Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasıl bu aşamaya geldin ya anlatsana biraz bende parmakla 2 boğumu geçemiyorum ya

Ilk önce eşimle parmak egzersizi yaptım ama bol jel sürdüm hiç deneme yapmamıştım direk ilk 3. Parmakla egzersize başladım tabi biraz araya zaman girdi egzersiz falan yapamadım sonra nasil ilerlerim diye düşünerek aramaya başladım şanslıyım bu forumu buldum sonra baktım mum egzersizin bahsediyorlardı denek istedim strecledim eldivenledim ve bol jel ilk beyaz rumların bi üçlüğüyle denedim azıcık acıdı sonra nefes alıp verdikten kararlı olmaktan sonra hop girdi birden kastım sonra ilerleyemicem düşüncesi bastırdı dedim biraz kalsın içimde böyle biraz açılır diye bekledikten sonra bide gel git yapayım dedim acayip bi baskı oluyo popoma sanki korktum ama devam ettim 3 gün böyle yavaştan yaptim sonra bi büyüğü e geçtim ilk zorlandım ki hala ilk yaptığımda zorlaniyorimama sanki dün esnemis hissettim ve acaba şimdi p..... denemesi yapsammi diye düşünmüştüm bilmiyorum ne yapacağımı arkadaşım sen sende 2 bogumu geçersin çünkü parmakla yapıyorsun dimi bence dediğim beyaz mumun bi küçük ve ondan kısa olani var ondan al bide onla denenen bence bi faydası oluyo çünkü bende parmakla yaptığımda fazla alamiyomdum mumla çok rahat oldu

bahar canım merhaba sen bana 2 parmak dene yazmışsın ben ogünü p... denemesi yaptım ve başarısız oldum fakat ben jel falan hiç kullanmıyorum jel kullansam yapabilirmiyimmm

canım jel işi baya kolaylaştırıyor ben ultrason jeli kullaıyorum bol bol hemde ozaman o jelin bolluğundan başta pek bişiy anlamıyorum oakdar diyim sana bende daha yenemedim ama jel baya işe yarıyor canım kullan tabikide yendikten sonra bırakırsın jeli şimdi yenene kadar kolaylık olsun değilmi...

Kızlar acil yardım çok kötûyûm şu anda ,
Biliyorsunuz cumartesi gûnû gelin oldum hiç ağrı yok falan filan diye yazmıştım. Evet yokta eş denemesi yapan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın sizi ûrkûteceğim diye yazmayada korkuyorum ama pazartesi bir daha denedim bu dahada iyiydi hiç bir acı yoktu yine ama ikinci denemede kan geldi sanırım ondan biraz ûrktûm az önce yine denedim ama başarısız neden yaaa hani bizde normal oluyorduk her seferinde hadi kayganlaştırıcı hadi doğru pozisyon yapmak çok sıkıcı ne yapmalıyım sizce yenen arkadaşlar acil yardım bu sefer eşimde hiç iyi tepi vermedi resmen kûstû yaaa çok kötûyûm biri hiç bir şey yok kanda falan desin nolur . Bu ne böylee şimdi .

arkadslar yeni uyeym psikolojm alt ust 10aylik evliyim vajinusmusu yenemiyrm cok mutsuzm artk hergn siteyi takip edecem egzersze baslicam okadar mutsuzumki

Canım hoşgeldin aramıza inşallah burası sanada çare bulacak hemen kayganlaştırıcı jelii an kegel egzersizi ve serçe parmakla işe başla beklediğin her dakika zarar

tesekkur cnm ins. yencez bu illeti yadama sevincim bitti hicbiseye konsantre olamiyrm bu sorun harici sikintm yokk asmak icn elmden geleni yapcam kegeli 3 gndr yapiyorm kulak copunu de denedm ilerletmem lazm sanrm

tesekkur cnm ins. yencez bu illeti yadama sevincim bitti hicbiseye konsantre olamiyrm bu sorun harici sikintm yokk asmak icn elmden geleni yapcam kegeli 3 gndr yapiyorm kulak copunu de denedm ilerletmem lazm sanrm

