- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.601
Ben ara sıra girip egzersizlerimi hangi aşamada olduğumu yazıyorum beni bilen arkadaşlar var eski üyelerdenim aslında sona yaklaştım diyorum ama bir türlü mutlu son gelmiyor geçen akşam cecemle yazışmıştık O da çok moral verdi sağolsun yalnız aklıma bişey takılıyor lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun, arkadaşlar şimdi kalınlık önemli uzunluk önemli değil diyoruz ya benim bir yakınım uzun yıllardan sonra yendi Saygın Beye tedavi oldu ben eşimi ikna edebilseydim biz de gidecektik ama maalesef ikna olmuyor neyse o yakınım bana dedi ki uzunluk da çok önemliymiş yani p..... uzunluğu neyse o uzunlukta aparatlar veriliyormuş ben de eve geldim bir ölçtüm o kadar sevinirken hayal kırıklığına uğradım ben meğer p.... in yarısı uzunluğunu alıyormuşum ama kalınlığım 13 cm. şok oldum sona yaklaşamamışım yani bir de şu geldi aklıma parmakla çalışanlar ne yapsın o zaman hiçbir parmağın uzunluğu p...... kadar olamaz ki öyle değilmi ne olur biri bana akıl versin iyice çıldırdım artık yaş 31 ne yapıcam ben çocuk istiyorum. Ha bir de aklıma gelmişken sorayım kızlar eş denemesinden önce ön sevişme önemli ama yapmasak sadece jel sürüp denesek canımız acırmı yoksa mutlaka ön sevişme olmalı mı? Ben korkudan ıslamıyorum bile artık istek bile kalmadı.
cnmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn nekadar ilerlemişşssinnnnnnn çoooookkkk sevindimmmmmm:))))))))
Ceceeeeeeeem bugün kaçmak yok ona göre
Değişik pozisyonlarda dene canım. En rahat hangisi olursa onun üzerine gitBiz elimizde yastıklar alta geç üste geç dolanıp durmuştuk yatakta
Aşırı üzüntü ve stres bunlara sebep olabilir canım. Kendini rahatlatmaya çalış.
canım valla kist falan varsa ondanda kaynaklanıyor olabilir yani büyük ihtimal odur ama önemli birşey yoktur inş.
2.ci ihtimalde eş denemesi falan yaptıysanız bebişte oluşuyor olabilir bunlar hep birbirine benzer tek taraflı kasık ağrısı yerleşme kanı pmebe kan işte birbirlerine benziyorlar canım Rabbim korusun kötü bişiy yoktur inş...canımmm
canım bende de dünden beri kasığımda sancı var belimde karnımda bacaklarımda acaba benim ki nedendir sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum bilemedim bende adettende yeni bittim stresim de yok benim nedendir bir bilene sormalı
canım bende de dünden beri kasığımda sancı var belimde karnımda bacaklarımda acaba benim ki nedendir sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum bilemedim bende adettende yeni bittim stresim de yok benim nedendir bir bilene sormalı
aynen yaa bizde öyle bi ağzımda yastık ısırmak için bi popo altında yastık 2 yastıkla ordan oraya acaip bişiy töbe yarabbim neler çekiyozcanı mdua et ya bugün hayırlı günn belki olurr ay korkuyomda yani anlamadım niyeeee:18:
mrblar senem canım bende vajinismusum yarın tam 6 ay olucak aşkımla evleneli ama hala bişey yasayamadık..çok bunaldım napsam diye.. bende saygın beyle birebir görüştm tlfla ve eşim olmaz dedi ikna olmadı zaten cokta pahalı 4000 tl ortalama fiyat o da...benm bile içimden gelmiyordu o parayı vermek bu kadar borç varken.. eşim de sen yaparsın boşuna oralara vercek paraya yazık diyor ve haklı da daha yeni ev kurmuş insanlarız para kolay kazanılmıyor..malesef doktorlarda da asla anlayış yok insanların bu zayıflıgından hiçbir tedavi gider harcamaları olmadığı halde kazanç sağlama peşindeler vicdansızlar..ALLAH yardmcmz olsun ne diyelim..inşallah kimseye gerek kalmadan kendmz başarıp yenicezz..yeter ki inanalııımmm:)))))
hımm hamılesın ona goree:))))demedı deme bak
korkak cecemmm tembelll cecemmm bu akşam yapamaz cecemmm(gaz)
yok canım sanmam yani düşünmüyoz daha
bu arada yeneceğim sana inatttttttt göreceksinnnnnnnnn
valla ameliyatlı sargılı dinlemedimmm hemen kaptım aparatımıııııı:):)))))))))))) biz birlikte yenicektik sende yenersen tek kalırımda bi hedefim olmayacak acilen sana yetişim dedimmm:):))))))) parmağım artık cup diye giriyooooo 6.30 cmde ole rahat aldım sayılır da ben kaldım yine bole şimdi az daha kalınlaştırıp denicem sen kaç cm geçtin cecemimmm:))))kız nereye gittin sen hemencik yaa bismillah yeni gelmiştinnnnnnnnn dahaaaamsn de açık oraya gir barii
pardon birileri birşey mi dedi
valla ameliyatlı sargılı dinlemedimmm hemen kaptım aparatımıııııı:):)))))))))))) biz birlikte yenicektik sende yenersen tek kalırımda bi hedefim olmayacak acilen sana yetişim dedimmm:):))))))) parmağım artık cup diye giriyooooo 6.30 cmde ole rahat aldım sayılır da ben kaldım yine bole şimdi az daha kalınlaştırıp denicem sen kaç cm geçtin cecemimmm:))))
aahahahahah çokkk güldümmmmmm
bu arada yeneceğim sana inatttttttt göreceksinnnnnnnnn
valla ameliyatlı sargılı dinlemedimmm hemen kaptım aparatımıııııı:):)))))))))))) biz birlikte yenicektik sende yenersen tek kalırımda bi hedefim olmayacak acilen sana yetişim dedimmm:):))))))) parmağım artık cup diye giriyooooo 6.30 cmde ole rahat aldım sayılır da ben kaldım yine bole şimdi az daha kalınlaştırıp denicem sen kaç cm geçtin cecemimmm:))))
baharcmmmm çok sağol cnmmmm ama ben önce yenemem galiba
Çook sevindim canım bravooooo sanaBöyle giderse cecemden önce gelin olursun
yen bana inat yen sen yende bana inat olsunn canımmmm muradın gerçekleşecek bu gece rüya da görmüşün bakrüyanı ilk ben yorumladım vajiyi yenmene delalet eder ilk nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış
,cecemmm yoksun msndeeeee yanlışmı ekledimmm acabaaaa:))))))))
şaka yapıyorum cnmda ma benım adetım bitelı 1 hafta olmuştu ama aynı yazdıklarını çektım hele bacak agrım goren diycek hergun spor yapmışım ee bide karın agırsı hıç geçmedı oldurdu benı bakalım tabıkı sende hamılesın diye bı kayde yok ama olsada kötu olmaz yanı
Çook sevindim canım bravooooo sanaBöyle giderse cecemden önce gelin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?