Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim
şimdi mumunu biraz kalınlaştırmanı isteyeceğim senden
peçeteyi mumun etrafına sarıp bikaç cm kalınlaştırıp streçle
inşallah hallediceksin

mina canm cok saoll... dediklerinini denedim önceki gün mumla şöyle yaptım mumun üzerine prezervatif gecirdim ve zeytnyağ sürdüm (jel alana kadar zeytnygla idare ediyorum jel alcam eczaneden) iyice kayganlaştı ama yok mümkün değil ben parmaga bir boğum zor dayanıorum mumu mümkün müü alamadım tabii ki.. işte canm durumum bundan ibaret... zaten bu sabahta regl oldum..
başka bahara kaldı benm yaniii reglm bitsin deniycem inaşşalah ama bu haftaiçide annemlere gitcem bir 10 gün orda kalırımm oof offf bu ayda gectii annemlerde de deneyemem kii o yuzden ben yokum 10 gün filan kızlar çarsambadan sonraa..

Arkadaşlar günler sonra ancak girebildim nete şehir dışından misafirlerim vardı ve hala egzersizlere başlayamadım.Ama açtığımda umutlu ve korkaktavşan arkadaşımızın bu sıkıntıyı yendiğini gördüm inanın çok mutlu oldum darısı bizlerin başına inşallah:):)

senemcim mrb canmbende yaklaışk 6 aydır evliyim bende hala tık yok... sen temmuzdan beri egzersiz yaptıgını yazmışsn canm benm yaa sadece sana doktor tavsiyesi vermek için bu msjı atiyim dedim... ben tam daha bir aylık evliydim netten vajinismusu arastırdım çünkü bu hastalıığı evkenmeden önce biliyordum ve korktugumu da biliyordum zaten hiç şaşirmadım basıma gelince ama çok ağlayıp üzülmüştüm ve demem şuki hemen netten vajiyi ararstırırıken saygın micozkadıoğlu diye bir dr çıktı karsıma vee hemen aradım konuştum dr laa amagidemedim tabiii eşim asla kabul etmiyor aşkım yok çözeriz büyütme sen rahat olsan olcak vs deyip durdu saolsun anyaşlı ama dr tam tamına 2000 ile 5000 arasında değişir fiyatlar dedi ee malum taksitle çok nasıl gidelim diye düşün düşün bu zamana kadar geldik şimdi de bu site ve kızların sayesinde egzersizlere başladım bilmiorum nolcak eger yardımcı olabilirsem sana sevinirim herkse keşke egzsezle yenebilse ama bende çok karısık ruh halindeyimnapıcamı şaşrdım bukonuda yalnızım eğer çalişiyo olsaydım tek başıma istanbula atlar gider bu sorunu çözerdim inanın para umrumda değil burda böyle stres yaşamaktansa gitsn 3000 im 5000 im napim saglık herseyn başı ama yalnızım bu konuda eşim doktor konusunu umursamıyor bile inanmak istemiyor yok diyo sen ne vajinismusu askım yaaa diyee oysa kii daha ben bekarken bile bu vajinismusu duydugumda acaba bende de var mıdiye endişenlemiştim vee basıma geldii buna şükürr ama inşallah ALLAH hepimize yardım etcek yenicez bir şekilde ama dr ama kendmz..

arkadaşlar eşime dureks jel al dedim . eczane büyük bir kutudan -üstünde durex yazıyor.- büyük bir sırıngaya çekerek verdiler. bende çelişkide kaldım.bu böyle satılıyor mu.

arkadaşlar eşime dureks jel al dedim . eczane büyük bir kutudan -üstünde durex yazıyor.- büyük bir sırıngaya çekerek verdiler. bende çelişkide kaldım.bu böyle satılıyor mu.

aa yok artıkk açık parfüm gibi o neymiş öylee walla ilk defa duydum ben halecim.eczaneden almış ama ben de olsam çelişkide kalırdım.belki bilgi sahibi olan başka arkadaşlar wardır biz de bilgilenelim

merhaba bakın bende sizin gibi düşünüyodum bende 2,5 yıl bu vajınusmusla uğraştım dr olmadan yenemem diyordum dr gittim ve istanbuldan tekirda üniversitesine gidiyordum dr 3 veya 4 ay sürer dedi ve ben bu sitenin ve kızların sayesinde 1,5 ayda yendim bakın 2000 lira 5000 lira verecek gücünüz yoksa üniversite araştırma hastenelerini araştırın oradada tedavi ediyolar ama burda kızların dediği egzesizlerle aynı..... umarım biran önce yenersiniz halayınızı çekeriz :) ... umudunuzu kaybetmeyin bide ila dr olmadan yenemem diye şartlandırmayım kendinizi....

