- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.101
sen çok kısa bir sürede yenmişsin ben başlayalı 2 hafta oldu daha 2 parmaktayımbiraz hızlanmam lazım tembel teneke beni :d
merhaba kizlar bi sorum olcak sizlere acil yardim bekliyorumm
ben yeneli yaklasik 15 gun falan oldu.yendikten sonra uc deneme yaptik we adet oldum.adetten sonraki ikinci denememzde artik altta su herkesn bildgi yaygin pozisynda denemek istedim.denemedn sonra kan geldigini gordum.ole cok fazla bisi diildi.bu anlattgm onceki gun oldu.bugun yine ayni pozisyonda denedk we yine azcik bisi kan geldi. boyle bisi yasayan war mi kizlar?normal mi bu ne dersiniz bacilar???????????
sen yeter ki vazgeçme ve düzenli olarak yap egzersizlerini. Zaten zor olanı atlattın canım.muma geçince tahminen 1 hafta sonra o da engeç bu işi bitirirsin
yasemin nerde yok bir kaç gündür haberi olan var mı acaba yokluğu bayağı belli
inşallllaaaahhhhh canım ya desteğin için tşk ederim 1 hafta diyince iyi moral oldu bu gazla egzersizleri yaparım inşallah:)
canım merak etme bende de yendikten sonra 2 defa kan geldi yani 2 ilşkide sonra gelmedi daha muhtemelen kızlıktan geliyor canım
Yok canım bırakmadım şükür, bugün 8 cm denedim çok zorladı çıkardım bende , yine denerim inşallah
baharcım nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor, bebiş nasıl, kaç haftalık olduğun belli oldu mu? :)) sorguya çektim seni :)) inşaallah herşey gönlünce olsun
insallah oyledir minelcim yaaa. ewham yaptim kurdum da kurdum kafamda dun gece.bu gece tekrar denicez korkuyorum walla yine olursa doktora gitmek zorunda kalirsam diyee.ayyyyyy doktorrr fobim war benimmn
Canım ben de senin gelmeni bekliyordum kalp kalbe karşıymışMerak etmiştim nasıl gidiyor hamileliğin diye
Hamilelik güzel gidiyor çok şükür canım. Bulantılarım bazen çok fazla oluyor ama idare ediyorum. Geçen hafta perşembe doktora gittim. Ultrasonda doktor görünmez dedi ama bebiş kendini gösterdi4 hafta 1 günlük demişti doktor. Bugünde sanırım tam 5 haftalık oldu
canım endişe etcek bişi oldunu sanmıyorum sürekli olursa gidersin ama tahriş olduysa bir gün ara verin sizde canım
acı ağrı falan olmuyor di mi canım
oy oy oy maaşallah maaşallah :)) Allah ım olması gerektiği gibi büyümesini nasip etsin inşaallah canım
agri yok ama cok az da olsa aci hissediyorum. ama o da kendmi kastgimdan.denerken kasmiyorum saniyorum ama bittikten sonra kendmi rahat biraknca anliyorm kastigimi. erken mi dawrandim acep pozisyon degistirerek? ust pozisyonda biraz daha mi alistirmaliyim kendimi etkisi olur mu ne dersin?
Amiiiin canım amiiinRabbim herkesin bebeğini korusun inş. Sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
üzülme canım olur böyle şeyler sen yine dene bırakma yani sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?