Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yanlış anlaşılmasın ben ilk once kendim icin istiyorum. O yüzden zaten bu konuda Kndi basıma da olsa araştırma icine giriyorum. Elimden geldiğince caba gösteriyorum.

Ins deneyebilirim.bugun bisey cikmazsa.bu arada ben egzersiz yapmiyorum direk es denemesi yapicam biraz alabilmistim biliyosun basini yani en azindan.
Acaba egzersiz mi yapsam

Canım sen p.... başını alabildiğine göre vajinanın girişinde esneme olmuştur. İstersen akşam parmak egzersizleri yap. 2 parmak-3 parmaktan sonra eş denemesine geç. Bedenen ve ruhen hazır olmuş olursun Eğer yapabiliyorsan eş parmağıylada egzersiz yap canım. Hem eşine olan güvenin artar.

arkadaşlar ben başardım 2 yıl sonunda dr. ulusoya gittim ve 1,5 günde başardım...hem de o kadar rahat ve acısız ki..kesinlikle öneririm bu doktoru..

Merhaba canım bende gitmeyi düşünüyorum toplam ücrt nekadar? bde nasıl bir tedavi uyguluyor ayrıntılı antabilirmisin
been gidicem ama ya yine olmazsa diye endişeliyim eğer yine yapamazsam eşimle kötü oluruzz ipin neresinden tutsam ......çomak

Tamam.canim ozamn once kendim parmak egz.yapayim sonra es denemesi yapayim.acaba anestol sursem mi biraz ne dersin

hoşgeldin yaseminciğim, ben 8 cm aparattayım, ama direk onunla başlayamıyorum, bir çok aparat hazırladım büyüklü küçüklü sırayla başlıyorum yoksa almıyo, birde 8 cm çok zorluyo beni

iyi yapmışsın canım, merak etme zorlamaz sen gene de direk almaya çalış, biraz öyle aşama aşama dene ama, daha sonra direk almaya çalış korkacak bişey yok zorlasa da nereye kadar zorlayacak bi nefeste al gitsin

Tamam canım biraz alıştırayım sonra dediğin gibi yaparım sağol, sen nasılsın neler yapıyosun

Tamam canım biraz alıştırayım sonra dediğin gibi yaparım sağol, sen nasılsın neler yapıyosun

iyiyim canım çok şükür
ev işi, temizlik yemek derken bi de ehliyet kursuna yazıldım bakalım alabilecek miyim ehliyeti
bi yandan da kpss çalışıyorum, günler geçiyo işte
araba kullanmaktan çok korkuyorum inşallah paniklemem de alırım ehliyeti, çok güzel de araba kullanırım

Alırsın canım çok kolay ,bizim hayatımız korkmakla geçiyo :) senin bölüm neydi ?

benım adetım bıttı dıorum ama hep kanamam var hala hergun pedleyım 15 gundur .doktor zarında kalın ama kanama durmadan deneme dedı napcam bılemıorum vallahı olmazsa operasyonla aldırcam galıba

benım adetım bıttı dıorum ama hep kanamam var hala hergun pedleyım 15 gundur .doktor zarında kalın ama kanama durmadan deneme dedı napcam bılemıorum vallahı olmazsa operasyonla aldırcam galıba

canım 15 gün adet için biraz fazla malum.normalde kaç gün sürüyor adetin?yani maksimum yedi gün sürdüğü düşünülürse kalan sekiz gün de öbür kanama için çok fazla bence. ne zaman görünüdn doktora?bence kanama durmuyorsa tekrar gidip bi danışsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…