- 28 Mart 2013
- 62
- 2
- 16
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.761
Cecem sağol canım. İki parmaktaydım son onuda sadece iki kez almayı başarmıştım. Ama inan iki parmaktan çok ama çok daha kolaymış. İnanamıyorum bunu dediğime yaaa çok mutluyum :) arkam dônûk alabildim. Eşimde alttan yavaş yavaş ittirdi. Biraz panik yaptım çıkmak istedim ama burada daha önce bir arkadaş anlatmıştı o geldi hep aklıma hiç çıkarmadım bekledim demişti. Bende aynen öyle yaptım yavaş yavaş oturdum . Sonuna kadar alınca bir baktım hiç bir acı yok. Kan fışkırması şu bu daha önceden hayal ettiğim hiç bir saçmalık söz konusu değil. O kadar kolaymış ki . Yok böyle birşey yaa. İlk başta azıcık popoya doğru ittirince gerisi zaten kendiliğinden yolunu buluyor. Ve sonra defalarca yaptım biliyormusun . Hadi boş oturma ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Anladım ki bu iş sadece bilinmezden korkmakmış daha önceden dinlediğimiz o saçmalıkların hiç birinin olma ihtimali yok bile acı kan şu bu. Arkadşım hadi hemen dene inanamayacaksın bu mutluluğa . İlk parmağı aldığımda bile bundan fazla canım yanmıştı sanki . Çooooooookk ama çooooook kolaymış. Kızzzzlarrrr hadi hepinize sesleniyorummm. Koşun eş denemesine :)))
Kızlar haydi halaya :)
06 nisanı 07 nisana bağlayan gece bende gelin oldum :):) inanamıyorum şu anda bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkûrler . Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sevince bak bee koştum yazıyorum. İnanın sadece bu muymuş dedim. Bu muymuş 9 ayımı mahveden illet . Şûkûrler olsun . Hepinize iyi geceler.
Kızlar haydi halaya :)
06 nisanı 07 nisana bağlayan gece bende gelin oldum :):) inanamıyorum şu anda bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkûrler . Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sevince bak bee koştum yazıyorum. İnanın sadece bu muymuş dedim. Bu muymuş 9 ayımı mahveden illet . Şûkûrler olsun . Hepinize iyi geceler.
Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya
Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya
yaaa nasıl kolay yaaa ben yapamıyorum ....öyle yapıyorum olmuyo,böyle yapıyorum olmuyo....yaa bıktım artık...
canım merhaba öncelikle sakin ol bak sadece bir hamlen kalmış gelin olmaya. başını aldıktan sonra muhtemelen baskı ya da yanma hissediyorsundur.ama itmek yerine durup nefes almayı dene.nefesinin werirken yawaşça ittir.yönünü de unutma popoya doğru olcak.başı girdikten sora gerisi çok daha rahat gidiyor yeter ki bırakma. bir de üstte olursan çok daha rahat olur, kontrol sende olur. eş denemesinden önce egzersiz yaparsan da yardımcı olur sana. sakın pes etmeee
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki dûn e kadar bırak ôyle bôyle yapmayı aklım bile almıyordu ama tek olay şu bu iş bugûn bitecek diyip yavaş yavaş içine almak inan bana lûtfen hiç bir şey olmuyor sadece inan nasıl bir vaka olduğumu bilsen ben bile şu an bunu diyebiliyorsam inan bana ya ilkinde yavaş yavaş oturdum işte . Ayy açık açık anlatayım :) başını tutup önce parmağımla son bir yönûne baktım sonra başını o yönde ittim sonrada dokunmadım bile yavaş yavaş oturdum hep arkadaşım dediği geldi aklıma kesinlikle çıkmayıp bekledim yavaş yavaş oturdum işte sonuna kadar aldım. O olunca öyle bir oldum ki defalarca alabildim hatta gidip geldim bile sende inanamayacaksın lûtfen vazgeçmeden ilerle sadece
ya aslında nasıl desem benmkı ben şuan olsa yaparım dıyorumo duruma kgelıyorum korku sarıyo benı ttlım
canım inan korkacak bişi yok hatta öyle ki ben yaptım da anlamadım o dereceacıymış ağrıymış hepsi uydurma. üç parmak penisten çok daha zor emin ol. herşey kafada bitiyor canım. şartlandır kendini bu gece bitcek bu iş de. denemeye başlamadan ılık bi duş al kaslarını rahatlatır. kegel we parmak egzersizlerini tekrarla. we penisin başını aldıktan sonra ne olursa olsun çıkarma.nefes al wer bekle hazır olduğunda dewam et kayıp gitcek görceksin.tabi jel kullanmayı da unutma
söylediklerını yapıcam cnm bnmm ınşl korkuma yenıp duşmem
oh oh oh süper valla 2.gelin de korkaktavşan.Kızlar haydi halaya :)
ha şöyleeeeeeeunutma pes ederek umutsuzluğa kapılarak hiçbişi geçmiyor elimize. kendimizi harap ediyoruz o kadar. hadi görelim seni gelişmeleri yaz canım.çok az kaldı yakında gelinsin sen de
yapamıyorum yahu kızlıgım bozuldu yarısını alınca gerısı yok sonra adet gordum esımde yara orası daha acele etme gunler bızım dıyıp duruo o ıs bole olmaz ole denıcez olmıcak bole denıcez olmıcak bı sekılde olcak futbol macı gıbı dusun orta yapıon olmuo sagdan gıdıon olmuo sonra gol oluo dıo gulıyımmı aglıyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?