Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hahaahh cecemmmmmmm sende halaaaa 6 cm demisinnnnnn hahahahaahhahah:):) bende kaldım 6.5 cm de:):))))))))))))))) hatta aparatcığımda an itibariyle içimde ole bıraktım içimdeki alışim bilascık diye kesinlikle kafada bitiyo:)))ama işte ne sende ne bende inanıcak kafa yok hala:):)))))))))

Cecem Allah seni bildiği gibi yapsın. Kocayla telefonda konuşuyordum bastım kahkahayı

neyapayım yaa valla geldiler banada işte sonundaaa

kızz var o kafa bizde olmasa dün yarısını alırmıydım yenicez başka yolu yokkk sende yeniceksinn hazırla kendiniiiii

coştu bizim kızzzz haha

ayy dellendirdiniz beniiiiii yeter artıkkkkk

kızlarrrrrrrrrrrr aparatı içimde çok tuttum çıkarırken zorlandımm şimdikkk dua edinnn az daha kalınlaştırıcam innnnşallahhh olurrrrrr:)))))))

kızlarrrrrrrrrrrr aparatı içimde çok tuttum çıkarırken zorlandımm şimdikkk dua edinnn az daha kalınlaştırıcam innnnşallahhh olurrrrrr:)))))))

aferin kızzzz olur olur merak etmeee inş....

Bu gazla ikiz bile olur

ay deme ya beni gören herkez ikiz diyo zaten yeğenim 5 yaşında o bile teyze bi bu tarafında bi bu tarafında bi kız bi erkek olcak deyip duruyoooo ne ettin sen şimdiiiiiii amannnn

ya varya eğlenceniz olsum çıktım hee benim kesin yenmem lazım sizi 40 gün 40 gece oynatıcam burdaaa :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…