- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.641
ya varya eğlenceniz olsum çıktım hee benim kesin yenmem lazım sizi 40 gün 40 gece oynatıcam burdaaa:118:
Elab'cığım cecemm yenicem diyor sen ne diyorsun
kızlar reglım bıttııııııııı hazırım kocişim gelse işten karnını doyurup denıcem kalbıne bı mıdesınden gıdıyım once hehececemı dusuncem ben yalnız deılım sonucta ıkımızde savasıcaz bugun ıkımızde yarısını aldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk basarcaz basarcazzzzzz yanı umrım en azından bırımız kurtuluruz
aynen öyle oldun yende halay çekelim yaa yarın haftasonu pek giremiyom ama senin için bakcam bak gece de bakcam sabahta yen tamam döverim çekme kendini sakın başı girdimi sık dişini msnden yazdıklarımı da unutma zaten iş yerinde okunuyosa msn falan rezil olduk haha sapık çıkacak adım hehe ay bak ne hallere düştüm senin için yen bari
Elab'cığım cecemm yenicem diyor sen ne diyorsun
canım regl bitince orası daha geniş oluyo bu günü kaçırma tabi ki de yeneceksin yarısını aldın mı çekme kendini sakın az dayan sonrası kolay tamam mı sen cecemi de geçersin o tembel
:):) ayy heycanlandım tamam canım benımde haberımı bekleyın tamammıı nolurrr:) cecemi geçicem haha cecemm rekabet edelım gaza gelırız bak canım benımyemın ederım sızın sozlerınızı dusuncem bugun az dayan az dayan yazdım bunu beynıme muahh:)
kızlar reglım bıttııııııııı hazırım kocişim gelse işten karnını doyurup denıcem kalbıne bı mıdesınden gıdıyım once hehececemı dusuncem ben yalnız deılım sonucta ıkımızde savasıcaz bugun ıkımızde yarısını aldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk basarcaz basarcazzzzzz yanı umrım en azından bırımız kurtuluruz
bilmem ki acaba yener mipek emin değilim ama belki bizi şaşırtır
haydi cecem haydiii tam zamanı şimdi cecemm buraya yumruk havaya oley oleyy
canım regl bitince orası daha geniş oluyo bu günü kaçırma tabi ki de yeneceksin yarısını aldın mı çekme kendini sakın az dayan sonrası kolay tamam mı sen cecemi de geçersin o tembel
:):) ayy heycanlandım tamam canım benımde haberımı bekleyın tamammıı nolurrr:) cecemi geçicem haha cecemm rekabet edelım gaza gelırız bak canım benımyemın ederım sızın sozlerınızı dusuncem bugun az dayan az dayan yazdım bunu beynıme muahh:)
tamam canım ben haftasonu sizler için gircem bakcam inş yenersiniz sen geç cecemi o tembel teneke dayan ve acı yok acı yok ve bize verdiğinzi sözler gelsin aklınıza ben yenmeden önce kızlara söz verdim bu haftasonu yenecem diyeyaparken illa yapacam dedim kızlara söz verdim dedim ve sözümü tuttum hadi sizde tutun bakalım
desperaaa beraber yenicez canımm bu gece tammıııı kızz elabbb kızz sen çok fenasınn şunlara bak bana inançlarıda kalmamışşş şaşırtır belki diyoo görüceksiniz sizzzzzz
desperaaa beraber yenicez canımm bu gece tammıııı kızz elabbb kızz sen çok fenasınn şunlara bak bana inançlarıda kalmamışşş şaşırtır belki diyoo görüceksiniz sizzzzzz
sancıdan da öldüm bu arada yarın dr gideyim en iyisi birde hamile çıkarmışım çok gülerim vallahepinize iyi akşamlar öpüldünüz
tamam canım ben haftasonu sizler için gircem bakcam inş yenersiniz sen geç cecemi o tembel teneke dayan ve acı yok acı yok ve bize verdiğinzi sözler gelsin aklınıza ben yenmeden önce kızlara söz verdim bu haftasonu yenecem diyeyaparken illa yapacam dedim kızlara söz verdim dedim ve sözümü tuttum hadi sizde tutun bakalım
görelim bakalımmm şaşırt bizi hadii
ben birazdan çıkacağım gelin adayları gece durmak yok tamam mı bak burda yazdıklarınızı unutmayın burda yazmak kolay cecem hanım önemli olan başarmak hadi görelim senii
cecemmmmmmmmmmmmm sana guvenıyorummm gırıp burda mujdelı haberını beklıcemmm yenıcez bakma sen kızlarayarısını aldı cecemm daha neee bız gece halay cekcez bız burda
sancıdan da öldüm bu arada yarın dr gideyim en iyisi birde hamile çıkarmışım çok gülerim vallahepinize iyi akşamlar öpüldünüz
şuna bak yaa lafları saydı saydı gittiiigörürsün sen girdiğinde koparıcam forumuuu despera canım evet beraber canım bu gece inş...............
