- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.521
sen çok ilerlemişsin arkadaşım az kalmış olacak:)ben daha başlayamadım bile düşün yani...
ayy ben hıc egzesız yapmadan aldım penısın yarısını sadece burdan aldıgımm cesaretle bende yarın denıcem dıyorum cunku benım reglım gırdı araya 5 gundur deneyemıorum yarın bıter ıns. esler valla allah razı olsun onlardan ya benım esım ozur dılemıstı canını yakıyorum dıye ınsan bı kötu oluo ınsallah guzel haberler verırız yarın
canım başlıcaksın ozaman bende bekledim bekledim baktım bekleyince bi halt olmuyo biyerlerden başladım başlayıncada bu duruma geldim işte cidden bak biyerden başlamak gerekiyo lütfen sonraki aşamalarda kendine sen bile inanamıcaksın canımmm..
hadi ozaman aynı anda başarırız inş. canım regl sonrası vajina daha geniş rahat oluyo burdanda şanlısın yani ki sen zaten vajili değilsin bunu unutma vajili olanlar dokunduramıyo bile düşün o girişi aştıkmı iş tamamdır hadi bakalım göreyim seniii evliliğinin güzel zamanlarını mutlu şekilde geçir
kızlar nasılsınız iyi akşamlar combo :) ne yaptın bakalım rapor bekliyorum senden?
canımmm bugün serçe parmak denedim olmadı serçe parmak kalınlığında kürdanları birleştirdim ıkına ıkına hepsini aldım ama kötü oldum sanki başım döndü baya denedim olacakmı sence
canımcım nasıl sevindim ya :) hadi az kaldı inş yüzde 90 bitmiş say tatlım ya çok yakında halay var desene
ayy canım inşallah bu gece senın ıcınde dua edıcem sende basarıcaksın ınanıyorum dort gozle beklıcem haberını
canım yarın akşam yine rapor ver parmak sana itici geliyosa aparat yap evde öle devam et ama parmakla orayı daha iyi tanıyor insan bence yani bende öle olmuştu ama kişiden kişiye değişirde bu o sebeple saana bırakıyorum benim çıkmam lazım yarın iş var malum,, ama sen evde mutlaka egzersiz artarak devam ettir yarında haber ver
Ben ara sıra girip egzersizlerimi hangi aşamada olduğumu yazıyorum beni bilen arkadaşlar var eski üyelerdenim aslında sona yaklaştım diyorum ama bir türlü mutlu son gelmiyor geçen akşam cecemle yazışmıştık O da çok moral verdi sağolsun yalnız aklıma bişey takılıyor lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun, arkadaşlar şimdi kalınlık önemli uzunluk önemli değil diyoruz ya benim bir yakınım uzun yıllardan sonra yendi Saygın Beye tedavi oldu ben eşimi ikna edebilseydim biz de gidecektik ama maalesef ikna olmuyor neyse o yakınım bana dedi ki uzunluk da çok önemliymiş yani p..... uzunluğu neyse o uzunlukta aparatlar veriliyormuş ben de eve geldim bir ölçtüm o kadar sevinirken hayal kırıklığına uğradım ben meğer p.... in yarısı uzunluğunu alıyormuşum ama kalınlığım 13 cm. şok oldum sona yaklaşamamışım yani bir de şu geldi aklıma parmakla çalışanlar ne yapsın o zaman hiçbir parmağın uzunluğu p...... kadar olamaz ki öyle değilmi ne olur biri bana akıl versin iyice çıldırdım artık yaş 31 ne yapıcam ben çocuk istiyorum. Ha bir de aklıma gelmişken sorayım kızlar eş denemesinden önce ön sevişme önemli ama yapmasak sadece jel sürüp denesek canımız acırmı yoksa mutlaka ön sevişme olmalı mı? Ben korkudan ıslamıyorum bile artık istek bile kalmadı.
Allah senden razı olsun rahat uyku uyuycam sanırım yatıcam artık yarın sabah erkenden dersim var yarın akşam girerim yine, yazışırız inşllah senin herşey yolundadır görüşmek dileğiyle iyi geceler.....
canım ya neler takmışsın öyle kafana uzunluk önemli değilki yani uzunluğu kafaya takmak çok saçma niye diceksin çünkü 20 cm uzunluğunda penisler var e vajina taş çatlasın 10 cm dir ki bu genel bişiy yani hiç öyle bir mantık olurmu psn vajinaya girdikçe vajinada penise göre şekil alır ve zamanla sanki onun kadar bişiy olmuş gibi gelir ve hiç bir sorun yaşanmaz be bunu dr a sormuştum birsürüde yazı okudum güven bana bak kendin diyorsun parma egzersizi yapıp nasıl yeniyorlar falan diye işte açı körnek bu burda kaç kişi o şekil yendi hiç sonradan ay çok uzun geldi şu oldu bu oldu diyen çıktımı hayırr kaç bin sayfa oldu bu sayfa böyle birşey yok içini rahat tut dr o arkadaşına uzunluğuyla vermişki penis denemesinde ürkmesin diye gözü alışsın diye vermiştir canım mantıklı düşün pisikolojik birşey sonuçta dr da herşeyi tam teşkil ayarlayıp öyle sunuyor hastalarına normal olarak tamammı sakın bunu kafana takma..
