Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hep ben girdiğimde çıkarsınız zaten
elabla cecem de gitmiş hıhh
bu arada iyi eğlenceler karamsarcımm afiyet olsun:)

eve çok geç geldik ya ben eşimi yemeğe çıkaracaktım kıyamadı bana o bana ısmarladı
ya zaten biz seninle karşılaşamıyoruz hiç sen çıkıyosun ben giriyorum ben giriyorum sen çıkıyosun

yok bişeye canı falan sıkkın değildi hatta başladıkta ama acele etti ve hastaydı ateşi vardı hastayım halim yok deyip durdu ama yinede başladı oraya kadar herşey güzeldi ama acele ettii hemen olsun diye orda gerildim patladım oda gerildi yani başlangıç iyidi ama sonradan bozuldu ay canımm valla çok kızdım gözlerinden yaş akıyodu garibimin şimdi içim yandı uyumuş kalmış çokta ateşi var off bilmiyorum bi anlık patlama çok istemiştim ya ondan işte canım bilmiyorum bütün hevesim kaçtı...

Allah sabır versim best.Mekanı cennet olsun.

Arkadaşlar bir sorum var bana terapistim işaret parmağınla bir parmak bir boğum çalış demişti ben kasılma filan hisssetmediğim için daha da ileri gittim elim bir şeye değdi ne olabilir ki bu?şöyle tarif edeyim ağzımızla vajinayı karşılaştırırsak vajinanın giriş kısmı yanağımızın iç kısmıysa o elime değen şey damak yapısında.damar filan da hissettim sanki.ne güzel çalışıyodum hiç kasılma filan yoktu elim o şeye sürülünce daha fazla çalışamadım içim çok tuhaf oldu.Bende miyom var rahmin içinde ama rahim daha ilerde di mi öyle 5-6 santim le ele gelmez sanırım..off cahilliğin gözü çıksın :))

Bu arada belki bazılarınıza çok özel gelecek belki ama cem keçenin kitabında okumuştum mastürbasyondan sonra parmak çalışması yapın diyo orası da ıslanmış olduğu için hiç yanma filan hissetmiyosunuz kaslarda gevşemiş oluyo mutlaka deneyin derim.daha ileri gidebilirsiniz böylece..

merhaba arkadaşlar...
2 ay olmadı herhalde uzun yıllardan sonra vajinismusu yendim mesajını yazalı :)
mutluluğum katlandı demek istiyorum hamileymişim :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin....

Canım çook tebirk ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım bukadar takma kafana. Sana yazık.Sinirlerine yazık.Sende sinir boşalması olmuş. Yoksa eşinin acele etmesi seni bukadar sinirlendirmedi inan. Zaten hastaymış. Yine sen motive olursun. Biz seni yine gaza getiririz Önce kendin için. Ruh ve beden sağlığın için yenmelisin. Sonra gelsin intikamlar

Minel canım nasılsın ?

tşrkrlr canım ama bu ara çok iyi deilim sürekli baş dönmesi yaşıyorum yani hamilelk değil çünkü o bşlma sorunu hala var eşimin, bende doktora gttim tomografi istedi onu falan çektrdim işte nöroloji doktoruna görtsercem sonçları bakalım nasıl çıkmış bu ara halsizlik var sürekli,regl biteli hala olmadı da yani böle işte tatlım

Canım eşin için de bi doktora gitseniz

canım 2 parmak kalınlığı süper çok hızlı ilerliyosun biliyosun ben 2 prmakta yendim canım ama kürdan yerine kulak pamuğu denesen yada pamukla sarıp aparat yapsan streç film geçirsen daha iyi olur tatlım acı hissetmezsin kürdan belki acıtır yani farklı aparatlar hazırla made parmakla yenemiyosun tatlım ama gelin olman çok yakın maşallah sana nişandan dönünce başla egzersizleri aksatma haberlerini bekliyorum canım

Canım internette araştırma yaptın mı? Anladığım kadarıyla eşinin sorunu sertleşme değil di mi ?

Melissafak canım nasılsın? Egzersizlerde neler yaptın

merhaba baharcım dün biraz egzersiz yaptım orta parmak 2 boğum kadar sokabildim... daha fazla ilerletemedim... neden gitmiyor anlamıyorum.... kendimimi kasıyorum acaba? bugün daha yapmadım... birazdan düşünüyorum ama neden daha fazla gitmiyor onu araştırıyorum

Canım iki boğum kadar alabildiysen sorun yok demektir. Yine de parmağını vajina içinde gezdir ve popo yönüne doğru ilerlet. Belki de parmağını sonuna kadar almışsındır. İstersen aparat hazırla kendine ve aparatla egzersize geç.

Egzersiz yaparken ara vermemeye çalış canım. Eğer hergün yaparsan düzenli olarak inan bana 1 haftada yenersin

yaaa inşallah canım ya çok istiyorum.... 10 nisanda regl olacağım... ara vermek istemiyorum o yüzden... evet mum aldım iki parmak kalınlığında onu denicem... bi de ben oturarak yapıyorum... dizlerimi karnıma doğru çekip .... acaba ondan kasıyo olabilir miyim...

Canım her pozisyonu dene. Tuvalette oturur gibi yaparsan kolay yaparsın. Koltuğa otur bacaklarını da uzat ve bacaklarını yana doğru aç ben böyle yapmıştım. Bide bunu dene. ama en önemlisi sakin ol ve çok fazla oraya odaklanma. Sevdiğin müzikleri dinle yada film izle. Aparatta ilk denemede zorlanırsan pes etme sakın. Deriiin nefes (ağızdan) al ve verirken (burundan) ittir. Boğumlara geldiğin zaman ıkın canım. Yolları açılıveriyor. Takıldığın yerde çıkarma bekle biraz aparatı hafif gezdir içinde. Yönünü kolay bulursun ozaman. Unutma popoya doğru olacak. Bolca jel sür hem vajinaya hem aparata

4 gün çoook uzun bir zaman canım. Ben 4 günde yenmiştim sen de yapabilirsin. Hadi tatlım haberlerini bekliyorum. Hafta sonu giremiyorum ben internete pazartesi güzel haberlerini bekliyorum inş. Dualarım sizlerle

canım ya bu aksilikler hep mi seni bulur...her neyse sen bi yen gerisi çok güzel olucak.rabbimin imtihanı senin açından zor geçiyor biraz.ama olsun bunlar seni yıldırmasın canım.hem eşinide üzmüşün.adam hasta ateşliymiş bilerek yapmıyodur ya.sana tavsiyem kendini bırakma,kızma; öfkeni,sinirini,üzüntünü bi kenara bırak yüzde 90ı olmuş bi işi bitir tatlım.buraları yıkalım.bu süreçler bizi yıprattığı gibi eşlerimizi de yıpratıyor.eminim ki sen anlayışlı davranıyorsundur.sık dişini olsun bu iş artık.

cecemim sakın üzülme tamammı, Allah en hayırlı zamanda yenmeni nasip etsin..
eşinin de üstüne gitme bak adam hastaymış, sen o kadar hazırlanıp hayal kırıklığı yaşamayı yediremedin kendine biliyorum ama eşini de anlamak zorundasın
inşallah olacak, burda kaç kişinin duasını alıyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…