. Evliliklerimizi koruduğu gibi.

Canım ben de çalışıyorum anlıyorum seni. Mesela bugün 2 günlük yemek yap yarın rahat edersin. 2 gün kahvaltı ediverin ne olacak sanki Yemekten sonra yarım saaitini ayır. İnan ben yarım saat bile egzersiz yapmıyordum. Azcık sık kendini nolur. Bitir artık bu vajiyi

Son düzenleme:
topla o zaman kendini ve bugün başla tamam mı diğer reglin gelmeden yenmelisin canım bak sen erteliyon hep bahane buluyon kızıyom sana

kızmkta haklısın durmadan erteleyip bunalıma giriyorum sadece kendime bahane uyduruyorum ben kendimi planlamam lazım noluır bana destek olun yoksa yenemicem ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…