- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.441
deniz bende birşey sormak istiyorum bu jelin ismi nedir bende terapiste gidiyorum ama doktorum bana bir jel önermedi henüz yardımcı olur musun bana?
Selam canım hoşgeldinHiçbirşey için inancını kaybetme. Heleki çözümü keisn olan bir hastalık için hiç kaybetme :) Buradaki başarı hikayelerini oku ve kendini iyice motive et. Bizler de böyle başladık ve karar verdik :)
Merhaba canım. Sen zaten egzersizlere başlayarak oldukça ilerleme kaydetmişsinParmağını popo yönüne doğru ilerletiyorsun canım. Nefes egzersizi ile birlikte. Burnundan nefes alıyorsun ve ağızdan verirken parmağını popoya doğru ittiriyorsun canım
Canım ben 3.gün eş denemesine geçtm 4.günde yendim :):):)
Canım bu siteyi bulduğuna göre ağlamak hüzünlenmek kendine acımak yok tamam mı :) Bunlara ayıracağımız vakti egzersize ayırıyoruz ve en yakın zaman da mutlu huzurlu kadınlar oluyoruz Rabbimin izniyle
Burda kimseyi yalnız bırakmayız Allah'ın izniyleHep beraber bıu vajileri yeneriz canım
amin... inşallah canım... bundan sonra ağlamayacağım)) söz veriyorum... korkularımın üstüne gidicem... bu işin motivasyon ve egzersizden başka çaresi yok anladığım kadarıyla... teşekkür ediyorum hepinize:))
Aynen öyle canım. Önce motivasyon daha sonra tembellik yapmadan egzersizlere devam etmekDaha sonra da gelsin huzurlu-mutlu günler
Delikıss canım hoşgeldin özlettin nerelerdesin ?
ben başlayalı iki gün oldu) sen dört günde yenmişsin sanırım ne büyük mucize:)) tebrik ediyorum:))
Eğer istersen sen de 4 günde yenebilirsin7,5 yılın hırsıyla egzersizdi eş denemesiydi yaptık birşeyler
süpersin valla:)) ne kadar zaman oldu ??
40 gün oldu canım. Şimdi Allah'ın izniyle hamileyim :):):)
Demek istdiğim şu yeter ki isteyin. Çoook kısa sürede kurtulabilrsiniz bu hastalıktan :)
süper yaa:))) hayırlı uğurlu olsun inşallah ....ben de hamileyim diye yazarım inşallah bir gün:))))))
teşekkür ederim canım saolasın :):)
Sen de yazarsın öncce gelin oldum diye sonra hamileyim diye :):)
kızlarrrr hamileyimmmmmmm :) rbbim herskese nasip etsinnn
kız niye miden bulandıminel_ canım serçek parmak boyunda ve kalınlığında aparatı tam aldım ama geberdim başım döndü miğdem bulandıAllahım kurtar bizi bu sıkıntıdan
kızlar egzersizlerde bacakları çok mu açmak gerekiyor?? ben parmağı yerleştirdikten sonra bacaklarımı ister istemez kapatıyorum... sırtımı koltuğa dayayıp dizlerimi karnıma doğru çekiyorum altıma minder koyuyorum parmağı popo yönünde aşağı doğru ittirmeye çalışıyorum fakat bunları yaparken ıkınamıyorum
Bir şeyi çok merak ediyorum, bu vajinusmus süresi boyunca eşinizi nasıl tatmin ediyorsunuz peki? gerçekten kocalarınız çok anlayışlı olsa gerek. Bravo.
canım ben öncelikle doktorunun tavsiye ettiği jelin adını soracaktım bide arkasından bende 3 parmaktayım terapistin bunun yanlış olduğuınu söylemiş peki onun yerine ne yapmamız lazımmış sonraki aşama neymiş peki yardımcı olurmusun bizede[/QUOT
jelin ismini verirsem reklama girer di mi?özelden de yazamıyorum 100 mesajım olmadığı için.ama kırmızı abbalajı fiyatı 36 tl üzerinde ağrı ve spazm azaltıcı yazıyor yarım saat önce kullanılması tavsiye ediliyor.uzun ince vajina içine girebilecek de bir başlığı var en çok o hoşuma gitti önceki jelimde nasıl vajina içine sıkacam diye düşünüyodum.s'xt... diye başlıyo.ilişkiden yarım saat önce ya da hemen önce kullanın yazıyr üzerinde(muhtemelen ağrı azaltıcı özelliğinden dolayı yarım saat)
2 parmaktan sonrada eş parmağı na geçecekmişiz ama çok bilgi vermedi gelecek seanslar için.gevşeme egzersizlerini ve kegeli kesinlikle ihmal etme dedi.Ben zaman alıyo diye gevşeme egzersizi yapmıyodum dedim bir ay sık kendini vaktini alırsa alsın bir sonraki adet dönemine kadar bitmş olacak bu iş dedi.tabi ki ödevleri eksiksiz yaparsam.
peki bu gevşeme egzersizleri hakkında bilgi verirmisin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?