- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.081
tabiki canım sorun olmazki nasıl rahat ediyorsan öyle yap zamanla onuda bırakır direk büyüğüyle başlarsın inş. önemli olan egzersizi yapabiliyor olman Allah yardımcın olsunnn yardımcımız olsunn inşallah...Tamam canım sağol, inşallah alışır, peki hep baştan başlamam doğrumu ?
diyar canım dualarım seninle tatlm had inş yarın güzel haberle gel,
combo süpersin diyorum başka bişi demiyorum aynen devam canım benim sen bitiricen bu cumaya :) inş
cecemmm pabuçu yarım :) kız senin adını yazınca yüzünde tebessüm oluyo insanın neden acaba öle enerjik bir insansın reelde de sanırım tee buraya yansiyo :) canım hazır hissetmemişsin halbuki o kadar dua etmiştik be :) hayırlısı olsun olur inş ama gevşek tutma kendini
ve yeni egzersizcier hoşgeldiniz dualarımızdasınız
yaaa evde oturunca sıkılıyorum dün dr a gittim bi sıkıntı yok dedi herşey normalmiş.ay bi görsen elleri ayakları hareket ediyo kalp atışlarını dinledik çok farklı bi duygu ya sende yende hemencecik bebişin olsun inş.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın
canım ben seni msnden ekledim haberin olsun kabul et beni :)
kız cecoş yarısına kadar almışsınhepsini okuyamadım geçmişin ara ara okudun inşaallah "ne yarısı hopefor bitti bitti" diye yazarsın mesajımı görünce... çok sevindim tatlım çok
merhaba kizlar bi sorum olcak sizlere acil yardim bekliyorumm
ben yeneli yaklasik 15 gun falan oldu.yendikten sonra uc deneme yaptik we adet oldum.adetten sonraki ikinci denememzde artik altta su herkesn bildgi yaygin pozisynda denemek istedim.denemedn sonra kan geldigini gordum.ole cok fazla bisi diildi.bu anlattgm onceki gun oldu.bugun yine ayni pozisyonda denedk we yine azcik bisi kan geldi. boyle bisi yasayan war mi kizlar?normal mi bu ne dersiniz bacilar???????????
diyar günaydın canım ne yaptın dün deneme yapacakmışın ne yaptın canım
kızlık zarın olabilir canım zorlama falan olmadıysa yada kızlık zarın önceden gitmediyse odur önemli bişiy yoktur inş. canımmm takma kafana devam ederse dr a gidersin...
ah sorma cnm çok hevesliydim bide dün bizim tam 7.ayımızdı eşime dedim herşey güzeldi ön sevişmeden sonra bitti denemeye fırsat kalmadı anlayacağın(
diyar canım yapma etme gözünü seveyim :) ya sen istemiyo musun eşine kendine gerçek mutluluğu yaşatmayı istemiyo musun kendin için br şey yapmayı istemiyor musun anne olmayı canım ya nolur erteleme hastalığının yakandan tutup çekmesine izin verme canım ya hadi bir silkelen kendine gel beynine yazık değil mi hergün bunu düşünmeye yazk değil mi sana stressiz sıkıntısız yaşamak senin hakkın değil mi canım ya bu böle dokunmazsan aylar yılları kovalayıp geçecek nolur yapma diyar bak istesen yarın hemen biter bu iş tek şey kendine güvenin eksik şu anda kız 2 parmak bile zorlasan giriyo ki 3 yüzde 200 girer ya girmemesi için hiç bi sebep yok ya nasıl anlatsam ne desemde ikna olsa beynin ya hadi yarın güzel bi duş al,giy cicilerini hazırlan özel bi gün olsun her şey bitsin olmaz mı ya valla sen yenecen tek şey boşveriyosun ciddiye almıyon eşin küsse şart koşsa o gece alırsın bak eminim bende öle olmuştu azcık eee ne bekliyon daha diyar valla senden ciddi bir adım bekliyorum hadi canım hadi güzelim tamam mı ????????? sen 3 parmaktasın hiç kaçarın yok inan hiç senin fiziksel herşey tamam hazırsın esneme durumu yeterli tek şey beynine kabullendirmiyosun hala???????
üzülme canım olur böyle şeyler sen yine dene bırakma yani sakın
Merhaba kizlar bnde vajiyim 3 yillik evliyim;( gecen gunde yazmistim bahar bana destek verdi tam deneyecektim hasta oldum bitince deneyecegim,
Bnde kac tane dr ye gittim devletede gittim ozelede hattaozeli pesin verdim yarim biraktim olan parama oldu keske gitmeseydim cunku hepsi parmak egz,onerio ins,hepimiz kurtuluruz ve bebeklerimiz olur,
Ya kızlar bende psikoloğa gidiyorum bunun için ama maddi imkansızlıklardan bayağı ara verdim.
Düzenli gidemiyorum zaten biraz pahalı diye.
O da bana 2 parmak dene demişti en son işte.
Onu da yaptım zorlansa da giriyo.
Bazen yara oluyo tahriş oluyo falan
Sonra psikoloğum 2 parmaktan sonra gel demişti tekrar konuşalım diye.
Gidemedim.
Eşimde deneyelim dedi ama yine yapamıyorum.
Parmakla oluyo, eşimde kasıyorum yine
Girmeye zorlarken giriş yeri yırtılacak gibi geliyo acıyo zaten yapamıyorum.
Mesela fitil vermişti doktor, onu yapmak için ıkınıyorum ama eşli denerken sıkıyorum kendimi.
Eşimin tek parmağıyla denemiştik bi kere, kontrol bendeydi oldu.
Ama diğer türlü olmuyo.
Pozisyonu ne olmalı bunun.
Ne yapsam nasıl başarsam sizce kızlar bi akıl verin.
Evleneli 1 yıl olacak nerdeyse, bu sorunu çözmek istiyorum artık valla bunaldım
Serap'cığım sen böyle yazınca gözlerim yaşarıyor resmenHatunlar merhaba, ben 8 cm e geçtim ama çok zorluyo, çok acıyo, birde geçmeden önce , orta parmakla başlayıp biraz biraz kalınlaştırıp devam ediyorum, hemen 8 cm ile başlayamıyorum
kalın geliyo şuan o bana, sanki yırtılacakmış vajina girişi gibi geliyo yapamıyorum ve hiç yapamayacakmışım gibi geliyo
Gayet rahat davranıyorum ama p.. oraya yaklaşınca geri çekiyorum kendimi.
Uyuştursam mı orayı acaba, emla kullanmış kimisi.
Bu arada bu ikinci diğer üyeliğim canım, bununla devam edeceğim artık.
Diğerini şifreyi unutunca almıştım.
Günaydın canım nasılsın
sağol tatlım iyiyim sen nasılsın
Çok şükür canım iyiyim
Egzersizler nasıl gidiyor
dün akşam misafir vardı geç gittiler egzersizler kaldı malesef
bebiş nasıl baharcım anneyi üzmüyordur inşallah:)
Önemli değil canım bugün devam edersin inş:)
Bebişimiz iyi çok şükür. Cuma günü doktora gidicezUslu bebek olacak galiba ama hayırlısı diyelim
Allah iyilik versin tatlım inşallah rahat geçer hamileliğin sürekli evde olsam daha ilerleyebilirim belki ama çalışınca biraz yavaş ilerliyorum tatlım yinede hergün hiç olmazsa 5 dk egzersiz yapmaya çalışıyorum bugün muma geçecem inşallah sıkıntı yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?