- 11 Şubat 2009
- 248
- 20
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.581
merhaba melisa,
ben 6 aylık evliyim ilk 2 ayı hiçbir çabam olmadı ha bugün olacak ha yarın olacak derken kendimi kandırdım sonra tedaviye başladım ve 2 ay sürede de yendim..
bence kulak çubuğunu kalınlaştırmak yerine marketten mum al 1 parmak kalınlığında 8 cm büyüklüğünde bi mumla başla.. tabi muma prezarvatif tak ve kaliteli bir bebe yağını vajinana sür.. yavaş yavaş derin nefes alarak içine sok.. takıldığı yerde derin nefes almayı unutma ve devam et yavaş yavaş itekle, eğer olmuyosada çıkart yeniden dene.. başardığın anda 2 gün falan bunu yap ve iki parmak kalınlığında 15cm uzunluğunda mum dene.. bu dediğim mumlar marketlerde satılan beyaz mumlardan.. inan bana kesin sonuc.. vajinan bi süre sonra alışacak ve alışıncada 1 dk içinde kaç kez sokup çıkartıyosun onları say.. günden güne ilerlediğini göreceksin.. allah herkese kolaylık versin.. takıldığın yerde soru sorabilirsin
bu sefer bitmeden bırakmak istemiyorum yine reglime kadar bitsin istiyorum
elabbbbbb çokkkk haklısın cnmmmm benim inanılmaz bi korkum vardı bi günde bir anda 6.5 cm alabildim sonra regl oldum sonrada ameliyat oldumgeçmiş olsun canımbir sen bir cecem birde sehervakti vardı girmez oldu çok tembel çıktınız herkes geldi sizi geçti
elabbbbbb çokkkk haklısın cnmmmm benim inanılmaz bi korkum vardı bi günde bir anda 6.5 cm alabildim sonra regl oldum sonrada ameliyat oldumşimdi aslında evdeyim ve diyorumkiiiii hadi başla gonca ama halsizim aslında diyodum ameliyat oluncada evde negüzel boş boş vaktim olucak yanlız olucam yapıcam egzersizlerimi falan ama bugün daha 3.gün sancım ağrım oluyoo yüzden bi türlü başlayamadım aslındaşimdiii seninlede konuşunca hadi diyorum kendime ama işteeee:))))))))
cnm burnumdan ameliyat oldum burun kanallarım çok dardı ve nefesimi kaliteli alamıyordum bunun neticesindede kendimi bildim bileli nefes darlığına bağlı çarpıntılarım vardı ve sürekli ertelediğim ameliyatı sonunda oldum burun içim tamamen kesildi açıldı dikildi şuanda bile çok rahat nefes alabiliyorumne ameliyatı oldun canım inş önemli birşey değildir eğer iyiysen bahane uydurma başla bence erteleme bu işte hep ertele ertele ne kadar geçti zaman görüyon mu
cnm burnumdan ameliyat oldum burun kanallarım çok dardı ve nefesimi kaliteli alamıyordum bunun neticesindede kendimi bildim bileli nefes darlığına bağlı çarpıntılarım vardı ve sürekli ertelediğim ameliyatı sonunda oldum burun içim tamamen kesildi açıldı dikildi şuanda bile çok rahat nefes alabiliyoruminanılmaz canım acıyodu burnum şiştikçe içerdeki dikişlerde geriliyo ve inanılmaz acıyo ama bugün daha iyiyim üç gün oldu daha
Canım eşine sırtını dönük denesen ya da denedin mi hiç. En kolay pozisyonlardan biri de o diyorlar. Ben üstte yenmiştim. Yüzüm eşime dönüktü ve p....i ben yönlendirmiştim. Sen de öyle yap istersen tatlım
canım ben ılk yuzustu denedım o en zor pozısyonlardan bırıymıs bende yapamadım oyle yarısına kadar alabıldım gerısı duvar gıbı oluo bende bugun denıcem ıns bu sefer arkam donuk dız ustu denıcem bu popo yonunu ızleyınce sankı ole daha kolay olcakmıs gıbıme gelıo yuzustu yatınca kendını daha guvende hıssedıosun muhtemelen ama ole olmadı benım
canımmm sanada çok geçmiş olsun..senin hastalığın ne peki?cnm hepimiz bekaretimiz devam ederken bu egzersizleri yapıyoruz:)hatta benim bekaretim elimdeki 6cm kalınlıktaki aparatla oldu yatağıma pembemsi bi leke geldiArkadaslr,konu vajinismus ,ben vajinismus degilim,benim sorunum bambaska bilenlr biliodur da,ben sadece su egzersizlere takildim,parmak fln,bekaret devam ediyorsa da yine mi bu parmak egzersizleri var,kulak pamugu vs cok ilginc seyler daha önce hic duymadim,hepniz cok sanslisniz,esleriniz sabirla size güveniyor ve siz de cabaliorsnuz benim sorunum bambaska,ki artik cözülse bile bence ben de vajinismustan sikintili olacgim,Allah hepnizin yardimcisi olsun,cevap verenlere simdiden tesekkür ederim.
