- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.221
[sıze=2]senin ağzını seviyim ben.canım bu ay olmadı.çalışıyoruz inşallah olucak rabbimin izniyle senden ne haber[/sıze]
öyle baharcım var bi vakti.biran önce gelsin istiyoruz.
isim düşündün mü canım?
canım balım kuzum ya inan bende çok dua ediyorum.akşam eşime baharın hamile olduğunu sevindiğimi söyledim.görmeden tanımadan nasıl bu kadar sevinebiliyosun dedi.bende bizi ancak biz anlarız tanımaya gerek yok dedim.olacak bacım göreceksin sende ben hep ikimiz için ikiz dua ediyorum çok inanıyorum bilemezsin sana bi kiz bi erkek
allahın izniyle olacak kalbini bozma biliyorum
kızlar inşallah Rabbim gönlünüze göre verir güzel sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inş benimde tabi
yaşınız kaç kızlar merak ettim sakıncası yoksa tabi
amin canım.ben 25 yaşındayım.kızlar inşallah Rabbim gönlünüze göre verir güzel sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inş benimde tabi
yaşınız kaç kızlar merak ettim sakıncası yoksa tabi
Amiiiiiin canım Amiiiiin...
Benim yaş 30
amin canım.ben 25 yaşındayım.
Allah hayırlı yaşlar nasip etsin bende 27 de acaba geçmi kalıyorum çocukta diye düşündüm daha 1 yıl bile olmadı evleneli beklemek istiyorum biraz bakalım hayırlısı
baharcım sen nerde oturuyosun?Bence eşler birbirlerini tanımalı ve vakit ayırmalı. Bence de birkaç ay daha bekleyin. Zaten daha sonra sen kendiliğinden istersinÇünkü anaçlık bizim yapımızda var :)
Bence eşler birbirlerini tanımalı ve vakit ayırmalı. Bence de birkaç ay daha bekleyin. Zaten daha sonra sen kendiliğinden istersinÇünkü anaçlık bizim yapımızda var :)
baharcım sen nerde oturuyosun?
evet canım ankaraCanım ben İstanbul'dayım.
Sanırım sen Ankara'dasın
canım biz bayadır tanışıyoz 9 yıl beraberlikten sonra evlendik ama tabi aynı evi paylaşmak daha farklı bazen bilmediğin huylarını görebiliyosun iyiyiz mutluyuz çok şükür biraz daha geçsin bakalım hayırlısıyla olur bebeiğimizde ben yine düşünüyorum ama eşim pek istemiyo kıskanıyo galiba
valla kızlar benim ki ölüyor resmen bebek diye arkadaşlarının hepsi baba oldu.çok meraklı hayaller kuruyor.canım kocacım yaaaaaErkekler ilginin azalacağından korkuyorlarKendilerine ortak geliyor yaaa
valla kızlar benim ki ölüyor resmen bebek diye arkadaşlarının hepsi baba oldu.çok meraklı hayaller kuruyor.canım kocacım yaaaaa
amin amin amin...Oy oy ooyy Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin inş :):):)
Erkekler ilginin azalacağından korkuyorlarKendilerine ortak geliyor yaaa
ben ilk yeni evliyken gittim psikolaga parmak egsersizi dedi bende eve geldim eşime parmağımı alabilsem zaten seninkinide alırdım dedimm....sonra aradan aylar geçti ben kendi kendime parmağımla inceledimmmm parmağımı soktum anam cuk die girdiiiiii sonraaa eşim beni gene aylar geçti 1 sene geçti hatta aynı doktora gönderdi parmak verdi başladımmmm ama burayıda okuodum uye deildim bi yandan.. gittğim psikolak suratsızın teki kendine faydası yok inan burdakilerin aynısını verdiii sırf eşim istio die gittim çünkü burya girdimi bilmioduu kızıorduuu ...burdan yardım aldım yanii psikolag bahaneee ....gerçekten başlayınca gerisi gliooo ben 2 parmağını girdine inanamamıştımki simdi p..s yarısındayım buna bile innamıosun....benim gtiim psikoloh bi polikinlikti ücreti 32 tl inan bu para bile ona çokkadın mesleğinde iyi ama sanki cidden onunda psikolog sorunu var hayattan zevk alamıo gibi olabilir insanlık hali psikolog die onunda psikolojık sorunu olmıcak deil yaaa ona gitmem bahane burası şahaneeee
hıııımmm fena yakaladım sizi :) ben psikolog sibel dinç. yanlış bildiklerinizi ve meslektaşlarımın hatalarını düzeltmek için buradayım :) 05325425115 sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?