- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.421
Doktorcuğum(doktorumu çok sevdim) ultrasonda görünmeyebilir henüz dedi ama nazlı çıkmadı bebişim :):):):):
daha güzel hallerini de görürsün inş canım
kızlar buarada ben jel alamadım daha çünkü eczaneden almaya utanıorum yaa ne biliyim isteyemem gibi sanki ama ben naturel zeytinyağıyla deniorum acaba bir sakıncası olur mu hiçte bilemyiorum şimdilk böle yapmaya çalştşm egserszileri işaret parmağı bir boğumdayım bugün başladım egsersizlere hani zeytinyağıyla deneyen var mı acaba kayganlıaştırıcı alamadım diye bir de başka sorum war şöyle ki parmak egsersizinde ben nasıl yapcamı bilemiorum körleme sokuyorum içeriye yavaş yavaş acaba dogru mu yapıorum lütfen bilgilendirirmisinz kızlar tesekurler
Cesaretini kaybetmeni gerektirecek hiçbirşey yok canımSen yeter ki kararlı ol ve vazgeçme. Kafana takılan sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. Mutlaka birileri yardımcı olacaktır.
gulsaah bende bugün başlıyorum terapiste de de başladım dün istersen ödevlerimi sennle paylaşabilirm :)eczaneden alamıyosan jelin adını kağıda yaz ver eczacıya.bence jel kullan zeytin yağını vajina içine sürmen zor olur.Benim jelimin vaji içine giren başlığı var mesela incecik bişey uygulamayı kolaylaştırıyo.
güle güle canımkızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
egzersiz yapanlar durmak yok egzersize devam yarın yeni gelinlerle uyanırız inşallah
amin...tebrikler canım...kızlarrrr hamileyimmmmmmm :) rbbim herskese nasip etsinnn
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
egzersiz yapanlar durmak yok egzersize devam yarın yeni gelinlerle uyanırız inşallah
amin...tebrikler canım...
kızlarrrr hamileyimmmmmmm :) rbbim herskese nasip etsinnn
bende aynı yerdeyim :) işte aparat değil de parmak kullanırsak yönü bulma konusunda da zorlanmazmışız.bugün başlayacam bende kısmetse :)
nerelerdesin ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?