Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam canım sağol, inşallah alışır, peki hep baştan başlamam doğrumu ?
tabiki canım sorun olmazki nasıl rahat ediyorsan öyle yap zamanla onuda bırakır direk büyüğüyle başlarsın inş. önemli olan egzersizi yapabiliyor olman Allah yardımcın olsunnn yardımcımız olsunn inşallah...

ay canım benim teşekkür ederimmm valla sizleri tanıdığım için öyle mutluyumki nerdeyse iyiki vajili olmuşum dicemm çok sevdim sizi ben çokkk Allah ım banada yenmeyi nasip etsinde sonra bi güzelll rahatlıyım inş. bende arkadaşlarımda ayyyy

ayy çok şeker Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş. canım benimm çok mutlu oldum iyi olmana forumu düşünme sen sen iyi olda herzaman görüşürüz ve lütfen kendine dikkat et yani çalışman gerekmiyorsa çalışma bak daha yeni toparlandın bu gibi şeylerde dikkat etmek zorundasınnnn döverim valla

canım ben seni msnden ekledim haberin olsun kabul et beni :)

tamam canım iyi ettin bende kabul ettimmm

kız cecoş yarısına kadar almışsın hepsini okuyamadım geçmişin ara ara okudun inşaallah "ne yarısı hopefor bitti bitti" diye yazarsın mesajımı görünce... çok sevindim tatlım çok

yok be hopeforum nirdeee yarısını gönderdik diğer yarısı kaldııı oda bakalım nezaman olur bi 6 buçuk ayda yarısını alabildim diğeride okadar sürmez inş... ne diyim sen duanı eksik etme bakarsın yakında yendimm ettim kurtuldum diye dellenirim burdaa ve sende kendine dikkat ettt lütfen bebişler kolay gelmiyo dikkat edin kendinize bol dinlenin güzel besleninnn Allah ım kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı inşallah...

merhaba kizlar bi sorum olcak sizlere acil yardim bekliyorumm
ben yeneli yaklasik 15 gun falan oldu.yendikten sonra uc deneme yaptik we adet oldum.adetten sonraki ikinci denememzde artik altta su herkesn bildgi yaygin pozisynda denemek istedim.denemedn sonra kan geldigini gordum.ole cok fazla bisi diildi.bu anlattgm onceki gun oldu.bugun yine ayni pozisyonda denedk we yine azcik bisi kan geldi. boyle bisi yasayan war mi kizlar?normal mi bu ne dersiniz bacilar???????????

kızlık zarın olabilir canım zorlama falan olmadıysa yada kızlık zarın önceden gitmediyse odur önemli bişiy yoktur inş. canımmm takma kafana devam ederse dr a gidersin...

kızlık zarın olabilir canım zorlama falan olmadıysa yada kızlık zarın önceden gitmediyse odur önemli bişiy yoktur inş. canımmm takma kafana devam ederse dr a gidersin...

ya ilkinde ben de oyle dusundum cnku o zamana kadar hic kan gelmemisti.ama iki defa olnca korktum biraz.acaba baska bisi mi war diye dogru durust uyuyamadim bile dun gece yaaaa

bendede aynı durum var.hep bunalımdayım sanki egzersizde en son 2 parmakta kaldım 2 parmağı yaptım.sonra denedim eşimle penis başını tamamen almıştım sonra baskı hiisettim devamı gelmedi.sonrada bıraktım egzersizi.ama hep erteliyorum kafayı yicem ya.işten gelince çok yorgun oluyorum hiç egzersiz yapasım gelmiyo kafayı yicem artık.oraya bişeiyn giridğini biliyorum parmakla acıda olmuyo bunuda biliyorum ama penisle neden olmuyo off yardım edin kızlar..

Canım tekrar hoşgeldin Reglin bittiğine göre ara vermek yok temebellik yok tam gaz egzersize devam :)

Canım buradaki terapi inan hiçbiryerde yoktur Sen kararlı olduktan sonra elbirliği ile biz bu vajiyi yeneriz ama tembellik yok
Sanırım sen egzersizleri jelsiz yapıyorsun. Egzersizlerine biraz daha devam et ve vajina iyice esnesin. Eş denemesine öyle geç tatlım.

Hatunlar merhaba, ben 8 cm e geçtim ama çok zorluyo, çok acıyo, birde geçmeden önce , orta parmakla başlayıp biraz biraz kalınlaştırıp devam ediyorum, hemen 8 cm ile başlayamıyorum
Serap'cığım sen böyle yazınca gözlerim yaşarıyor resmen Ne kadar güzel ilerledin maşallah
Canım alışana kadar bu şekilde devam et.Nasıl rahat yapabiliyorsan yap ama yeterki yap 8 cm e de alışırsın sen yeter ki vazgeçme tatlım

Canım kayganlaştırıcı jel hariç hiçbirşey kullanma. Egzersizlerinin tam olarak yapmadığın için beyin olarakta beden olarakta ilişkiye hazır değilsin sanırım.
Yırtılma da yok acı da yok. Bizler yaptık sen de yaparsın.

Önemli değil canım bugün devam edersin inş:)

Bebişimiz iyi çok şükür. Cuma günü doktora gidicez Uslu bebek olacak galiba ama hayırlısı diyelim

Allah iyilik versin tatlım inşallah rahat geçer hamileliğin sürekli evde olsam daha ilerleyebilirim belki ama çalışınca biraz yavaş ilerliyorum tatlım yinede hergün hiç olmazsa 5 dk egzersiz yapmaya çalışıyorum bugün muma geçecem inşallah sıkıntı yaşamam

Amin canım inş.rahat geçer ve sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza

Canım ben de çalışıyorum zor oluyor ama inan isteyince vakit ayırabiliyoruz egzersizlere. Muma geçince hergün düzenli 20 dakika bile yapsan kısa sürede yenersin emin ol. Ben yarım saat egzersiz yaptığımı hatırlamıyorum bile 4 günde yendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…