Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya varya eğlenceniz olsum çıktım hee benim kesin yenmem lazım sizi 40 gün 40 gece oynatıcam burdaaa :118:

aynen öyle oldun yende halay çekelim yaa yarın haftasonu pek giremiyom ama senin için bakcam bak gece de bakcam sabahta yen tamam döverim çekme kendini sakın başı girdimi sık dişini msnden yazdıklarımı da unutma zaten iş yerinde okunuyosa msn falan rezil olduk haha sapık çıkacak adım hehe ay bak ne hallere düştüm senin için yen bari

kızlar reglım bıttııııııııı hazırım kocişim gelse işten karnını doyurup denıcem kalbıne bı mıdesınden gıdıyım once hehe cecemı dusuncem ben yalnız deılım sonucta ıkımızde savasıcaz bugun ıkımızde yarısını aldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk basarcaz basarcazzzzzz yanı umrım en azından bırımız kurtuluruz

canım regl bitince orası daha geniş oluyo bu günü kaçırma tabi ki de yeneceksin yarısını aldın mı çekme kendini sakın az dayan sonrası kolay tamam mı sen cecemi de geçersin o tembel

tamam kız unutmicam hep aklımda olucaksınızz ahahahaa

Elab'cığım cecemm yenicem diyor sen ne diyorsun

evet yenicem inanmıyormusunnnnnnnnnnnnnnn yoksaaaa

bilmem ki acaba yener mi pek emin değilim ama belki bizi şaşırtır

haydi cecem haydiii tam zamanı şimdi cecemm buraya yumruk havaya oley oleyy

desperaaa beraber yenicez canımm bu gece tammıııı kızz elabbb kızz sen çok fenasınn şunlara bak bana inançlarıda kalmamışşş şaşırtır belki diyoo görüceksiniz sizzzzzz

ben birazdan çıkacağım gelin adayları gece durmak yok tamam mı bak burda yazdıklarınızı unutmayın burda yazmak kolay cecem hanım önemli olan başarmak hadi görelim senii

desperaaa beraber yenicez canımm bu gece tammıııı kızz elabbb kızz sen çok fenasınn şunlara bak bana inançlarıda kalmamışşş şaşırtır belki diyoo görüceksiniz sizzzzzz

cecemmmmmmmmmmmmm sana guvenıyorummm gırıp burda mujdelı haberını beklıcemmm yenıcez bakma sen kızlara yarısını aldı cecemm daha neee bız gece halay cekcez bız burda

sancıdan da öldüm bu arada yarın dr gideyim en iyisi birde hamile çıkarmışım çok gülerim valla hepinize iyi akşamlar öpüldünüz

ya gördüm hemen yazmak istedim
canımmm dualarım seninle inş bu akşam bu iş bitecek ve biz halayını çekeceğiz
bak olmayacak die bişey yok bu akşam bu iş bitecek
yorulunca veya acıdığını düşününce sakın geri adım atmıyosun bukadar oldu gerisi yrn olur demiyosun
inat ediyosun ve bu akşam olmak zorunda diyosun tamammı
sende biliyosun acımadığını rahat ol ıkınmak benim işime yaramamıştı ama pnsi sık ve bırak inan çok rahat oluyo

inşallahhh yenicekkk bu akşammm hemdeeeeee innnşallahhhhhh:):)))))))))))

kocacık geldiiii ben çıkıyorum kızlarr yemek yeriz sonra artık Allah kerimmm dua edin ne olurrrrrr inşallahh dayanır yenerim şu illetii öpüldünüzz bu gece beni bekleyinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…