- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.701
kızlar nasılsınız?cecem tam sana yazdım sen girdin canım.
yasemin de burda
Canım çook tebirk ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
Canım bukadar takma kafana. Sana yazık.Sinirlerine yazık.Sende sinir boşalması olmuş. Yoksa eşinin acele etmesi seni bukadar sinirlendirmedi inan. Zaten hastaymış. Yine sen motive olursun. Biz seni yine gaza getiririzÖnce kendin için. Ruh ve beden sağlığın için yenmelisin. Sonra gelsin intikamlar
canım ya bu aksilikler hep mi seni bulur...her neyse sen bi yen gerisi çok güzel olucak.rabbimin imtihanı senin açından zor geçiyor biraz.ama olsun bunlar seni yıldırmasın canım.hem eşinide üzmüşün.adam hasta ateşliymiş bilerek yapmıyodur ya.sana tavsiyem kendini bırakma,kızma; öfkeni,sinirini,üzüntünü bi kenara bırak yüzde 90ı olmuş bi işi bitir tatlım.buraları yıkalım.bu süreçler bizi yıprattığı gibi eşlerimizi de yıpratıyor.eminim ki sen anlayışlı davranıyorsundur.sık dişini olsun bu iş artık.
cecemim sakın üzülme tamammı, Allah en hayırlı zamanda yenmeni nasip etsin..
eşinin de üstüne gitme bak adam hastaymış, sen o kadar hazırlanıp hayal kırıklığı yaşamayı yediremedin kendine biliyorum ama eşini de anlamak zorundasın
inşallah olacak, burda kaç kişinin duasını alıyosun
kızlar nasılsınız?cecem tam sana yazdım sen girdin canım.
yasemin de burda
bende iyiyim çok şükür.aynen ben de merak ettim.yazar şimdiben iyiyim canım şimdi eşimle aylık market alışverişinden geldik yoruldum
o da şimdi çıktı gezcekmiş, yokken bi gireyim bakayım dedim cecemi merak ettim
sen nasılsın
ben iyiyim canım şimdi eşimle aylık market alışverişinden geldik yoruldum
o da şimdi çıktı gezcekmiş, yokken bi gireyim bakayım dedim cecemi merak ettim
sen nasılsın
günaydın geç uyumuştum baya anca kalkabildim valla eşimi sabah işe yollarken eşimin gerçekten nekadar hasta olduğunu o an görebildim dengesi bile bozuktu garibin ben görememişim dünkü hırsımla oyüzden nasıl hata yaptığımın farkına vardım evet bütün aksilikler beni buluyor bunun farkındayım belki bende tembellik ettim zaman zaman ama gerçekten elimde olmayan çok şey gelişti bu 7 ayda nasip diyelim yaa valla bırakmayı düşünmüyorum evet sinirle yazdım ettim çizdim ama inş. iyileşirde hemen hallederiz şu işi sanırım artık sabrım kalmadı e tamda hazırlanmışım kafa beyin herşey hazır insan bi sinir boşalması yaşıyor valla sizlere yazıcam yendim ettim diye böyle nasıl seviniyodum ay kursağımda kaldı ilk kez bukadar istemiştim neyse hepinizden Allah razı olsun valla çok yardımcı oldunuz olmayada devam ediyorsunuz sizleri seviyorum
bu arada minacım kimsecikler yok galiba hafta sonu ya artık böyle geçer sen nasılsın canım...
canım bende iyiyim çok şükürgünaydın geç uyumuştum baya anca kalkabildim valla eşimi sabah işe yollarken eşimin gerçekten nekadar hasta olduğunu o an görebildim dengesi bile bozuktu garibin ben görememişim dünkü hırsımla oyüzden nasıl hata yaptığımın farkına vardım evet bütün aksilikler beni buluyor bunun farkındayım belki bende tembellik ettim zaman zaman ama gerçekten elimde olmayan çok şey gelişti bu 7 ayda nasip diyelim yaa valla bırakmayı düşünmüyorum evet sinirle yazdım ettim çizdim ama inş. iyileşirde hemen hallederiz şu işi sanırım artık sabrım kalmadı e tamda hazırlanmışım kafa beyin herşey hazır insan bi sinir boşalması yaşıyor valla sizlere yazıcam yendim ettim diye böyle nasıl seviniyodum ay kursağımda kaldı ilk kez bukadar istemiştim neyse hepinizden Allah razı olsun valla çok yardımcı oldunuz olmayada devam ediyorsunuz sizleri seviyorum
bu arada minacım kimsecikler yok galiba hafta sonu ya artık böyle geçer sen nasılsın canım...
