Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bugün ilk denememi yaptım ama başarısızım hiç bişey yapamadım kasılmaktan beceremedim

bir saattir uğraşıyorum giriş kısmını aşamıyorum;(( kaslarım çok sıkı kegel de yapıyorum

melisacım sana da aynı şeyi söyleyeceğim, eğer parmağın girmiyosa çok ince bi aparat hazırla kendine.. kulak çubuğu olabilir, peçeteyle sarıp streçle
gevşemeye çalış orası bomboş bi delik, içi boş sadece kaslardan oluşuyor.. sen kaslarını sıktığın için girmiyor, gevşe, kafandaki tüm tabuları yık..
orada sinir ucu bile yok düşün, ne acısı, sinir olmayan yerde acı olmaz ki

Eki Görüntüle 676872

bakın ilk resimde kaslarımızı sıktığımız için parmağımız nasıl da sıkışmış içerde, oysa kaslar gevşediği anda içerde parmağımızı her yöne oynatabiliyoruz
hadi kızlar korkacak hiçbişey yok, o giriş dediğiniz yeri aşmanız için rahatlamanız şart

canım neden bu kadar zorlandığımı anlayamıyorum yarın da senin söylediğin gibi deneyeceğim...

çünkü oraya çok fazla odaklanıyosun, bence hiç orayı düşünme bakma bile... odağını dağıtmak için başka şeyler düşün
inşallah yarın başarırsın, kendini kasma artık, kendi canını yakamazsın ki zaten acını a sı yok, garanti veriyorum

ben ilk gübüm diyorum ama terapistten sonraki ilk günüm arkadaşlar kasılma o yüzden olmadı ama ilk çalışmamda ben tamponun ucunu bile sokamamıştı dediğin gibi duvar vardı sanki ama sonraki günlerde baktım ki tampon kendiliğinden gidiyo.o yüzden hiç kafana takma ilk gün olmayabilir inatla orda kal geri adım atma.geri adım atmamak çok önemli.bende burda ahkam kesiyorum ama parmak egzersizinden hi hoşlanmadım apara terapist yapma dediği halde kondom kullanacam sanırım

dün kulak çöpünü yarıya kadar almıştım bugün parmaklarla devam ettim... serçe ve işaret parmağının giriş kısmını alıyorum gerisi gelmiyor ittirirken korkuyorum işte...

canım sana katılıyorum geri adım atmamak çok önemli.. üstüne gidin bu lanet hastalığın
sen de aparatla çalışabilirsin canım, ne sakınca var ki bunda illa parmakla olucak diye bişey yok ki burda çoğu arkadaş sadece aparatla yendi, ben de bi noktadan sonra aparata geçmiştim

bu vajinismus insanın beynine o kadar çok hükmediyor ki mantık olarak algılıyorsun ama yapma konusuna gelince korkuyorsun seni bir zayıf noktadan yakalıyor umarım bu hastalıktan hepimiz kurtuluruz

dün kulak çöpünü yarıya kadar almıştım bugün parmaklarla devam ettim... serçe ve işaret parmağının giriş kısmını alıyorum gerisi gelmiyor ittirirken korkuyorum işte...

tek boğum alıyosun yani, ama serçe parmağı almadan işarete sakın geçme
önce serçe parmağını al, sırayla olucak inşallah
korkucak hiçbişey yokki, ittirsen vajinan vakum gibi çekicek parmağını inan bana acı da yok kan da yok hiçbişey yok
dedim ya önce kafadaki tabuları yıkmak çok önemli

bu ince kasları tek tek hissediyorum o kadar sert ki ... kas gevşetici işe yarar mı acaba?

söylediğiniz gibi başka şekilde inatla deneyeceğim yarın bu güne kadar üstünde durmadık günler akıp geçti....

bu ince kasları tek tek hissediyorum o kadar sert ki ... kas gevşetici işe yarar mı acaba?

o konuda bilgim yok canım, ama anestol pomad diye bişey vardı sanırım gevşeten, bikaç arkadaş onu kullanmıştı:26: bilemicem ama etkisi olup olmadığını:26:
ben hiçbirini kullanmadım, benim sırrım cesaret ve inat çok inat ettim baya da erken yendim, darısı hepinizin başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…