- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.021
arkadaşlar herkese merhaba benim egzersiz denemelerim başarısız henüz serçe parmağımı bile alamadım korkuyorum ve hemen çekiyorum parmağımı ne yapacağım bilmiyorum
önerisi olan varsa denemeye hazırım
kızlarrrrrr beni gaza getirin lütfen egzersize başlamam lazım artık regliden sonra baya tembellik yaptım.üşeniyorum bi türlü başlayamadım.yardımmm lütfen...
canım bizde başta yapamadık deneye deneye olacak merak etme canım bende alamıyordum başta ama oluyor inan iyice jelle eldiven geçir eline bak göre yavaş yavaş it derin nefes alarak ıkınarak dene tabi mutlaka girer pes etme canım
arkadaşlar herkese merhaba benim egzersiz denemelerim başarısız henüz serçe parmağımı bile alamadım korkuyorum ve hemen çekiyorum parmağımı ne yapacağım bilmiyorum
beceremeyeceğim diye çok korkuyorum artık 9 ayı bitirdik ve ben hala en başındayım
canım nefes egzersizlerini yapıyosun dimi yani burnundan alıp ağzından veriyosun ve nefes verirken parmağını itiyosun
istersen önce kulak çöpüyle yap ben öle yapmıştım
canım böle düşünürsen hep böle devam eder işte buna dur demek için haydi bakalım egzersize bak ben yeneli 1 aya yakın olacak sen daha 9 ayık evlisin bişi kaybetmedin umutsuzuk ertelemek yok hadi tembellik hiç yok 3-4 günde yenebileceğin bişi için canını nie sıkıyosun inan zor bişi yok her şey beynimizde bitiyo sadece sabırla egzersiz yapıcan olcak btcek herkes böle yendi hamile bile kaldı birçok arkadaş sende bitircen rahat etcen yeterki harekete geç canım
evet canım.aynen o şekilde kalınlaştıracaksın.Yavaş yavaş pecetelerin adedini cogaltacagim dimi diye yazmıştım ama yanlış olmuş pardon
canım hem tembellik yapıp hem bu işi çözmek var mı canım hem istiyon hem bişi yapmıyon nolcak böle peki :) bak bişileri istyorsan çabalıcan olmuyorsa bidaha olmuyorsa bidaha bazen başaramayıp 1 saat uğraştımız oluyordu o yüzden canım kendin için eşin için yapıcaksın bunu düşünmek hergün üzülmekten çok daha kolay bişi yap diyoruz sana :) hadi yende bitsin bu çile inan çok kolay olacak
kulak çöpüyle daha mı kolay oluyor
peki egzersizlere ne kadar vakit ayırdınız sizler ben çalıştığım için çok vaktimde olmuyor ,biran önce kurtulmak istiyorum bu dertten....
peki egzersizlere ne kadar vakit ayırdınız sizler ben çalıştığım için çok vaktimde olmuyor ,biran önce kurtulmak istiyorum bu dertten....[/QUO
canım bende çalışıyorum lütfen senden ricam bahaneler bulma zira bahanelerle tedavi ertelendiği için bu illet hiç geçmiyo bence önce bu illeti yeneceğine inan sonra bi kayganlaştırıcı al ve egzersizler allahın izniyle en geç 1hafta 10 gün içinde güzel haberlerini alrız YAPARSIN CANIM YAPARSIN :) lütfen moralini bozma
Arkadaşlar merhaba
Çok fazla okuyamadım konunuzu ama vajınusmus başlığı bu sayfaya girmeme yetti.
Ne yazık ki bende 2,5 yıl yaşadım.Çok şükür ki o zorlu günler geride kaldı ve şuan 24 haftalık gebeyim.
Bu çok zorlu bir süreç.Bu süreçte sizlerin kadar eşlerinizinde azmi,desteği çok önemli.
Nacizane tavsiyem rahat olun,asla başaramaycağınızı düşünmeyin.Benim kimseden bir eksiğim yok,bu bana beynimin bir oyunu diyip egzersizlerinizi yapacaksınız.
İnanın azmettiğiniz,kararlı olduğunuz sürece başaracaksınız.
Ben işaret parmağı ile başlayıp 3 parmağa kadar yükselmiştim.Sonra bakkal mumu ile denedim bir süre sonra iyice alıştım.Eşimle sürekli deniyorduk ve bir gece hiç beklemediğim,umutlarımın tükendiği bir gece oldu.
Üzülmeyin hepiniz başaracak ve gerçek evliliği yaşayacaksınız inş.Bunu yaşayan biri olarak size canı gönülden dua ediyorum.
Bir sorunuz olursa cevaplamaya hazırım bilginiz olsun.
inşallah iyiki varsınız inanın en yakın arkadaşınız bile dalga geçiyor bu durumunuzla...peki egzersizlere ne kadar vakit ayırdınız sizler ben çalıştığım için çok vaktimde olmuyor ,biran önce kurtulmak istiyorum bu dertten....[/QUO
canım bende çalışıyorum lütfen senden ricam bahaneler bulma zira bahanelerle tedavi ertelendiği için bu illet hiç geçmiyo bence önce bu illeti yeneceğine inan sonra bi kayganlaştırıcı al ve egzersizler allahın izniyle en geç 1hafta 10 gün içinde güzel haberlerini alrız YAPARSIN CANIM YAPARSIN :) lütfen moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?