yasemincim altta ismini göremeyince çıktın sandım valla işte öyle kötü bi akşam geçirdim gözlerim halen şiş :))) valla kendimde baya değişiklik hissediyorum sayenizde ben böyle değildim sanırım 7 ay oluyo ya evleneli paçalarım tutuştu böyle bi rahatsızlık verdi çok gelişme olmuş bende hayre doğrusu oysa ne rahattımm ama keşke daha erken zamanlarda böyle paçalarım tutuşsaydı neyse artık neyapalım canım hayırlısı böyleymişşş yarın eşimin izin günü ama inş.hastalığı ilerlemez grip olunca yatak döşek yatıyo bugün bile berbat halde giti işe iyileşsinde devam edelim inş..
aynen canım, sakın bırakmabiz senin hep yanındayız
benim eşimde o yendiğim gece yapmayalım, uykum var falan demiştiama benim inadım o kadar ağır bastı ki, adamın yakasına yapıştım ya bu gece yaparız ya da egzersizi bırakırım daha da uğraşmam dedim
amann siz benim böyle sakin göründüğüme bakmayın, içimde tam bi cadı vardır
canım bende iyiyim çok şükür
evet hafta sonu boş oluyor benim kide gelmek üzere işten.bende giremem sonra.
sen bunu yapda şöyle dökelim kurtlarımzı.ben de seni seviyorum tatlım.yen daha çok sevicem
kıyamam sana ya ağlayıp içini boşalttın tabi iyi olmuş boşversen bizi gaza getirirdin cecem ya yılbaşı listeni hatırlıyorum daa
Allahım milleti bu kadar gaza getiren kız nasıl hala yenemz diyorum bazenneyse doğru yer doğru zaman çok önemli sen takılma sakın
sen adamı iyileştirmeye bak.moralinini de düzelt.sonra kedi gibi yavaşça sokul(hani kızdınya suçlusunya sözüm ona)
öyle valla o bendede var oakdar bağırdım ettim halen diyorumki bak kalk yapalım osinirle bile pes etmemiştim ama bizimki fena haldeymişki baktım o öyle köşede oturmuş garip garip duruyo söylene söylene ayrıldım yanından
kıyamam ya okadar kötü üstüne gittim sabah işe giderken yine o geldi öptü sarıldı tabi ben yine uyuzluk ettim kızsada etsede ilk adımı hep o atar ay acıdım yaa inş. iyidir
desene hafta sonu sessiz geçicek o sessizlikte ben kırsam şu zincirleri ahhh ahh sevgili kocama bağlı artık hayırlısı diyelimm canım tembellik yapacak zaman değil artık 7 ay oluyo yaaa
sen adamı iyileştirmeye bak.moralinini de düzelt.sonra kedi gibi yavaşça sokul(hani kızdınya suçlusunya sözüm ona).sonrasını biliyorsun zaten... keşke meşke bi kenarda dursun.sızlanmada.hafta sonunu iyi geçir.2 gün bak ayy çok utandım.seni gaza getiriyim derken
canım ben çıkıyorum yemek hazırlıcam daha.sana güveniyorum.iyi haberini bekliyorum.ara ara bakıcam yendin mi diye.besmele çekmeyi unutmayın canım.yok be ne utanıcanndoğru söylüyorsun tamam inş.. aman o iyi olsunda yaparız umarım öyle ateşli kötü gelmez ozaman vah halime ki ne vah yani hafta sonu sürpriz olacak hepimize ya yenicem ya kalıcam banada sürpriz oalcak bakalımm artıkkk
canım ben çıkıyorum yemek hazırlıcam daha.sana güveniyorum.iyi haberini bekliyorum.ara ara bakıcam yendin mi diye.besmele çekmeyi unutmayın canım.
hadi öpüldünüz...
bıraz oncekıdenemem an itibarıyle başarısızlıkla ve gözyasıyla sonuclanmıstır
ne oldu canım yaaa hayırdır niye böyle oldu anlat...
tamamen benden kaynaklı cnm yapamadım yıne bende yarısı hep gırıyor gerısınde dayanamıyorum ya ben okadar stres yapıyorumkı on sevısmede bıle bısey hıssetmıyorum dusun artık olsun bıtsın dıe bakıorum yapamayıncada ağlıyorum adamda bıktı yanı zırlamamdan yemın ederım bu ısın sıkıntısı yuzuden evlılık kotu gelmeye basladı
canım yapma daha kaçgünlük evlisin sanki ya yarısınıda alabiliyormuşsun zaten orda derin nefes verip ıkınsan giricek sende koru yokki sakın ara verme ve ağlama eşinide kötü etkilicen daha ço kyenisinizz ve yine diyorum sen vajili değilsin bunu unutma ve sakın kendini bırakma bak bende bıraktım 7 ay oldu böylemi olsun istiyorsun lütfen kendine gel canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?