- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.281
rica ederim tatlım, sen başladınmı egzersize ne aşamadasın
ben 3 parmaktaydım canım ama regl oldum bıraktım regl den sonra da şehir dışına kardeşime gittik eşimle deneme yapamadık dönüşte yaptık ama ben yapamadım egzersizlere tekrar başlıycam inş.
bende sonunda üç parmaktayım ama aparatla yapamıyorum. parmakla rahat ama mumla olmuyo sanırım hisseemediğim için. o zaman gerçeğide olmaz mı acaba diye korkuyorum ya. birde egzersizde bu aşamaya gelip yenemeyen oluymu acaba
başarınızı okurken gzölerim doldu..bende 2 yıla yakındır evliyim ama hala olmadı..o kadar karışık bir ruh halim varki kendimi dipsiz bir kuyuya atılmış ve ne kadar istesemde bu kuyudan çıkamayacakmış gibi hissediyorum.bazen çok umutlanıyorum bazense asla olmaz diyorum...acaba bende yenecekmiyim
bende sonunda üç parmaktayım ama aparatla yapamıyorum. parmakla rahat ama mumla olmuyo sanırım hisseemediğim için. o zaman gerçeğide olmaz mı acaba diye korkuyorum ya. birde egzersizde bu aşamaya gelip yenemeyen oluymu acaba
başarınızı okurken gzölerim doldu..bende 2 yıla yakındır evliyim ama hala olmadı..o kadar karışık bir ruh halim varki kendimi dipsiz bir kuyuya atılmış ve ne kadar istesemde bu kuyudan çıkamayacakmış gibi hissediyorum.bazen çok umutlanıyorum bazense asla olmaz diyorum...acaba bende yenecekmiyim
sudecim ben de iki yıldan sonra yendim.artık ben de öle bi noktaya gelmiştim ki çökmüştüm resmen ruhsal olarak.bu site sayesinde 10 günde bitti kabus.eğer eşini sewiyorsan evliliğine zarar gelsin istemiyorsan gayret etceksin canım.hiçbir zaman pes etme.tabi ki yenceksin sen de.bu vaji denen şey yüzde yüz çözümü olan bişi.herşey sende bitiyor.başarcağına inan we egzersiz yap
cnm ya bende 8.5 cm yaptım bugün ama aparatla yapıyorum bide parmakla ehsaplarsak 2 boğumu geçemiyorum bugünde denedim yapamadım bu haldeykn olurmu snece
canım 8.5 cmi rahat alabiliyrsan aparatını büyütmeyi dene.10cmye geçebilirsin.uzunluğuna takılma inan p..s kayıp gidiyor anlamıyorsun bile.
alabiliyorum 8. 5 cm i ama işte çok ileri gitmiyo o bile kayıp gitmiyoken p... nasıl gidicek ama
canım penisin yapısı oraya daha uygun. düşünsene Allah onu orası için yaratmış zaten. böle bişi ne kadar zarar werebilir ki bize öyle düşün. bi de kontrol sende olunca çok daaha rahat oluyorsun emin ol
inşallah inşallah 10 cm denyim o zaman bide
dene canım olumsuz düşünceleri de at kafandan.olacak de yapcam de zorla kendini başarcaksın çooookkkk yakındaa
Hoşgeldin esin, evet kulak çöpünü peçete ve streç filmle sar biraz biraz kalınlaştır, ama ben orta parmaktan sonra mumla devam ettim hem daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?