ya gördüm hemen yazmak istedim
canımmm dualarım seninle inş bu akşam bu iş bitecek ve biz halayını çekeceğiz
bak olmayacak die bişey yok bu akşam bu iş bitecek
yorulunca veya acıdığını düşününce sakın geri adım atmıyosun bukadar oldu gerisi yrn olur demiyosun
inat ediyosun ve bu akşam olmak zorunda diyosun tamammı
sende biliyosun acımadığını rahat ol ıkınmak benim işime yaramamıştı ama pnsi sık ve bırak inan çok rahat oluyo
ayy canımcımm sorma yaa gördünmü yarısını aldım ama korktum işte bu gece birdaha denicem inş. olur ne olur dua et kuzumm olsunnnnnn bende kurtulayımm artık çok yoruldumm yaaaa canım benimmmm sen nasıls oldun bebiş nasılllllll
inşallahhh yenicekkk bu akşammm hemdeeeeee innnşallahhhhhh:):)))))))))))ya gördüm hemen yazmak istedim
canımmm dualarım seninle inş bu akşam bu iş bitecek ve biz halayını çekeceğiz
bak olmayacak die bişey yok bu akşam bu iş bitecek
yorulunca veya acıdığını düşününce sakın geri adım atmıyosun bukadar oldu gerisi yrn olur demiyosun
inat ediyosun ve bu akşam olmak zorunda diyosun tamammı
sende biliyosun acımadığını rahat ol ıkınmak benim işime yaramamıştı ama pnsi sık ve bırak inan çok rahat oluyo
şuna bak yaa lafları saydı saydı gittiiigörürsün sen girdiğinde koparıcam forumuuu despera canım evet beraber canım bu gece inş...............
ayy canımcımm sorma yaa gördünmü yarısını aldım ama korktum işte bu gece birdaha denicem inş. olur ne olur dua et kuzumm olsunnnnnn bende kurtulayımm artık çok yoruldumm yaaaa canım benimmmm sen nasıls oldun bebiş nasılllllll
bak inan artık yenmek senin için daha kolay çünkü başlarda daha yeniydi ve farkında değildin artık evliliğin ilerledikçe yenmen gerektiğinin daha çok farkına varıyosun yani bana öle olmuştu...
dediğim gibi rahat ol kasma...o sırada yaptığını ve bittiğindeki mutluluğunu düşün hamile olduğunu eşine sölediğin anları hayal et yada başka şeyler işte yeterki oraya odaklanma
bak acıdığını hissedince daha çok sık ve bırak poponu da rahat bırak bir anda giriyo zaten bizim sıkıntımız acıyacağından çok pnsin oraya girmesi düşüncesi bizi korkutuyo inanamıyoruz buna...
ama sen yapacaksın inş bu akşam pes etmek yokkkkkk
bebişşşş ii çok şükür çarşamba dr a gittim gelişimi normal dedi
güzel haberlerle dön inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?