Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya da şöyle yapalım siz you tube yeb şunları yazın :
Rahatlamak için hangi nefes egzersizleri yapılabilir
Gevşeme_meditasyonu_Grand_Master_Coach_ahmettekin.MPG (bendeki cd de de buna benzer egzersizler var işte)

siz bunlardan yola çıkarak bu yazdıklarımdan daha iyilerini bile bulabilirsiniz.bence mutlaka uygulayın terapistim çok önemli olduğunu söyledi.özellikle bu nefes egzersizleri...doğru nefes almak o kadar önemliymiş ki..mesela bu karnını içine çekerek dolaşan insanlar var ya (birisi kardeşim olur :) ) onlar çok sinirli olurmuş bunun sebebi de karınlarını içlerine çekmelerinde kaynaklanan yanlış nefes alınmasıymış.

müzikler süper şimdi baktım youtube dan diğer deneyimlerini de paylaşırsan seviniriz:))

tabiki paylaşıırım aklıma geldikçe bir de terapilerim ilerledikçe.. ya ben şimdi bir parmak bir boğum aldım ama yanma hissettim tamponla çalışırken hiç böyle yanma hissetmiyodum ben neden olabilr bu yanma

tabi ki aklıma geldikçe ve terapilerim ilerledikçe paylaşırım hep.ya ben bir parmak bir boğum çalışması yaptım şimdi hiç bir kasılma hissetmedim.doktor ilk hafta bunu yap kasılma hissettiğinde dakika tut kaç dk sonra kasılma geçecek bunu yaz kasılma geçince çıkar tekrar sok dedi yani kasılma olmadıysa orda tutma sokma çıkarma işlemi yap dedi ama bu parmakla çalışma işi hiç hoşuma gitmedi benim yaa bu oldum olası böyle cıvık cıvık şeylerden nefret ettim ben o yüzden 10 dk çalıştım kasılma da olmadı nasıl olsa diye bıraktım.offf bu arada anladım ki jeli ne kadar içeri sıkarsanız işiniz o kadar kolay oluyo.

çok tesekurler elab ve de eftelya yardımlarnz için inşallah istikrarlı bi şekilde dewam etcem kızlar cok cok saolun inanın cok mutlu oldum msjı cvp gelince yardmcı olan herkesin işi rat gitsin vee allahım hepimzin yardımcısı olsun iyikibu siteyi bulmuşum :))

egzersizimi yaptım geldim bende aslında eş parmağı deneyecektim ama benim adam uyudu( kaldırmaya çalıştım ama fayda etmedi azcık küstüm şimdi kocama... 3 parmak alıyorum ama çok baskı hissediyorum başta dayanılmayacak kadar oluyo ama dişimi sıkıyorum ya giriş kısmında bi yer var tek sorun orası orayı geçsek gerisi çok geniş ve hiç bişey hissetmiyosun orda işte tek sorun o giriş yeri sanki çepeçevre saran bi zar var o acıyo off neyse öle işte egzersize devam olacak inşallah yani umarım(

nereden temin edebiliriz canım pekii ne kadara mal oldu ve yanında kitap ta var mı

kızlar buarada egzersizlere düzenli dewam eden biri ortalama olarak kaç günde yener ?? sizce sizlerden tecrübeli olanlar lütfen yardııımm yanii ben daha bugün başladım da işret parmağı birinci bogumdayım eczaneden de Fito krem aldım sizce Fito krem uygun mu tahrişii önlüyor diye duymuştum önler mi sizce kullanan varsa lütfen cvp yazabilir mi

bende seninle aynı yerdeyim dün terapistim terapistim genelde adet döneminin hemen bitiminde alıyorum hastalarımı bir sonraki adet dönemine kadar tedavi tamamlanmış oluyor dedi yani 21 günlük bir tedavi olacak benimki aşağı yukarı.bana tahriş önleyici birşey önermedi tahriş de oluşmadı zaten.ama latex eldiven ya da aparat kullanıyorsan olabilir tabi

Evet yanında kitabı da var ama ıngilizce o benim işime yaramadı alt yazılı bir cd var o faydalı oldu simdi ismini veremeyeceğim bir siteden sipariş verdim internete yazarsan bulursun yaklaşık 110 dolar gibi bi rakama maloldu benim için

tesekurler deniz ben hekime gitmedm yaa kendim mücadele ediorum napimm gitmeme needenimde buradaki dr. ların vajinismus tecrübesiyok arastırdım bosuna zaman ve umut kaybetmek istemediğim için bu siteye güvenm daha fazla ydımcı olan kızlarn sayesnde saolsunlar çok şükür allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…