- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.141
iyiyim canım.uykuyla başın dertte.geceleri kazak mı örüyosun?iyiyim canım yemekten geldim yine uyku bastı beni yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyo uyuyasım geliyosen nasılsın
iyiyim canım.uykuyla başın dertte.geceleri kazak mı örüyosun?
çalışan kadın olunca hem iş hem ev anca yetişiyosundurdoğru bebek sallamadığıma göre kazak örüyorumdur hahah güzel oldu bu kazak örme lafın yoruluyom galiba ya ev iş derken 12 yi falan buluyo bazen uyumak belki ondandır yada bu havalardan
Yasemin nerelerdesin unuttun bizii iyice
yok canım ya unutur muyum
hep aklım buradaydı valla, içime dert oldu gremedim diye
sen nasılsın ne aşamadasın egzersizde bakalım
İyiyim şükür canım , 8 cm e başladım çok zorladı geri çıkardım aparatı
çalışan kadın olunca hem iş hem ev anca yetişiyosunduryani ya kazak örüyosun yada.............
Bahar merhabaCanım tekrar hoşgeldinReglin bittiğine göre ara vermek yok temebellik yok tam gaz egzersize devam :)
Canım buradaki terapi inan hiçbiryerde yokturSen kararlı olduktan sonra elbirliği ile biz bu vajiyi yeneriz ama tembellik yok
Sanırım sen egzersizleri jelsiz yapıyorsun. Egzersizlerine biraz daha devam et ve vajina iyice esnesin. Eş denemesine öyle geç tatlım.
Serap'cığım sen böyle yazınca gözlerim yaşarıyor resmenNe kadar güzel ilerledin maşallah
Canım alışana kadar bu şekilde devam et.Nasıl rahat yapabiliyorsan yap ama yeterki yap8 cm e de alışırsın sen yeter ki vazgeçme tatlım
Canım kayganlaştırıcı jel hariç hiçbirşey kullanma. Egzersizlerinin tam olarak yapmadığın için beyin olarakta beden olarakta ilişkiye hazır değilsin sanırım.
Yırtılma da yok acı da yok. Bizler yaptık sen de yaparsın.
Bahar merhaba
Bu aksam deneyecegim ins yenerimm biktim artik cidden bide cocuk istedimz icin artik kurtulmak istiyorum
Canım merhaba hoşgeldin tekrar
Akşam bütün sıkıntılarını streslerini bir kenara bırak canım. Sadece başaracağına inan. Çünkü başarmaman için hiçbir sebep yok. Kendine güven tatlım tamam mıSenden ricam lütfen yarım bırakma akşam. Sonun akadar git Sormak istediğin varsa sor canım akşama seni hazırlayalım el birliği ile
Tekrar hosbulduk
Ya gecende demistim ya bahar o basinci hissedince icim tuhaf oldu bidaha denemdim zaten hastalik girince araya basinci hissedince beklemelimiyim heycanlaniyorum o sirada
canım benim basıncı hissedince sakın geri çekme kendini. Heyecan yapmışsındır sen daha önceHangi pozisyonda denemiştin
Evet baharcim heycan yaptimust pozisyonda denedim.altta yapamiyorum cunku cok kasiliyorum altta iken ustte daha rahat oluyorum
Üstte daha rahat olursun. Canım bolca jel sürüyorsun ve p....i yavaş yavaş ittiriyorsun. İlk denemede basınç hissetmen normal korkma sakın ve lütfen kendini geri çekme. Yorulduğun ya da heyecan yaptığın yerde bekle dinlen biraz tamam mıDeriiiin nefes al (burundan) ve nefesi verirken (ağızdan) p...i ittir canım. Popona doğru p...i yönlendir canım. Eğer ilk deneme de olmazsa (ki olacak eminim) vazgeçme tekrar dene. Benim sana tavsiye ön sevişme yapmadan ilişkiyi dene. En azından ben öyle yapmıştım.
canım ben seni yendim diye hatırlıyorum sen egzersizden bahsetmişsin
Cok sagol bahar bugun dedigin gibi deneyecegim ins.zaten on sevisme yapsamda pek etilenmiyorum ;( sanirim buda normal.bgn direk hedefe odaklanacagim ins olur
Coook tesekkur ederim bahar destegin icinHaberlerini bekliyorum canım heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?