Hoşgeldin esin, evet kulak çöpünü peçete ve streç filmle sar biraz biraz kalınlaştır, ama ben orta parmaktan sonra mumla devam ettim hem daha kolay

yok cnm parmakla yapamıyorum ben kulak kürdanlarını biirleştirdim ama yarın mum alayım bide onla deneyeyim 2 boğum kadar yapabiliyorum gerisi neden gelmiyo anlamadım

arkdaşlr benimiçin imkansız olan 2 parmağı snunda yapıyorum 2-3 gündür. bundan sonra sıra nede acaba?
harikasın canım. iki parmağı rahat alıyorsan üç parmak denemesine geç bence.onu da alabildiğin zaman penis denmesine hazırsın demektir. iki parmaktan sonra yenen arkadaşlar da oldu ama üç parmak daha garanti çünkü penisle neredeyse eşdeğer. hatta penis daha kolay giriyor diyebilirim.tabi bol jel kullanmayı we nefes egzersizlerini unutma çok yardımı oluyor

canım sakin ol aynı şeyi ben de yaşadım hatta dün yazdım ben de sağolsun arkadaşlar rahatlattılar.kan muhtemelen kızlık zarından gelmiştir senin de. malum egzersizlerden dolayı bu zar denen şey esneyebiliyor we ilişkiye izin weriyor.ama saha sonraları şu meşhur "yırtılma" gerçekleşip kan gelebiliyormuş.normal bişeymiş yani.bende iki sefer geldi ikisi de çok azdı.bi sonraki denemenin başarısız olmasının sebebi de muhtemelen senin ona kafayı takmış olman we kendini kasman olabilir.bence herşey normal eşine de anlat bunu. acın ağrın falan warsa ara werip bir gün dewam edebilirsiniz.ben de aynını yapcam endişelencek bişi yoktur canım merak etme

bende toplam 8 cm lik aparatı 2 boğum kadar alabildim iyi midir ?

9
yok cnm parmakla yapamıyorum ben kulak kürdanlarını biirleştirdim ama yarın mum alayım bide onla deneyeyim 2 boğum kadar yapabiliyorum gerisi neden gelmiyo anlamadım

Parmak vajinada girince şeklini alıyor kivrildigi için bi de hissediyorsun ya hem biraz çekinme hemde korku birleşince farklı oluyo bende öyle oldu sonra mumla denedim o kadar rahattiki bi dene sende anlayacaksın bildiğimiz uzun beyaz mum varya onun genişlik olarak biraz darı uzunluk olarak kısası artık heryerde ondan satılıyor mum deyince onu veriyor bakkal market ınan normal uzun beyaz mumu bulabilmek için baya dolaştım hem uzun hem kısa al ikiside lazım olacak ins allah yardımcınız olsun kolaylık versin ınş yeneriz arkadaşım

bende toplam 8 cm lik aparatı 2 boğum kadar alabildim iyi midir ?

sen ne diyorsun combocum iyi ne kelime mükemmellll!! 10 cm'e neyin kaldı şunun şurasında.ondan sonra gelsin eş denemesii we bi bakmışsın gelin olmuşun.herşey kafada bitiyor canım inan. egzersizlerini aksatma çok az kaldı sen de katılcan yeni gelinler kervanına

caanım öncelikle hayırlı ugurlu olsun inan çok sevndim vallahi duygulandım rabbm yardım etmiş çok şükürr senide tebrik ederm kafanda bitirmiisşn olayı... inşşalah bundan sonra da normal yollarla da bebeğini de kucagına almak nasip olur bunu da yaşarsın..teskurler cevabın için..

Son düzenleme:

offf offfff inşallah ama tamamını sokamıyorum işte sorun orda

inşallah cnm ya inşallah bunu çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…