- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.541
Bu başlıkta beni pek sevmediler geçen hafta, senin de sevmeyeceğine eminim ama bu sitede 6. hisler çok kuvvetli...
Günaydın Kızlar , dualarınız büyük ölçüde işe yaradı çok sağolun :) daha yenemedim ama bayağa ilerleme oldu
akşam öncelikle çıktık dolaştık biraz kayganlaştırıcı aldık sonra ben hemen egzersize başladım sonra eşim geldi yanımda o yanımda olunca daha çok gaza geliyorum :) mumu gel git yapmaya başladım ,
hani bakayım dedi şu muma ne kadarmış ? , ben bi çıkardım gözleri açıldı bitmiş bu iş dedi :))) çıkartıp tekrar kolayca soktum içim bayağa rahatlamıştı ilk defa eş parmağıda denedim orta parmağını tamamen soktu ve cuk diye girdi zaten gülmeye başladık , sonra kaslarımı sıktım bilerek yüzüme garipçe baktı , işte dedim olay bu anlıyor musun şimdi beni :)) bunu şuan kendim yapıyorum ama pnise gelince engel olamıyorum dedim ..
sonra deneyelim dedik arkamı dönüp yatağa yüz üstü yattım veee en önemliii yerr başıı girmişş :)))) ama ben o baskıya dayanamayıp çektim kendimi( zorladım kendimi ıkındım ama çare olmadı bi kaç kere daha denedik aynı şeyleri hissedince dayanamadım. saatte geç olduğu için bıraktık inşallah bu gece bitcek bu iş bacılarım ama baskıya nasıl dayanacağım ya :/ kas gevşetici içiyorum diyorum bu akşam ne dersiniz ?
süper bir cevap olmuş, kişiliği ile değil, ancak bedeni ile var olabilene...
günaydın elabcım
günaydın canım nasılsın neler yaptın anlat bakim
Darısı bizlerin başına inşallah cnm bizde daha tık yok maalesef
aynen benim ilk egzersizim ve orda bir duvar var sanki ve aşamıyorum bende umutsuz vakayım galiba
yani canım en zor yeri o takılan yeri zaten onu aştıkmı tamamdır ki bugünlük bi alıştırma oldu diyelim yarın inş. bi aksilik olmazsa yine denicez inş. bu sefer olur ki kesin konuşmuyorum ben gün saat verince birsürü aksilik çıkıyor çünkü bugünki gibi bir anda olunca birşeyleri başarabiliyorum hayırlısı bakalımmm ama yenicez bugün acaip güvenim geldi kendime ve ilkez bukadar rahattım eşim bile kıyamam garibim aşkım giriyo ya giriyo dedi o yüzünün ifadesini unutamam ama işte ben dayanamadım inş. yarına olur canım....
Ben ara sıra girip egzersizlerimi hangi aşamada olduğumu yazıyorum beni bilen arkadaşlar var eski üyelerdenim aslında sona yaklaştım diyorum ama bir türlü mutlu son gelmiyor geçen akşam cecemle yazışmıştık O da çok moral verdi sağolsun yalnız aklıma bişey takılıyor lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun, arkadaşlar şimdi kalınlık önemli uzunluk önemli değil diyoruz ya benim bir yakınım uzun yıllardan sonra yendi Saygın Beye tedavi oldu ben eşimi ikna edebilseydim biz de gidecektik ama maalesef ikna olmuyor neyse o yakınım bana dedi ki uzunluk da çok önemliymiş yani p..... uzunluğu neyse o uzunlukta aparatlar veriliyormuş ben de eve geldim bir ölçtüm o kadar sevinirken hayal kırıklığına uğradım ben meğer p.... in yarısı uzunluğunu alıyormuşum ama kalınlığım 13 cm. şok oldum sona yaklaşamamışım yani bir de şu geldi aklıma parmakla çalışanlar ne yapsın o zaman hiçbir parmağın uzunluğu p...... kadar olamaz ki öyle değilmi ne olur biri bana akıl versin iyice çıldırdım artık yaş 31 ne yapıcam ben çocuk istiyorum. Ha bir de aklıma gelmişken sorayım kızlar eş denemesinden önce ön sevişme önemli ama yapmasak sadece jel sürüp denesek canımız acırmı yoksa mutlaka ön sevişme olmalı mı? Ben korkudan ıslamıyorum bile artık istek bile kalmadı.
