- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.201
aynen canm böle bazeb durup bu işin bittiğini düşünüyorum ve o kadar rahatladığımı hissediyorum ki anlatamam ama gel gelelim ben kendime durmadan iş çıkarıyorum erteliyorum sonrada ağlayıp sızlıyorum beynimin içi o kadar karışıkki anlatamam sana şimdi ne yapayım nasıl yapayım bilmiyorum .akşamları işten 5 buçukta çıkıyorum en fazla 10 dk sonra evdeyim eşim 6 -6buçuk gibi geliyo yemek yapılması gerekiyo mecbur sonra ev toparlanacak şimdi siz bana akıl verin ben neyi ne zamanda yapayım
kızmkta haklısın durmadan erteleyip bunalıma giriyorum sadece kendime bahane uyduruyorum ben kendimi planlamam lazım noluır bana destek olun yoksa yenemicem ben bunu
Hopefor'um canım kaderdaşım diyeyim :) İnan yazdıkların hep aklımda ama belki o anki heyecandan cevap yazmayı atlamışımdır. Ne olur kusuruma bakma. Buraya yazmaya başladıktan sonra beynime kazınan 2.kişisin inan. O kadar samimi o kadar güzel cevaplar yazmıştın ki :) Yalnız değilim benim gibi uzuuun seneler bununla uğraşan birileri varmış dedim. Hatta eşime de bahsetmiştim inan. Ben de yapabilrim diye çook ümitlenmiştim. Daha sonra seni hep takip ettim. Hamilelik haberini,doktor kontrollerini falan. Hatta işle ilgili durumlarını bile
Şu an rüyada gibiyim ve inan uyanmaktan çok korkuyorum. Eşime defalarca boşanalım bırak beni dedim olmadı bırakmadı beni. Vazgeçmedi hiçbirzaman bizden. Şimdi düşünüyorum bu kadar gözyaşından sonra bu gerçek mi diyorumRabbim herkesin bebeğini evladını korusun. İsteyen dileyen herkee sağlıklı-sıhhatli evlatla versin. İnş.senin de artık sorunların geçmiştir canım. Korkma bebişlerimizi Rabbim korur. Evliliklerimizi koruduğu gibi.
Evriim özledim seni
merhaba kızlar
altta gördüm de ne çok ziyaretçimiz var, vajiden muzdaripseniz hemen üye olun , herkes yardıma hazır kızlarçekinmeyin sakın [/C
OLOR]
Evriim özledim seni
bacım valla sen benden çok yasayacaksın bende aynı şeyi düşünüyordum o sayıyı görünce içim yandı ne çoguz nasıl illet bi hastalık
neolur arkadaşlar üye olmasanızda yazmasanızda okuyun denileni yapın biz biiyoruz o acıyı allah hepinizi kurtarsın
Teşekkür ederim Allah razı olsun çok şükür atlattık sorun evlenmeden önce bir adet düzensizliği yaşadığımda çıktı ortaya hep hafif balıketliydim ama o dönem stresliydim baya , birden kilo almaya başladım ya ayda 2 kilo nasıl alır insan hareketliyimdir birde
çok geşmiş olsun bacımmm..pkos ufff evet çocuk düşündüğünüz için bu şekildemi ortaya çıktı sorun yoksaaa
daha öncesindeeee adet düzensizliği aşırı kilo alımı tüylenme vs...uzun aralıklarla adet böyleşeyler yaşadınmııı bacım.... anamm bende yendim bir smer çektirmedim halaaa belki bende de var ... çünkü çocuk olmadı kaç aydır hoş eşim istemiyor amaa hani kazayla bile olurdu olucak olsaydı allah bilirdeee....
bacım çok çok geşmiş olsunnn ne diyim...
keşke o rahatsızlığında egzersizi olsada yapsakda önersekdeee ufff kadın olmak kadın olmak ...........diyorummm
annem senim ben seni hamiş mi olmuş benim bacım VALLLA SANA HELAL OLSUN 2 AYDA HEM YENDİN HEM HAMİŞ OLDUN MAŞALLLAH BENİM BACIMA
hayallerimdesin bebeğim gitmiş hoşgeldin bedenime gelmişayy ne güzel bişey yarabbim tekrar tebrikler baharcım ya, Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin sana
Canım benim Rabbim ol dedi ve oldu şükürler olsun
Sizler benim yüreğime işlendinizHem moral hem sevgi kaynaklarımsınız. Yine söylüyorum "İYİ Kİ VARSINIZ"
Sizlerden aldığımız bu dualarla Rabbimin izniyle bizlerin sırtı yere gelmezİnş.burda hergün bebek ve gelin haberleri alırız. İnşallaaaah Yarabbim
canım bebe yağı mantar yapıyomuş.kullanma benceAma baharım sana bişey sormak istiyorum çalişmalarda bebe yagı falan kullandın mı bacım bide ayagını diktin mi
ben bebe yagı olmadan zorlanıyorum baska sayfada bi arkadaş saolsun pakize kullanmada dedi bide sana sorim bacım
[sıze=3]canım bebe yağı mantar yapıyomuş.kullanma bence[/sıze]
Ama baharım sana bişey sormak istiyorum çalişmalarda bebe yagı falan kullandın mı bacım bide ayagını diktin mi
ben bebe yagı olmadan zorlanıyorum baska sayfada bi arkadaş saolsun pakize kullanmada dedi bide sana sorim bacım
senin ağzını seviyim ben.canım bu ay olmadı.çalışıyoruz inşallah olucak rabbimin izniyle senden ne haberkız minacık ikizlere kavuşmaya az kaldımı ne dersin nasılsın bakalım
senin ağzını seviyim ben.canım bu ay olmadı.çalışıyoruz inşallah olucak rabbimin izniyle senden ne haber
canım ben ilk 3 ilişkimi jelle yaptım. Daha sonra regl oldum ve reglden sonra hiçbirşey kullanmadım. Canım sen de hiçbirşey kullanma. Hem hamile kaldığın zaman tam olarak alışmış olursun bitanem. Bebeyağını mantar yapıyor diye duymuştum haberin ola
Canım ben ilişkiden sonra sağıma yatıp 1 saat falan kalkmadım. Bir de yumurtlama dönemini takip etmeye çalıştım. Açıkçası çok da fazla yapamamıştık ama rabbime şükürler olsun oldu. Bi de evrim'im ilişki sırasında besmeleyi unutmayın tatlım. Inan bu çok önemli
öyle baharcım var bi vakti.biran önce gelsin istiyoruz.Kızlar isteyin yeter ki RABBİM verirOnun da bir zamanı vardır. Biz hep hayırlı zamanda hayırlı evlat ver YARABBİM diyorduk. Demek ki hayırlı zamanı bu zamanmış MERYEM suresini okuyun kızlar bebek için :):)
evet canım ya ben öle yapıyorum besmele dua ediyorum sonra acaba öle durumda dogru olurmu diye kafam
karışıyordu utanıyordum rahatladım devam edicem öle yapmaya saol bacım benim ben senin karnındaki
o fasülyeyi öpim emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?