- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.721
tamam ben vajili değilim yapıcam inş sende yapcaksın .bıraz uyuyayım ben tekrar gorusuruz canım guzel haberlerle ıns
Kız eşine ne çektirmişin öylecadı seni hasta hasta adama laf saymış neyse sen olayı uzatma eşin gelince özür dilersin sonra yine devam et çalışmalara inşallah eşin iyileşir canım geçmiş olsun bu iki günde yaparsın sende yapamazsan da sıkma canını eşin iyileşince yaparsın merak etme bizde gaz çok sana veririz gazı yine yeter ki sen iste
tamam canım aferin işte böyle oll topla kendini uyu dinlen bakalım sonra görüşrüüz...
ay sorma kabus gibi bir geceydi bitti gitti ne diyim yani öyle oldu valla gazlayın tabi gaz çok işe yarıyorr
Ya Gökçeden haberiniz var mı gitti artık gelmedi
O kadar gaza dayanamadın adamı haşladınsenin için girdim yine şimdi durumu ne oldu geceden sonra merak ettim kuafördeyim saçım boyalı bekliyorum bi bakim dedim
Canım üzülme inşallah olacak bak biz hepimiz yarısını bile alamıyorduk ilk zamanlar sen çok ilerdesin yarısını aldıktan sonra kasma kendini ve popoya doğru ilertlet canım olacak inşallah yeter ki vazgeçme
Yeni hesap almıştı ama gelmedi gelir inşallah haketmedi bunları çünküaynen bende onu düşündüm hep bugün iyice küstü galibagelmiyo artık e haklıda yani açtığı hesap kapatıldı ne yapsın kız sinir olmuştur iyice inş. açılırda yada yeni hesapla gelir...
Aynen öyle valla keyif yapıyorumohh şuna bak kuaföre gitmiş elinde telefonu keyif yapıyo bende diyom nasıl girdi bu acepp böyle rahatiyi ettin canım valla öyle oldu biraz çok gazladınız o gazla ortalık bu hale geldi
tamam canm zaten hep ıkınmaya calıstım bılmıyorum nıe olmadı sıkıyorum kendımı sanırım yıne cok sağolun
O kadar gaza dayanamadın adamı haşladınsenin için girdim yine şimdi durumu ne oldu geceden sonra merak ettim kuafördeyim saçım boyalı bekliyorum bi bakim dedim
Yeni hesap almıştı ama gelmedi gelir inşallah haketmedi bunları çünkü
Aynen öyle valla keyif yapıyorumsen verdiğimiz gazları yanlış yerde kullandın bir daha yapma gerekli yerde kullan
Canım inşallah olacak sıkmazsan çok kolay haberlerini bekliyoruz
kizlar ayberk ecenin hesabi da pasif gorunuyor.ne oldu ki
canım merhaba.şöyle ki bu vaji aynı zamanda erteleme hastalığı.vazgeçmiceksin.olana kadar deniceksin.bugün olmadı yarın olmadı öbür gün olacak.sabredeceksin.baktın parmak olmuyor aparata geçersin.bu arada parmağını bol bol jelle.derin nefes al verirken parmağını ittir.kızlar yaa ben iki günden beri denedim işaret parmağımdayım ama birinci boğumu gecemiyorum hala aynı yerde sayıyorum yok bu iş böyle olmuycak deyip vazgetm yapamıyorum yaa napcam ben cokkötübir his bu ya vajinismus öyle kii olmuyorr olmuyorr günler geçiyo bi taraftan bari diyordum şu nisan ayı bitmeden başarsam diye ama nerdeee bende o cesaret ..birde regl olmak üzereyim buaralar heryerim ağrıyoor...lütfen yardım olun bir fikir tecrübeliler nerdesnnzz canııımmm...
evrim naber canım?
ay ne güzel.bilmem ki kızı mı?iyiyim canım aplam yani görümcem dogum yapacak bende refakatcıyım onu bekliyorum daha doguma alınmadı
bil bakalım neyi olacak
canım merhaba.şöyle ki bu vaji aynı zamanda erteleme hastalığı.vazgeçmiceksin.olana kadar deniceksin.bugün olmadı yarın olmadı öbür gün olacak.sabredeceksin.baktın parmak olmuyor aparata geçersin.bu arada parmağını bol bol jelle.derin nefes al verirken parmağını ittir.
asla vazgeçme.erteleme.sürekli çalış.tamam mı canım.
ay ne güzel.bilmem ki kızı mı?
dilatörle yenicem diye kendini şartlama.sonuçta egzersizdeki amaç vajinin penisi alabilmesi için hazırlamak.aslında beyinde bitiyor.dilatör setler boy boy inceden kalına oluyor ama ona hiç gerek yok.üstelik pahalı da.kendin mumdan aparat yap canım.çoğumuz kendi yaptı.sonra aparatı kalınlaştırarak ilerlersin.beyaz mumlar varya hani yada kulak çubuğundan yapabilirsin.ben mumdan yapmıştım.mumun üzerine peçete sar.streçle sabitle.üzerine prezervatif geçir al sana aparat.bolcada jel sür ki tahriş olmasın.çok tesekurler mina yaa offf offf ne biçim beynim war benm yaa ikna olmuo bi türlü kendime sürekli terapi verir giibi konuşuoyurum ama gücüm yok giibi pes etmek istemioyrum peki bu dilatör dedikleri nasıl bişey ki acaba okudum da bazıları onla yenmiş ama ben parmağıma hükmedemiyorken aparata nasl tahammül etcem kiii bilen varmıkii acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?