- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.241
buyrun benim
Kaçak nerelerdesin sen
kuzum ben geçen yazdım ama sen görmedin sanırım , bizim geçen hafta cenazemiz vardı onlarla uğraştık,bu haftada sınavlarım var ondan giremiyorum nete pek haftaya salıdan itibaren sizlerleyim inş
Pardon canım yaaa cenazenizi unuttum ben
Canım önemli olan burayı bulmuş olman öncesini düşünme hiç
Biz burda egzersizlerde birkaç alternatifle devam ediyoruz. Kendi parmağımızla-aparatla yada eş parmağıyla. Sana şunu söyleyebilirim eş parmağıyla yapabilenler daha çabuk ilerleyebiliyorlar ve eş denemesini daha çabuk yapıyorlar. Eşinin iki parmağını alabildiğin zaman eş denemesine geç canım. Zaten sen p...s başı alabiliyormuşsun. Zor olanı yapabiliyorsun. Azcık daha esnetirsen gerisi daha kolay olur.
Arkadaşlar ben sitede yeniyim ama bu olayı daha DÜN yendiğim için okuduğumda yazma gereği hissettim.Dr.Murat ULUSOY'a gittim ve inanılmayacak şekilde 1,5 gün içerisinde her şey çöz
üme ulaştı çok şükür, yaklaşık 2 senedir evliyim ve bu illeti çekiyordum ,eşim çok anlayışlıydı ama yine de çok sıkıntı veren bir durumdu.Maddi olarak biraz fazla olabilir ama iyileştiğim için gözüm hiçbir şeyi görmedi.İnşallah artık bir de bebeğimiz olur :)))Herkese acil şifalar dilerim...
Terapiye devam eduyor olsaydim, yani bundan 2 sene once olsaydı katılıyorum bu görüşe ama aradan zaman geçtikçe, daha da zorlaşıyor. Hele bi de ufak tefek de olsa tartışma yaşanıyorsa insan caba bile göstermek istemiyorbi yandan artık diyorum benim de bebegim olmalı sonra tartışma yasıyoruz, yeri geliyor 3 gun 5 gun konuşmuyoruz sonra ne uğrasicAm diyorum iki ucu ... değnek. Bi yerden başlasam ve ben de ilerlesem daha ne isterim ki. Biraz cesaret biraz istek biraz sorumluluk bana gereken seyler. Belki yazılanları okur da gaza gelirim. Yoksa korkuyorum benden ne koy olur ne kasaba.
Ben senin bu dediklerini tam 7,5 yıl yaşadım canımBir taraftan bebek özlemi, bir taraftan eşe yapılan haksızlıklar yıllarca bunlar beynimi kemirdi durdu maalesef. Ama geriye bakmamayı öğrendim. Şükürler olsun ki azimle bu illetten kurtuldum ve şimdi çok mutluyum. Tartışmalar illaki oluyor. Normal ilişki yaşayanlar da bile oluyor. Bunları kafana takma.
Sanırım bi de bebek bekliyorsun . Allah sağlıkla kucağına olmayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin basına. Şimdilik cok teşekkürler. Elinden geldiğince takip edicem burayı. Bakarsın ben de kısa zaman sonra müjdeli haberi paylaşırım :)
arkadaşlar merhaba.ben de 2,5 ay önce evlendim ve bu problemi yaşıyorum.bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum.başaranları gördükçe seviniyorum.darısı başıma diyorum ama bişey de yapamıyorum henüz.sadece kendim dışına dokunabiliyorum.oraya birşey girmesi fikri çok ters geliyor.evliliğim daha çok yeni ama malesef geç evlendim ben 35 yaşındayım.o yüzden daha çok üzülüyorum.2 tane doktora gittim ama bir işe yaramadı.tavsiye üzerine bir doktor buldum ona gideceğim.sizin anlattığınız gibi egzersiz de yapmaya çalıştım ama yapamıyorum.doktora gitsem gene aynı şeyleri söyleyecek.ne yapacağımı da şaşırdım açıkçası.umutsuzluğa kapılıyorum yapmak bile istemiyrum galiba artık.biraz morale ihtiyacım var galiba.siz ne güzel başarmış olanlarınız diğerlerine yardım ediyorsunuz.bana da yardım edin nolur.ben de yenmek istiyorum bu hastalığı.ben de bebek sahibi olmak istiyorum...
