- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.181
Ben de ilk başlarda 12, 13 cmde olanları okudukça aman ya diyordum ben 10 cm e gelsem kesin yaparım ama zor geliyor aslında istesem olur sanki bende de istek kalmadı bıktım sürekli ders çalışır gibi egzersiz yapmaktan artık bitsin istiyorum birkaç günde yenen var ben temmuzdan beri egzersiz yapıyorum yoruldum artık psikolojim çok bozuldu eşim de bıktı. Cecem yine de çok teşekkürler moralim yerine geldi inşallah sen de çözersin en kısa sürede...
Ben üstteyken bacaklarımın altına yastık koymayı denedim ama olmuyor yapan arkadaşlar nasıl yapıyor bende bir anormallik mi var
bend eniyorum canım gayet rahat oluyo tamam daha başaramadım ama o pozisyonda durmak için bir kolaylık oluyor eşim iri ben ise ona göre kısayım baya rahat oluyo ama sert birşey olsun böyle pofuduk birşey olursa dengen bozulur yastık olmaz minder olur ince sert yeterki pns le vaji arası tam dengede dursunki rahat alasın...
İnşallah birgün biz de buraya yazarız oldu diye, düşüncesi bile mutluluk veriyor, bir de olsa herhalde zıplarım seviçnten, canım ben biryerde hata yapıyorum sanırım tekrar deniycem üstte, sanırım yastıklarım yüksek geldi biraz daha alçağını bulayım deniyeyim tekrar, bu arada sen 6 cmden mi eş denemesine geçtin öyleyse çok iyi bravo sana...Desteğin için de çok teşekkürler...
diyar canım ya nolur egzersiz yap kendine gel savsaklama hadi bu hafta sonuna yen nolur güzel haberler ver çok oyalanıyosun bak birlkte egzersiz yapıyoduk bir aralar hadi kendini topla biraz azim canım ya sen yenersin artık valla kendini oyalıyosun bnm 2 parmakta girdi hadi bu hafta sonu btiyor söz mü ? senin kesin olur olmuyo diye çekme hemen kendini benmde zorlayınca oldu çünkü afedersin,,,,
yarın mutlaka bekliyoruz ama seni dört ggözle :)
ya işte birinin beni zorlaması lazım böle hadi kalk yap bak yapman lazım ama eşim çok rahat o hiç zorlamıyo beni herşeyi bana bırakıyo belkide hergün yapsaydım arka arkaya bitmişti bu şimdi ise bunalımdayım hergün suratım asık vajinismus yüzünden değil ama bu surat asmalarım yüzünden çıkıyo kavgalar hafta sonu ha keşke bitse
Baharcığım , gözümüz aydın :) çok sevindim sağlıcakla alırsın kucağına inşallah ...
Baharcım tebriklerrrrr ne güzel haber... Darısı tüm bekleyenlerin başına:)) Allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini..
baharcım ne güzel bir haber bu, çook tebrik ederimm.Rabbim rahat bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar sevindim ki anlatamam tebrik ederim baharımmm
döverim kız seni bak buna yaasana o kadar özelden boşa mı yazdım kız ben ne bu karamsarlık kız surat asmak yok bahane uydurmak yok yencen bu hafta sonu eşin zorlamıyo bak biz zorluyoz seni eşinde seni sıkmak istemiyordur belki canım vajidendir o kavgalar bizde de olurdu belki çoğu kişide olmuştur çünkü biz o zaman sinirli stresli oluyoruz herşeyden bişey çıkarıyoruz ondandır inan vajiyi yen huzur mutluluk gelcek yuvana hadi bakalım gaz mı istiyon sen kız özelden verdim gazı sana demek gazla çalışmıyon sen ne versek acaba
o aralar yapıyodum egzersizlerimi ne güzel sonra regli oldum ya hemen deneme kararı aldım olumsuz olunca sonuçta bıraktım yine bunalıma girdim şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum
o aralar yapıyodum egzersizlerimi ne güzel sonra regli oldum ya hemen deneme kararı aldım olumsuz olunca sonuçta bıraktım yine bunalıma girdim şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremiyordum şimdi eskiyegöre biraz daha rahatım yokluğumda bir çok şey olmuş , sevineceğim şeyleriduymayı umarak gelmiştim ama hiç ummadığım şeyler yaşanmış
