Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yanlış yöne ittirdigimden oluyordu o zaman doğru odaklanmamak da lazım dediğin gibi teşekkür ederim milacim ben çıkıyorum hayırlı geceler

teşekkür edem . inşallah bakalım :)

bahar canım merhaba sen bana 2 parmak dene yazmışsın ben ogünü p... denemesi yaptım ve başarısız oldum fakat ben jel falan hiç kullanmıyorum jel kullansam yapabilirmiyimmm

Canım merhaba. Egzersizlerde ilerlemeden p...s denemesinde başarısız olma riski fazladır canım. Ya tamamen inancaksın ve hazır olacaksın ya da egzersizlere devam edeceksin Sen 2 parmak egzersizine devam et. Sonra da istersen 3 parmak istersen aparatla devame dersin. Egzersizlerde ve eş denemesinde jel kullanmayı unutma canım. Çok faydası oluyor. Zaten 2-3 defa jelle ilişkiye girince daha sonra gerek kalmıyor. Çabuk alışıyor.

arkdaşlr benimiçin imkansız olan 2 parmağı snunda yapıyorum 2-3 gündür. bundan sonra sıra nede acaba?

Tebrik ederim canım.Çok güzel 2 parmağı alabiliyorsun deme Şimdi istersen aparata devam et istersen 3 parmakla devam et. Hangisi daha kolayına geliyorsa onunla devam et canım

Canım bi sakin ol lütfen 2.ilişkinde de kan gelmesi çok normal. Gelen kanda zaten nokta kadar birşeydir heyecan yapma hemen Bunun stresinden ilişkiye odaklanamamışsındır ondan olmamıştır ilişki. Yoksa iki defa yapmışsın üçüncü niye olmasın ki

Teşekkür ederim canım.Ara sıra yazıyorum ki bunları arkadaşlar motive olsun. Ben 7,5 yıldan sonra buranın sayesinde yendim herkes yenebilir diye hatırlatmak amacıyla

Canım Rabbim'in izniyle hamileyim.İnş.Rabbim onu sağlıklı-sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder ve mutluluğu isteyen herkese yaşatır.

günaydın melekler dün akşam kendime 8 cm lik mum hazırladım banyoya girdim duşun altında oturur pozisyonda alabildim:) duştan önce yapacaktım ama parmağım bile girmedi duş altında çok rahat oluyor sıcak su iyi geliyormuş onuda öğrenmiş oldum:) rahat rahat içerde harekette ettirebildim bundan sonra ne yapmam lazım? bide şu nefes egzersizleri nasıl oluyor kegeldeki gibimi

Günaydın canım hoşgeldin
Herzaman tavsiye ediyoruz egzersizlerden önce sıcak suyla duş alalım diye Etkisini ve farkını yaşayarak görmüş oldun canım Canım şimdi mumu 10 cm yap. Ona da iyice alış Daha sonra eş denemesine geçersin Rabbim'in izniyle

Tabii ki olur canım. Bizlerde öyle yaptık zaten Mumu peçeteyle kalılaştır. Üzerini streç filmle sar ve en son prezervatif geçir

tamam tatlım içeriye sokmayı başardıktan sonra bişey hissedilmiyor ama içerde hareket ettirince değişik bi hisoluyor yani ön taraftaki kasa baskı gibi bişey o hisse alıştıktan sonra bu iş bitecek heralde:)

Canım bu baskı hissi normaldir olacaktır onlar. İlişkiye de hazırlar bu seni.İlk ilişkilerde bu ufak baskılr olacak bunlar seni tedirgin etmesin sakın. Sonuçta oraya birşey giriyor ve biz buna alışkın değiliz di mi ama

Allah dermansiz dert vermesin diyerek konuya gireyim. Ne yazık bu siteyi geç buldum ve de yeteri kadar takip edemiyorum daha once yazmıştım ama kısa özet geçmekte yarar var. Ben evliliğim 4. Yıla yaklaştı ama ne yazık ki sizlerin deyimiyle gelin olamadim 2 yıl once 4-5 seans terapi gördum ancak çeşitli sebeplerle devam ettiremedim. Ev ödevlerinin bi cogunu yaptım. En son geldigimiz asama p..s sünnet bogumuna kadarı ve o zamana kadar sorun yoktu. Şimdi ise cogu zaman eşimin parmağını kullanıyoruz. Okuduğum kadarıyla kendi parmağını kullanan yada mum kullanarak ilerleme sağlayan arkadaslar var ama bunlar bana cok uzak kendi parmağımı terapi gördüğüm sırada da kullanmadığım icin direk esnparmagina gecmiştik.Benim asıl öğrenmek istediğim doktora gitsem daha mı kısa sürede hallederim. Ve ist Avrupa yakasında bildiginiz doktr var mıdır ?
Şimdiden yanıt ve yönlendirmeniz icin teşekkürler. Hepimizin dileği ortak. Allah utandırmasın/ yardımcımız olsun.

Canım önemli olan burayı bulmuş olman öncesini düşünme hiç
Biz burda egzersizlerde birkaç alternatifle devam ediyoruz. Kendi parmağımızla-aparatla yada eş parmağıyla. Sana şunu söyleyebilirim eş parmağıyla yapabilenler daha çabuk ilerleyebiliyorlar ve eş denemesini daha çabuk yapıyorlar. Eşinin iki parmağını alabildiğin zaman eş denemesine geç canım. Zaten sen p...s başı alabiliyormuşsun. Zor olanı yapabiliyorsun. Azcık daha esnetirsen gerisi daha kolay olur.

evet canım en zor kısmı girmesiydi zaten onu aştık ve girmesinede zamanla alışılır heralde:) ayyy bugün 10 cm deneyip haftasonuna p....s denemesine geçmek istiyorum :) ama ondan önce eş parmağı çalışmak gerekirmi

İnan ben şimdiden heyecanlandım
Eş parmağına geçebilirsen yap canım. Çok faydası olur. Eşine güvenin artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…