- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.061
tabiki bende istemem ama yeterki olsun diyorum artık9 ayımızı doldurduk cnm da ben zaten yenmeden bebek sahibi olmak istemiyorum çünkü bu problem olarak ertelenmiş olacak , Allah hepimizin gönlüne göre versin ama bu şekilde hamilelik psikolojisi çok zor
inş.canım dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla
herzaman böyle güven kendine ve egzersizlerini düzenli olarak dene
kendini hazır hissettiğinde de eşinle dene olmayınca bırakma üstüne gitt tekrar tekrar dene
tabiki bende istemem ama yeterki olsun diyorum artıkiki yıl olucak ama inşallahhh ennn yakın zamanda bitiricem bu işi :)))
uzun zamandır giremiyordum arkadaşlar inşaallah hepiniz iyisinizdir. egzersiz yapanlar ilerlemiş, son aşamada olanlar da yenmişlerdir inşaallah
hoşgeldin canımmmm
yok yok haklısın ne kadar kızsan yeri yani:) bende çok kızıyorum kendime :)sen serçe parmağınla mı denedin peki nasıl yaptın ilk denemeni
hoşbuldum canıım seni gördüm daha iyi oldum nasılsın, bebişimiz nasıl
iiyim ve bebişte ii çok şükür
dün dr a gittim herşey normal dedi ya elleri ayakları oynuyodu kalp atışlarını duydum ya çok farklı bi duygu....
ikili testi söyledi iki hafta sonra gel dedi bende yapmak istemediğimi söyledim yani 3-4 hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gitcem inş.
senin bebiş nasıl,nasıl gidiyo hamilelik
uzun zamandır giremiyordum arkadaşlar inşaallah hepiniz iyisinizdir. egzersiz yapanlar ilerlemiş, son aşamada olanlar da yenmişlerdir inşaallah
ayy maaşallah maaşallah Allah ım hep böyle güzel bir şekilde devam etmesini nasip etsin inşaallah
ben de 3 ünde gittim canım o gün 8 haftalık diye hesaplamıştım sat a göre ama ultrasona göre 6+3 günlük görünüyordu ben biraz telaş yaptım sanırım kendimi 8 hft ya alıştırdığım için oldu, dr geç döllenmiş olabilir dedi... ama çook şükür kesesini minicik de olsa kendisini ve kalbinin attığını gördük binlerce kez şükürler olsun... kalp atışları için biraz hafif dedi küçük olduğu için olabilir ama tekrar gel gelişimine bakalım o zaman daha rahat ve net konuşuruz dedi... hafif diyince kötü hissettim kendimi ama herkes küçük olduğu için öyledir diyor kalp atışı en net 8 haftalıkken duyuluyor ve anlaşılıyormuş, karamsar duanı istiyorum canım haftaya tekrar gidicem inşaallah herşey normal akışında gidiyordur
ben ultrasonda görmeden heyecanlandım nerdeyse ağlayacaktım ki sen elini ayağını görmüşsün çok şükür kimbilir nasıl heyecanlandın :))) Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin hepimizinkini inşaallah
Merhaba hopefor, egzersize devam hala :)
canımmm rahat ol bak hatırlıyosan baştada görünmedi die telaş yapmıştın aslında herşey normal gelişiyo ama yılların özlemi olunca sen sabırsızlanıyosun
düşünsene daha 6 haftalık minicik bi kalbi var tabiki hafif olur sen içini ferah tut...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş sorunsuz bi hamilelik geçir.bak çok dikkat et benim bu aralar kanamam olmuştu boşver işler dursun sen otur dinlen sadece...hep dualarımdasın inan kendime dua ederken hemen arkasından sanada ediyorum.
bu arada hep abdestli gez elinden geldiğince hamileyken abdestsiz yere basma bi yakınım öle dedi ve çok mantıklı geldi bana.
benimde hesabım tutmuyobenim dediğime göre 10 kasımdaymış doğum ama ultrasona göre 1 kasım ilk hamilelikya acemiyiz galiba hesap yapamıyoz
kızlar benim çıkmam lazım ii geceler hepinize
hopefor canım sıkma canını böle şeylere herşey normal
diyar canım dualarım seninle tatlm had inş yarın güzel haberle gel,
combo süpersin diyorum başka bişi demiyorum aynen devam canım benim sen bitiricen bu cumaya :) inş
cecemmm pabuçu yarım :) kız senin adını yazınca yüzünde tebessüm oluyo insanın neden acaba öle enerjik bir insansın reelde de sanırım tee buraya yansiyo :) canım hazır hissetmemişsin halbuki o kadar dua etmiştik be :) hayırlısı olsun olur inş ama gevşek tutma kendini
ve yeni egzersizcier hoşgeldiniz dualarımızdasınız
merhaba canım, çok sevindim egzersizi bırakmamış olmana :)) bırakmazsan olur bu iş sakın ihmal etme araya zaman girmesine izin verme...hangi aşamadasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?