canımmm sanada çok geçmiş olsun..senin hastalığın ne peki?cnm hepimiz bekaretimiz devam ederken bu egzersizleri yapıyoruz:)hatta benim bekaretim elimdeki 6cm kalınlıktaki aparatla oldu yatağıma pembemsi bi leke geldiALLAH hepimizin eşlerinden razı olsun inan hepimiz çok büyük sorunlar yaşadık yaşıyoruz ALLAHIMIZINda izniyle bir an önce biter kurtuluruz inşallah inşallah sende hastalığından kurtulursun:)
Kızlar ben bişey sorucam size benim adetim biteli 15 gün oldu bittiğinden sonra arada tahretlenirken pembelik geliyo gibi oluyodu şimdi wc gittim iç çamaşırıma koyu renk kan gelmiş sağ kasığıma doğru ağrı oluyo neden olabilir strestenmi acaba...
olabilir cnm ya kasığıma ilginç bir ağrıda giriyor korktum stresten her şey olur benim kistlerimde var patlar falan aklıma o geldi cnm ya...Aşırı üzüntü ve stres bunlara sebep olabilir canım. Kendini rahatlatmaya çalış.
Günaydın Kızlar , dualarınız büyük ölçüde işe yaradı çok sağolun :) daha yenemedim ama bayağa ilerleme oldu
akşam öncelikle çıktık dolaştık biraz kayganlaştırıcı aldık sonra ben hemen egzersize başladım sonra eşim geldi yanımda o yanımda olunca daha çok gaza geliyorum :) mumu gel git yapmaya başladım ,
hani bakayım dedi şu muma ne kadarmış ? , ben bi çıkardım gözleri açıldı bitmiş bu iş dedi :))) çıkartıp tekrar kolayca soktum içim bayağa rahatlamıştı ilk defa eş parmağıda denedim orta parmağını tamamen soktu ve cuk diye girdi zaten gülmeye başladık , sonra kaslarımı sıktım bilerek yüzüme garipçe baktı , işte dedim olay bu anlıyor musun şimdi beni :)) bunu şuan kendim yapıyorum ama pnise gelince engel olamıyorum dedim ..
sonra deneyelim dedik arkamı dönüp yatağa yüz üstü yattım veee en önemliii yerr başıı girmişş :)))) ama ben o baskıya dayanamayıp çektim kendimi( zorladım kendimi ıkındım ama çare olmadı bi kaç kere daha denedik aynı şeyleri hissedince dayanamadım. saatte geç olduğu için bıraktık inşallah bu gece bitcek bu iş bacılarım ama baskıya nasıl dayanacağım ya :/ kas gevşetici içiyorum diyorum bu akşam ne dersiniz ?
cecemm kız heyecanlandırdın beni yendin sandım deliibaşını okudum yazdıklarının tamam dedim bu yendi sonra baktım yine tembellik yapıp geri çekmişin kendini kız az dişini sıksaydın olacaktı yatak ucunda ayakların yoruluyosa eşine sar canım ha gayret kızz az kaldı valla çok sevindim canımcımm diğer pozisyonları da dene msj atmıştım sana hepsini dene biri tutacaktır
Ceceeeem aklıma benim ilk p....s denemem geldi. Yarsını aldıktan sonra bıraktım kocam da devam edelim diye suratıma bakıyordu garibimSenin iş bitmiş canııım. Bu gece nokta inşallah Gelsin halaylar tey tey teeeeeeeeey
cecemm cnm gözün aydın senin için bu büyük başarı maaşallah biliyosun dimi ben artık bu işe bitmiş olarak bakıyorum sana inanıyorum halledersin sen işini bilirsin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz öptüm seni....
canım ya sorma eş denemelerinde hep hüsran oluyor eşimde malum sabır kalmadı geçen hafta beni terketti kızıp :2::2::2: arayıp sormadıda annesinde kalmış iki gün önce Allaha şükür geldi ama mesafeliyiz ben nasıl çıkıcam bu işin içinden anlamadım 10 cm aparatla çok rahatım 12 cnm o boğuma kadar alabiliyorum gerisi gitmiyor o gidince egzersizleride bıraktım ztn öyle işte cnm ne olur akıl verin bana yoksa bu işin sonu ayrılık Allah korusun.....
cecemmmm canımmmmm benimmmmmmmmmmmmmm bitanecimmmmmmmmmm:):))))))))))) çok sevindimmm adınaaaaa ya birlikte yenicektikkkkk:):))))))))) sen yenmiş gibisin bugün yada yarına bitiriceksin inşallahhhh ahhhh yaaaaa ben çokkkk ara vermek zorunda kaldımmmmmmmmmmmufak bi ameliyat geçirdimmm hala iyileşemedimmmm
cnm burnumdan ameliyat oldum burun kanallarım çok dardı ve nefesimi kaliteli alamıyordum bunun neticesindede kendimi bildim bileli nefes darlığına bağlı çarpıntılarım vardı ve sürekli ertelediğim ameliyatı sonunda oldum burun içim tamamen kesildi açıldı dikildi şuanda bile çok rahat nefes alabiliyoruminanılmaz canım acıyodu burnum şiştikçe içerdeki dikişlerde geriliyo ve inanılmaz acıyo ama bugün daha iyiyim üç gün oldu daha
Kızlar ben bişey sorucam size benim adetim biteli 15 gün oldu bittiğinden sonra arada tahretlenirken pembelik geliyo gibi oluyodu şimdi wc gittim iç çamaşırıma koyu renk kan gelmiş sağ kasığıma doğru ağrı oluyo neden olabilir strestenmi acaba...
cnmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn nekadar ilerlemişşssinnnnnnn çoooookkkk sevindimmmmmm:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?