Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrblar senem canım bende vajinismusum yarın tam 6 ay olucak aşkımla evleneli ama hala bişey yasayamadık..çok bunaldım napsam diye.. bende saygın beyle birebir görüştm tlfla ve eşim olmaz dedi ikna olmadı zaten cokta pahalı 4000 tl ortalama fiyat o da...benm bile içimden gelmiyordu o parayı vermek bu kadar borç varken.. eşim de sen yaparsın boşuna oralara vercek paraya yazık diyor ve haklı da daha yeni ev kurmuş insanlarız para kolay kazanılmıyor..malesef doktorlarda da asla anlayış yok insanların bu zayıflıgından hiçbir tedavi gider harcamaları olmadığı halde kazanç sağlama peşindeler vicdansızlar..ALLAH yardmcmz olsun ne diyelim..inşallah kimseye gerek kalmadan kendmz başarıp yenicezz..yeter ki inanalııımmm:)))))

cnmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn nekadar ilerlemişşssinnnnnnn çoooookkkk sevindimmmmmm:))))))))

Ceceeeeeeeem bugün kaçmak yok ona göre

Değişik pozisyonlarda dene canım. En rahat hangisi olursa onun üzerine git Biz elimizde yastıklar alta geç üste geç dolanıp durmuştuk yatakta

aynen yaa bizde öyle bi ağzımda yastık ısırmak için bi popo altında yastık 2 yastıkla ordan oraya acaip bişiy töbe yarabbim neler çekiyoz canı mdua et ya bugün hayırlı günn belki olurr ay korkuyomda yani anlamadım niyeeee:18:

Aşırı üzüntü ve stres bunlara sebep olabilir canım. Kendini rahatlatmaya çalış.

Ayy bilmiyorum koyu renk birşey gelmiş ama çözemedim devamı yok henüz bakalım gelicekmi kasığım ve sırtıma sancı giriyo arada kötü bişey olmasında.....havalardan strestende olabilir....

korkak cecemmm tembelll cecemmm bu akşam yapamaz cecemmm (gaz)

hiç gerek yok canım dr larda bu sitedeki yapılması gereken egzersizleri veriyorlar hatta burası doktorlara göre daha iyi daha uzun sohbetler daha sıcak ortamlar ve en önemlisi senin gibi olan birsürü insanla sohbet etme imkanı rahatlama imkanı yazık gunah 4000 tl yaa düşün kesip biçiyorlarmı ilaç yazıyorlar onuda para verip sen alıyon bi verdikleri egzersiz setidir onuda evde yapabiliyoruz zaten sen buraya takıl tamam doktorlar sağolsunlar doktorlar sonuçta ona bişiy demiyorum keşke durum olsa ondan ona gitsek ama yok işte 4000 tl vermek için 4000 tl nin gözümüzde hayatımızda hiç bir yeri olmaması gerekiyor ama bizim oakdar verecek lüksümüz yok maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun ben burada herşeyi öğrendim ve ilk önce Rabbim in yardmıyla sonrada arkadaşlar sayesinde yeneceğimm YENECEĞİZ inş...

yok canım sanmam yani düşünmüyoz daha

şaka yapıyorum cnmda ma benım adetım bitelı 1 hafta olmuştu ama aynı yazdıklarını çektım hele bacak agrım goren diycek hergun spor yapmışım ee bide karın agırsı hıç geçmedı oldurdu benı bakalım tabıkı sende hamılesın diye bı kayde yok ama olsada kötu olmaz yanı

kız nereye gittin sen hemencik yaa bismillah yeni gelmiştinnnnnnnnn dahaaaa msn de açık oraya gir barii
valla ameliyatlı sargılı dinlemedimmm hemen kaptım aparatımıııııı:):)))))))))))) biz birlikte yenicektik sende yenersen tek kalırımda bi hedefim olmayacak acilen sana yetişim dedimmm:):))))))) parmağım artık cup diye giriyooooo 6.30 cmde ole rahat aldım sayılır da ben kaldım yine bole şimdi az daha kalınlaştırıp denicem sen kaç cm geçtin cecemimmm:))))

Çook sevindim canım bravooooo sana Böyle giderse cecemden önce gelin olursun

aahahahahah çokkk güldümmmmmm

bu arada yeneceğim sana inatttttttt göreceksinnnnnnnnn

yen bana inat yen sen yende bana inat olsunn canımmmm muradın gerçekleşecek bu gece rüya da görmüşün bak rüyanı ilk ben yorumladım vajiyi yenmene delalet eder ilk nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış

Son düzenleme:

canım inan daha yüksek cm li birşeye gerek yokk herşey kafada bitiyo ben 6 cm denedim yaptım ve hep 6 cm le çalıştım oda oakdar değil he toplasan 1 hafta çalışmışımdır düşün yani bu işi kafada noktalamak önemli bu gerçekten doğru oyüzdennn sende bu hafta sonu başarabilirsinnnnnnn anladınmı canımmmm aynı anda yenmiş oluruzzzzzz

Çook sevindim canım bravooooo sana Böyle giderse cecemden önce gelin olursun
baharcmmmm çok sağol cnmmmm ama ben önce yenemem galiba sargılıyım bolede eşimle bişe yapamayız:)ama en azından bu boş günlerimi iyi değerlendirim şimdi aparatımda içimde olece bıraktm ona aışmaya çalışıyorumm biraz daha alışsın biraz daha kalınlaştırıcam inşallahh:)))))))

yen bana inat yen sen yende bana inat olsunn canımmmm muradın gerçekleşecek bu gece rüya da görmüşün bak rüyanı ilk ben yorumladım vajiyi yenmene delalet eder ilk nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış

inşallahhhhhhh canımmmmmm yaa bu dediğini hatırlatıcammmmmm

cecemmm yoksun msndeeeee yanlışmı ekledimmm acabaaaa:))))))))
,

özelden yaz canı msen msn ni ben ekliyimmm açık benim yanlış eklemişsin sanırımmm

hayırlısı bakalım canım bir ara aynı şikayetlerim olmuştu bağırsak iltihabı çıkmıştı inş yine o değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…