- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.161
kızlar ben yendım demıstım bıdaha denerken dun yapamadım cok acı cektım jınekologa gıttım bugun unlu bı doktora kızlık zarın hala duruo bıraz zedelenmıs ama duruo cok kalın sen acı cekceksın dedı
oo iyi canım valla, ben de 8 cm de yenmiştim
hadi gayret et serapcım az kaldı, korkma[/QUOT
Yaseminciğim sağol, ben bir sürü aparat hazırladım boy boy , her seferinde sırayla başlıyorum direk başlayamıyorum , nasıl halledeceğim ?
canm yaaa üzüldüm inan nasıl olur yaa okadar ugrasıyoruz yennen insan tekrar vaji mi oluyor ayyy
bnım yendıgım pozısyon yuzustu yatarndı bn esım gel gıt yapmıstı ama sanırım penısın hepsı gırmedı zatn uzun sure yapmaynca esım erkn bosaldı ben anlamadm dun yan yatark denedım amn allhım o ne acı ıcerde dedm noldu olmuo doktorda zarın sadece zedelnmıs duruo cok kalın dedı
canım bende yendikten sonra hiç üst pozisyonda yapmadım hep klask pozsyon heralde bende tam alışamadım ki yanma falan karışık bişi oluyor sürekli ama ilk 1 ay bunlar normalmiş çünkü regl girdi araya ondan çok yapamadık aslında üst alt hangisinde rahatsan değişklik olabilir ara sıra ama bir yandanda tek bişeye alşmamak daha iyi sanırım o zaman hep üst die koşulanma olur böyle daha iyi bence mesela birinde altta olduysa öbüründe üstte olabilir :) alttayken yüzüstüde çok rahat diyorlar denemek lazım :)
Arkadaşlar ben mum egzersizin yaptım artık p....... denemesi yapmalimiyim ve hangi pozisyon daha rahat olur çok heyecanlıyım
doğru bebek sallamadığıma göre kazak örüyorumdur hahah güzel oldu bu kazak örme lafın yoruluyom galiba ya ev iş derken 12 yi falan buluyo bazen uyumak belki ondandır yada bu havalardan
kızlar ben yendım demıstım bıdaha denerken dun yapamadım cok acı cektım jınekologa gıttım bugun unlu bı doktora kızlık zarın hala duruo bıraz zedelenmıs ama duruo cok kalın sen acı cekceksın dedı
bnım yendıgım pozısyon yuzustu yatarndı bn esım gel gıt yapmıstı ama sanırım penısın hepsı gırmedı zatn uzun sure yapmaynca esım erkn bosaldı ben anlamadm dun yan yatark denedım amn allhım o ne acı ıcerde dedm noldu olmuo doktorda zarın sadece zedelnmıs duruo cok kalın dedı
canım naaptın nasıl gidiyo
arkadaşım mumun tamamını alabildinmi
Tabi arkadaşım hatta gel git bile rahat yapıyorum ama p...... nasıl olacak hem korku hem heyecan cesaret hepsi ortaya karışık oluyo
ömür biter bizim bahaneler bitmez
aynen öyleeene zormuş arkadaş bu işe zaman ayırmakk bi türlü rahat zaman yokk yani ne çok pis huyumuz varmışş
bu işi bitirirsek çok boş vaktimiz olacak kafam okadar rahatlayacakki halay çekicem evde kendi kendime
ya cnm hadı ben gırdı sandım esımde mı gırdı sandı oldu dedı adam ya garıbım o da sasırdı heralde anlamıo naptıgını töbeeee valla doktor bıraz dene olmuosa gel dedı tey allahım yaa muayenede kendını sıkıosun dedı kadın bıde
bizde kocacıkla anlaştık beraber çekicezz
bi olsunda çekeriz inşallah ya bugün aralıkta evlenen arkadaşımın hamilelik haberini aldım ölcem sıkıntıdan ya nasıl yapıyolar biz neden böleyiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?