Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

delikiss canım sıkma canını nolur moralı bozuk oluo ınsanın suratı hep dusuk oluo buda eslere yansıo ole yapmamaya calıs canım zor da olsa gul neselı ol ınsallah olucak bak ozaman bunlara gulup gecıceksın bunun aranızı bozmasına ızın verme elele yenebılırsınız herseyı hayırlısıyla uzme kendını azımlı ol yapabılırsın ınan bunun ıcın tum donanıma sahıpsın

canım neden olmuyo kasıyo musun ne yapıyosun yani eş denemesinde sorun ne 12 cm alıyosan onu da alırsın hangi pozisyonda deniyosun her pozisyonu denemek lazım sana özelden atmıştım galiba öyle hatırlıyom bak bütün pozisyonları dene ve nefes al ver ıkın bunlar çok önemli kasma canım kendini aparatmış gibi düşün şu da vardır muhtemelen sen denerken ya yine olmazsa diye düşünüyorsundur eşinin tepkisini düşünüyorsundur bak bunları sil at kafandan eşin sen yap diye evi terk etmiştir yoksa adam 14 yıl beklemiş yani çoğu erkek bunu yapmaz canım hadi ne olur at herşeyi kafandan bütün olumsuzlukları egzersizini yap akşam yine dene

Son düzenleme:

Canım yaaaa sen bari pes etme nolur. Eşin kızıyor küsüyor ama geri geliyor.Sen egzersizlerini bırakma. Hani diyorum ki eşli deneme yapacağın gün eşine sakinleştirici falan versen de en azından gergin falan olmaz. Sorun çıkarmaz denemelere devam edersiniz. Oooff yaaa kafam karıştı iyice. Rabbim korusun sizi inş. Bunun biteceğine inanıyorum ama biraz daha üzerine git canım pes etme. Haftasonunu iyi değerlendir. Ben yapacağına inanıyorum ama engel ne onu bilemiyorum

selam kızlar... ben bugün kendime orta parmak boyutlarında bir aparat hazırladım ( kulak çubuğunu peçeteyle sarıp eldivene geçirdim) yaklaşık 5 cm kadar aldım yeterli mi daha fazla ilerletemiyorum (parmakta 2 boğum kadar) ne yapmalıyım

ahh cnm inan yüzümü hiç asmıyorum ama çok iyi görününcede eşim tabii senin sıkıntın yok rahatsın böyle diyo çabanda yok diyo ki inan nerdeyse bir aydır düzenli egzersiz yaptım her akşam işten eve gidince uykum var yorgunum demeden bıkmadan sıkılmadan ama nedense eşli denemde sıkıntı var ya bide herkez yüz üstü yatıp diyor o pozisyonda nasıl oluyor bilgin varmı...

Selam canım.

Aparat ikinci boğumu geçti mi ? İlerletmek için popo yönüne doğru ittireceksin canım. Takıldığın yerde ıkın. ıkınınca sanki yollar açılıyor

Canım eşine sırtını dönük denesen ya da denedin mi hiç. En kolay pozisyonlardan biri de o diyorlar. Ben üstte yenmiştim. Yüzüm eşime dönüktü ve p....i ben yönlendirmiştim. Sen de öyle yap istersen tatlım

sağol cnm ama biryerde yanlış yapıyorum sanırım onu çözemedim bir türlü dediğin gibi o günleri yaşayabilecekmiyim birgün acaba artık sanki ömrüm böyle geçicek gibi geliyor bana.....

canım inan her pozisyonda denedik ama yok olmuyorrr bir türlü bana göre kasma yok çünkü eski halimi biliyorum o iş aklıma gelince bile kasardım hemen ama artık binlerce şükür o yok ama demekki istem dışı anlamadığım bir kasma mevcut üst pozisyonda iki kere sanki kafa kısmı oldu gibi geldi elimlede kontol ettiğimde içerde gibi geliyor acaba pns sönü yada büzülüyodamı bana öyle geliyo ama eşim sana öyle geliyor ben bişey hissetmiyorum diyo ama deneme sonrası iç kısımda yanma oluyo hafiften kendi kendime düşünüyorum azda olsa girmiyorsa o sızlama neden olsun die o zmnda hevesim kaçıyo ilerleme yok die....

