- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.041
öncelikle tebrik ederim umarım sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz,inşallah bizde o duyguları tadabiliriz..
canım bende çalışıyorum günde yarım saat ayırıyodum düzenli olarak zaten 1 haftada oldu bitti yani tam hazır deildim ama yinede biraz zorladım şansımı öle oldu zaten canım inan yarım saat bile ayırsan düzenli olarak yeter canım
teşekkür ederim canım
inş.hepiniz yaşayacaksınız bu güzel günleri banada çok uzak gelirdi
helede başkasından bahsederken başarmış ve çocuk sahibi olmuş dediklerinde ben hiç olamayacağım diye ağlardım
bir arkadaşım hamile kalıp doğum yaptıktan sonra başardı
kimi 3 ayda kimi 3 yılda ama sonuçta herkes başarıyor bunu unutmayın
Evet dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorsun.
Evlenen bir çift olduğunda direk aklına ilk gece geliyor.
Birde seninle aynı zamanlarda evlenenlerden tek tek hamile haberleri geldikçe yıkılıyorsun.
Bunların hepsini yaşadım canım.İnan olmayacak birşey yok çok rahat olmak,nefes egzersizlerini yapmak ve denemek gerekiyor.
arkadaşlar herkese merhaba benim egzersiz denemelerim başarısız henüz serçe parmağımı bile alamadım korkuyorum ve hemen çekiyorum parmağımı ne yapacağım bilmiyorum
önerisi olan varsa denemeye hazırım
Kız BİO kızdırma beni, küçücük bi parmak niye alamayacakmışın, korkma diyorum benden korkağı yoktur ben bile aldım , hala alamadım yapamadım deme...
sakin ol , jel sür ıkınarak itmeye çalış ölmezsin , ben bakamıyodum bile . yapacaksın inan buna onu alki, devamı gelsin ... çok mu kızdım ne :)
Kız BİO kızdırma beni, küçücük bi parmak niye alamayacakmışın, korkma diyorum benden korkağı yoktur ben bile aldım , hala alamadım yapamadım deme...
sakin ol , jel sür ıkınarak itmeye çalış ölmezsin , ben bakamıyodum bile . yapacaksın inan buna onu alki, devamı gelsin ... çok mu kızdım ne :)
çok teşekkür ederim bir de kulak çöpünü streçe mi sarıyoruz yaparken doktorum bana parmakla daha iyi hissederrsin dedi ama hangisi kolaysa ben onu denemek istiyorum önce
evet bunların herbiri gerçekten yaşanıyor . siz nasıl başladınız egzersizlere peki önereceğiniz birşey var mı ve birde ilk denemeyi yaptıktan sonra ilişkiye girdikten sonra tekrar aynı korku veya acı hissi oluyor mu yani sonrakilerde herhangi bir zorluk var mı onu merak ediyorum çok özel bir soru oldu ama cevaplarsanız beni gerçekten aydınlatmış olacaksınız
canım aslına bakarsan ben de kuak çöpünü alamadım hatta parmaktan bile zor geldi demekki yanlş yöne itmişim onu strejlemeden itmiştim ama sonraki gün orta parmağımın tamamını direkt aldım canım yani burda kızlar gaz vermişti yönünü anladım o şeklde alabildim aslında bana kalırsa en kolayı parmak içini keşfediyosun canım cidden parmağını istediğin gibi yönlendirebilirsin deneyip anlayabilirsin ancak canım
BİOcum canımmm senii okadar iyi anlıyorumki ve burdaki herkez seni anlıyo yaşadıklarını yaşadı atlattılar fazlasıda yaşamaya devam ediyo:)canım iki yıl olucak bende hala yenemeyenlerdenim:)yaklaşıkta 7 aydır falanda burdayım galiba ama ben bide cecem biraz tembel çıktık buara her girdiğim gün sürekli ağlıyordum inan burdaki tüm arkadaşlarımda yardım etti bana dr gitsemde(yararını göremedim)hiçbi aşama kaydedememiştim inanılmaz korkuyodum eşimi yaklaştırmıyodum kendime sorunlar huzursuzluklar bni en iyi anlayan yine buradaki arkadaşlarım oldu..sürekli denicem diyip durdum ama olmadı bi türlü cesaret edemedim 7 ay sonra bigün bi cesaret hazırladım herşeyi tüm aparatları sonra başlamaya çalıştım tüm cesaretim kırıldı eldivenleri attım çöpe başladım ızmızlanmaya sonra burdaki arkadaşlarım çabuk çık burdan tekrar dene dediler topladım yine herşeyi saçtım iyice bacaklarımı eldiveni bolca jelledim vaninamada bolca sürdüm sonrada tvnin seni açtım müzikte açtım ayrı biyerden sesler falan dikkatimi dağıtsın diye işaret parmağımla başladım sonra önce bikaç kez derin nefes aldım ıkındım parmağım oradaydı ama yavaşça itiklemeye başladım bu arada yön çok önemli popoya doğru ittireceeksin sonra bi an şoka girdim içerdeydi hissetmedim bile inan içerisi umman şimdi 6.5 cmdeyim:))))))))hadi sende bi cesaret başla sakın tembel olma:))bu bir erteleme hastalığı..ALLAHIMINDA izniyle inşallah biticek yenicezz:)yok yok haklısın ne kadar kızsan yeri yani:) bende çok kızıyorum kendime :)sen serçe parmağınla mı denedin peki nasıl yaptın ilk denemeni
Öncelikle elbette cevaplarım bu konuda bizler arasında mahrem diye birşey olamaz bence.Sonuçta bu bir hastalık ve biz aynı sorunu yaşayan insanlar olarak konuşabiliriz.
