Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızmkta haklısın durmadan erteleyip bunalıma giriyorum sadece kendime bahane uyduruyorum ben kendimi planlamam lazım noluır bana destek olun yoksa yenemicem ben bunu

bak canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çalışıyorum aynen dediğin saatlerde evdeyim yemek falan iş güüç bende bundan ertelemiştim hep egzersiz yapmamıştım ama senn egzersize başladın ve devamını getirmek zorundasın kendin için eşin için bizim için bak şimdi eve git yemek yap sonra yedikten sonra sofrayı kaldır elleme bişeye git egzersizini yap yada yemekten hemen sonra çay içmiyosanız o arada yap çay molası ver sonra yine yap eşine söyle oda yardım etsin sofrayı o toplasın çayı o yapsın sen egzersiz yap o sırada yani sen kendin için tek yapmıyon onun içinde yapıyon yardım etsin sana yok böyle yapamam herşeyi tam takır yapmam lazım yemeği sofrayı çayı benim yapmam lazım diyosan da o zaman uykundan çalacaksın başka yolun yok canım

sonraki takiplerden haberim var canım hiç önemli değil... şu anda önemli olan senin yenmiş olman ve bebişinin sevincini yaşıyor olman...
aynı şeyleri biz de yaşadık baharcım hatta başarı hikayemi yazdığımda en çok teşekkürü docama ettim o benim elimi bıraksaydı kimbilir şimdi ne durumda olurduk (Allah korusun) Allah ondan bin kere razı olsun...
amin canım amin inşaallah biz de bebeklerimizi huzurlu mutlulukla kucağımıza alıcaz Allah ımın izniyle...

merhaba kızlar
altta gördüm de ne çok ziyaretçimiz var, vajiden muzdaripseniz hemen üye olun , herkes yardıma hazır kızlar çekinmeyin sakın

merhaba kızlar
altta gördüm de ne çok ziyaretçimiz var, vajiden muzdaripseniz hemen üye olun , herkes yardıma hazır kızlar çekinmeyin sakın
[/C
OLOR]

bacım valla sen benden çok yasayacaksın bende aynı şeyi düşünüyordum o sayıyı görünce içim yandı ne çoguz nasıl illet bi hastalık

neolur arkadaşlar üye olmasanızda yazmasanızda okuyun denileni yapın biz biiyoruz o acıyı allah hepinizi kurtarsın

aynen öyle evrimcim.. dermansız dert yok çok şükür.. hepsinin psikolojisini anlıyoruz, biz de geçtik o yolllardan . kurtulmak için fedakarlıklar yaptık, sonunda muradımıza erdik
inşallah üye olmasalar bile , yazılanları uygulayanlar vardır

Teşekkür ederim Allah razı olsun çok şükür atlattık sorun evlenmeden önce bir adet düzensizliği yaşadığımda çıktı ortaya hep hafif balıketliydim ama o dönem stresliydim baya , birden kilo almaya başladım ya ayda 2 kilo nasıl alır insan hareketliyimdir birde ben de şaşırdım kilo her ay düzenli olarak arttı fazlalaştı çikolata saplantım şeker ihtiyacı tavan yapmıştı adet düzensizliği başladı, en son adetler 2 ayı geçince uzmana gittim bir yumurtalığımda 9 folikül var dedi pkosu öğrendim tabi bu kadar sıkıntılı olduğunu algılayamadım yeni evlenmiştim ve vajinismus başımdaydı onunla uğraştım baya bu defa yine adetler düzensizleşti vajinusmusu yendim şükür derken kontrole gittim pko var tabİ malum sonra araştırırken bunun çok daha beter olduğunu öğrendim 40 yaşından sonra diyabete bile neden olacağını öğrendim çok üzüldüm. canım uzman doktora gidersen ultrasonda görüyorlar zaten ben bu hastalığı olupta çocuk sahibi olduğunu yazan bayanlardan bir çok yorum okudum umutluyum doktora gittim ben bebek isteğine göre ilgileniyor seninle , istemiyorsan doğum kontrol hapı veriyor ben yasmin kullandım düzenlendi kilom düştü fakat asla önceki kiloma düşemiyorum alma eğilimim çok falzla hemen alıyorum kiloları düzenli olarak şekerimi ölçtürüyorum tarçın çayı felan bu ayda doktora yeniden gittim bebek istiyorum dedim klomen inofolic verdi şimdi çalışıyoruz Allah isteyen herkese tüm azaları tamam hayırlı evlatlar versin.

Son düzenleme:
annem senim ben seni hamiş mi olmuş benim bacım VALLLA SANA HELAL OLSUN 2 AYDA HEM YENDİN HEM HAMİŞ OLDUN MAŞALLLAH BENİM BACIMA

Canım benim Rabbim ol dedi ve oldu şükürler olsun
Sizler benim yüreğime işlendiniz Hem moral hem sevgi kaynaklarımsınız. Yine söylüyorum "İYİ Kİ VARSINIZ"

hayallerimdesin bebeğim gitmiş hoşgeldin bedenime gelmiş ayy ne güzel bişey yarabbim tekrar tebrikler baharcım ya, Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin sana

Sizlerden aldığımız bu dualarla Rabbimin izniyle bizlerin sırtı yere gelmez İnş.burda hergün bebek ve gelin haberleri alırız. İnşallaaaah Yarabbim

amin canım benim yürekten aminn

Ama baharım sana bişey sormak istiyorum çalişmalarda bebe yagı falan kullandın mı bacım bide ayagını diktin mi

ben bebe yagı olmadan zorlanıyorum baska sayfada bi arkadaş saolsun pakize kullanmada dedi bide sana sorim bacım

Canım ben ilk 3 ilişkimi jelle yaptım. Daha sonra regl oldum ve reglden sonra hiçbirşey kullanmadım. Canım sen de hiçbirşey kullanma. Hem hamile kaldığın zaman tam olarak alışmış olursun bitanem. Bebeyağını mantar yapıyor diye duymuştum haberin ola

Canım ben ilişkiden sonra sağıma yatıp 1 saat falan kalkmadım. Bir de yumurtlama dönemini takip etmeye çalıştım. Açıkçası çok da fazla yapamamıştık ama Rabbime şükürler olsun oldu. Bi de Evrim'im ilişki sırasında besmeleyi unutmayın tatlım. İnan bu çok önemli

senin ağzını seviyim ben.canım bu ay olmadı.çalışıyoruz inşallah olucak rabbimin izniyle senden ne haber

Kızlar isteyin yeter ki RABBİM verir Onun da bir zamanı vardır. Biz hep hayırlı zamanda hayırlı evlat ver YARABBİM diyorduk. Demek ki hayırlı zamanı bu zamanmış MERYEM suresini okuyun kızlar bebek için :):)

evet canım ya ben öle yapıyorum besmele dua ediyorum sonra acaba öle durumda dogru olurmu diye kafam

karışıyordu utanıyordum rahatladım devam edicem öle yapmaya saol bacım benim ben senin karnındaki

o fasülyeyi öpim emi

öyle baharcım var bi vakti.biran önce gelsin istiyoruz.
isim düşündün mü canım?

Canım hani bazen derler ya yaramaz insanlar için besmelesiz mi oldun sen diye

Besmele şeytanı kovuyor ilişki sırasında bitanem. Gönül rahatlığı ile çek

Teyzesin istediğini yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…