dün akşam egzersizimi yaptım yine 3 parmakla yaklaşık 1 saat belkide daha fazla yapmışımdır eş parmağıda denicektim ama eşim uyudu yapamadık başta çok baskı ve acı hissediyorum hala ama bir süre sonra geçiyo giriş kısmını geçince zten gerisi boşluk o ilk girişteki çepeçevre saran yer sorun parmaklarımı bile sıkıyo orası
Kızlaaaaaaar bugün doktora gittim. Bebiş 0,34 cm miş
bir saattir uğraşıyorum giriş kısmını aşamıyorum;(( kaslarım çok sıkı kegel de yapıyorum
canım yarın akşam yine rapor ver parmak sana itici geliyosa aparat yap evde öle devam et ama parmakla orayı daha iyi tanıyor insan bence yani bende öle olmuştu ama kişiden kişiye değişirde bu o sebeple saana bırakıyorum benim çıkmam lazım yarın iş var malum,, ama sen evde mutlaka egzersiz artarak devam ettir yarında haber ver
günaydın melekler ben dün akşam 2 parmağımı almayı denedim aldım ama çok yandı alışana kadar 2 parmağa devam edecem önerileriniz varsa sevinirim yaptıkça yanması geçecekmi
Günaydın canım
Parmaklarına ve vajinana jeli bolca sür canım. İlk denemede yanma olması normal çünkü ister istemez heyecan ve az da olsa kasma oluyor. 2 parmağını aldıktan sonra içinde 10-15 dakika beklet canım iyice esnesin orası. Daha sonra kolayca gir-çık yapana kadar 2 parmak çalış
tamam canım söylediklerini yapacam desteğin için tşk ederim sen iyi beslen bol süt bol meyve:)
Çok teşekkür ederim canım allah hepinşzden razı olsun :):):)
Sende bol egzersiz unutma tamam mı
kızlarr ay canlarım ben bugün egzersiz yapıyodum eşim geldi azda onunla yaptık sonra hadi deniyelim dedik ayy egzersizden orası baya gevşemiş olacakki penisin yarısını alabildim ben yaaaayy öyle bir hale girdimki böyle yatağın ucuna geldim bacaklarımı çapraz yapıp ellerimle tuttum bu sefer öyle yaptığım içinde vucudumu kasamadım bu pozisyon baya iyi geldi ama tabi tamamını sokamadık dayanamadım midem çok bulandıı bacaklarım çok kasıldı baya uğraştık çünkü ama halen inanamıyorum ayy varyaa o girişteki boğumu geçmek çok zorrr yaa onu nasıl geçicez kızlar o beni mahvetti öyle sertki ordaki kaslar ıkınıyorum ıkınmaya çalışıyorum diyim hatta olmuyo bi ara cartt diye hisettim vallaa pnis orayı geçti ama ordada ben artık ıkınmaktan mosmor olmuştum ve vucudum inanılmaz tepki verdi o girişe aslında sakin olaydım sonuna kadar almıştım
delikıss canım neden keyfin yok senin ne durumdasın anlat belki yardımcı olabiliriz
canım ya sorma eş denemelerinde hep hüsran oluyor eşimde malum sabır kalmadı geçen hafta beni terketti kızıp :2::2::2: arayıp sormadıda annesinde kalmış iki gün önce Allaha şükür geldi ama mesafeliyiz ben nasıl çıkıcam bu işin içinden anlamadım 10 cm aparatla çok rahatım 12 cnm o boğuma kadar alabiliyorum gerisi gitmiyor o gidince egzersizleride bıraktım ztn öyle işte cnm ne olur akıl verin bana yoksa bu işin sonu ayrılık Allah korusun.....
gunaydın cumanız hayırlı olsun bu mubarek gunde rabbım hepımıze sıfa versın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?