Bende yıllar önce bunun gibi bir sitedeki arkadaşlarım sayesinde başladım.İnan bana parmak,mum dediklerinde midem bulanıyordu.Nasıl olacak ben asla yapamam oraya nasıl parmak girer diyordum.Ama Allah razı olsun onlardan hepimizi aynen buradaki gibi birbirimize destek olarak başardık.Şimdi hepimiz yendik ve çoluk çocuğa kavuştuk. :)
Başardığım geceyi anlatayım canım.
Eşimin çok yakın arkadaşının ogün düğünü vardı.Biz düğünde mutlu mesut eğlenip evimize geldikten sonra ben onları düşünürek yine üzüldüm.Bu gece onlarda başaracak ama biz 2.5 yıllık evliyiz hala başaramadık dedim eşime ve yatakta ağladım.O gece deneme yapmak yoktu aklımızda ki evde kardeşim vardı diğer odada uyuyordu düşün evde insan varken başardık.
Benim o halimi gören eşim herzamankinden daha da azimli davrandı.Bir iki denemeyle tamam bırak olmuyor dediğimde eşim bırakmadı ve ittirdi.Aynen mumun girişindeki ufacık bir acı hissini düşün o kadarcık birşey.Zaten afedersin girdikten sonra asla acı sızı yok.Ben inanamdım oldumu diye ağlayarak sordum.Oldu dedi eşim artık başarmıştık.Hem ağlıyor,hem gülüyordum.Ayaklarım yerden kesildi sanki :)
Sonrasında 1 hafta kadar biraz ilk girişte hafif ağrı hissettim ki oda aman aman bir ağrı değil çok az hepimizin dayanabileceği kadar.
Öylece devamı geldi ve korku,panik ne varsa hepsi uçup gitti.
Eşimle hiç geriye dönüp bakmadık.Sorgulamadık,isyan etmedik.Yaşanması gerekiyordu yaşandı ve bitti dedik.
Ve onca sıkıntıdan sonra şimdi sorsan bunların hiçbirini yaşamamış gibiyim.
benimde yarın akşam ilk işim parmakla denemek olacak umarım güzel haberlerle dönerim:)
BİOcum canımmm senii okadar iyi anlıyorumki ve burdaki herkez seni anlıyo yaşadıklarını yaşadı atlattılar fazlasıda yaşamaya devam ediyo:)canım iki yıl olucak bende hala yenemeyenlerdenim:)yaklaşıkta 7 aydır falanda burdayım galiba ama ben bide cecem biraz tembel çıktık buara her girdiğim gün sürekli ağlıyordum inan burdaki tüm arkadaşlarımda yardım etti bana dr gitsemde(yararını göremedim)hiçbi aşama kaydedememiştim inanılmaz korkuyodum eşimi yaklaştırmıyodum kendime sorunlar huzursuzluklar bni en iyi anlayan yine buradaki arkadaşlarım oldu..sürekli denicem diyip durdum ama olmadı bi türlü cesaret edemedim 7 ay sonra bigün bi cesaret hazırladım herşeyi tüm aparatları sonra başlamaya çalıştım tüm cesaretim kırıldı eldivenleri attım çöpe başladım ızmızlanmaya sonra burdaki arkadaşlarım çabuk çık burdan tekrar dene dediler topladım yine herşeyi saçtım iyice bacaklarımı eldiveni bolca jelledim vaninamada bolca sürdüm sonrada tvnin seni açtım müzikte açtım ayrı biyerden sesler falan dikkatimi dağıtsın diye işaret parmağımla başladım sonra önce bikaç kez derin nefes aldım ıkındım parmağım oradaydı ama yavaşça itiklemeye başladım bu arada yön çok önemli popoya doğru ittireceeksin sonra bi an şoka girdim içerdeydi hissetmedim bile inan içerisi umman şimdi 6.5 cmdeyim:))))))))hadi sende bi cesaret başla sakın tembel olma:))bu bir erteleme hastalığı..ALLAHIMINDA izniyle inşallah biticek yenicezz:)
canım inş merak etme alırsın alacaksında bende itemedim kızlara yazmştım hatta olmuyo kulak çöpünü dahi itemiyom diye sızlanıyodum burda sonra 2 gün içinde 1-2 parmak derken ilerledim canım yani iice jelle popoya eğimli unutma çok kolay kayıp gdecek sadece doğru yöne itmeyi keşfet
çok teşekkür ederim :):) ne kadar güzel ,yenmişsin herşey yolunda:):) inan şuan bende yapabileceğimden eminim ve yarın hemen egzersizlere başlıyorum ve güzel haberlerle döneceğim
çok teşekkür ederim minel dediklerinizi yarın akşam uygulayacağım pes etmek yok:)
se nekadarlık evlisin?bu arada ben ve eşimde çok bebek istiyoruzinşallah zaten uzadıkça uzuyor beklerken ve bir bakmışsın günler geçmiş şimdi eşim bizi ne zaman çocuğumuz olacak diyor ve cevap veremiyorumyarın mutlaka herşeye sil baştan başlayacağım:):)
se nekadarlık evlisin?bu arada ben ve eşimde çok bebek istiyoruzhatta reglim gecikti tabi olmasına imkan yok ufak bi rahatsızlığımdan dolayı antibiyotik falan aldım oda geciktiriyomuşki aslında hiç gecikmem olmaz en son denememizdede yine olmamıştı ama ben parmağımı artık çok rahat alabildiğimden parmağımla biraz spermleri ittirmiştim içeri belki diyo eşim ama benim bi umudum yok tabi inşallah bi an önce biterde ondan sonra bebeklermizde olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?