Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalarr yeni gelen arkadaşlar var.. Allah bu sorunu yaşayan herkese sabır versin..

kızlar bikaç şey daha paylaşmak istiyorum...
ben 6 aylık evliyim ve evliliğimin ilk 2 ayı hiçbir çabam olmadı kendimi kandırdım sadece.. sonrada 2 ayda yendim bu illeti.. korkularınızı çok iyi anlıyorum ancak düzenli egzersiz şart benim korkularım zaten egzersizlerde ilerlediğim an geçmişti.. parmak bile sokamayan arkadaşlar var bende 1 boğumu sokamıyordum.. doktora gittiğimde ağlamaktan konuşamamıştım bile..

doktorumun önerdiği aşamaları yazmak istedim çünkü doktora gidemeyen arkadaşlarımız var..

* 1 parmak 1 boğum
* 1 parmak 2 boğum
* 2 parmak 1 boğum
* 2 parmak 2 boğum

sonrasında eş parmağına geçiyor bu iğrenç geliyor ürkütüyor insanı ama eşinizin parmağını ödünç alıyorsunuz eşinizin parmağını siz tutup sokuyorsunuz.. bunun sebebi de kasılma şiddetini azaltma iç bacakların kasılması zamanla geçiyor..

* eş parmağı 1 parmak 1 boğum
* eş parmağı 1 parmak 2 boğum
* eş parmağı 1 parmak 3 boğum
* eş parmağı 2 parmak 1 boğum
* ve eş parmağı 2 parmak 2 boğum
* ön seviş sırasında penisi vajinaya değdirme
* penis başını alma şeklinde ilerliyor ödevler...

kasılmaların geçmesinde eş parmağının büyük etkisi varmış.. sadece eşimizden parmağını ödünç alacağız kontrol bizde oluyor

tabi parmak egzersizlerinin yanı sıra mum egzersizleri çok daha işe yarıyor.. ben doktoruma mum egzersizini söylememiştim... 7-8 cm boyundaki bi mumdan başlayın duvar gibi bişey geldimi derin nefes alıp mumu itekleyin düzenli yapılınca marketlerde daha büyük mum arayacaksınız emin olun :)
eş denemesine geldiğinizdede eşinize heycanınızı belli etmeyin çünkü onlarda etkilenebilir onlarda da cinsel isteksizlik olabiliyormuş yani ödev görevi sanmasınlar .. görev haline getirdiğinizi hissettirmeyin arkadaşlar.. Allahım herkesin yardımcısı olsun.. her zaman soru sorabilirsiniz yardımcı olmak çok isterimm..

teşekkür ederim egeincisi... öncelikle başarından dolayı kutluyorum... evet aslında dünde biraz mumla denedim... ama ben bir yerde kalıyorum ilerletemiyorum... yön olarak ittiriyorum fakat gitmiyo... yeni başladım 3 gün oldu ama ilerletemedim bir yerde takılıyor deliğin içine koyup deniyorum biraz ilerletip bakıyorum ne kadar girmiş diye hatam bu herhalde ... akşam mumla denicem o zaman .... bi ilerlediğini görsem üstüne gidicem:)) yardımın için sağ ol:))

geçmiş olsun canım bir sen bir cecem birde sehervakti vardı girmez oldu çok tembel çıktınız herkes geldi sizi geçti
elabbbbbb çokkkk haklısın cnmmmm benim inanılmaz bi korkum vardı bi günde bir anda 6.5 cm alabildim sonra regl oldum sonrada ameliyat oldum şimdi aslında evdeyim ve diyorumkiiiii hadi başla gonca ama halsizim aslında diyodum ameliyat oluncada evde negüzel boş boş vaktim olucak yanlız olucam yapıcam egzersizlerimi falan ama bugün daha 3.gün sancım ağrım oluyoo yüzden bi türlü başlayamadım aslındaşimdiii seninlede konuşunca hadi diyorum kendime ama işteeee:))))))))

ne ameliyatı oldun canım inş önemli birşey değildir eğer iyiysen bahane uydurma başla bence erteleme bu işte hep ertele ertele ne kadar geçti zaman görüyon mu

ne ameliyatı oldun canım inş önemli birşey değildir eğer iyiysen bahane uydurma başla bence erteleme bu işte hep ertele ertele ne kadar geçti zaman görüyon mu
cnm burnumdan ameliyat oldum burun kanallarım çok dardı ve nefesimi kaliteli alamıyordum bunun neticesindede kendimi bildim bileli nefes darlığına bağlı çarpıntılarım vardı ve sürekli ertelediğim ameliyatı sonunda oldum burun içim tamamen kesildi açıldı dikildi şuanda bile çok rahat nefes alabiliyorum inanılmaz canım acıyodu burnum şiştikçe içerdeki dikişlerde geriliyo ve inanılmaz acıyo ama bugün daha iyiyim üç gün oldu daha

geçmiş olsun canım tekrardan

Cnım zaten son zamanlarda hep o şekilde deniyorum ama maalesef olmuyor şaşırdım iyice.....

Anladım cnm sağol bende o şekilde deniyorum üst pozisyonda aslında olucak ama eşimde biraz sabırsız bide ben biraz kiloluyum çabuk yoruluyorum yinede hemen bırakmıyorum ama demekki daha çok çalışmak gerekiyor inşallah yeneriz kurtuluruz cnm ya ....

