Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen çok ilerlemişsin arkadaşım az kalmış olacak:)ben daha başlayamadım bile düşün yani...

canım başlıcaksın ozaman bende bekledim bekledim baktım bekleyince bi halt olmuyo biyerlerden başladım başlayıncada bu duruma geldim işte cidden bak biyerden başlamak gerekiyo lütfen sonraki aşamalarda kendine sen bile inanamıcaksın canımmm..

hadi ozaman aynı anda başarırız inş. canım regl sonrası vajina daha geniş rahat oluyo burdanda şanlısın yani ki sen zaten vajili değilsin bunu unutma vajili olanlar dokunduramıyo bile düşün o girişi aştıkmı iş tamamdır hadi bakalım göreyim seniii evliliğinin güzel zamanlarını mutlu şekilde geçir

ayy canım inşallah bu gece senın ıcınde dua edıcem sende basarıcaksın ınanıyorum dort gozle beklıcem haberını

kızlar nasılsınız iyi akşamlar combo :) ne yaptın bakalım rapor bekliyorum senden?

canımmm bugün serçe parmak denedim olmadı serçe parmak kalınlığında kürdanları birleştirdim ıkına ıkına hepsini aldım ama kötü oldum sanki başım döndü baya denedim olacakmı sence

canımmm bugün serçe parmak denedim olmadı serçe parmak kalınlığında kürdanları birleştirdim ıkına ıkına hepsini aldım ama kötü oldum sanki başım döndü baya denedim olacakmı sence

canımm :) harikasın sözünü tuttun olmaz mı tatlım ya bak bazen olmıcak ağlıcaksın sızlıcaksın moralin bozulcak yine girmiyolar oflamalar puflamalar olacak ama inan bunarın hepsi geçecek çünkü azim edip bırakmadığında devamı geliyor inanki geliyor ben kulak çöpünü itemeyip ertesi gün 2 parmağımı birden almştım yani o an tamamen rahat olmakla kasmamakla ilgili bu o yüzden sakın egzersizi bırakma 1 saat uğraş gerekirse ama bunu bugün yapıcam de tam gaz devam ediyoruz kaç tane kulak çöpü aldın sen

canım yarın akşam yine rapor ver parmak sana itici geliyosa aparat yap evde öle devam et ama parmakla orayı daha iyi tanıyor insan bence yani bende öle olmuştu ama kişiden kişiye değişirde bu o sebeple saana bırakıyorum benim çıkmam lazım yarın iş var malum,, ama sen evde mutlaka egzersiz artarak devam ettir yarında haber ver

canımcım nasıl sevindim ya :) hadi az kaldı inş yüzde 90 bitmiş say tatlım ya çok yakında halay var desene

ay inş. canım yaa bende çok mutluyum inş. mutluluğum yakında tam olur valla öncekilere göre baya iyidi bu gece ah az daha dişimi sıkaydım girmişti ama nasip du bakalım inş. bidahakine olur canım dua et...

ayy canım inşallah bu gece senın ıcınde dua edıcem sende basarıcaksın ınanıyorum dort gozle beklıcem haberını

tamamc anım bende senin için dua edicem inşallah olur yarın cuma hayırlı bir gün ve başarırız inş..

Ben ara sıra girip egzersizlerimi hangi aşamada olduğumu yazıyorum beni bilen arkadaşlar var eski üyelerdenim aslında sona yaklaştım diyorum ama bir türlü mutlu son gelmiyor geçen akşam cecemle yazışmıştık O da çok moral verdi sağolsun yalnız aklıma bişey takılıyor lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun, arkadaşlar şimdi kalınlık önemli uzunluk önemli değil diyoruz ya benim bir yakınım uzun yıllardan sonra yendi Saygın Beye tedavi oldu ben eşimi ikna edebilseydim biz de gidecektik ama maalesef ikna olmuyor neyse o yakınım bana dedi ki uzunluk da çok önemliymiş yani p..... uzunluğu neyse o uzunlukta aparatlar veriliyormuş ben de eve geldim bir ölçtüm o kadar sevinirken hayal kırıklığına uğradım ben meğer p.... in yarısı uzunluğunu alıyormuşum ama kalınlığım 13 cm. şok oldum sona yaklaşamamışım yani bir de şu geldi aklıma parmakla çalışanlar ne yapsın o zaman hiçbir parmağın uzunluğu p...... kadar olamaz ki öyle değilmi ne olur biri bana akıl versin iyice çıldırdım artık yaş 31 ne yapıcam ben çocuk istiyorum. Ha bir de aklıma gelmişken sorayım kızlar eş denemesinden önce ön sevişme önemli ama yapmasak sadece jel sürüp denesek canımız acırmı yoksa mutlaka ön sevişme olmalı mı? Ben korkudan ıslamıyorum bile artık istek bile kalmadı.

