Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya eve erken geldim sizile yazışacaktım
eşimde erken geldi:26::26:
şimdi yemeğe götürcem onu sözüm var gelince görüşürüz kızlar

merhaba arkadaşlar...
2 ay olmadı herhalde uzun yıllardan sonra vajinismusu yendim mesajını yazalı :)
mutluluğum katlandı demek istiyorum hamileymişim :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin....

Kızlar merhaba,
Zaman zaman buraya uğrarım biraz okur geçerim, yenenleri görünce kendi mutluluğumu hatırlarım..
1 sene 3 hafta süren vajinismus sınanmamdan sonra 7 ay daha yavrumu bekledim. Şu ansa 4 aylık hamileyim. Hafta içi inşallah cinsiyetini öğrenicez.
Evliliğimin ilk 1 senesi olmayacak bebeğimin hasretini çekmekle geçti. Yendikten sonra bir 7 ay daha umutla bekledim. Şimdiyse yavruma kavuşmama 5 ayım kaldı.
Buradaki bütün arkadaşlarım inşallah bu dertten kurtulup bir an önce hayallerinize kavuşursunuz. Karnınızda o minicik canın kıpırtılarını hissettiğinizde inanın bu zor günleri hiç yaşamamışcasına unutup gideceksiniz..

cecem canım çok bekledik, uzun oldu bu bekleyiş, her gün müjdeni almak için hevesliydik, ama geçicek galiba he
hadi yap da oldu da bitti maşallah yapalım sana, sevindir biziiii
desperacım sana da bol şans canım, inşallah yaparsın biter gider bu çile...
ikinizin de Allah yardımcısı olsun canlarım
dualarım sizinle

wavescim, inan çok sevindim Allahım sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin sana, kucağına alacağın günü göstersin hayırlısıyla

canımmmmmmmm bugün ödevimi yaptım yine bu sefer 2 parmak kalınlığında kürdanları birleştirdim tamamı olmasada büyük ölçüde soktum yarın evde yokum nişanımız var kuzenimin sana ilk fırsatta yazıcam yine. benimle olduğun için çok teşekkür ederim ne büyük sevaba giriyosun bilemezsin. umarın başarabilirim rabbim hepimize yardım etsin hepimiz bunu hakettik sanırım

merhaba arkadaşlar...
2 ay olmadı herhalde uzun yıllardan sonra vajinismusu yendim mesajını yazalı :)
mutluluğum katlandı demek istiyorum hamileymişim :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin....

Hayırlı olsunnn :) çok güzelll Allah tamamına erdirsin inşallah bizlerde mutluluğumuzu katlayacak haberleri paylaşırız

listeyi yeniledim ama sizlerle pek ilgilenemiyorum kızlar hastamız vardı , dün akşam kaybettik
haftayada sınavlarım var , yasemin var iyiki hepinize yetişiyor valla gözüm arkada kalmıyor benim hiç

kürdan yerine, kulak çöpü, mum, condomun içine ıslatılmış pamuk koyarak aparat yapabilirsin sanki zarar verir gibi düşündüm, parmak itici gelmesin en iyi parmakla tanıma şansınız oluyor, 2 parmak kalınlık çok iyi önemli olan kalınlık da değil aslında o bölgeye yabancı cisim girmesi fikrine beyninin ikna olması en ince aparatla da deneseniz o anda yenmiş sayılırsınız aslında.

listeyi yeniledim ama sizlerle pek ilgilenemiyorum kızlar hastamız vardı , dün akşam kaybettik
haftayada sınavlarım var , yasemin var iyiki hepinize yetişiyor valla gözüm arkada kalmıyor benim hiç

sinirden atlamışım yazını görmedim başınız sağolsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…