Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyim canım.uykuyla başın dertte.geceleri kazak mı örüyosun?

doğru bebek sallamadığıma göre kazak örüyorumdur hahah güzel oldu bu kazak örme lafın yoruluyom galiba ya ev iş derken 12 yi falan buluyo bazen uyumak belki ondandır yada bu havalardan

doğru bebek sallamadığıma göre kazak örüyorumdur hahah güzel oldu bu kazak örme lafın yoruluyom galiba ya ev iş derken 12 yi falan buluyo bazen uyumak belki ondandır yada bu havalardan
çalışan kadın olunca hem iş hem ev anca yetişiyosunduryani ya kazak örüyosun yada.............

Bahar merhaba
Bu aksam deneyecegim ins yenerimm biktim artik cidden bide cocuk istedimz icin artik kurtulmak istiyorum

Bahar merhaba
Bu aksam deneyecegim ins yenerimm biktim artik cidden bide cocuk istedimz icin artik kurtulmak istiyorum

Canım merhaba hoşgeldin tekrar

Akşam bütün sıkıntılarını streslerini bir kenara bırak canım. Sadece başaracağına inan. Çünkü başarmaman için hiçbir sebep yok. Kendine güven tatlım tamam mı Senden ricam lütfen yarım bırakma akşam. Sonun akadar git Sormak istediğin varsa sor canım akşama seni hazırlayalım el birliği ile

Tekrar hosbulduk
Ya gecende demistim ya bahar o basinci hissedince icim tuhaf oldu bidaha denemdim zaten hastalik girince araya basinci hissedince beklemelimiyim heycanlaniyorum o sirada

kızlar ben yendım demıstım bıdaha denerken dun yapamadım cok acı cektım jınekologa gıttım bugun unlu bı doktora kızlık zarın hala duruo bıraz zedelenmıs ama duruo cok kalın sen acı cekceksın dedı

Tekrar hosbulduk
Ya gecende demistim ya bahar o basinci hissedince icim tuhaf oldu bidaha denemdim zaten hastalik girince araya basinci hissedince beklemelimiyim heycanlaniyorum o sirada

canım benim basıncı hissedince geri çekme kendini. İstersen biraz bekle sonra devam et. sen daha önce hangi pozisyonda denemiştin ?

Son düzenleme:
Evet baharcim heycan yaptim ust pozisyonda denedim.altta yapamiyorum cunku cok kasiliyorum altta iken ustte daha rahat oluyorum

Üstte daha rahat olursun. Canım bolca jel sürüyorsun ve p....i yavaş yavaş ittiriyorsun. İlk denemede basınç hissetmen normal korkma sakın ve lütfen kendini geri çekme. Yorulduğun ya da heyecan yaptığın yerde bekle dinlen biraz tamam mı Deriiiin nefes al (burundan) ve nefesi verirken (ağızdan) p...i ittir canım. Popona doğru p...i yönlendir canım. Eğer ilk deneme de olmazsa (ki olacak eminim) vazgeçme tekrar dene. Benim sana tavsiye ön sevişme yapmadan ilişkiyi dene. En azından ben öyle yapmıştım.

Cok sagol bahar bugun dedigin gibi deneyecegim ins.zaten on sevisme yapsamda pek etilenmiyorum ;( sanirim buda normal.bgn direk hedefe odaklanacagim ins olur

Üşenmeyin, Vazgeçmeyin,Ertelemeyin

aslında zor bişey değil hep beynimiz bize oyun oynuyor beyninize yapacağım başaracağım sinyallerini gönderin bak nasıl da oluyo her pozisyonu deneyin elbet biri işe yarayacaktır gerçekten yendikten sonra ki mutluluk anlatılmaz yaşanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…