- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.261
merhaba.. sen bunu eşin için değil kendin için yapmalısın.biraz ağır olacak ama kusura bakma kimsenin kimseyi düşündüğü yok bu devirde. ben başlamadan önce yapamam en kötü ihtimal boşanırız diyordum ki eşimi çok seviyorum yıllarca evlenmeyi bekledim. sonra düşündüm ben ömür boyu yalnız mı yaşayacağım olmaz dedim ve en sonunda yendim kendi kendini motive etmelisin kendin için
Ins deneyebilirim.bugun bisey cikmazsa.bu arada ben egzersiz yapmiyorum direk es denemesi yapicambiraz alabilmistim biliyosun basini yani en azindan.
Acaba egzersiz mi yapsam
arkadaşlar ben başardım 2 yıl sonunda dr. ulusoya gittim ve 1,5 günde başardım...hem de o kadar rahat ve acısız ki..kesinlikle öneririm bu doktoru..
merhaba kızlar biraz buralardayım
nasılsınız bakalım, güzel haberler var mı, veya sorusu olan
Canım sen p.... başını alabildiğine göre vajinanın girişinde esneme olmuştur. İstersen akşam parmak egzersizleri yap. 2 parmak-3 parmaktan sonra eş denemesine geç. Bedenen ve ruhen hazır olmuş olursunEğer yapabiliyorsan eş parmağıylada egzersiz yap canım. Hem eşine olan güvenin artar.
hoşgeldin yaseminciğim, ben 8 cm aparattayım, ama direk onunla başlayamıyorum, bir çok aparat hazırladım büyüklü küçüklü sırayla başlıyorum yoksa almıyo, birde 8 cm çok zorluyo beni
iyi yapmışsın canım, merak etme zorlamazsen gene de direk almaya çalış, biraz öyle aşama aşama dene ama, daha sonra direk almaya çalış korkacak bişey yok zorlasa da nereye kadar zorlayacak bi nefeste al gitsin
Tamam canım biraz alıştırayım sonra dediğin gibi yaparım sağol, sen nasılsın neler yapıyosun
iyiyim canım çok şükür
ev işi, temizlik yemek derken bi de ehliyet kursuna yazıldım bakalım alabilecek miyim ehliyeti
bi yandan da kpss çalışıyorum, günler geçiyo işte
araba kullanmaktan çok korkuyorum inşallah paniklemem de alırım ehliyeti, çok güzel de araba kullanırım
Alırsın canım çok kolay ,bizim hayatımız korkmakla geçiyo :) senin bölüm neydi ?
sorma canım ya ne varsa korkacak
ben biyoloji okudum canım 4 yıllık, ama kpssye düz memurluk için gireceğim yani seneye
şimdiden başlaman çok iyi :) bende geçtim o yollardan :)
hoşgeldin yaseminciğim, ben 8 cm aparattayım, ama direk onunla başlayamıyorum, bir çok aparat hazırladım büyüklü küçüklü sırayla başlıyorum yoksa almıyo, birde 8 cm çok zorluyo beni
aparatları nasıl hazırladınız bilgi verirmisiniz
Tamam.canim ozamn once kendim parmak egz.yapayim sonra es denemesi yapayim.acaba anestol sursem mi biraz ne dersin
Elbette nrhs , orta kalınlıkta beyaz mumlarla hazırladım, peçeteyle kalınlaştırarak ve streçleyerek bir kaç tane boy boy hazırladım
teşekkür ederim canım bende yapcam bu aparatlardan
benım adetım bıttı dıorum ama hep kanamam var hala hergun pedleyım 15 gundur .doktor zarında kalın ama kanama durmadan deneme dedı napcam bılemıorum vallahı olmazsa operasyonla aldırcam galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?