- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.501
tek boğum alıyosun yani, ama serçe parmağı almadan işarete sakın geçme
önce serçe parmağını al, sırayla olucak inşallah
korkucak hiçbişey yokki, ittirsen vajinan vakum gibi çekicek parmağınıinan bana acı da yok kan da yok hiçbişey yok
dedim ya önce kafadaki tabuları yıkmak çok önemli[/QUe
evet alıyorum canım... ittirmek kalıyor sadece
acımayacakki acımayackkiiii
canım yaptığında bu muymuş diceksin de inşallah geç olmazdaha fazla ertelemeee, ertelenicek kadar büyütülcek bişey yok ortada emin ol
kızlar eşim gelmek üzere , hepinize iyi geceler, Allah yardımcınız olsun
o konuda bilgim yok canım, ama anestol pomad diye bişey vardı sanırım gevşeten, bikaç arkadaş onu kullanmıştı:26: bilemicem ama etkisi olup olmadığını:26:
ben hiçbirini kullanmadım, benim sırrım cesaret ve inatçok inat ettim baya da erken yendim, darısı hepinizin başınaa
kızlar eşim gelmek üzere , hepinize iyi geceler, Allah yardımcınız olsun
kızlarr ay canlarım ben bugün egzersiz yapıyodum eşim geldi azda onunla yaptık sonra hadi deniyelim dedik ayy egzersizden orası baya gevşemiş olacakki penisin yarısını alabildim ben yaaaayy öyle bir hale girdimki böyle yatağın ucuna geldim bacaklarımı çapraz yapıp ellerimle tuttum bu sefer öyle yaptığım içinde vucudumu kasamadım bu pozisyon baya iyi geldi ama tabi tamamını sokamadık dayanamadım midem çok bulandıı bacaklarım çok kasıldı baya uğraştık çünkü ama halen inanamıyorum ayy varyaa o girişteki boğumu geçmek çok zorrr yaa onu nasıl geçicez kızlar o beni mahvetti öyle sertki ordaki kaslar ıkınıyorum ıkınmaya çalışıyorum diyim hatta olmuyo bi ara cartt diye hisettim vallaa pnis orayı geçti ama ordada ben artık ıkınmaktan mosmor olmuştum ve vucudum inanılmaz tepki verdi o girişe aslında sakin olaydım sonuna kadar almıştım
bence de iyi yapmışsın... aslında etkisinin olacağını da düşünmüyorum...ne kadar sürede yendin
Kızlaaaaaaar bugün doktora gittim. Bebiş 0,34 cm miş
kızlarrrr hamileyimmmmmmm :) rbbim herskese nasip etsinnn
kızlarr ay canlarım ben bugün egzersiz yapıyodum eşim geldi azda onunla yaptık sonra hadi deniyelim dedik ayy egzersizden orası baya gevşemiş olacakki penisin yarısını alabildim ben yaaaayy öyle bir hale girdimki böyle yatağın ucuna geldim bacaklarımı çapraz yapıp ellerimle tuttum bu sefer öyle yaptığım içinde vucudumu kasamadım bu pozisyon baya iyi geldi ama tabi tamamını sokamadık dayanamadım midem çok bulandıı bacaklarım çok kasıldı baya uğraştık çünkü ama halen inanamıyorum ayy varyaa o girişteki boğumu geçmek çok zorrr yaa onu nasıl geçicez kızlar o beni mahvetti öyle sertki ordaki kaslar ıkınıyorum ıkınmaya çalışıyorum diyim hatta olmuyo bi ara cartt diye hisettim vallaa pnis orayı geçti ama ordada ben artık ıkınmaktan mosmor olmuştum ve vucudum inanılmaz tepki verdi o girişe aslında sakin olaydım sonuna kadar almıştım
tebrik ederim çok güzel bir gelişmeeee:)ne zamandır egzersiz yapıyorsunuz?
20 gün civarı egzersiz yapıp hemen adet sonrası yendim canım
bu süre sana bağlı 4 günde yenen arkadaşlarımız da var
canımmmmmmmmmm aynı durumdayız bende yarısını aldım sonra bogumda takıldım bende sakın olsaydım olcaktı sankı yapcaz sankı ne dıosun
canım toplasan 1 hafta egzersizle bu aşamaya geldim ama uzun zamandır burdayım hep okuyor yazıyordum ama egzersize yeni başladım işte off bide tam gireydi yaa( ama çok yoruldum midem bulandı acaip bacaklarımı kendime çekmekten ama hisettim ya pns böyle cartt diye o sert boğumu geçti tabi orda dayanamadım hemen geri kaçtımm
ben de 2 gün oldu başlayalı...
pazartesi cem keçenin kitabını bitirdim salı da başladım...
yani canım en zor yeri o takılan yeri zaten onu aştıkmı tamamdır ki bugünlük bi alıştırma oldu diyelim yarın inş. bi aksilik olmazsa yine denicez inş. bu sefer olur ki kesin konuşmuyorum ben gün saat verince birsürü aksilik çıkıyor çünkü bugünki gibi bir anda olunca birşeyleri başarabiliyorum hayırlısı bakalımmm ama yenicez bugün acaip güvenim geldi kendime ve ilkez bukadar rahattım eşim bile kıyamam garibim aşkım giriyo ya giriyo dedi o yüzünün ifadesini unutamam ama işte ben dayanamadım inş. yarına olur canım....
arkadaşlar herkese teşekkürler iyi geceler,iyi ki varsınız...görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?