Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel.iyi anlaşıyosun görümcenle. bende iyi anlaşıyorum.

Kızlar burada bir ara ben raslamıştım Yeşim Hanım diye bir jinekolog gidenler olmuştu ona ama kimlerdi şimdi hatırlamıyorum uzun zaman önce okumuştum ben 1 yıldır üyeyim siteye, o doktor hakkında bilgisi olan var mı int. ten araştırdım tek seansta çözüm yazıyor acaba doğrumu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. Aslında egzersiz yapıyorum ama sanki doktorla daha iyi yenicem gibi geliyor ama daha eşimi ikna edemedim.

ben iyiyim canım şimdi eşimle aylık market alışverişinden geldik yoruldum
o da şimdi çıktı gezcekmiş, yokken bi gireyim bakayım dedim cecemi merak ettim
sen nasılsın

Yasemin a merhaba birkaç gün önce bu sayfaya kaydolduğumda bana yardım etmiştin öncelikle rabbimin izniyle ve seni aracılığında bazı şeyleri başardım çok teşekkür ederim. verdiğin ödevler parmak egzersileri ve mum olayını hallettim çok mutluyum inşallah devamı gelir önerilerin neler çok teşekkür ederim....

egzersizlere düzenli devam edersen doktora gitmeye gerek kalmadan yenebilirsin paran cebinde kalsın bende doktorlar çok yüksek miktarlar istiyorlar

egzersizlere düzenli devam edersen doktora gitmeye gerek kalmadan yenebilirsin paran cebinde kalsın bende doktorlar çok yüksek miktarlar istiyorlar
Öyle ama herşeyi göze aldım ben para bir şekilde kazanılıyor ama evliliğim kurtarmam daha önemli temmuzdan beri egzersiz yapıyorum bu iş çok uzadı yenseydim yenerdim eş denemesine geçtim ama olmuyor sanırım ben doktorsuz yapamıycam kimseyi üzmek istemem burada çoğu arkadaş yeniyor ama ben korkuyu yenemediğim için sanırım birinden destek almadan yapamıycam eşimi de ikna ettim gibi eğer bir süre daha yapamazsak yeşim hanıma gidelim diyoruz bu doktor hakkında önerisi olan yokmu?

Arkadaşlar 1 ocak 2013 itibariyle başlayıp 6 nisan 2013 'te biten vaji rahatsızlığım sona ermiştir.... Ve tabiki doktoruma ,anlayışlı eşime minnettarım...rabbim hepinize yar ve yardımcı olsun... Bitecek inanın .... çok mutlu ve huzurluyum artık bebek düşünebiliyorum ,düşünebiliyoruz....rabbim artık hayırlısını versin ,bu da sona erdi ya çok şükür....hayırlı geceler....

tebrikler... gözünaydın...

tebrikler... gözünaydın...

Rabbim tüm bu süreci yaşayan tüm arkadaşlara ,bu huzuru,mutluluğu yaşamayı nasip etsin.... TEK BEN DEĞİL ,HEPİMİZ KURTULALIM...BEN ŞUAN ÇOK MUTLUYUM BELKİ AMA EĞER BURADAKİ TÜM ARKADAŞLAR DA AYNI SONUCA ULAŞIRSA MUTLULUĞUM KAT VE KAT ARTACAK...SORULARINIZA CEVAP VERMEYE HAZIRIM ,GÖRÜRSEM EĞER SORULARINIZI MUTLAKA CVP VERİRİM ARKADAŞLAR...İYİ GECELER,İYİ TATİLLER....(PARMAK EGZERSİZLERİNİ SAKIN AKSATMAYIN )

Kızlar haydi halaya :)
06 nisanı 07 nisana bağlayan gece bende gelin oldum :):) inanamıyorum şu anda bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkûrler . Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sevince bak bee koştum yazıyorum. İnanın sadece bu muymuş dedim. Bu muymuş 9 ayımı mahveden illet . Şûkûrler olsun . Hepinize iyi geceler.

Arkadaşım çok çok tebrik ederim seni aynı gûnûn geliniyiz. Gôzûmûz aydın.

ayyyyyy tebriklerrrrrrrrrr bi girdim 2 gelin gördümmm süper yaa darısı bize olsun inşallahhh canlarımmm gerçekten çok önemli birşeyi hayatınızdan defettiniz tebriklerrrrrrrrrr
korkaktavşan anlat bakımm nasıl başardın canımmm ay çok sevindimmm

başardık benim için imkansızdı ama aylar sonra sadece 2 denemede kurtulduk bu illetten eşimin inancı ve sabri bizi kurtardı. Ne klinikler araştırdım korkumdan önünden bile geçemedim.buradaki egzersizleri cesaret bile edemedim uygulamaya .konusu bile geçtiğinde oturup aglıyodum ben yapamıyorum başkasına git diyodüm ama tek cozumu gercekten eşınızın sabır ve anlayısıyla alakalı .

umutlu çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, huzurun (huzurumuz) mutluluğun (mutluluğumuz) ömür boyu sürsün inşaallah

korkaktavşan sana da geçmiş olsun gözün aydın Allah bir daha yaşatmasın inşaallah

geçmiş olsun selenay önemli olan yenmiş olman... gözün aydın

Cecem sağol canım. İki parmaktaydım son onuda sadece iki kez almayı başarmıştım. Ama inan iki parmaktan çok ama çok daha kolaymış. İnanamıyorum bunu dediğime yaaa çok mutluyum :) arkam dônûk alabildim. Eşimde alttan yavaş yavaş ittirdi. Biraz panik yaptım çıkmak istedim ama burada daha önce bir arkadaş anlatmıştı o geldi hep aklıma hiç çıkarmadım bekledim demişti. Bende aynen öyle yaptım yavaş yavaş oturdum . Sonuna kadar alınca bir baktım hiç bir acı yok. Kan fışkırması şu bu daha önceden hayal ettiğim hiç bir saçmalık söz konusu değil. O kadar kolaymış ki . Yok böyle birşey yaa. İlk başta azıcık popoya doğru ittirince gerisi zaten kendiliğinden yolunu buluyor. Ve sonra defalarca yaptım biliyormusun . Hadi boş oturma ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Anladım ki bu iş sadece bilinmezden korkmakmış daha önceden dinlediğimiz o saçmalıkların hiç birinin olma ihtimali yok bile acı kan şu bu. Arkadşım hadi hemen dene inanamayacaksın bu mutluluğa . İlk parmağı aldığımda bile bundan fazla canım yanmıştı sanki . Çooooooookk ama çooooook kolaymış. Kızzzzlarrrr hadi hepinize sesleniyorummm. Koşun eş denemesine :)))

merhaba hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza ben işaret orta parmak ve mum denemesi yaptım başardım eş denemesine geçeyim mi sen ce önerin nedir ve naıl pozisyonda yapabildin özel omazssa tekrar tebrikler...

Canım iki parmak dene derim biraz daha esnetiyorya orayı daha rahat olacakır diye dûşûnûyorum . Hatta hemen dene bir kaç kez al iki parmağı sonrada dene eşinle . Ben eş denemesini yaparken bile tek parmağımı alıp yônune falan baktım sanki egrezsiz sonrası ilk deneme yapılsa daha kolay olacak . Eşim yattı bende ona arkamı dönerem ûstûne oturdum en rahat pozisyon bu bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…