Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deniz bende birşey sormak istiyorum bu jelin ismi nedir bende terapiste gidiyorum ama doktorum bana bir jel önermedi henüz yardımcı olur musun bana?

ürün ismi yazmak yasak değil mi?değilse yazarım tabi ki. bugün egzersizlere başlayacamm hem diğer jellerden farkı var mı bir kaç gün içinde bildiririm onu da

jel almaya cekınen arkadaslarımız var cekınmeyın arkadaslar ben buyuk bır mıgrostan aldım durex ın kozmetık raflarında var kasada sankı bana garıp bakıcaklar gıbı hıssettım hersey cok normaldı ben henuz egzersız falan yapmıyorum ona cesaret edemıyorum henuz once kendımı motıve etmeye calısıyorum bugun guzel yemekler yaptım guzel gıyındım guzel bır makyaj yaptım guzel sarkılar soyluyorum sızlerı okuyorum cesaret topluyorum bu olayı buyutmemeye calısıyorum reglım bıttıgı ıcın dırekt es denemesı yapıcam kayganlastırıcı farkedıcekmı bakalım baktım yıne olmuyorum sanırım kucuk parmagım ısın ıcıne gırıcek egzersıze baslıcam yapabılırız buarada hamıle haberlerını okuyorum Allah kucagınıza almak nasıp etsın ısteyen herkese versın rabbım

amin... inşallah canım... bundan sonra ağlamayacağım)) söz veriyorum... korkularımın üstüne gidicem... bu işin motivasyon ve egzersizden başka çaresi yok anladığım kadarıyla... teşekkür ediyorum hepinize:))

Aynen öyle canım. Önce motivasyon daha sonra tembellik yapmadan egzersizlere devam etmek Daha sonra da gelsin huzurlu-mutlu günler

minel_ canım serçek parmak boyunda ve kalınlığında aparatı tam aldım ama geberdim başım döndü miğdem bulandı Allahım kurtar bizi bu sıkıntıdan

kızlarrrr hamileyimmmmmmm :) rbbim herskese nasip etsinnn

tebrik ederim hanzadecim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
minel_ canım serçek parmak boyunda ve kalınlığında aparatı tam aldım ama geberdim başım döndü miğdem bulandı Allahım kurtar bizi bu sıkıntıdan
kız niye miden bulandı almışsın işte bak yaşasınnn
merak etme, artık sırtın yere gelmez canım, hadi biraz daha gayrettt

kızlar egzersizlerde bacakları çok mu açmak gerekiyor?? ben parmağı yerleştirdikten sonra bacaklarımı ister istemez kapatıyorum... sırtımı koltuğa dayayıp dizlerimi karnıma doğru çekiyorum altıma minder koyuyorum parmağı popo yönünde aşağı doğru ittirmeye çalışıyorum fakat bunları yaparken ıkınamıyorum

canım hiç fark etmez, sen ne kadar açarsan aç, kendini kasarsan gene girmeyecek
o yüzden birinci amaç, bacakları açmak olmasın, kaslarını gevşek bırakmayı öğrenmelisin bu da zamanla olacak tabi, serçe parmağını aldıktan sonra ister istemez oradaki kasları kullanmayı öğreniyosun

bence buna takılma sen önemli olan bilinçaltımıza oraya sokulan parmağın zararsız olduğunu bilinçaltımıza işlemek.bu çok önemli bilincimizi yeniden yapılandıracaz.bence sen bacakların kapalı çalış iyice alıştıkça açarsın zaten.

Bir şeyi çok merak ediyorum, bu vajinusmus süresi boyunca eşinizi nasıl tatmin ediyorsunuz peki? gerçekten kocalarınız çok anlayışlı olsa gerek. Bravo.

bu kadar özel bi soruyu burda sormaya hakkınız yok burası sadece vajinismus hastalığına çare bulduğumuz bi yer o tür şeyleri niye burda ulu orta konuşalım:26:
ayrıca evet eşlerimiz çok anlayışlı çok şükür ben yendim bu hastalığı, çeken bilirmiş gerçekten doğru bi lafmış.. buraya gelip geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun diyeceğine gelip burda saçma sorular soruyosun
neyse iyi günler sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…