- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.221
baskı we yanma genelde kasıldığımızda ya da yanlış yöne ittirdiğimzde oluyor. we dikkat et biraz bekleyip kendini rahat bıraktığında geçiyor. eş denemsinde yaşadım ben onu ama bırakmadım bekledim rahatlamaya çalıştım başka şeylere odaklandım we geçti. ya biz ağdanın acısına dayanan bi türüz yaaa daha ötesi war mıinan hiçbişi hissetmiceksin rahat ol we kasma kendini baskı da geççek
Yanlış yöne ittirdigimden oluyordu o zaman doğru odaklanmamak da lazım dediğin gibi teşekkür ederim milacim ben çıkıyorum hayırlı geceler
harikasın canım. iki parmağı rahat alıyorsan üç parmak denemesine geç bence.onu da alabildiğin zaman penis denmesine hazırsın demektir. iki parmaktan sonra yenen arkadaşlar da oldu ama üç parmak daha garanti çünkü penisle neredeyse eşdeğer. hatta penis daha kolay giriyor diyebilirim.tabi bol jel kullanmayı we nefes egzersizlerini unutma çok yardımı oluyor
kızz şeker bugün giremedim yaa dışardaydım genelde anca yeni boş kaldım özledimm sizi yaa bana bakk o kocacığın sana yardım etmiyor mu hiç ya hem iş hem ev valla 2 nizde eşit haklara sahipsiniz sende eve katkı olsun diye çalışıp eşinin işini hafifletiyorsun oda senin işini hafifletmeli :95::95: bu arada bu:104:aynı bana benziyoo
evet canım görüşemedik yokluğunu hissettim cadı kocacığım benden çok yoruluyo kız birde ben eşime ev işi yaptırmam ya bilmiyom bana ters erkek evin işini yapmamalı yani eline süpürge alıp evi süpürmesi bana göre değil salata yaptırırım o kadaralıştım artık tempoya
aynen öyleeene zormuş arkadaş bu işe zaman ayırmakk bi türlü rahat zaman yokk yani ne çok pis huyumuz varmışş
bahar canım merhaba sen bana 2 parmak dene yazmışsın ben ogünü p... denemesi yaptım ve başarısız oldum fakat ben jel falan hiç kullanmıyorum jel kullansam yapabilirmiyimmm
arkdaşlr benimiçin imkansız olan 2 parmağı snunda yapıyorum 2-3 gündür. bundan sonra sıra nede acaba?
Kızlar acil yardım çok kötûyûm şu anda ,
Biliyorsunuz cumartesi gûnû gelin oldum hiç ağrı yok falan filan diye yazmıştım. Evet yokta eş denemesi yapan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın sizi ûrkûteceğim diye yazmayada korkuyorum ama pazartesi bir daha denedim bu dahada iyiydi hiç bir acı yoktu yine ama ikinci denemede kan geldi sanırım ondan biraz ûrktûm az önce yine denedim ama başarısız neden yaaa hani bizde normal oluyorduk her seferinde hadi kayganlaştırıcı hadi doğru pozisyon yapmak çok sıkıcı ne yapmalıyım sizce yenen arkadaşlar acil yardım bu sefer eşimde hiç iyi tepi vermedi resmen kûstû yaaa çok kötûyûm biri hiç bir şey yok kanda falan desin nolur . Bu ne böylee şimdi .
caanım öncelikle hayırlı ugurlu olsun inan çok sevndim vallahi duygulandım rabbm yardım etmiş çok şükürr senide tebrik ederm kafanda bitirmiisşn olayı... inşşalah bundan sonra da normal yollarla da bebeğini de kucagına almak nasip olur bunu da yaşarsın..teskurler cevabın için..
günaydın melekler dün akşam kendime 8 cm lik mum hazırladım banyoya girdim duşun altında oturur pozisyonda alabildim:) duştan önce yapacaktım ama parmağım bile girmedi duş altında çok rahat oluyor sıcak su iyi geliyormuş onuda öğrenmiş oldum:) rahat rahat içerde harekette ettirebildim bundan sonra ne yapmam lazım? bide şu nefes egzersizleri nasıl oluyor kegeldeki gibimi
baharcım daha kalın mum bulamazsam elimdeki mumu peçeteyle streçle kalınlaştırsam olurmu
Tabii ki olur canım. Bizlerde öyle yaptık zatenMumu peçeteyle kalılaştır. Üzerini streç filmle sar ve en son prezervatif geçir
tamam tatlım içeriye sokmayı başardıktan sonra bişey hissedilmiyor ama içerde hareket ettirince değişik bi hisoluyor yani ön taraftaki kasa baskı gibi bişey o hisse alıştıktan sonra bu iş bitecek heralde:)
Allah dermansiz dert vermesin diyerek konuya gireyim. Ne yazık bu siteyi geç buldum ve de yeteri kadar takip edemiyorumdaha once yazmıştım ama kısa özet geçmekte yarar var. Ben evliliğim 4. Yıla yaklaştı ama ne yazık ki sizlerin deyimiyle gelin olamadim 2 yıl once 4-5 seans terapi gördum ancak çeşitli sebeplerle devam ettiremedim. Ev ödevlerinin bi cogunu yaptım. En son geldigimiz asama p..s sünnet bogumuna kadarı ve o zamana kadar sorun yoktu. Şimdi ise cogu zaman eşimin parmağını kullanıyoruz. Okuduğum kadarıyla kendi parmağını kullanan yada mum kullanarak ilerleme sağlayan arkadaslar var ama bunlar bana cok uzak kendi parmağımı terapi gördüğüm sırada da kullanmadığım icin direk esnparmagina gecmiştik.Benim asıl öğrenmek istediğim doktora gitsem daha mı kısa sürede hallederim. Ve ist Avrupa yakasında bildiginiz doktr var mıdır ?
Şimdiden yanıt ve yönlendirmeniz icin teşekkürler. Hepimizin dileği ortak. Allah utandırmasın/ yardımcımız olsun.
Canım bu baskı hissi normaldir olacaktır onlar. İlişkiye de hazırlar bu seni.İlk ilişkilerde bu ufak baskılr olacak bunlar seni tedirgin etmesin sakın. Sonuçta oraya birşey giriyor ve biz buna alışkın değiliz di mi ama
evet canım en zor kısmı girmesiydi zaten onu aştık ve girmesinede zamanla alışılır heralde:) ayyy bugün 10 cm deneyip haftasonuna p....s denemesine geçmek istiyorum :) ama ondan önce eş parmağı çalışmak gerekirmi
İnan ben şimdiden heyecanlandım
Eş parmağına geçebilirsen yap canım. Çok faydası olur. Eşine güvenin artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?