Üzgünüm hem de çok üzgünüm biz buranınkarşılıksız sevgisinden samimiyetinden, çıkarsızlığından bahsedip durduk çokgüzel dostluklar da kurduk kurmak şart değil böyle bir kaide de yok zaten,bunlar kişisel hadiselerdir yalnız beni üzen çok saçma sebeplerden gereksizşikayetler edilip burada bu sıkıntıyı yenme çabası içinde olan arkadaşlaracanla başla yardım etmeye çalışan birisinin, onun da belki sinirle belkikızgınlıkla fevri davranışları sonucunda üyeliğinin hatta üyeliklerninkapanmasına sebep olunmasıdır ben olmadığımda sen olmadığında bi şekilde belkio burada olacaktı ve umutsuzca çare bekleyenlere belki de o umut olacaktı evet gökçe den bahsediyorum ama bu gökçe olmaz da birbaşkası da olabilirdi ne dokundu arkadaşlar size??? İnsanların duygularını ifade etmek içinkelimeleri uzatıp harfleri birden fazla yazmasının ne gibi bir sıkıntısıolabilir ki sonuç olarak sanal bir ortamdayız ve mimiklerimizi göremiyoruz,durumlara veya konulara uzak veya yakın olduğumuzu hepimiz bi biçimde anlatmakistiyoruz halihazırda kullanılan simgeler de buna örnek hepimiz yapmıyormuyuz zaman zaman nedir asıl sıkıntı??? biz kime güvenicez artık her zamansamimi ve aynı zamanda ölçülü olmaya özen gösterdim çünkü normal hayatta daböyle vakıalar çok oldu iyi ki ihtiyatı elden bırakmamışım ve her ne kadargökçe ye mal olmuşsa da iyi ki bu olayıyaşamışız adımlarını atarken arada sırada duygularıma kapılıp unutsam dadüşünen bir insanım, unutmamam gerektiğini bir kez daha anladım yazık çok yazık
Özellikle bu topicte biz her şeyikarşılıksız aldık ve ara vermiş olsamda karşılıksız vermeye devam edeceğiz burası ben dahil bi çok kişiye umut oldu ben geldikten sonra bile kaç kişiyendi bu sıkıntıyı yapmayın arkadaşlar yapmayın şu herkesin elini dostça birdiğerine uzattığı ortamı bu tip olaylarla gölgelemeyin
Diyar'cığım hergün böyle stresle yaşanılır mı tatlım. Bak ne kadar güzel ilerleme kaydediyorsun sonra ufacık bir olumsuzlukta vazgeçiyorsun ve olan yine sana oluyor. Üzülen de strese girende sensin sonuçta. Aslında sen 2 günde bu işi bitirirsin canım. Laf olsun diye söylemiyorum inanKoca senin p...s senin olmadı mı tekrar dene. Olana kadar dene Ama yeter ki egzersizlerini yap ve birazcık hızlandır Daha sonra gel keyfim geel Senden huzurlusu olmaz
yaşasın bunca olumsuz şeyin arasından güneş gibi doğan bir haberbaharcım çok ama çok tebrik ederim(çok ların o larını uzatacaktım ama malum)
sen bu siteye ilk geldiğinde, kaç yıllık evli olduğunu bahsettiğinde sana ilk yazanlardan biriydim seni en çok ben anlarım diye ama bi kaç kez yazmama rağmen hiç cevap alamadım senden :) mutlaka o çaresizlikle görmemişsindir...
ama sana yine diyorum ki bu sevincini mutluluğunu yine en çok ben anlarım... çünkü ben de 6. yılımda yendim Allah ıma binlerce kez şükürler olsun, ve şimdi 7 yılımızdayız ve gözyaşlarımla söylüyorum Allah ım nasip etti ve senin yaşadığıın mutluluğu biz de yaşıyoruz kocamla... hala bile zaman zaman o kadar inanılmaz geliyor ki bana ben hamileyim diyorum ben hamileyim
Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah...
baharcım sana da Allah ım hayırlısıyla birlikte sağlıklı aklı başında hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, tamamına erdirsin inşaallahçok öpüyorum canım bundan sonra daha da dikkatli olman lazım
aynen canm böle bazeb durup bu işin bittiğini düşünüyorum ve o kadar rahatladığımı hissediyorum ki anlatamam ama gel gelelim ben kendime durmadan iş çıkarıyorum erteliyorum sonrada ağlayıp sızlıyorum beynimin içi o kadar karışıkki anlatamam sana şimdi ne yapayım nasıl yapayım bilmiyorum .akşamları işten 5 buçukta çıkıyorum en fazla 10 dk sonra evdeyim eşim 6 -6buçuk gibi geliyo yemek yapılması gerekiyo mecbur sonra ev toparlanacak şimdi siz bana akıl verin ben neyi ne zamanda yapayım
topla o zaman kendini ve bugün başla tamam mı diğer reglin gelmeden yenmelisin canım bak sen erteliyon hep bahane buluyon kızıyom sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?