Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

9 ayımızı doldurduk cnm da ben zaten yenmeden bebek sahibi olmak istemiyorum çünkü bu problem olarak ertelenmiş olacak , Allah hepimizin gönlüne göre versin ama bu şekilde hamilelik psikolojisi çok zor
tabiki bende istemem ama yeterki olsun diyorum artık iki yıl olucak ama inşallahhh ennn yakın zamanda bitiricem bu işi :)))

kız cecoş yarısına kadar almışsın hepsini okuyamadım geçmişin ara ara okudun inşaallah "ne yarısı hopefor bitti bitti" diye yazarsın mesajımı görünce... çok sevindim tatlım çok

uzun zamandır giremiyordum arkadaşlar inşaallah hepiniz iyisinizdir. egzersiz yapanlar ilerlemiş, son aşamada olanlar da yenmişlerdir inşaallah

yok yok haklısın ne kadar kızsan yeri yani:) bende çok kızıyorum kendime :)sen serçe parmağınla mı denedin peki nasıl yaptın ilk denemeni

Evet canım serçe parmağımla başladım, bol jel sürdüm ıkındım, dua ettim popoya doğru ittim ve içi bomboş çok rahat, acı yok ağrı yok , vallahi benim korkularım kimsede yoktu inan bana, sonra devamı geliyo :)

hoşbuldum canıım seni gördüm daha iyi oldum nasılsın, bebişimiz nasıl

iiyim ve bebişte ii çok şükür
dün dr a gittim herşey normal dedi ya elleri ayakları oynuyodu kalp atışlarını duydum ya çok farklı bi duygu....
ikili testi söyledi iki hafta sonra gel dedi bende yapmak istemediğimi söyledim yani 3-4 hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gitcem inş.
senin bebiş nasıl,nasıl gidiyo hamilelik

ayy maaşallah maaşallah Allah ım hep böyle güzel bir şekilde devam etmesini nasip etsin inşaallah

ben de 3 ünde gittim canım o gün 8 haftalık diye hesaplamıştım sat a göre ama ultrasona göre 6+3 günlük görünüyordu ben biraz telaş yaptım sanırım kendimi 8 hft ya alıştırdığım için oldu, dr geç döllenmiş olabilir dedi... ama çook şükür kesesini minicik de olsa kendisini ve kalbinin attığını gördük binlerce kez şükürler olsun... kalp atışları için biraz hafif dedi küçük olduğu için olabilir ama tekrar gel gelişimine bakalım o zaman daha rahat ve net konuşuruz dedi... hafif diyince kötü hissettim kendimi ama herkes küçük olduğu için öyledir diyor kalp atışı en net 8 haftalıkken duyuluyor ve anlaşılıyormuş, karamsar duanı istiyorum canım haftaya tekrar gidicem inşaallah herşey normal akışında gidiyordur
ben ultrasonda görmeden heyecanlandım nerdeyse ağlayacaktım ki sen elini ayağını görmüşsün çok şükür kimbilir nasıl heyecanlandın :))) Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin hepimizinkini inşaallah

canımmm rahat ol bak hatırlıyosan baştada görünmedi die telaş yapmıştın aslında herşey normal gelişiyo ama yılların özlemi olunca sen sabırsızlanıyosun
düşünsene daha 6 haftalık minicik bi kalbi var tabiki hafif olur sen içini ferah tut...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş sorunsuz bi hamilelik geçir.bak çok dikkat et benim bu aralar kanamam olmuştu boşver işler dursun sen otur dinlen sadece...hep dualarımdasın inan kendime dua ederken hemen arkasından sanada ediyorum.
bu arada hep abdestli gez elinden geldiğince hamileyken abdestsiz yere basma bi yakınım öle dedi ve çok mantıklı geldi bana.
benimde hesabım tutmuyobenim dediğime göre 10 kasımdaymış doğum ama ultrasona göre 1 kasımilk hamilelikya acemiyiz galiba hesap yapamıyoz

canım Allah razı olsun inan benim de hep dualarımdasın, hergün ister istemez wc de bakıyorum ve şükrediyorum Allah a...
evet ya ne telaşlanmıştım karamsar büyük sorumlulukmuş valla kendimden çok onu düşünüyorum canım istemesede süt içiyorum
amin karamsarım amin inşaallah dediğine de dikkat etmeye çalışıyorum dualarımı okumam gerekenleri ihmal etmemeye çalışıyorum Allah ım kabul etsin...
ben artık hesap yapmıyorum girmiyorum hesaplattığım siteye bi gidiyim de ondan sonra başlarım yine... benim de sata göre 11 kkasım diyordu dogum günü için ama şimdi değişmiştir doğal olarak... önemli olan sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı bir şekilde gelmesi canım Allah ım tüm hamilelerin hamileliklerini tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte .16:

herkese iyi geceler bende daha başaramadım ama egzersizden korkmayın eminim benden daha korkağı yoktur ben bile egzersiz yapabiliyorsam herkes yapar Allah yardımcımız olsun

eee senin sayende canımmmmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…