Arkadaslr,konu vajinismus ,ben vajinismus degilim,benim sorunum bambaska bilenlr biliodur da,ben sadece su egzersizlere takildim,parmak fln,bekaret devam ediyorsa da yine mi bu parmak egzersizleri var,kulak pamugu vs cok ilginc seyler daha önce hic duymadim,hepniz cok sanslisniz,esleriniz sabirla size güveniyor ve siz de cabaliorsnuz benim sorunum bambaska,ki artik cözülse bile bence ben de vajinismustan sikintili olacgim,Allah hepnizin yardimcisi olsun,cevap verenlere simdiden tesekkür ederim.

canımmm sanada çok geçmiş olsun..senin hastalığın ne peki?cnm hepimiz bekaretimiz devam ederken bu egzersizleri yapıyoruz:)hatta benim bekaretim elimdeki 6cm kalınlıktaki aparatla oldu yatağıma pembemsi bi leke geldiALLAH hepimizin eşlerinden razı olsun inan hepimiz çok büyük sorunlar yaşadık yaşıyoruz ALLAHIMIZINda izniyle bir an önce biter kurtuluruz inşallah inşallah sende hastalığından kurtulursun:)

Kızlar ben bişey sorucam size benim adetim biteli 15 gün oldu bittiğinden sonra arada tahretlenirken pembelik geliyo gibi oluyodu şimdi wc gittim iç çamaşırıma koyu renk kan gelmiş sağ kasığıma doğru ağrı oluyo neden olabilir strestenmi acaba...

Cok sagol,benim bi hastaligim yok cok sükür,esimden baska,biz 5 aydir evliyiz hala iliski yasamdik,konumu acmistm,detayli bilgi orada yaziyor,balayinda bi iki deneme oldu hepsi o,yorgunluk,stres fln filan,ben de artik ilgilenmiorum,beklemm gerekn son bi tarih var o zamana kadar sabretmekten baska care yok.

Aşırı üzüntü ve stres bunlara sebep olabilir canım. Kendini rahatlatmaya çalış.

ayy canım sende benim gibi baya ilerleme olmuş hadi beraber hafta sonuna kadar atlatırız inşallah dua et canımmm bo lbol hepimiz içinn....

sorma canım ya yine tembellik ettim ama fena yoruldum acaip midem bulandı zorlamıyalı mdedik yani bugün birdaha deneriz inş. aksilik olmazsa bakalım nasip ama keşke sıkaydım dişimi tühhhhh

canım ya dur bismillahhh ay inşallahhhh heyecanlandım bak birdennnn benimde kalıma sen geldin dedim bende yarısını aldım belki yarın tam alırım dedim hayırlısı dua et yeni annecik inş. başarırımmmm bugünnnnn

canım ya inşallah ama unutma ben senin gibi 10 12 cm aparat alamıyorum 6 cm de kala kaldım o halde yaptım dünki işi düşün sen hayli hayli yaparsın ama kolaymı oldu pozisyon bulmak asla olmadı halen karnım ağrıyor backalarımı kendime çekmekten ellerimle tutmaktan heryerim ağrıyo ama pozisyonumu buldum bacaklar çapraz ayak tabanları biri sağa biri sola bakacak şekilde popo altına yastık bi güçlü ellerinle bacaklarını o şekil tutucaksın bak inan o şekil oluyo kasmayı yarıdan aza indiriyorsun ve okınarak kolaylaşıyo vajide iyice açıldığı için giriş kolay oluyo yoks nasıl yarısını alıcaktım birde böyle dene lütfen bunu ben diyorum daha dün yaşadım ricaediyorum evliliğinin bitmesine izin vermeee herşe senin elinde.....

canımmmm benimmmmm geçmiş olsunnn iyi bari önemli bişiy değilmiş vajiden falan ameliyat oldu nsandım korktummm şükür burun geçer hemen inş. 1 haftaya kalmaz bişiy ama berabe tyenicektik bak aparatta alabiliyorsun şimdi artık bırakmıcaksın ben yeniyorsam sende yeniceksinnnnnn bak bunu kendine görev billl tamamı yok öyle ertelemek falan test edildi onaylandı oakdarda zor birşey değilmişşşşşşş öptüm seniiii

canım valla kist falan varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir yani büyük ihtimal odur ama önemli birşey yoktur inş.
2.ci ihtimalde eş denemesi falan yaptıysanız bebişte oluşuyor olabilir bunlar hep birbirine benzer tek taraflı kasık ağrısı yerleşme kanı pmebe kan işte birbirlerine benziyorlar canım Rabbim korusun kötü bişiy yoktur inş...canımmm

canım bende de dünden beri kasığımda sancı var belimde karnımda bacaklarımda acaba benim ki nedendir sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum bilemedim bende adettende yeni bittim stresim de yok benim nedendir bir bilene sormalı

Ceceeeeeeeem bugün kaçmak yok ona göre

Değişik pozisyonlarda dene canım. En rahat hangisi olursa onun üzerine git Biz elimizde yastıklar alta geç üste geç dolanıp durmuştuk yatakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…