Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offf offfff inşallah ama tamamını sokamıyorum işte sorun orda

olsun canım o da olur hem zaten önemli olan kalınlık. sen alabildiğin kadar yap içinde beklet alıştır iyice kendini.ben en son parmak egzersizimi 3 parmak iki boğumda yapmıştım we eş denemesi yaptım başarılı oldum.

aaaaaaaaaaaa gerçektenmi bak moral oldu bu bana

aaaaaaaaaaaa gerçektenmi bak moral oldu bu bana

ewet tatlım dedim ya herşey kafada bitiyor.üç parmağa da yeni geçmiştim iki gün falan yaptım sonra adetim yaklaşıyordu adetten önce bitcek bu iş diye kafama koydum.deniceğimz gün de ılık bi duş aldım denemeden önce bi on dakka falan gene üç parmak egzersizini tekrarladım kegel yaptım hep burdaki arkadaşların tawsiyesi üzerine.herşeyimle hazırdım yani. oldu işte şükürler olsun.

hangi pozisynda yendin peki cnm

Arkadaşım 3 parmak egzersizi nasıl oluyo ben mumla yapıyorum ve şu anda 8.5 cm deyim

eşine yüzünün yada sırtının dönük olması fark ediyormu gerçekten

walla bende çok farkettii burda da okumuştum zaten arkadaşlardan kolay oluyor diye.yoksa ben öle değişik değişik pozisyonları hayatta deneyemiyordum eşim şöyle yapalım böyle yapalım dese hemen karşı çıkıyordum illa herkesin bildiği şu yaygın pozisynda olcak diye. korkuyordum bişi olcak diye.ah ahhhh nelerle korkutulduk bu hale geldik nası bi bilinçaltı warmış hayret ediyorum bazen

peki zor oldumu

hayır canım kesinlikle zor değil.egzersizlerden çok çok daha kolay giriyor zaten jelle de destekliyorsun. ben hissetmedim bile. tamamını aldıktan sonra hadi diyorum eşime.nereye hadi daha oldu işte dedi.aa kan man yok nası yani olmadı bi daha yapalım diyerek bikaç sefer denedik o akşam.hepsinde de tamamını aldım.we yine de inanamyıp buraya yazdım arkadaşlar kendime getrdiler beni oldu bitti diye. benimki de böle bi tuhaf hikaye

normal üç parmağını birden sokmayı deniyorsun nilcim. ben ölçmedim ama arkadaşlar üç parmağın 10cm ye denk geldiğini söylemişlerdi burda.

Ayyyy 3 parmağı birdenmi Ayyyy ne bileyim biraz tirstim sanki en iyisi ben mumu kalinlastirarak devam edeyim tabi kime ne kolay geliyor sa onu yapmalı ben 3 parmağı yapamam gibi geliyo yada muma alıştım ya o zor geldi birden

ah ya niye kendine bunu yapıyorsun canım ne olcak o kanda ben kaçkere yaşadım o normal birşey canımcım kızlık zarın zedelenmiştir yeni yeni atıyorsundur onu zaten oda acısız olur yani tamam ben yenmedim daha am 2 kez yarısına kadar aldım yani şarıl şarıl kan gelmedikten sonra damla damla halinde bişiy olmaz normal ama sen dersinki 1 hafta oldu halen kanama var o ayrı dr a gidersin onun harici 3 gün damla halinde süren kan gelmesine doktorlar normal diyor canım bunu özellikle sormuştumm rahat ol eşinide kendinide üzme ve devam et rahatlıklaa

Ayyyy 3 parmağı birdenmi Ayyyy ne bileyim biraz tirstim sanki en iyisi ben mumu kalinlastirarak devam edeyim tabi kime ne kolay geliyor sa onu yapmalı ben 3 parmağı yapamam gibi geliyo yada muma alıştım ya o zor geldi birden

tabi ki illa parmakla yapmak zorundasın diye bişi yok.bana da aparat öyle geldi.hatta ilk yaptığım aparat orta parmağımdan biraz daha kalındı ama o büyüdü de büyüdü gözümde o yüzden ben de aparatla çalışamadım. nasıl rahat ediyorsan öyle çalış canım.yeter ki bırakma çok ilerlemişisn yakında sen de gelinsin bak

Ayyyy inşallah minacim yakın zaman da eş denemesi yapmak istiyorum artık kaç cm olması lazim eş denmesi için canım bilgilendirirmisin

Peki birşey sormak istiyorum 8.5 cm e kadar geldim egzersizlerle niye hala içimde baskı oluşuyor ne zaman bitecek bu baskı hiç bitmeyecekmis gibi geliyo bana ama

baskı we yanma genelde kasıldığımızda ya da yanlış yöne ittirdiğimzde oluyor. we dikkat et biraz bekleyip kendini rahat bıraktığında geçiyor. eş denemsinde yaşadım ben onu ama bırakmadım bekledim rahatlamaya çalıştım başka şeylere odaklandım we geçti. ya biz ağdanın acısına dayanan bi türüz yaaa daha ötesi war mı inan hiçbişi hissetmiceksin rahat ol we kasma kendini baskı da geççek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…