adsel35 çook çok tesekurler saolasın.. canm inşallah yeneriz nerden baslsam napsam hiç halim kalmadı psikoloji olaak moral yok..bilmiyorum artık ..

bir de kızlar tecrübeliler daha iyi bilir mutlaka eski vajililer yenenler.. bende bir vajinismuslu olarak hala bakire oldugum için bu egzersiz sırasında nasıl yaptınz sizler? yanii bakirelik pisi pisine parmakla mı gidiyor yaa öyleolmasın yencem derken yanii böle mi oluo ben hala bakireyim de 6 aylk evliyiz..bu konuyu nasıl halletcez pekii

Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya
..

sen gene ıyısın ben bir parmak bile alamıyodum...ama tek tavsıyem kayganlaştırıcı kullan emin ol anlamıyosun ama eczanelerde satılanlardan deıl biz ilk denemeyı onunla yaptık o kadar kotuydukı aylarca yaklasamadım eşime ama dıgerini kullanınca serçe parmaktan sonra penis çok kolay oldu

diğerı dedıgınız nedır ben okey kayganlastırıcı aldım sıcak temas dıo ondnmıdır nedır yanorum ama eczaneden gileitgelenmıdır nedır onu aldıgımda basarmıstım yarısını almayı sımdı hıc yok

ben 7 cm de yendim benden kan geldi, ama herkeste gelecek diye bişey yok..
egzersize başlarken onu göze alarak başlamalısın, eşinle de konuşmalısın bu durumu
bekarete fazla takılma derim, sonuçta bu hastalığı yenmek istiyosan egzersiz şart

canım sıcak temas yakabilir, çileklisi vardır okeyin ondan alsaydın keşke:26:
o diğer marka okeyden daha pahalıdır bu arada. ben de okey kullandım, hiç bi sorun çıkmadı, gayet güzel kayganlaştırıcı

canım benm yasemn saoll cvp için ama7 cm demişisn bu parmak mıydı yoksa aparat mı hangyle yendn bi r de kaç günde yendn ortalama

kızlar ben yeneli 3 hafta olcak nerdeyse 10 güne yakın adetimle geçti gerçide şunu sorcam p.... girmesinde sıkıntı yok rahatça alıyorum ama içeri girdikten sonra yanma mı desem ağrımı desem sürekli devam eden b şey var her ilşkidede aynıs oluyor geçer diye bekledim ama bu da devam ettikçe dayanamayack noktayageliyo yani doktora mı gitsem kasma falan yok ama kasmaktan kaynaklı bişi olsa p... girmez di değil mi sizce neden olabilir kızlar

canım benm yasemn saoll cvp için ama7 cm demişisn bu parmak mıydı yoksa aparat mı hangyle yendn bi r de kaç günde yendn ortalama

önce parmakla başladım tek tek hepsini alabiliyodum ama 2 parmak alamadım sonra eşparmağında 2 parmak aldım bi türlü kendi iki parmağımı alamayınca mumdan aparat yapıp onunla denedim oldu
sonra araya adet girdi adetten hemen sonra yendim yılbaşı akşamından bi gece önce
20 gün civarı egzersiz yaparak yendim:13:

kızlar egzersiz için kayganlaştırıcı jel alcam fakat ne öneriyorsunuz nerden aliyim birde hangi ürün eniyisi isim verebilirmisinz eczaneden mi sadece

canım o yanmaların belli bi süre sonra geçmesi gerekiyor, biraz daha bekleyip doktora gidebilirsin, belki de ağrılı ilişki yaşayanlar sınıfına giriyosundur, nadir bi durum bu ama gitmende fayda var bence korkulacak bi durum yoktur, alıştıkça geçer

ne güzell yaa maşallah sen de cesaret varmış baksana ben daha bir parmak bir boğumu gecemiyorum yanıyor acıo tam oldu diyorum yitiyorum parmagımı bakıyorum ohooo parmak üçte birinde kalmış ne girmesi ancak kendimi kandırıp duruyomusum gibime gelio zaten sabahta regl oldum kaldı yineee ..

olsun canım, sen de reglden sonra kararlılıkla başla artık
bu süre boyunca da takip et burayı, öğrenirsin , sana da tek uygulama kalır
yanma acıma başta olur fakat o girişi geçtikten sonrası kocaman boşluk inan bana, zaten içerde sadece kas dokusu var sinir bile yokki acısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…