Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olacak bacım göreceksin sende ben hep ikimiz için ikiz dua ediyorum çok inanıyorum bilemezsin sana bi kiz bi erkek

allahın izniyle olacak kalbini bozma biliyorum
canım balım kuzum ya inan bende çok dua ediyorum.akşam eşime baharın hamile olduğunu sevindiğimi söyledim.görmeden tanımadan nasıl bu kadar sevinebiliyosun dedi.bende bizi ancak biz anlarız tanımaya gerek yok dedim.

kızlar inşallah Rabbim gönlünüze göre verir güzel sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inş benimde tabi
yaşınız kaç kızlar merak ettim sakıncası yoksa tabi

Allah hayırlı yaşlar nasip etsin bende 27 de acaba geçmi kalıyorum çocukta diye düşündüm daha 1 yıl bile olmadı evleneli beklemek istiyorum biraz bakalım hayırlısı

Bence eşler birbirlerini tanımalı ve vakit ayırmalı. Bence de birkaç ay daha bekleyin. Zaten daha sonra sen kendiliğinden istersin Çünkü anaçlık bizim yapımızda var :)

Bence eşler birbirlerini tanımalı ve vakit ayırmalı. Bence de birkaç ay daha bekleyin. Zaten daha sonra sen kendiliğinden istersin Çünkü anaçlık bizim yapımızda var :)

canım biz bayadır tanışıyoz 9 yıl beraberlikten sonra evlendik ama tabi aynı evi paylaşmak daha farklı bazen bilmediğin huylarını görebiliyosun iyiyiz mutluyuz çok şükür biraz daha geçsin bakalım hayırlısıyla olur bebeiğimizde ben yine düşünüyorum ama eşim pek istemiyo kıskanıyo galiba

Erkekler ilginin azalacağından korkuyorlar Kendilerine ortak geliyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…