Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım merak etme bende de yendikten sonra 2 defa kan geldi yani 2 ilşkide sonra gelmedi daha muhtemelen kızlıktan geliyor canım

yasemin nerde yok bir kaç gündür haberi olan var mı acaba yokluğu bayağı belli

canımcım benim
kaç gündür o kadar yoğun geçti ki günlerim, cumadan beri koşturmaca halindeyim
eşimin ablası geldi, onları ağırladık kahvaltıda, geçen gün annemlere gittik, dün de eşim izinliydi gezdik derken ben de hal kalmadı
dinlendim şimdi ama evi toparlamam lazım bugün de

kız sende mi gelin oldun, ilk geldiğin günü hatırlıyorum da karamsardan bile daha karamsardın
ohh ya yenmiş kurtulmuşsun, bravo sanaaaa

canım merak etme bende de yendikten sonra 2 defa kan geldi yani 2 ilşkide sonra gelmedi daha muhtemelen kızlıktan geliyor canım

insallah oyledir minelcim yaaa. ewham yaptim kurdum da kurdum kafamda dun gece.bu gece tekrar denicez korkuyorum walla yine olursa doktora gitmek zorunda kalirsam diyee.ayyyyyy doktorrr fobim war benimmn

baharcım nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor, bebiş nasıl, kaç haftalık olduğun belli oldu mu? :)) sorguya çektim seni :)) inşaallah herşey gönlünce olsun

baharcım nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor, bebiş nasıl, kaç haftalık olduğun belli oldu mu? :)) sorguya çektim seni :)) inşaallah herşey gönlünce olsun

Canım ben de senin gelmeni bekliyordum kalp kalbe karşıymış Merak etmiştim nasıl gidiyor hamileliğin diye

Hamilelik güzel gidiyor çok şükür canım. Bulantılarım bazen çok fazla oluyor ama idare ediyorum. Geçen hafta perşembe doktora gittim. Ultrasonda doktor görünmez dedi ama bebiş kendini gösterdi 4 hafta 1 günlük demişti doktor. Bugünde sanırım tam 5 haftalık oldu

insallah oyledir minelcim yaaa. ewham yaptim kurdum da kurdum kafamda dun gece.bu gece tekrar denicez korkuyorum walla yine olursa doktora gitmek zorunda kalirsam diyee.ayyyyyy doktorrr fobim war benimmn

canım endişe etcek bişi oldunu sanmıyorum sürekli olursa gidersin ama tahriş olduysa bir gün ara verin sizde canım
acı ağrı falan olmuyor di mi canım

oy oy oy maaşallah maaşallah :)) Allah ım olması gerektiği gibi büyümesini nasip etsin inşaallah canım

canım endişe etcek bişi oldunu sanmıyorum sürekli olursa gidersin ama tahriş olduysa bir gün ara verin sizde canım
acı ağrı falan olmuyor di mi canım

agri yok ama cok az da olsa aci hissediyorum. ama o da kendmi kastgimdan.denerken kasmiyorum saniyorum ama bittikten sonra kendmi rahat biraknca anliyorm kastigimi. erken mi dawrandim acep pozisyon degistirerek? ust pozisyonda biraz daha mi alistirmaliyim kendimi etkisi olur mu ne dersin?

canım bende yendikten sonra hiç üst pozisyonda yapmadım hep klask pozsyon heralde bende tam alışamadım ki yanma falan karışık bişi oluyor sürekli ama ilk 1 ay bunlar normalmiş çünkü regl girdi araya ondan çok yapamadık aslında üst alt hangisinde rahatsan değişklik olabilir ara sıra ama bir yandanda tek bişeye alşmamak daha iyi sanırım o zaman hep üst die koşulanma olur böyle daha iyi bence mesela birinde altta olduysa öbüründe üstte olabilir :) alttayken yüzüstüde çok rahat diyorlar denemek lazım :)

bahrcım gercekten mi nasıl 4 günde yendin ne güzelll... sırrını paylaşırmısın bizlerle...umut olsun bariii bende reglimym bitsn baslıycam insallah işaret parmak bir bogumdaydım iki gün egzersiz yaptım regl oldum bekliyorum bakalım sırrını paylaşırmısın canım

Son düzenleme:
Amiiiin canım amiiin Rabbim herkesin bebeğini korusun inş. Sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.

bahrcım gercekten mi nasıl 4 günde yendin ne güzelll... sırrını paylaşırmısın bizlerle...umut olsun bariii bende reglimym bitsn baslıycam insallah işaret parmak bir bogumdaydım iki gün egzersiz yaptım regl oldum bekliyorum bakalım sırrını paylaşırmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…