- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.741
Allah analı babalı büyütsün.darısı bize bizimde ikizimiz olsun.bi kız bi erkekyok kuzum 2 erkek yani ikiz KAYRA VE BERENİ BEKLİYORUZ DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH
[sıze=2]allah analı babalı büyütsün.darısı bize bizimde ikizimiz olsun.bi kız bi erkek
Beren ismi kız ismi değil mi canım?:44:[/sıze]
ne güzel.iyi anlaşıyosun görümcenle. bende iyi anlaşıyorum.amiin amin aslında hem erkek kız ismi kayrayı ben istedim bereni eşim yani dayısı koydu saolsun aplamda bizi kırmadı
ne güzel.iyi anlaşıyosun görümcenle. bende iyi anlaşıyorum.
ben iyiyim canım şimdi eşimle aylık market alışverişinden geldik yoruldum
o da şimdi çıktı gezcekmiş, yokken bi gireyim bakayım dedim cecemi merak ettim
sen nasılsın
Kızlar burada bir ara ben raslamıştım Yeşim Hanım diye bir jinekolog gidenler olmuştu ona ama kimlerdi şimdi hatırlamıyorum uzun zaman önce okumuştum ben 1 yıldır üyeyim siteye, o doktor hakkında bilgisi olan var mı int. ten araştırdım tek seansta çözüm yazıyor acaba doğrumu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. Aslında egzersiz yapıyorum ama sanki doktorla daha iyi yenicem gibi geliyor ama daha eşimi ikna edemedim.
Öyle ama herşeyi göze aldım ben para bir şekilde kazanılıyor ama evliliğim kurtarmam daha önemli temmuzdan beri egzersiz yapıyorum bu iş çok uzadı yenseydim yenerdim eş denemesine geçtim ama olmuyor sanırım ben doktorsuz yapamıycam kimseyi üzmek istemem burada çoğu arkadaş yeniyor ama ben korkuyu yenemediğim için sanırım birinden destek almadan yapamıycam eşimi de ikna ettim gibi eğer bir süre daha yapamazsak yeşim hanıma gidelim diyoruz bu doktor hakkında önerisi olan yokmu?egzersizlere düzenli devam edersen doktora gitmeye gerek kalmadan yenebilirsin paran cebinde kalsın bende doktorlar çok yüksek miktarlar istiyorlar
tebrikler... gözünaydın...Arkadaşlar 1 ocak 2013 itibariyle başlayıp 6 nisan 2013 'te biten vaji rahatsızlığım sona ermiştir.... Ve tabiki doktoruma ,anlayışlı eşime minnettarım...rabbim hepinize yar ve yardımcı olsun... Bitecek inanın .... çok mutlu ve huzurluyum artık bebek düşünebiliyorum ,düşünebiliyoruz....rabbim artık hayırlısını versin ,bu da sona erdi ya çok şükür....hayırlı geceler....
tebrikler... gözünaydın...
Arkadaşlar 1 ocak 2013 itibariyle başlayıp 6 nisan 2013 'te biten vaji rahatsızlığım sona ermiştir.... Ve tabiki doktoruma ,anlayışlı eşime minnettarım...rabbim hepinize yar ve yardımcı olsun... Bitecek inanın .... çok mutlu ve huzurluyum artık bebek düşünebiliyorum ,düşünebiliyoruz....rabbim artık hayırlısını versin ,bu da sona erdi ya çok şükür....hayırlı geceler....
Arkadaşlar 1 ocak 2013 itibariyle başlayıp 6 nisan 2013 'te biten vaji rahatsızlığım sona ermiştir.... Ve tabiki doktoruma ,anlayışlı eşime minnettarım...rabbim hepinize yar ve yardımcı olsun... Bitecek inanın .... çok mutlu ve huzurluyum artık bebek düşünebiliyorum ,düşünebiliyoruz....rabbim artık hayırlısını versin ,bu da sona erdi ya çok şükür....hayırlı geceler....
Kızlar haydi halaya :)
06 nisanı 07 nisana bağlayan gece bende gelin oldum :):) inanamıyorum şu anda bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkûrler . Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sevince bak bee koştum yazıyorum. İnanın sadece bu muymuş dedim. Bu muymuş 9 ayımı mahveden illet . Şûkûrler olsun . Hepinize iyi geceler.
Kızlar haydi halaya :)
06 nisanı 07 nisana bağlayan gece bende gelin oldum :):) inanamıyorum şu anda bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkûrler . Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sevince bak bee koştum yazıyorum. İnanın sadece bu muymuş dedim. Bu muymuş 9 ayımı mahveden illet . Şûkûrler olsun . Hepinize iyi geceler.
başardık benim için imkansızdı ama aylar sonra sadece 2 denemede kurtulduk bu illetten eşimin inancı ve sabri bizi kurtardı. Ne klinikler araştırdım korkumdan önünden bile geçemedim.buradaki egzersizleri cesaret bile edemedim uygulamaya .konusu bile geçtiğinde oturup aglıyodum ben yapamıyorum başkasına git diyodüm ama tek cozumu gercekten eşınızın sabır ve anlayısıyla alakalı .
ayyyyyy tebriklerrrrrrrrrr bi girdim 2 gelin gördümmm süper yaa darısı bize olsun inşallahhh canlarımmm gerçekten çok önemli birşeyi hayatınızdan defettiniz tebriklerrrrrrrrrr
korkaktavşananlat bakımm nasıl başardın canımmm ay çok sevindimmm
umutlu çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, huzurun (huzurumuz) mutluluğun (mutluluğumuz) ömür boyu sürsün inşaallah
korkaktavşan sana da geçmiş olsun gözün aydınAllah bir daha yaşatmasın inşaallah
Cecem sağol canım. İki parmaktaydım son onuda sadece iki kez almayı başarmıştım. Ama inan iki parmaktan çok ama çok daha kolaymış. İnanamıyorum bunu dediğime yaaa çok mutluyum :) arkam dônûk alabildim. Eşimde alttan yavaş yavaş ittirdi. Biraz panik yaptım çıkmak istedim ama burada daha önce bir arkadaş anlatmıştı o geldi hep aklıma hiç çıkarmadım bekledim demişti. Bende aynen öyle yaptım yavaş yavaş oturdum . Sonuna kadar alınca bir baktım hiç bir acı yok. Kan fışkırması şu bu daha önceden hayal ettiğim hiç bir saçmalık söz konusu değil. O kadar kolaymış ki . Yok böyle birşey yaa. İlk başta azıcık popoya doğru ittirince gerisi zaten kendiliğinden yolunu buluyor. Ve sonra defalarca yaptım biliyormusun . Hadi boş oturma ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Anladım ki bu iş sadece bilinmezden korkmakmış daha önceden dinlediğimiz o saçmalıkların hiç birinin olma ihtimali yok bile acı kan şu bu. Arkadşım hadi hemen dene inanamayacaksın bu mutluluğa . İlk parmağı aldığımda bile bundan fazla canım yanmıştı sanki . Çooooooookk ama çooooook kolaymış. Kızzzzlarrrr hadi hepinize sesleniyorummm. Koşun eş denemesine :)))
merhaba hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza ben işaret orta parmak ve mum denemesi yaptım başardım eş denemesine geçeyim mi sen ce önerin nedir ve naıl pozisyonda yapabildin özel omazssa tekrar tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?