arkadaşlar merhaba.ben de 2,5 ay önce evlendim ve bu problemi yaşıyorum.bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum.başaranları gördükçe seviniyorum.darısı başıma diyorum ama bişey de yapamıyorum henüz.sadece kendim dışına dokunabiliyorum.oraya birşey girmesi fikri çok ters geliyor.evliliğim daha çok yeni ama malesef geç evlendim ben 35 yaşındayım.o yüzden daha çok üzülüyorum.2 tane doktora gittim ama bir işe yaramadı.tavsiye üzerine bir doktor buldum ona gideceğim.sizin anlattığınız gibi egzersiz de yapmaya çalıştım ama yapamıyorum.doktora gitsem gene aynı şeyleri söyleyecek.ne yapacağımı da şaşırdım açıkçası.umutsuzluğa kapılıyorum yapmak bile istemiyrum galiba artık.biraz morale ihtiyacım var galiba.siz ne güzel başarmış olanlarınız diğerlerine yardım ediyorsunuz.bana da yardım edin nolur.ben de yenmek istiyorum bu hastalığı.ben de bebek sahibi olmak istiyorum...
Ya ben birşey sormak istiyorum utanıyorum da biraz ama sanırım doğru yerdeyim ben bi ara vajinama kendim bile dokunamıyordum şimdi de sadece dudaklara dokunabiliyorum.Henüz ciddi bir evlilik durumu yok ama 1 veya 2 seneye olacak gibi duruyor.Şimdi sorun şu ben ıkınınca iki tane delik görüyorum acaba septalı zar olabilir mi? Bunu çok merak ediyorum ama kimseye de soramıyorum
Terapiye devam eduyor olsaydim, yani bundan 2 sene once olsaydı katılıyorum bu görüşe ama aradan zaman geçtikçe, daha da zorlaşıyor. Hele bi de ufak tefek de olsa tartışma yaşanıyorsa insan caba bile göstermek istemiyorbi yandan artık diyorum benim de bebegim olmalı sonra tartışma yasıyoruz, yeri geliyor 3 gun 5 gun konuşmuyoruz sonra ne uğrasicAm diyorum iki ucu ... değnek. Bi yerden başlasam ve ben de ilerlesem daha ne isterim ki. Biraz cesaret biraz istek biraz sorumluluk bana gereken seyler. Belki yazılanları okur da gaza gelirim. Yoksa korkuyorum benden ne koy olur ne kasaba.
evet canım görüşemedik yokluğunu hissettim cadı kocacığım benden çok yoruluyo kız birde ben eşime ev işi yaptırmam ya bilmiyom bana ters erkek evin işini yapmamalı yani eline süpürge alıp evi süpürmesi bana göre değil salata yaptırırım o kadaralıştım artık tempoya
herşeye vaktin var bir ona yok tembel tenekeee senii kocanşöyle saçından tutup götürmeli seni onu hak ediyon sen
merhaba .. arkadaşım o üstte gördüğün idrar deliği hem sen şimdiden kendini korkutma olacak neden olmasın..
nur_nur27 canım merhaba. Ne yaptın dün gece ? Eşinle deneme yapacaktın sanırım nasıl geçti
Bahar merhaba canim maalesef deneyemedim cunku tavuk gibi 10da uyuyup kalmisim o saate kdr naptin derseniz yemek yedik mutfak topladim.
Ins deneyebilirim.bugun bisey cikmazsa.bu arada ben egzersiz yapmiyorum direk es denemesi yapicamSende bugün denersin canımgünlerde gecelerde sizin Ama fazla da erteleme tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?