Son düzenleme:

canım ya neler takmışsın öyle kafana uzunluk önemli değilki yani uzunluğu kafaya takmak çok saçma niye diceksin çünkü 20 cm uzunluğunda penisler var e vajina taş çatlasın 10 cm dir ki bu genel bişiy yani hiç öyle bir mantık olurmu psn vajinaya girdikçe vajinada penise göre şekil alır ve zamanla sanki onun kadar bişiy olmuş gibi gelir ve hiç bir sorun yaşanmaz be bunu dr a sormuştum birsürüde yazı okudum güven bana bak kendin diyorsun parma egzersizi yapıp nasıl yeniyorlar falan diye işte açı körnek bu burda kaç kişi o şekil yendi hiç sonradan ay çok uzun geldi şu oldu bu oldu diyen çıktımı hayırr kaç bin sayfa oldu bu sayfa böyle birşey yok içini rahat tut dr o arkadaşına uzunluğuyla vermişki penis denemesinde ürkmesin diye gözü alışsın diye vermiştir canım mantıklı düşün pisikolojik birşey sonuçta dr da herşeyi tam teşkil ayarlayıp öyle sunuyor hastalarına normal olarak tamammı sakın bunu kafana takma..
ve ön sevişmeye gelince eğer bunu yaparsanız vajina içindeki kaslarda bi oakdar hazırlanmış oluyo canım tabiki önemli ön sevişme kendini vermelisin yani aç bununla iligili videolar izle bişiyler izle kendini buna hazırla madem okadar soğuksun içinden gelmiyo böyle dene ama canım bak yeri geldi bizde öyle oluyoruz ama kendimizi vermeye çalışıyoruz zaten kendini vermeye çalışınca bi zaman sonra vucudun hemen hazır oluyo beynini hazırla herşey beyinde bitiyo o an kafandan geçenleri unut sil ve eşine odaklan aşıkmısın seviyormusun sevdiğin adamı düşün kokusunu çek içine bi derin nefes al ay baya açık oldu ama yani işe yarıyor canım emin ol ve böyle diğer şeyleride kafana takma...

Allah senden razı olsun rahat uyku uyuycam sanırım yatıcam artık yarın sabah erkenden dersim var yarın akşam girerim yine, yazışırız inşllah senin herşey yolundadır görüşmek dileğiyle iyi geceler.....

cümlemizden canım ben hep burdayım inş. sohbet ederiz kendine iyi bak ve olumsuz şeyler düşünme tamammı hayırlı geceler...

Bu başlıkta beni pek sevmediler geçen hafta, senin de sevmeyeceğine eminim ama bu sitede 6. hisler çok kuvvetli...

Günaydın Kızlar , dualarınız büyük ölçüde işe yaradı çok sağolun :) daha yenemedim ama bayağa ilerleme oldu
akşam öncelikle çıktık dolaştık biraz kayganlaştırıcı aldık sonra ben hemen egzersize başladım sonra eşim geldi yanımda o yanımda olunca daha çok gaza geliyorum :) mumu gel git yapmaya başladım ,
hani bakayım dedi şu muma ne kadarmış ? , ben bi çıkardım gözleri açıldı bitmiş bu iş dedi :))) çıkartıp tekrar kolayca soktum içim bayağa rahatlamıştı ilk defa eş parmağıda denedim orta parmağını tamamen soktu ve cuk diye girdi zaten gülmeye başladık , sonra kaslarımı sıktım bilerek yüzüme garipçe baktı , işte dedim olay bu anlıyor musun şimdi beni :)) bunu şuan kendim yapıyorum ama pnise gelince engel olamıyorum dedim ..
sonra deneyelim dedik arkamı dönüp yatağa yüz üstü yattım veee en önemliii yerr başıı girmişş :)))) ama ben o baskıya dayanamayıp çektim kendimi ( zorladım kendimi ıkındım ama çare olmadı bi kaç kere daha denedik aynı şeyleri hissedince dayanamadım. saatte geç olduğu için bıraktık inşallah bu gece bitcek bu iş bacılarım ama baskıya nasıl dayanacağım ya :/ kas gevşetici içiyorum diyorum bu akşam ne dersiniz ?

Buralardayım cnm keyfim yok biraz o yüzden girmiyorum sen nasılsın ..

delikıss canım neden keyfin yok senin ne durumdasın anlat belki yardımcı olabiliriz

gülşahcım canım siz yeter ki kendinize inanın yapacağım deyin biz size her daim destekçiyiz unutma biz de bu yollardan geçtik bizi biz anlarız

cecemm kız heyecanlandırdın beni yendin sandım delii başını okudum yazdıklarının tamam dedim bu yendi sonra baktım yine tembellik yapıp geri çekmişin kendini kız az dişini sıksaydın olacaktı yatak ucunda ayakların yoruluyosa eşine sar canım ha gayret kızz az kaldı valla çok sevindim canımcımm diğer pozisyonları da dene msj atmıştım sana hepsini dene biri tutacaktır

senemcim canım uzunluğun bir önemi yok onu kafana takma hem sen 13 cm alıyomuşsun birde uzunluğa takıp moralini bozma ne alakaya uzunlukla kim demişse yalan demiş sen 13 cm almış insansın penisi de alırsın canım bitti artık senin hadi bak mendil elimizde bekliyoruz

günaydın elabcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…