- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.681
hep ben girdiğimde çıkarsınız zaten
elabla cecem de gitmiş hıhh
bu arada iyi eğlenceler karamsarcımm afiyet olsun:)
canımmmmm üzülme ne olur böyle şeyler çoğumuzun başına geldi biliyosun ben hazırlandığım bi akşam eşim yapmak istemedi...hatırlıyosan yendiğim akşamda aynı olmuştu tam egzersiz yaptım o sırada moralimi bozdu yapmak istemedi ama sonunda oldu.
anlayacağın canım oda yorulmuştur düşünsene çevresinde evli arkadaşlarında böle bi sorun olmadığını düşünüyo belkide çocuğu oluyo arada olur böle şeyler takma kafana...
hem sen pireye kızıp nie yorgan yakıyosunki bunu kendin için yapacaksın onun için değil sen rahat uyanmak için sen başkalarının yanında kendini eksik hissetmemek için sen anne olmak için...için için için bunlar uzayabilir....ama öncelikli olarak kendin için yapmalısın...
boşver sen eşinin o davranışını işte sıkılmıştır canı sıkkındır yada bu durum artık yormuştur bunlar olabilir...sen onu araç olarak kullan bunu yenmek için yendikten sonra çektirirsin ona
şimdi kendini topluyosun ve tekrar egzersize dönüyosun başka bir akşam tekrar deniyosun tamammı
hadi kır dök bişeyleride kendine gel başla hemen
listeyi yeniledim ama sizlerle pek ilgilenemiyorum kızlar hastamız vardı , dün akşam kaybettik
haftayada sınavlarım var , yasemin var iyiki hepinize yetişiyor valla gözüm arkada kalmıyor benim hiç
merhaba arkadaşlar...
2 ay olmadı herhalde uzun yıllardan sonra vajinismusu yendim mesajını yazalı :)
mutluluğum katlandı demek istiyorum hamileymişim :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin....
çok güzel haberlerle döndümm inanırmısınız sinirden herşeyi yıkıp dökesim var ben bugün hazırdım ya hazırr oturdum dua etti,m namaz kıldım oalcağına öyle inanmışkenn bu öküz kocammmmmm beni DELİİİİİİİİİİ ETTİİİİİİİİİİİİ
hasta olmuşmuş gözünü açamıyormuş hemen izin vericeksem uğraşmıcaksak deniyelim diyo bana yaa baştan gerdi beniii ben çok hazırdımmm valla bırakıcam herşeyi onada bağırdım töbe dedim bidaha seninle şu işi yaparsam dedim bağırdım çağırdım ya bugün ya bugün biliyodu önemini anlattımmm hazırdım bıktım yaa ben hazır olunca niye olmuyooo yaa niye bu adam bana böyle arıza çıkarıyooo ya hiçmi hazırlanma vaktim olmicak hemen olmasını istiyo hastaymışşş off bende hastayımmm hemde 7 aydır hastayımmmm ben daha önemliyim yaa kalktı 2 öptü sevdi etti e hadi yapalım ya ben hazırmıyımki yapalım Allah aşkına 10 dk da nasıl hazır olayım şaka yapmıyorum gerçekten saate baktım daha 10 dk olmamıştı hemen işleme geçicek vallahii bugün olmama sebebi tamamen ona ait bende yapmıcam bidaha bırakıyorum ya bune ya kızlar çok kötüyümm valla hıçkırarak ağlıyasım var ilkez böyle oldummm ya benim için uğraşsa 2 saat çokmu ya 7 ayyy 7 ay a değmezmiydi 2 saat dün tamam uğraştı tam 2 saat uğraştı ve olacak dereceye geldik e tmm bugün oalcak hazır beynim rahat hazırım tabiki şakk diye o işi yapamam ama biraz rahatlamam gerek yok tamam olcak etçek dedim ya hemen olsun istedi yuh yaa bu erkekler niye böyle ya valla hakkınızı helal edinn çok uğraştınız ettiniz ama ço kgerildim inanılmaz sinirliyim bu iş olmicak galiba beyfendi kendi sorunlu sanki ben sorunluyum ya bennn hasta olan benimm sanki kendi hastaymış gibi davranıyo onu bile ben pohpohliyim istiyo ben ne olucam hazırım yaa bu işi süper yapıyorum yaa off kbakmayın kafanızı şişirdim ama beni çok fena hale soktu buu öküz...
Minel canım nasılsın ?
tşrkrlr canım ama bu ara çok iyi deilim sürekli baş dönmesi yaşıyorum yani hamilelk değil çünkü o bşlma sorunu hala var eşimin, bende doktora gttim tomografi istedi onu falan çektrdim işte nöroloji doktoruna görtsercem sonçları bakalım nasıl çıkmış bu ara halsizlik var sürekli,regl biteli hala olmadı da yani böle işte tatlım
Canım eşin için de bi doktora gitseniz
canım doktorda ilaç veriyo hani şu serteştren ilaçardan bende istemiyorum ilaç kullanınca dengesi alt üst oldu zaten istek yokken p.. kaldırıo o ilaçlar afedersin yani doktorda tam çare olamadı ürolojiye gtmişti bir kere
Melissafak canım nasılsın? Egzersizlerde neler yaptın
merhaba baharcım dün biraz egzersiz yaptım orta parmak 2 boğum kadar sokabildim... daha fazla ilerletemedim... neden gitmiyor anlamıyorum.... kendimimi kasıyorum acaba? bugün daha yapmadım... birazdan düşünüyorum ama neden daha fazla gitmiyor onu araştırıyorum
Canım iki boğum kadar alabildiysen sorun yok demektir. Yine de parmağını vajina içinde gezdir ve popo yönüne doğru ilerlet. Belki de parmağını sonuna kadar almışsındır. İstersen aparat hazırla kendine ve aparatla egzersize geç.
Egzersiz yaparken ara vermemeye çalış canım. Eğer hergün yaparsan düzenli olarak inan bana 1 haftada yenersin
yaaa inşallah canım ya çok istiyorum.... 10 nisanda regl olacağım... ara vermek istemiyorum o yüzden... evet mum aldım iki parmak kalınlığında onu denicem... bi de ben oturarak yapıyorum... dizlerimi karnıma doğru çekip .... acaba ondan kasıyo olabilir miyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?