- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.201
offf offfff inşallah ama tamamını sokamıyorum işte sorun orda
olsun canım o da olur hem zaten önemli olan kalınlık. sen alabildiğin kadar yap içinde beklet alıştır iyice kendini.ben en son parmak egzersizimi 3 parmak iki boğumda yapmıştım we eş denemesi yaptım başarılı oldum.
aaaaaaaaaaaa gerçektenmi bak moral oldu bu bana
ewet tatlım dedim ya herşey kafada bitiyor.üç parmağa da yeni geçmiştim iki gün falan yaptım sonra adetim yaklaşıyordu adetten önce bitcek bu iş diye kafama koydum.deniceğimz gün de ılık bi duş aldım denemeden önce bi on dakka falan gene üç parmak egzersizini tekrarladım kegel yaptım hep burdaki arkadaşların tawsiyesi üzerine.herşeyimle hazırdım yani. oldu işte şükürler olsun.
ewet tatlım dedim ya herşey kafada bitiyor.üç parmağa da yeni geçmiştim iki gün falan yaptım sonra adetim yaklaşıyordu adetten önce bitcek bu iş diye kafama koydum.deniceğimz gün de ılık bi duş aldım denemeden önce bi on dakka falan gene üç parmak egzersizini tekrarladım kegel yaptım hep burdaki arkadaşların tawsiyesi üzerine.herşeyimle hazırdım yani. oldu işte şükürler olsun.
hangi pozisynda yendin peki cnm
Arkadaşım 3 parmak egzersizi nasıl oluyo ben mumla yapıyorum ve şu anda 8.5 cm deyim
üst pozisyonda ama sırtım eşime dönüktü.ters yani.öyle çok daha rahat oluyor.tabi kişiden kişiye de değişebiliyor. pes etmeden doğru pozisyonu bulmak lazım
eşine yüzünün yada sırtının dönük olması fark ediyormu gerçekten
walla bende çok farkettii burda da okumuştum zaten arkadaşlardan kolay oluyor diye.yoksa ben öle değişik değişik pozisyonları hayatta deneyemiyordumeşim şöyle yapalım böyle yapalım dese hemen karşı çıkıyordum illa herkesin bildiği şu yaygın pozisynda olcak diye. korkuyordum bişi olcak diye.ah ahhhh nelerle korkutulduk bu hale geldik nası bi bilinçaltı warmış hayret ediyorum bazen
peki zor oldumu
normal üç parmağını birden sokmayı deniyorsun nilcim. ben ölçmedim ama arkadaşlar üç parmağın 10cm ye denk geldiğini söylemişlerdi burda.
Kızlar acil yardım çok kötûyûm şu anda ,
Biliyorsunuz cumartesi gûnû gelin oldum hiç ağrı yok falan filan diye yazmıştım. Evet yokta eş denemesi yapan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın sizi ûrkûteceğim diye yazmayada korkuyorum ama pazartesi bir daha denedim bu dahada iyiydi hiç bir acı yoktu yine ama ikinci denemede kan geldi sanırım ondan biraz ûrktûm az önce yine denedim ama başarısız neden yaaa hani bizde normal oluyorduk her seferinde hadi kayganlaştırıcı hadi doğru pozisyon yapmak çok sıkıcı ne yapmalıyım sizce yenen arkadaşlar acil yardım bu sefer eşimde hiç iyi tepi vermedi resmen kûstû yaaa çok kötûyûm biri hiç bir şey yok kanda falan desin nolur . Bu ne böylee şimdi .
Ayyyy 3 parmağı birdenmi Ayyyy ne bileyim biraz tirstim sanki en iyisi ben mumu kalinlastirarak devam edeyim tabi kime ne kolay geliyor sa onu yapmalı ben 3 parmağı yapamam gibi geliyo yada muma alıştım ya o zor geldi birden
tabi ki illa parmakla yapmak zorundasın diye bişi yok.bana da aparat öyle geldi.hatta ilk yaptığım aparat orta parmağımdan biraz daha kalındı ama o büyüdü de büyüdü gözümde o yüzden ben de aparatla çalışamadım. nasıl rahat ediyorsan öyle çalış canım.yeter ki bırakma çok ilerlemişisn yakında sen de gelinsin bak
Ayyyy inşallah minacim yakın zaman da eş denemesi yapmak istiyorum artık kaç cm olması lazim eş denmesi için canım bilgilendirirmisin
10 cmden sonra idealdir canım.ama herşeyden önemlisi kafada bitirmen unutma :13:
Hiiiimmmmm evet doğru minacim o zaman biz tevekkul edelim allah yardımcımız olur inşallah
Peki birşey sormak istiyorum 8.5 cm e kadar geldim egzersizlerle niye hala içimde baskı oluşuyor ne zaman bitecek bu baskı hiç bitmeyecekmis gibi geliyo bana ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?