- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.121
canım bende yendikten sonra hiç üst pozisyonda yapmadım hep klask pozsyon heralde bende tam alışamadım ki yanma falan karışık bişi oluyor sürekli ama ilk 1 ay bunlar normalmiş çünkü regl girdi araya ondan çok yapamadık aslında üst alt hangisinde rahatsan değişklik olabilir ara sıra ama bir yandanda tek bişeye alşmamak daha iyi sanırım o zaman hep üst die koşulanma olur böyle daha iyi bence mesela birinde altta olduysa öbüründe üstte olabilir :) alttayken yüzüstüde çok rahat diyorlar denemek lazım :)
bahrcım gercekten mi nasıl 4 günde yendin ne güzelll... sırrını paylaşırmısın bizlerle...umut olsun bariii bende reglimym bitsn baslıycam insallah işaret parmak bir bogumdaydım iki gün egzersiz yaptım regl oldum bekliyorum bakalım sırrını paylaşırmısın canım
Canım ben bu siteyi bulduğumda gerçekten yenmek istiyordum bu vajiyi. Ben evleneli 7,5 yıl oldu. Dile kolay. Eğer o hafta vajiye çare bulamasaydım tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Düşün ne kadar zor bir durumda olduğumu. Tam deliler gibi çare ararken burayı buldum ve birkaç başarı hikayelerine denk geldim. Arkadaşların birbirini motive etmelerine ve yardımcı olmalarına hayran kaldım diyebilirim. Hemen üye oldum ve yarısı gün üyeliğim kabul oldu. ilk gün hemen orta parmakla deneme yaptım jelsiz falan anaaaa oldu vallahiNasıl seviniyorum nasıl gaza geldim anlatamam Dedim bu iş olacak Bahar yolun sonu burası 2 parmak denedim ama olmadı yapamadım daha doğrusu. 2.gün yani cuma günü hemen buraya yazmaya başladım durumumu anlattım. Arkadaşların tavsiyeleriye ve yadımlarıyla nere hata yaptığımı anladım ve işyerinde tuvalette 2 parmağımı da aldım. İşte kimse olmasa zil takıp oynayacağım resmen okadar sevinçliyim Hemen arkadaşlardan ödevimi aldım ve akşam kendime mumdan aparat hazırladım. Bol jel falan 5 cm-7 cm 7,5 cm yaptım sırasıyla. Sonra eşime anlattım egzersizleri falan ondan da tam destek aldım 3.gün de 3 parmak dedim önce.Yanyana onuda yaprım. Mumu 8-9 cm falan yaptım. Sonra eşimle denemeye geçtim. İlk gün yarısını aldım. 4.gün de mumu kalınlaştırdım biraz. En son 3 parmak egzersizini yaptım ve eşli denemeye geçtik.Ve mutlu soooon 7,5 yıllık gözyaşları mutluluk gözyaşlarına döndü. Eşimin bana teşekkür edişi (Asıl bu mutluluğu ben ona borçluyum) o anki mululuğum huzuum bambaşka birşeydi. Aaaau tuhaf oldum tekrr yaşadım o günleri
canım yendin mi Allah başka dert vermesin pek bir sakin yazmışın da anlayamadım eğer yendiysen o zaman halaylar sana:118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:
canımcım benim
kaç gündür o kadar yoğun geçti ki günlerim, cumadan beri koşturmaca halindeyim
eşimin ablası geldi, onları ağırladık kahvaltıda, geçen gün annemlere gittik, dün de eşim izinliydi gezdik derken ben de hal kalmadı
dinlendim şimdi ama evi toparlamam lazım bugün de
Baharcığım nasılsın , benimle neden ilgilenmiyosun , ben hep yazılarını okuyorum ama , bana yazmıyosun
canımm arkadaşlarım sayenizde oldu hepsi..sizden Allah razı olsun..sorularıma cevap yazan yardımcı olan hepiniz sag olun..
halayları bulamadım işareti..:)
canımm arkadaşlarım sayenizde oldu hepsi..sizden Allah razı olsun..sorularıma cevap yazan yardımcı olan hepiniz sag olun..
halayları bulamadım işareti..:)
canım ilk yenmek için üst pozisyon iyi sırtın dönük yada yüzün dönük altta ise yatak ucuna gel eşin yerde ayakta olcak poponun altına da yastık koy korkma üstüne geliyor gibi düşünme eşin sonuçta sevdiğin adam
aaaa olur mu hiç öyle şey aşk olsunhatırla sana ilk yazanlardan biri de bendim geçmişi okuyor musun sana yazdıklarım var hatta bugün bile yazdım
iyiyim çok şükür ablacım.hamilelik nasıl gidiyor?minoşum hoşgeldin sen nasılsın
işte buydu benim başarma formülüm...elab yazmıştı:)
hoşbuldum canım.nasılsın?hoşgeldin mina
hoşbuldum canım.nasılsın?
Evet benimle ilk ilgilenenlerden biride sendin , onun için gözüm hep seni arıyobugün yazdığını göremedim ayrıca teşekkür ederim :) zorla
ilgilendirtiyorum kendimle :)
hopefor evettt
sen elab best gökçe cecem herkese teşekkürler..iyi ki varsınızzzzsizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim çok şükür ablacım.hamilelik nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?