- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.461
canım hiç fark etmez, sen ne kadar açarsan aç, kendini kasarsan gene girmeyecek
o yüzden birinci amaç, bacakları açmak olmasın, kaslarını gevşek bırakmayı öğrenmelisinbu da zamanla olacak tabi, serçe parmağını aldıktan sonra ister istemez oradaki kasları kullanmayı öğreniyosun
bence buna takılma sen önemli olan bilinçaltımıza oraya sokulan parmağın zararsız olduğunu bilinçaltımıza işlemek.bu çok önemli bilincimizi yeniden yapılandıracaz.bence sen bacakların kapalı çalış iyice alıştıkça açarsın zaten.
canım hiç fark etmez, sen ne kadar açarsan aç, kendini kasarsan gene girmeyecek
o yüzden birinci amaç, bacakları açmak olmasın, kaslarını gevşek bırakmayı öğrenmelisinbu da zamanla olacak tabi, serçe parmağını aldıktan sonra ister istemez oradaki kasları kullanmayı öğreniyosun
peki bu gevşeme egzersizleri hakkında bilgi verirmisin bize
bana cd verdi bu cd de kuş cıcıltıları su sesleriyle birlikte bazı talimatlar var onlara uyuyosun.ben bu cd elime geçmeden önce de cem keçenin kibında okumuştum telefona kendi sesimle kaydedip uygulamıştım.işte kendini şöyle düşün böyle yap gibi şeyler çok uzun ama bir de yöntem çok sizin için en basitini en kısasını yazayım bari :)birazdan yazarım ama biraz vakit alacak çünkü.you tube ye de baktım da biraz orda da var sanki bu tarz şeyler.
bana cd verdi bu cd de kuş cıcıltıları su sesleriyle birlikte bazı talimatlar var onlara uyuyosun.ben bu cd elime geçmeden önce de cem keçenin kibında okumuştum telefona kendi sesimle kaydedip uygulamıştım.işte kendini şöyle düşün böyle yap gibi şeyler çok uzun ama bir de yöntem çok sizin için en basitini en kısasını yazayım bari :)birazdan yazarım ama biraz vakit alacak çünkü.you tube ye de baktım da biraz orda da var sanki bu tarz şeyler.
vayy kuş sesi güzel yöntemmiş gerçekten
illa kuş sesi olmak zorunda değil ama, ben bi saatlik müzik mix açıyodum netten öyle çalışıyodum, film izleyerek veya dizi izleyerek çalışan da var
bunlar gevşemek adına güzel yötemler gerçekten
vayy kuş sesi güzel yöntemmiş gerçekten
illa kuş sesi olmak zorunda değil ama, ben bi saatlik müzik mix açıyodum netten öyle çalışıyodum, film izleyerek veya dizi izleyerek çalışan da var
bunlar gevşemek adına güzel yötemler gerçekten
evet bende genelde dizi izliyorum :) zaten cem keçenin kitabında parmağınız oradayken hiç çekmeden yarım saat bir saat tv izleyin hatta aparatla çalışıyorsanız yürüyün bile diyor.ama benim bu bahsettiğim gevşeme egzersizleri başka şimdi you tube de buldum bile link vermek yasak mı link göndersem size?
ya da şöyle yapalım siz you tube yeb şunları yazın :
Rahatlamak için hangi nefes egzersizleri yapılabilir
Gevşeme_meditasyonu_Grand_Master_Coach_ahmettekin.MPG (bendeki cd de de buna benzer egzersizler var işte)
siz bunlardan yola çıkarak bu yazdıklarımdan daha iyilerini bile bulabilirsiniz.bence mutlaka uygulayın terapistim çok önemli olduğunu söyledi.özellikle bu nefes egzersizleri...doğru nefes almak o kadar önemliymiş ki..mesela bu karnını içine çekerek dolaşan insanlar var ya (birisi kardeşim olur :) ) onlar çok sinirli olurmuş bunun sebebi de karınlarını içlerine çekmelerinde kaynaklanan yanlış nefes alınmasıymış.
güzel olmayan bir iç çamaşırına yorum yapmak için üye olmak oda güzelmişneyse seninle daha fazla polemiğe giremem burda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımla ilgilenmem gerek
merhaba gülşah hoşgeldin öncelikle bu siteyi bulduğun için çok şanslısın inan bana drlarda aynı egzersizleri veriyo ben kendim psikoloa gittim ve baktım burdakilerin aynını veriyo bıraktım ve egzersiz yapmadan yendim çok şükür sen egzersize başlamışsın çok iyi yapmışsın devam et böyle canım önce bir jel al prezervatifi parmağına geçir bol jelle ve nefes al ver ıkın ıkınınca daha kolay oluyo ıkındıkça ora açılıyo merak etme daha fazlası olmaz demişsin ama düşün ordan bebek çıkıyoparmak mı girmeyecek sakın ümitsizliğe kapılma bir parmak bir boğum iki boğum sonra 2 parmak sonra 3 parmak diye devam ediyo parmakla devam edemezsen kulak çubuğuna peçete sararak kalıştır onuda preze geçir jelle dene yada mum canım sen yap ve ilerlemelerini buraya yaz herkes yardım edecektir.Bu arada parmak hep popo yönüne doğru gidecek düz değil
Arkadaşlar ben parmak egzersizinden ziyade dilator temin etmenizi tavsiye ederim ben dilatoru kesfetmeseydim doktora gidip tedavi olacaktım ve rakamlar biliyosunuz cok yuksek. Dilator bende kesin çözüm oldu en küçük boyutundan başlayıp 5 farklı boyla çalıştım
kızlar buarada egzersizlere düzenli dewam eden biri ortalama olarak kaç günde yener ?? sizce sizlerden tecrübeli olanlar lütfen yardııımmyanii ben daha bugün başladım da işret parmağı birinci bogumdayım eczaneden de Fito krem aldım sizce Fito krem uygun mu tahrişii önlüyor diye duymuştum önler mi sizce kullanan varsa lütfen cvp yazabilir mi
bende seninle aynı yerdeyim dün terapistim terapistim genelde adet döneminin hemen bitiminde alıyorum hastalarımı bir sonraki adet dönemine kadar tedavi tamamlanmış oluyor dedi yani 21 günlük bir tedavi olacak benimki aşağı yukarı.bana tahriş önleyici birşey önermedi tahriş de oluşmadı zaten.ama latex eldiven ya da aparat kullanıyorsan olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?