- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.621
evet doğru duydunuzzzzz YENİCEMMMMMMMM HEMDE BU GECEEEEEEEEEEEE açılınnnnnnnnnnkocişşşşş nerdesinn çabuk gelllllllllllll
hahaahh cecemmmmmmm sende halaaaa 6 cm demisinnnnnn hahahahaahhahah:):) bende kaldım 6.5 cm de:):))))))))))))))) hatta aparatcığımda an itibariyle içimde ole bıraktım içimdeki alışim bilascık diye kesinlikle kafada bitiyo:)))ama işte ne sende ne bende inanıcak kafa yok hala:):)))))))))canım inan daha yüksek cm li birşeye gerek yokk herşey kafada bitiyo ben 6 cm denedim yaptım ve hep 6 cm le çalıştım oda oakdar değil he toplasan 1 hafta çalışmışımdır düşün yani bu işi kafada noktalamak önemli bu gerçekten doğru oyüzdennn sende bu hafta sonu başarabilirsinnnnnnn anladınmı canımmmm aynı anda yenmiş oluruzzzzzz
evet doğru duydunuzzzzz YENİCEMMMMMMMM HEMDE BU GECEEEEEEEEEEEE açılınnnnnnnnnnkocişşşşş nerdesinn çabuk gelllllllllllll
inşallahhhhhhh canımmmmmm yaa bu dediğini hatırlatıcammmmmm
,
özelden yaz canı msen msn ni ben ekliyimmm açık benim yanlış eklemişsin sanırımmm
Cecem Allah seni bildiği gibi yapsın. Kocayla telefonda konuşuyordum bastım kahkahayı
hahaahh cecemmmmmmm sende halaaaa 6 cm demisinnnnnn hahahahaahhahah:):) bende kaldım 6.5 cm de:):))))))))))))))) hatta aparatcığımda an itibariyle içimde ole bıraktım içimdeki alışim bilascık diye kesinlikle kafada bitiyo:)))ama işte ne sende ne bende inanıcak kafa yok hala:):)))))))))
coştu bizim kızzzz haha
kızlar toplanın ceceminn sırtını yumruklayacağız hahah
kızlar toplanın ceceminn sırtını yumruklayacağız hahah
bugünün tarihini yazalım. 9 ay 10 günra
ahahahaahahahhakızzzzzzz zaten erteleye erteleye ne halde geldim bu seferde yumruk kurbanı ediceksiniz beni kalıcam yine bi 6 ayyy böyleeeee ayy koptummmm
cecemmm özelden adresini yaz bana tekrarrr..ve efettt az kaldııı bizde yenicezzzzzzzzz:):))))))))))))))
töbeee dur kızz hemen mi olucak sankiiiiiii bi yenelimde az tadı çıksınnn
töbeee dur kızz hemen mi olucak sankiiiiiii bi yenelimde az tadı çıksınnn
Bu gazla ikiz bile olur
kızlarrrrrrrrrrrr aparatı içimde çok tuttum çıkarırken zorlandımm şimdikkk dua edinnn az daha kalınlaştırıcam innnnşallahhh olurrrrrr:)))))))
kızlarrrrrrrrrrrr aparatı içimde çok tuttum çıkarırken zorlandımm şimdikkk dua edinnn az daha kalınlaştırıcam innnnşallahhh olurrrrrr:)))))))
Bu gazla ikiz bile olur
ya varya eğlenceniz olsum çıktım hee benim kesin yenmem lazım sizi 40 gün 40 gece oynatıcam burdaaa:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?