- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.481
tabi ki aklıma geldikçe ve terapilerim ilerledikçe paylaşırım hep.ya ben bir parmak bir boğum çalışması yaptım şimdi hiç bir kasılma hissetmedim.doktor ilk hafta bunu yap kasılma hissettiğinde dakika tut kaç dk sonra kasılma geçecek bunu yaz kasılma geçince çıkar tekrar sok dedi yani kasılma olmadıysa orda tutma sokma çıkarma işlemi yap dedi ama bu parmakla çalışma işi hiç hoşuma gitmedi benim yaa bu oldum olası böyle cıvık cıvık şeylerden nefret ettim ben o yüzden 10 dk çalıştım kasılma da olmadı nasıl olsa diye bıraktım.offf bu arada anladım ki jeli ne kadar içeri sıkarsanız işiniz o kadar kolay oluyo.
bir saattir uğraşıyorum giriş kısmını aşamıyorum;(( kaslarım çok sıkı kegel de yapıyorum
aynen benim ilk egzersizim ve orda bir duvar var sanki ve aşamıyorum bende umutsuz vakayım galiba
aynen benim ilk egzersizim ve orda bir duvar var sanki ve aşamıyorum bende umutsuz vakayım galiba
bir saattir uğraşıyorum giriş kısmını aşamıyorum;(( kaslarım çok sıkı kegel de yapıyorum
bizim de o duvarlar yıkılacak ama şu girişi geçtikten sonraki boşluğu bulamadık sanırım:) neyse ben yarın devam edecem egzersizlere...
canım emin ol orda duvar fallan yokk
parmakla yapamıyosan, bi tane kulak çubuğunu peçeteye sar, streçleyip öyle almaya çalış, faydası olcak bak
canım neden bu kadar zorlandığımı anlayamıyorum yarın da senin söylediğin gibi deneyeceğim...
melisacım sana da aynı şeyi söyleyeceğim, eğer parmağın girmiyosa çok ince bi aparat hazırla kendine.. kulak çubuğu olabilir, peçeteyle sarıp streçle
gevşemeye çalış orası bomboş bi delik, içi boş sadece kaslardan oluşuyor.. sen kaslarını sıktığın için girmiyor, gevşe, kafandaki tüm tabuları yık..
orada sinir ucu bile yok düşün, ne acısı, sinir olmayan yerde acı olmaz ki
ben ilk gübüm diyorum ama terapistten sonraki ilk günüm arkadaşlar kasılma o yüzden olmadı ama ilk çalışmamda ben tamponun ucunu bile sokamamıştı dediğin gibi duvar vardı sanki ama sonraki günlerde baktım ki tampon kendiliğinden gidiyo.o yüzden hiç kafana takma ilk gün olmayabilir inatla orda kal geri adım atma.geri adım atmamak çok önemli.bende burda ahkam kesiyorum ama parmak egzersizinden hi hoşlanmadım apara terapist yapma dediği halde kondom kullanacam sanırım
çünkü oraya çok fazla odaklanıyosun, bence hiç orayı düşünme bakma bile... odağını dağıtmak için başka şeyler düşün
inşallah yarın başarırsın, kendini kasma artık, kendi canını yakamazsın kizaten acını a sı yok, garanti veriyorum
dün kulak çöpünü yarıya kadar almıştım bugün parmaklarla devam ettim... serçe ve işaret parmağının giriş kısmını alıyorum gerisi gelmiyorittirirken korkuyorum işte...
Eki Görüntüle 676872
bakın ilk resimde kaslarımızı sıktığımız için parmağımız nasıl da sıkışmış içerde, oysa kaslar gevşediği anda içerde parmağımızı her yöne oynatabiliyoruz
hadi kızlar korkacak hiçbişey yok, o giriş dediğiniz yeri aşmanız için rahatlamanız şart
canım sana katılıyorumgeri adım atmamak çok önemli.. üstüne gidin bu lanet hastalığın
sen de aparatla çalışabilirsin canım, ne sakınca var ki bundailla parmakla olucak diye bişey yok ki burda çoğu arkadaş sadece aparatla yendi, ben de bi noktadan sonra aparata geçmiştim
bu ince kasları tek tek hissediyorum o kadar sert ki ... kas gevşetici işe yarar mı acaba?
bu vajinismus insanın beynine o kadar çok hükmediyor ki mantık olarak algılıyorsun ama yapma konusuna gelince korkuyorsun seni bir zayıf noktadan yakalıyor umarım bu hastalıktan hepimiz kurtuluruz
bu ince kasları tek tek hissediyorum o kadar sert ki ... kas gevşetici işe yarar mı acaba?
bu arada yasemin acırsa sana yazıcam:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?