ve ön sevişmeye gelince eğer bunu yaparsanız vajina içindeki kaslarda bi oakdar hazırlanmış oluyo canım tabiki önemli ön sevişme kendini vermelisin yani aç bununla iligili videolar izle bişiyler izle kendini buna hazırla madem okadar soğuksun içinden gelmiyo böyle dene ama canım bak yeri geldi bizde öyle oluyoruz ama kendimizi vermeye çalışıyoruz zaten kendini vermeye çalışınca bi zaman sonra vucudun hemen hazır oluyo beynini hazırla herşey beyinde bitiyo o an kafandan geçenleri unut sil ve eşine odaklan aşıkmısın seviyormusun sevdiğin adamı düşün kokusunu çek içine bi derin nefes al ay baya açık oldu ama yani işe yarıyor canım emin ol ve böyle diğer şeyleride kafana takma...
Allah senden razı olsun rahat uyku uyuycam sanırım yatıcam artık yarın sabah erkenden dersim var yarın akşam girerim yine, yazışırız inşllah senin herşey yolundadır görüşmek dileğiyle iyi geceler.....
Özel mesaj yazdım size ama göndermeme izin verilmedi. Ana sayfaya yazdıklarınıza dikkat edip kırıcı olmaz iseniz çok sevinirim. Sonuçta ben size bir şey demedim. Ortaya attığım bir mesaja siz cevap verdiniz ve de sonra küçük düşürücü bir mesaj. Nereye ne şekilde üye olacağımız size sormam gerekmiyor değil mi? sonra da arkadaşınız olduğunu düşündüğüm insanlar alkış kıyamet. Lütfen dikkat ediniz.
Buralardayım cnm keyfim yok biraz o yüzden girmiyorum sen nasılsın ..
çok tesekurler elab ve de eftelya yardımlarnz için inşallah istikrarlı bi şekilde dewam etcem kızlar cok cok saolun inanın cok mutlu oldum msjı cvp gelince yardmcı olan herkesin işi rat gitsin vee allahım hepimzin yardımcısı olsun iyikibu siteyi bulmuşum :))
kızlarr ay canlarım ben bugün egzersiz yapıyodum eşim geldi azda onunla yaptık sonra hadi deniyelim dedik ayy egzersizden orası baya gevşemiş olacakki penisin yarısını alabildim ben yaaaayy öyle bir hale girdimki böyle yatağın ucuna geldim bacaklarımı çapraz yapıp ellerimle tuttum bu sefer öyle yaptığım içinde vucudumu kasamadım bu pozisyon baya iyi geldi ama tabi tamamını sokamadık dayanamadım midem çok bulandıı bacaklarım çok kasıldı baya uğraştık çünkü ama halen inanamıyorum ayy varyaa o girişteki boğumu geçmek çok zorrr yaa onu nasıl geçicez kızlar o beni mahvetti öyle sertki ordaki kaslar ıkınıyorum ıkınmaya çalışıyorum diyim hatta olmuyo bi ara cartt diye hisettim vallaa pnis orayı geçti ama ordada ben artık ıkınmaktan mosmor olmuştum ve vucudum inanılmaz tepki verdi o girişe aslında sakin olaydım sonuna kadar almıştım
Ben ara sıra girip egzersizlerimi hangi aşamada olduğumu yazıyorum beni bilen arkadaşlar var eski üyelerdenim aslında sona yaklaştım diyorum ama bir türlü mutlu son gelmiyor geçen akşam cecemle yazışmıştık O da çok moral verdi sağolsun yalnız aklıma bişey takılıyor lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun, arkadaşlar şimdi kalınlık önemli uzunluk önemli değil diyoruz ya benim bir yakınım uzun yıllardan sonra yendi Saygın Beye tedavi oldu ben eşimi ikna edebilseydim biz de gidecektik ama maalesef ikna olmuyor neyse o yakınım bana dedi ki uzunluk da çok önemliymiş yani p..... uzunluğu neyse o uzunlukta aparatlar veriliyormuş ben de eve geldim bir ölçtüm o kadar sevinirken hayal kırıklığına uğradım ben meğer p.... in yarısı uzunluğunu alıyormuşum ama kalınlığım 13 cm. şok oldum sona yaklaşamamışım yani bir de şu geldi aklıma parmakla çalışanlar ne yapsın o zaman hiçbir parmağın uzunluğu p...... kadar olamaz ki öyle değilmi ne olur biri bana akıl versin iyice çıldırdım artık yaş 31 ne yapıcam ben çocuk istiyorum. Ha bir de aklıma gelmişken sorayım kızlar eş denemesinden önce ön sevişme önemli ama yapmasak sadece jel sürüp denesek canımız acırmı yoksa mutlaka ön sevişme olmalı mı? Ben korkudan ıslamıyorum bile artık istek bile kalmadı.
cecemm kız heyecanlandırdın beni yendin sandım deliibaşını okudum yazdıklarının tamam dedim bu yendi sonra baktım yine tembellik yapıp geri çekmişin kendini kız az dişini sıksaydın olacaktı yatak ucunda ayakların yoruluyosa eşine sar canım ha gayret kızz az kaldı valla çok sevindim canımcımm diğer pozisyonları da dene msj atmıştım sana hepsini dene biri tutacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?