Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

walla denemek lazim ya alisana kadar ne kadar pozisyon denersek o kadar iyi.icimi rahatlattin canim cok sagol ya ben niye daha once bulamamisim bu siteyi! en yakinimza bile anlatamadgimiz seyleri burda paylasiyoruz we hic tanimadigimz insanlar kosulsuz destek oluyorlar.Allah herkesten razi olsun.

Canım ben bu siteyi bulduğumda gerçekten yenmek istiyordum bu vajiyi. Ben evleneli 7,5 yıl oldu. Dile kolay. Eğer o hafta vajiye çare bulamasaydım tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Düşün ne kadar zor bir durumda olduğumu. Tam deliler gibi çare ararken burayı buldum ve birkaç başarı hikayelerine denk geldim. Arkadaşların birbirini motive etmelerine ve yardımcı olmalarına hayran kaldım diyebilirim. Hemen üye oldum ve yarısı gün üyeliğim kabul oldu. ilk gün hemen orta parmakla deneme yaptım jelsiz falan anaaaa oldu vallahi Nasıl seviniyorum nasıl gaza geldim anlatamam Dedim bu iş olacak Bahar yolun sonu burası 2 parmak denedim ama olmadı yapamadım daha doğrusu. 2.gün yani cuma günü hemen buraya yazmaya başladım durumumu anlattım. Arkadaşların tavsiyeleriye ve yadımlarıyla nere hata yaptığımı anladım ve işyerinde tuvalette 2 parmağımı da aldım. İşte kimse olmasa zil takıp oynayacağım resmen okadar sevinçliyim Hemen arkadaşlardan ödevimi aldım ve akşam kendime mumdan aparat hazırladım. Bol jel falan 5 cm-7 cm 7,5 cm yaptım sırasıyla. Sonra eşime anlattım egzersizleri falan ondan da tam destek aldım 3.gün de 3 parmak dedim önce.Yanyana onuda yaprım. Mumu 8-9 cm falan yaptım. Sonra eşimle denemeye geçtim. İlk gün yarısını aldım. 4.gün de mumu kalınlaştırdım biraz. En son 3 parmak egzersizini yaptım ve eşli denemeye geçtik.Ve mutlu soooon 7,5 yıllık gözyaşları mutluluk gözyaşlarına döndü. Eşimin bana teşekkür edişi (Asıl bu mutluluğu ben ona borçluyum) o anki mululuğum huzuum bambaşka birşeydi. Aaaau tuhaf oldum tekrr yaşadım o günleri

Baharcığım nasılsın , benimle neden ilgilenmiyosun , ben hep yazılarını okuyorum ama , bana yazmıyosun

canım yendin mi Allah başka dert vermesin pek bir sakin yazmışın da anlayamadım eğer yendiysen o zaman halaylar sana :118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:

canımm arkadaşlarım sayenizde oldu hepsi..sizden Allah razı olsun..sorularıma cevap yazan yardımcı olan hepiniz sag olun..

halayları bulamadım işareti..:)

Yasemin nerelerdesin unuttun bizii iyice

canımm arkadaşlarım sayenizde oldu hepsi..sizden Allah razı olsun..sorularıma cevap yazan yardımcı olan hepiniz sag olun..

halayları bulamadım işareti..:)

özlem yendin mi sen... ay çok sevindim canım Allah bir daha yaşatmasın inşaallah halayı iki nokta 64 iki nokta şeklinde yapıyorsun tatlım ya da mesaj yazdığın yerin altında sarı suratlardan :)))

bundan sonraki hayatında mutlu ve huzurlu olman dilegiyle canım :64 :64

:64

aaaa olur mu hiç öyle şey aşk olsun hatırla sana ilk yazanlardan biri de bendim geçmişi okuyor musun sana yazdıklarım var hatta bugün bile yazdım

Evet benimle ilk ilgilenenlerden biride sendin , onun için gözüm hep seni arıyo bugün yazdığını göremedim ayrıca teşekkür ederim :) zorla
ilgilendirtiyorum kendimle :)

hopefor evettt

sen elab best gökçe cecem herkese teşekkürler..iyi ki varsınızzzz sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

canım ne demek en büyük mutluluğumuz sizlerin de yenip bizlerin yerine geçmesi tadını çıkar :))) ne zaman yendin bilmiyorum ama sen hala inanamıyorsundur yendim mi bitti mi artık diyip duruyorsundur :)))

iyiyim çok şükür ablacım.hamilelik nasıl gidiyor?

Allah arttırsın canım çok şükür minam haftaya tekrar gidicem dr kontrol için, inşaallah herşey olması gerektiği gibi ilerliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…