Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm yaaa üzüldüm inan nasıl olur yaa okadar ugrasıyoruz yennen insan tekrar vaji mi oluyor ayyy

canm yaaa üzüldüm inan nasıl olur yaa okadar ugrasıyoruz yennen insan tekrar vaji mi oluyor ayyy

bnım yendıgım pozısyon yuzustu yatarndı bn esım gel gıt yapmıstı ama sanırım penısın hepsı gırmedı zatn uzun sure yapmaynca esım erkn bosaldı ben anlamadm dun yan yatark denedım amn allhım o ne acı ıcerde dedm noldu olmuo doktorda zarın sadece zedelnmıs duruo cok kalın dedı

sen bu kadarını yenmişsin geriside gelir cnm merak etme kendini acıyacak diye şartlandırma bence bide istersen üstte dene belki tamamını alabilirsin.

canım msn ini açsana

doğru bebek sallamadığıma göre kazak örüyorumdur hahah güzel oldu bu kazak örme lafın yoruluyom galiba ya ev iş derken 12 yi falan buluyo bazen uyumak belki ondandır yada bu havalardan

kızz şeker bugün giremedim yaa dışardaydım genelde anca yeni boş kaldım özledimm sizi yaa bana bakk o kocacığın sana yardım etmiyor mu hiç ya hem iş hem ev valla 2 nizde eşit haklara sahipsiniz sende eve katkı olsun diye çalışıp eşinin işini hafifletiyorsun oda senin işini hafifletmeli :95::95: bu arada bu:104:aynı bana benziyoo

onasıl oluyo canım yaa e başarmıştınız demekki sen tam girdi sanmışın yada girmedi girdi sandın zaten ben şaşırmıştım o pozisyonda sıfır acısız nasıl yaptınız diye tamam acı olmaz ama illaki bi batma ufak bi yanma olur kızlık zarın bu dereceyse ve bunun için yapamıcaksan aldırt canım konuş eşinle kurtul o dertten rahat rahat ilişkini yaşa şimdi onun için ara veriyim deme sakınnn

canım naaptın nasıl gidiyo

napıyım canım aynı işte değişen bişiy yok eşim gece çalışıyo gündüz uyuyo zaten bugün mesaide kaldı 4 saat uykuyla işe gitti garibim bu hafta zor yaparız bişiy biz haftayada görümcemg eliyo 10 günlüğüne ayy nisanda böyle bitti

napıyım canım aynı işte değişen bişiy yok eşim gece çalışıyo gündüz uyuyo zaten bugün mesaide kaldı 4 saat uykuyla işe gitti garibim bu hafta zor yaparız bişiy biz haftayada görümcemg eliyo 10 günlüğüne ayy nisanda böyle bitti[/QUOTE]

ömür biter bizim bahaneler bitmez

ya cnm hadı ben gırdı sandım esımde mı gırdı sandı oldu dedı adam ya garıbım o da sasırdı heralde anlamıo naptıgını töbeeee valla doktor bıraz dene olmuosa gel dedı tey allahım yaa muayenede kendını sıkıosun dedı kadın bıde

e normaldir diyeydin bu işi daha yaşamadık ne yani rahatmı kalmalıyım deseydin bu dr ların bu lafınada deli oluyorum iyiki doktorlar yani neyse üzülme canım hallolur en fazla aldırırsınız zarı olur biter engel kalmaz inş. siz deneyin yine kegel yap işe yarar inş.

bi olsunda çekeriz inşallah ya bugün aralıkta evlenen arkadaşımın hamilelik haberini aldım ölcem sıkıntıdan ya nasıl yapıyolar biz neden böleyiz ya

haklısın gerçekten bende şaşırıyorum insanlar çok rahat demekki ilk günü sorunsuz aşınca az sıkıntı doğsada dayanıyorlar ve alışıyorlar bizim gibi mızmızlanmıyorlarrrr:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…