Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bizde başta yapamadık deneye deneye olacak merak etme canım bende alamıyordum başta ama oluyor inan iyice jelle eldiven geçir eline bak göre yavaş yavaş it derin nefes alarak ıkınarak dene tabi mutlaka girer pes etme canım

kızlarrrrrr beni gaza getirin lütfen egzersize başlamam lazım artık regliden sonra baya tembellik yaptım.üşeniyorum bi türlü başlayamadım.yardımmm lütfen...

canım bu yolda üşenmek yokkkküşenmek bunun farklı bi şekli ama biz erteliyoruz daha çok...sonuçta erteleme hastalığı.sen ne kadar ertelersen sorun okadar büyür sen egzersizleri hemen yapıp yenersen hayatın okadar anlamlı olur
canımmm egzersizleri yaptığını yendiğii düşün ozamanki duygularını düşün yenmişsin ve hamilesin eşine sürpriz yapıp sölüyosun bunları düşün
senin bizden eksiğin yok sende yapabilirsin inan acımıyo hiç zor değil ben yendikten sonra keşke her derdim bunun gibi olsa demiştim düşün...
hadi egzersize burda zaman kaybetme sırası değil

beceremeyeceğim diye çok korkuyorum artık 9 ayı bitirdik ve ben hala en başındayım

canım nefes egzersizlerini yapıyosun dimi yani burnundan alıp ağzından veriyosun ve nefes verirken parmağını itiyosun

beceremeyeceğim diye çok korkuyorum artık 9 ayı bitirdik ve ben hala en başındayım

canım böle düşünürsen hep böle devam eder işte buna dur demek için haydi bakalım egzersize bak ben yeneli 1 aya yakın olacak sen daha 9 ayık evlisin bişi kaybetmedin umutsuzuk ertelemek yok hadi tembellik hiç yok 3-4 günde yenebileceğin bişi için canını nie sıkıyosun inan zor bişi yok her şey beynimizde bitiyo sadece sabırla egzersiz yapıcan olcak btcek herkes böle yendi hamile bile kaldı birçok arkadaş sende bitircen rahat etcen yeterki harekete geç canım

canım hem tembellik yapıp hem bu işi çözmek var mı canım hem istiyon hem bişi yapmıyon nolcak böle peki :) bak bişileri istyorsan çabalıcan olmuyorsa bidaha olmuyorsa bidaha bazen başaramayıp 1 saat uğraştımız oluyordu o yüzden canım kendin için eşin için yapıcaksın bunu düşünmek hergün üzülmekten çok daha kolay bişi yap diyoruz sana :) hadi yende bitsin bu çile inan çok kolay olacak

peki egzersizlere ne kadar vakit ayırdınız sizler ben çalıştığım için çok vaktimde olmuyor ,biran önce kurtulmak istiyorum bu dertten....

Arkadaşlar merhaba
Çok fazla okuyamadım konunuzu ama vajınusmus başlığı bu sayfaya girmeme yetti.
Ne yazık ki bende 2,5 yıl yaşadım.Çok şükür ki o zorlu günler geride kaldı ve şuan 24 haftalık gebeyim.
Bu çok zorlu bir süreç.Bu süreçte sizlerin kadar eşlerinizinde azmi,desteği çok önemli.

Nacizane tavsiyem rahat olun,asla başaramaycağınızı düşünmeyin.Benim kimseden bir eksiğim yok,bu bana beynimin bir oyunu diyip egzersizlerinizi yapacaksınız.
İnanın azmettiğiniz,kararlı olduğunuz sürece başaracaksınız.
Ben işaret parmağı ile başlayıp 3 parmağa kadar yükselmiştim.Sonra bakkal mumu ile denedim bir süre sonra iyice alıştım.Eşimle sürekli deniyorduk ve bir gece hiç beklemediğim,umutlarımın tükendiği bir gece oldu.
Üzülmeyin hepiniz başaracak ve gerçek evliliği yaşayacaksınız inş.Bunu yaşayan biri olarak size canı gönülden dua ediyorum.
Bir sorunuz olursa cevaplamaya hazırım bilginiz olsun.

çok haklısın gaye inanılmaz bi psikoloji sizler daha iyi anlarsınız deniyorsun olmayınca umutsuzluk...

peki egzersizlere ne kadar vakit ayırdınız sizler ben çalıştığım için çok vaktimde olmuyor ,biran önce kurtulmak istiyorum bu dertten....

canım bende çalışıyorum günde yarım saat ayırıyodum düzenli olarak zaten 1 haftada oldu bitti yani tam hazır deildim ama yinede biraz zorladım şansımı öle oldu zaten canım inan yarım saat bile ayırsan düzenli olarak yeter canım

öncelikle tebrik ederim umarım sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz,inşallah bizde o duyguları tadabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…