Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçen hafta çok istekliydm olması için ama gerçekten işten gelince hiç canm istemiyo.bi de birkaç olumsuz denemenin sonunda iyice bıraktm..yenen arkadasları okuyunca yine hevesleniyorum ama korkuyorum bi taraftan da..çocuk soruları da bıktırıyo bu arada..olmuyor mu falan die.. ne yapcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsn.

yaaa nasıl kolay yaaa ben yapamıyorum ....öyle yapıyorum olmuyo,böyle yapıyorum olmuyo....yaa bıktım artık...

çok sevindim canım..tebrikler...darısı başımıza....

tebrik derim canımmm.bir vajili daha kurtuldu bu illetten.Allah başka dert wermesin halaylar sana geldsim

Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya

canım merhaba öncelikle sakin ol bak sadece bir hamlen kalmış gelin olmaya. başını aldıktan sonra muhtemelen baskı ya da yanma hissediyorsundur.ama itmek yerine durup nefes almayı dene.nefesinin werirken yawaşça ittir.yönünü de unutma popoya doğru olcak.başı girdikten sora gerisi çok daha rahat gidiyor yeter ki bırakma. bir de üstte olursan çok daha rahat olur, kontrol sende olur. eş denemesinden önce egzersiz yaparsan da yardımcı olur sana. sakın pes etmeee

yaaa nasıl kolay yaaa ben yapamıyorum ....öyle yapıyorum olmuyo,böyle yapıyorum olmuyo....yaa bıktım artık...

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki dûn e kadar bırak ôyle bôyle yapmayı aklım bile almıyordu ama tek olay şu bu iş bugûn bitecek diyip yavaş yavaş içine almak inan bana lûtfen hiç bir şey olmuyor sadece inan nasıl bir vaka olduğumu bilsen ben bile şu an bunu diyebiliyorsam inan bana ya ilkinde yavaş yavaş oturdum işte . Ayy açık açık anlatayım :) başını tutup önce parmağımla son bir yönûne baktım sonra başını o yönde ittim sonrada dokunmadım bile yavaş yavaş oturdum hep arkadaşım dediği geldi aklıma kesinlikle çıkmayıp bekledim yavaş yavaş oturdum işte sonuna kadar aldım. O olunca öyle bir oldum ki defalarca alabildim hatta gidip geldim bile sende inanamayacaksın lûtfen vazgeçmeden ilerle sadece

ya aslında nasıl desem benmkı ben şuan olsa yaparım dıyorumo duruma kgelıyorum korku sarıyo benı ttlım

ne zor işmiş..benim olmuyorki..şimdi aparatı elimle ittiriyorum,p... gelince ya ben p... doğru gitcem,yada eşim itcek.işte bunu birtürlü beceremiyorum....eşimde diyorki işte aparatı yapıyorsun bu diyor o aparattan daha küçüktür ve yumuşak,aparat sert...aparatın rengi gri bunuda griyemi kaplıyayım yapabilmen için...yaa gülümmi,ağlımmı şu halime....

ya aslında nasıl desem benmkı ben şuan olsa yaparım dıyorumo duruma kgelıyorum korku sarıyo benı ttlım

canım inan korkacak bişi yok hatta öyle ki ben yaptım da anlamadım o derece acıymış ağrıymış hepsi uydurma. üç parmak penisten çok daha zor emin ol. herşey kafada bitiyor canım. şartlandır kendini bu gece bitcek bu iş de. denemeye başlamadan ılık bi duş al kaslarını rahatlatır. kegel we parmak egzersizlerini tekrarla. we penisin başını aldıktan sonra ne olursa olsun çıkarma.nefes al wer bekle hazır olduğunda dewam et kayıp gitcek görceksin.tabi jel kullanmayı da unutma

söylediklerını yapıcam cnm bnmm ınşl korkuma yenıp duşmem

oh oh oh süper valla 2.gelin de korkaktavşan.
tebrikler canım.rabbim başka dert vermesin.

yapamıyorum yahu kızlıgım bozuldu yarısını alınca gerısı yok sonra adet gordum esımde yara orası daha acele etme gunler bızım dıyıp duruo o ıs bole olmaz ole denıcez olmıcak bole denıcez olmıcak bı sekılde olcak futbol macı gıbı dusun orta yapıon olmuo sagdan gıdıon olmuo sonra gol oluo dıo gulıyımmı aglıyımmı

ya şu vajinanızı herhangi bi organ gibi görmekten vazgeçin canım, orası niye yara olsun yok bi de kabuk bağlasın yapmayın ya...
ben yendiğimin ertesi günü tekrar yaptık, benim de kızlığım bozulmuştu ilk yaptığımızda,ikincide hiçbir sıkıntı olmadı hatta daha rahat oldu...
size egzersize başlarken kafanızdaki tüm tabuları yıkın diye boşuna demiyoruz neyse.. anlaşılmıştır umarım
tekrar denemende hiçbir sakınca yok, senin yön sorunun var büyük ihtimal, popona doğru hafif ittirirsen girecek emin ol

Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya

canım büyük ihtimal sen de yönde sorun yaşıyosun, denemelerde hep üstte ol ve vajinanın düz değil popoya doğru eğimli olduğunu unutma
yapmaman için bi neden yok, çünkü 3 parmakta rahatsan gayet iyi. ben bile iki parmakta yendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…