Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu başlıkta beni pek sevmediler geçen hafta, senin de sevmeyeceğine eminim ama bu sitede 6. hisler çok kuvvetli...

altıncı hissim kuvvetli ki ya da diğer arkadaşların da kuvvetli ki bu kişinin hesabı kapatıldı kendini çok zeki sandı o yorumları yapan ama burda ondan daha zekiler var bunu tahmin edemedi galiba

tivit canımm az kalmış keşke biraz dişini sıksaydın canım o baskı geçici bişey canım az daha sabretseydin olacakmış inşallah bu gece olur kas gevşetici içen arkadaşlar var kendini rahat hissedeceksen iç istersen ama bu gece bitir bu işi

günaydın canım nasılsın neler yaptın anlat bakim

dün akşam egzersizimi yaptım yine 3 parmakla yaklaşık 1 saat belkide daha fazla yapmışımdır eş parmağıda denicektim ama eşim uyudu yapamadık başta çok baskı ve acı hissediyorum hala ama bir süre sonra geçiyo giriş kısmını geçince zten gerisi boşluk o ilk girişteki çepeçevre saran yer sorun parmaklarımı bile sıkıyo orası

Darısı bizlerin başına inşallah cnm bizde daha tık yok maalesef

Canım senin son bir hamleye kaldı işin. İyi haberlerini bekliyoruz. Hadi artık lütfeeen
[
QUOTE=biohazard;29721995]bende bugün ilk denememi yaptım ama başarısızım hiç bişey yapamadım kasılmaktan beceremedim[/QUOTE]

aynen benim ilk egzersizim ve orda bir duvar var sanki ve aşamıyorum bende umutsuz vakayım galiba

Burası ne umutsuz vakalar gördü canım şimdi hamileleler Egzersize başladığın zaman aç bir komedi filmi ona gülüyorum derken kasılma falan kalmaz iyice gevşersin. O sırada parmak yada aparat kolayca girer emin ol canım. Bütün ilgini vajiyeya da aparata verirsen gerilirsin :)

Ceceeeem aklıma benim ilk p....s denemem geldi. Yarsını aldıktan sonra bıraktım kocam da devam edelim diye suratıma bakıyordu garibim Senin iş bitmiş canııım. Bu gece nokta inşallah Gelsin halaylar tey tey teeeeeeeeey

Senem'ciğim arkadaşlar uzunluk kalınlık konusunda yeterli açıklamayı yapmışlar zaten

Ben ilk denememde ve 3 ilişkimde ön sevişme yapmadan bol jel sürüp ilişkiye girmiştim ve öyle çok rahat olmuştu. Alıştıktan sonra zaten jeli falan bıraktım ve herşey olağan olmaya başladı. İstersen sen de öyle yap.

canım o girişi geçtin mi zaten dediğin gibi gerisi boşluk orada da kendini kastığın için zor oluyodur kasmazsan orası da kolay merak etme eşin uyumasaymış belkide bitecekti neyse sen bu akşam yine yap ve eşini uyutma dene inş olur

canım şimdi kursa gidicem akşam geldiğimde yapıp sana yazıcam yine..... seviyorum senii :)

günaydın melekler ben dün akşam 2 parmağımı almayı denedim aldım ama çok yandı alışana kadar 2 parmağa devam edecem önerileriniz varsa sevinirim yaptıkça yanması geçecekmi

günaydın melekler ben dün akşam 2 parmağımı almayı denedim aldım ama çok yandı alışana kadar 2 parmağa devam edecem önerileriniz varsa sevinirim yaptıkça yanması geçecekmi

Günaydın canım

Parmaklarına ve vajinana jeli bolca sür canım. İlk denemede yanma olması normal çünkü ister istemez heyecan ve az da olsa kasma oluyor. 2 parmağını aldıktan sonra içinde 10-15 dakika beklet canım iyice esnesin orası. Daha sonra kolayca gir-çık yapana kadar 2 parmak çalış

tamam canım söylediklerini yapacam desteğin için tşk ederim sen iyi beslen bol süt bol meyve:)

cecemm cnm gözün aydın senin için bu büyük başarı maaşallah biliyosun dimi ben artık bu işe bitmiş olarak bakıyorum sana inanıyorum halledersin sen işini bilirsin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz öptüm seni....

Bu arada kgökçeye üzüldüm sağolsun hepimize bir şekilde eli uzandı yardımcı oldu kim uğraşıyor onunla şikayet eden kişinin geçmişine baksınlar birde gökçeninkine nerde yanlış olduğunu anlarlar o zmn kimseyi rahatsız edecek kötü bir laf ettiğine inanmıyorum ben tatlı dilini yardımlaşmasını çekememiştir şikayet eden kişi ama ben Adminin doğruyu göreceğine inanıyorum nihayetinde eski kullanıcıları olarak bizleride biliyorlar yeni üye olupta milleti karalayanlarıda hak er yada geç yerini bulur inşl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…