yok cnm pes etmedim ama çok üzüldüm onun hayal kırıklığına hevesleniyor garibim sonra üzülüyor birşey değil hasta olucak sonunda Allah korusun ...Amin cnm Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Gönlümüzdekinide hakkımızda hayırlı kılsın inşallah içmezki ilaç ...İnşallah hiç bir engel çıkmaz tabii eve gelmeye devam edermi bilmiyorum bide o var

cecemmmm canımmmmm benimmmmmmmmmmmmmm bitanecimmmmmmmmmm:):))))))))))) çok sevindimmm adınaaaaa ya birlikte yenicektikkkkk:):))))))))) sen yenmiş gibisin bugün yada yarına bitiriceksin inşallahhhh ahhhh yaaaaa ben çokkkk ara vermek zorunda kaldımmmmmmmmmmm ufak bi ameliyat geçirdimmm hala iyileşemedimmmm

kızlarrrr ilk giriş inanın önemli olan oradaki kaslar inanın bende henüz yenemedim ama artık okadar rahat parmak yada aparat alabiliyorumkiiii 6.5 cm alabiliyorum uzunluğuda 11 cnm falan kızlar ilk girişten sonrası okadar kolayki içerisi bir umman inanınnnn:)))))))))

canım ben ılk yuzustu denedım o en zor pozısyonlardan bırıymıs bende yapamadım oyle yarısına kadar alabıldım gerısı duvar gıbı oluo bende bugun denıcem ıns bu sefer arkam donuk dız ustu denıcem bu popo yonunu ızleyınce sankı ole daha kolay olcakmıs gıbıme gelıo yuzustu yatınca kendını daha guvende hıssedıosun muhtemelen ama ole olmadı benım

merhaba melisa,
ben 6 aylık evliyim ilk 2 ayı hiçbir çabam olmadı ha bugün olacak ha yarın olacak derken kendimi kandırdım sonra tedaviye başladım ve 2 ay sürede de yendim..

bence kulak çubuğunu kalınlaştırmak yerine marketten mum al 1 parmak kalınlığında 8 cm büyüklüğünde bi mumla başla.. tabi muma prezarvatif tak ve kaliteli bir bebe yağını vajinana sür.. yavaş yavaş derin nefes alarak içine sok.. takıldığı yerde derin nefes almayı unutma ve devam et yavaş yavaş itekle, eğer olmuyosada çıkart yeniden dene.. başardığın anda 2 gün falan bunu yap ve iki parmak kalınlığında 15cm uzunluğunda mum dene.. bu dediğim mumlar marketlerde satılan beyaz mumlardan.. inan bana kesin sonuc.. vajinan bi süre sonra alışacak ve alışıncada 1 dk içinde kaç kez sokup çıkartıyosun onları say.. günden güne ilerlediğini göreceksin.. allah herkese kolaylık versin.. takıldığın yerde soru sorabilirsin

Egzersiz yapan arkadaşlar. Egzersizleri kayganlaştırıcı jel ya da ultrason jeli hariç başka şeylerle yapmayın. Vajinayı tahriş edebilirsiniz ya da mantar oluşur. Sorusu olan var mı yardımcı olayım

inşallah cnm ya akşam olsun da uyuturmuyum artıkın söylenir dururum uyursa neyse 3 parmakta umarım bu sefer yanma olmaz.çünkü 2 parmakta ne zaman yanma bitti o zaman3 parmak almaya başlamıştım şimdide o yanmanın bitmesini bekliyorum .bitince cesaretleniyorum ya bana destek olun nolur egzersizleri bu sefer bırakmayayım

canım benim istemeden belkide kasıyosundur başını alıyosundur belkide yanma falan oluyosa sen hiç pes etme eşine söyle ya biraz daha sabretsin yüzdün kuyruğuna geldin görmüyor mu çabalarını hevesinde kaçmasın daha çok üstüne gitmelisin canım inş olacaktır biraz sabır sen sırtın eşine dönük dene sonra yüzün dönükte dene bu ikisinden birinde olacaktır mutlaka sakın pes etme canım sakın

geçmiş olsun canım bir sen bir cecem birde sehervakti vardı girmez oldu çok tembel çıktınız herkes geldi sizi geçti

biz sana hep destek veririz sen yeter ki bırakma canım çok az kaldı inan 3 parmaktan sonra genelde yendi arkadaşlar sen sona yaklaştın sakın bırakma

kımseyle paylasmıcam ay ne varr onda yaaa dedı bı arkadasım mahalle baskısına gelemıcem bıde oluoda bız yapmıyoruz sankı kocamızı nasıl tatmın edıomusuz bıde Allah akıl fıkır versın soruya bak dıolaga bakın kızlar:

-napıosun
-napayım bugun evdeyım temızlık yapıodum
-ay ne temızlıgı işleyen değil kişneyen geçer
- hönk

o nedenledır kı sızlerı sevıyorum benı anladıgınız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…